FrOsT_frt Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σαν πολλες δαχτυλιες δεν αφηνει να φαίνονται η κεραμική πλατη του προ; Ναι, παρά πολλές, περισσότερες από το γυαλί που έχουν οι 2 άλλες εκδόσεις. Είναι και μαύρο και φαίνονται ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi5_supports_24_lte_bands_and_compatible_with_every_major_us_carrier-news-16911.php The Xiaomi Mi5 supports LTE bands: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 7 / 8 / 12 / 13 / 17 / 18 / 19 / 20 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 38 / 39 / 40 / 41 :blink: Καλά από εκεί που υποστήριζε 3-4 μπάντες στο 4G, τώρα καλύπτει σχεδόν όλες; :blink: Μένει η international official έκδοση και πάμε για πάταγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 :blink: Καλά από εκεί που υποστήριζε 3-4 μπάντες στο 4G, τώρα καλύπτει σχεδόν όλες; :blink: Μένει η international official έκδοση και πάμε για πάταγο... το forum της miui που δημοσιευσε την πληροφορια για τις μπαντες πλεον δεν το γραφει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 το forum της miui που δημοσιευσε την πληροφορια για τις μπαντες πλεον δεν το γραφει. Update: Xiaomi Mi5 unconfirmed compatible with 18 LTE bands http://www.gizchina.com/2016/02/26/xiaomi-mi5-confirmed-to-be-compatible-with-the-following-18-lte-bands/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 bootloader ειναι κλειδωμενος.αν ισχυει αυτο με τις μπαντες πολυ καλο αλλα αφου εβαλαν που εβαλαν τις μπαντες επρεπε να χαν φτιαξει και μια international rom απο την μανα του. Οπότε αν δε ξεκλειδώσει δε μπορούμε να περάσουμε και customιες, έτσι δεν είναι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Οπότε αν δε ξεκλειδώσει δε μπορούμε να περάσουμε και customιες, έτσι δεν είναι? Ξεκλειδωνει. Απλα πρεπει να κανεις αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ξεκλειδωνει. Απλα πρεπει να κανεις αιτηση. Ότι ξεκλειδώνει το ξέρω, όπως ξέρω ότι περιμένεις καποιο διαστημα αφού κανείς την αίτηση να στο ξεκλειδώσουν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ότι ξεκλειδώνει το ξέρω, όπως ξέρω ότι περιμένεις καποιο διαστημα αφού κανείς την αίτηση να στο ξεκλειδώσουν. Ε στις 2 βδομαδες που θα κανουν κολλας τοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ε στις 2 βδομαδες που θα κανουν κολλας τοτε? Όχι άλλο πράγμα Ρώτησα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Οι έχοντες εμπειρία μπορούν να βοηθήσουν ; Αυτό που γράφει in stock ισχύει ; http://www.vickmall.com/xiaomi-mi5-3gb-32gb-5-15-inch-android-6-0-os-4g-lte-smartphone.html Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Οι έχοντες εμπειρία μπορούν να βοηθήσουν ; Αυτό που γράφει in stock ισχύει ; http://www.vickmall.com/xiaomi-mi5-3gb-32gb-5-15-inch-android-6-0-os-4g-lte-smartphone.html μα το λέει ξεκάθαρα στον τιτλο Pre-sale Xiaomi Mi5 3GB...... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Hugo Barra μιλάει για το mi5 Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 τελικα fdd lte μονο 1/3/7 κλασικη xiaomi.... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Myphone βάλε avatar για Mi5. Άρχισαν οι παραγγελίες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχει παραγγείλει κανείς κι αν ναι ποιά έκδοση; εγώ στις 10/3 θα παραγγείλω το 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχει παραγγείλει κανείς κι αν ναι ποιά έκδοση; εγώ στις 10/3 θα παραγγείλω το 4/128 θα υπαρχει στοκ 10/3 για το 4/128? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 θα υπαρχει στοκ 10/3 για το 4/128? Δεν γνωρίζω, εγώ από φίλο απ'την σιγκαπούρη θα το πάρω και μου είπε θα το έχουν τα μαγαζιά εκεί γύρω στις 10/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Για δώστε και εδώ πληροφορίες για να το παραγγειλουμε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχει παραγγείλει κανείς κι αν ναι ποιά έκδοση; εγώ στις 10/3 θα παραγγείλω το 4/128 Παράγγειλα το Pro (4/128) από το Ibuygou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παράγγειλα το Pro (4/128) από το Ibuygou. Πότε θα το χουν σου είπε; το vickmall μου είπε μπορεί σε 4-5 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παράγγειλα το Pro (4/128) από το Ibuygou. Φαντάζομαι με official rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πότε θα το χουν σου είπε; το vickmall μου είπε μπορεί σε 4-5 ημέρες Σε 6 με 10 ημέρες από την πληρωμή θα φύγει με Dhl. Μετά γράφει ότι σε 3 με 5 ημέρες θα το έχω στα χέρια μου. Δηλαδή με βάσει τα λεγόμενα τους σε περίπου 2 εβδομάδες θα το έχω. Φαντάζομαι με official rom? Λογικά με official. Αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω σκοπό να ξεκλειδωσω το bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 DHL???? Την πάτησες! Θα περάσει τελωνείο, 50-100€ θα σου φύγουν ΚΑΙ στο Ελληνικό κράτος Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μόλις παράγγειλα και εγώ από ibuygou το 4gb/128.DHL είναι σίγουρο ότι έχει τελωνείο αν είναι να το αλλάξουμε ρε παιδιά η να τους πούμε να το στείλουν σαν δώρο.Δεν έχω ξαναπαραγγειλει από ibuygou μόνο από vickmall με sing post Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 DHL???? Την πάτησες! Θα περάσει τελωνείο, 50-100€ θα σου φύγουν ΚΑΙ στο Ελληνικό κράτος Έχεις κάποια εμπειρία από αγορά; Αν είναι έτσι να ακυρώσω και να κάνω refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts