trifos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 με τόσα αρνητικά μήπως να ζηταγα τα χρήματα πίσω να μείνω με αυτό που έχω και να περιμένω κάτι καλύτερο; βασικά εγώ θέλω καλή οθόνη εάν είναι καλύτερη από το ίδη υπάρχων κινητό x800. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 παίξε κάνα παιχνίδι με 4gb RAM παίξε και με 3,έχω το letv x800 4gb RAM και το g3 cat6 6gb RAM όταν παίζει ο ανιψιός εννοείται πως αυτό με τα 4 παίζει γρήγορα και άνετα,βλέπεις διαφορές..... Επαιζα σε ενα με 2 και τωρα σε ενα με 3 και διαφορες δεν ειδα. Και το 2ο με τα 3 γιγα εχει και υπερκαλυτερη gpu cpu. Αρα καπου αλλο ειναι το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 με τόσα αρνητικά μήπως να ζηταγα τα χρήματα πίσω να μείνω με αυτό που έχω και να περιμένω κάτι καλύτερο; βασικά εγώ θέλω καλή οθόνη εάν είναι καλύτερη από το ίδη υπάρχων κινητό x800. Σίγουρα θα χει καλύτερο digitizer :p Απ'τα υπόλοιπα κινέζικα ( με εξαίρεση το νέο της meizu που δεν ξέρουμε πως θα είναι και το one+ 3 ) σίγουρα θα έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά. Το θέμα είναι ότι φέτος μετά από τόση υπομονή περιμέναμε όλοι να ανταγωνιστεί τα παγκόσμια επώνυμα κινητά σε όλους τους τομείς. ( π.χ το meizu pro 5 το 15 το έκανε αυτό αρκετά καλά πολύ λίγες εξαιρέσεις. ) Επισης δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος, αλλα οπως στο Mi4 ετσι και σε αυτο εχουμε ενα μακροστενο κινητο τυπου "τηλεκοντρολ" κατι που δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα! Ηταν ενας λογος που προτιμησα το Mi4c το οποιο ειναι εστω και λιγο πιο widescreen και ας θυσιασα την καλυτερη κατασκευη του πρωτου. Αυτό ισχύει και εμένα με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 με τόσα αρνητικά μήπως να ζηταγα τα χρήματα πίσω να μείνω με αυτό που έχω και να περιμένω κάτι καλύτερο; βασικά εγώ θέλω καλή οθόνη εάν είναι καλύτερη από το ίδη υπάρχων κινητό x800.[ Δεν ξερω αν εχει καλυτερη οθονη απο το letv x800 αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες κινητων εαν θες μονο καλη οθονη Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 με τόσα αρνητικά μήπως να ζηταγα τα χρήματα πίσω να μείνω με αυτό που έχω και να περιμένω κάτι καλύτερο; βασικά εγώ θέλω καλή οθόνη εάν είναι καλύτερη από το ίδη υπάρχων κινητό x800.[ Δεν ξερω αν εχει καλυτερη οθονη απο το letv x800 αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες κινητων εαν θες μονο καλη οθονη Ναι αλλα εδω μιλαμε για ολο το πακετο. Οθονη, καμερα που απο οτι φαινεται δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο, κουμπια που παιζουν κατι που υπηρχε και στο Mi4 σε καποιο βαθμο, μπαταρια της οποιας η αυτονομια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αν και λιγο πολυ ολες οι συσκευες της εταιρειας εχουν ιδιας χωρητικοτητας μπαταριες (εκτος redmi 3) και εξαρταται απο τον καθενα αν του φτανει η οχι, ηχος στα ιδια επιπεδα πιθανοτατα. Οποτε δε βλεπουμε καποια ουσιαστικη αναβαθμιση. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Xiaomi Mi5 Review – The Beast of a Smartphone. For Less. http://www.gizmochina.com/2016/03/13/xiaomi-mi5-review-beast-smartphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Gsmarena http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_5-review-1411.php Ούτε o Hugo τέτοιο review....lol!! Edited March 17, 2016 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Throttling test mi5 και s7edge (exynos), 5 φορές antutu απανωτά. Δεν τα πάει και άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στο GSM ARENA, στο αναλυτικό review, αναφέρουν στην αρχή στα 3 μειονεκτήματα του την έλλειψη ΡΑΔΙΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟ????? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Battery test Και ένα συγκριτικό κάμερας με το S7 τελείως ότι να ναι το ριβιου για την μπαταρία και η σύγκριση με άλλα τηλέφωνα στην φόρτιση.1.30 ώρα κάνει το g3 από 0-100% όχι 2.30 που λέει. η κάμερα με απογοήτευσε. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://www.theverge.com/2016/3/16/11243842/xiaomi-mi5-review-low-cost-smartphone Και απο το the verge μια αρκετα καλη κριτική. Καλα τα πάει. Αστεράκι. Μπορεί να μην ειναι 100% ανταγωνιστικό πχ του S7, αλλα νομίζω πως η τιμη απο την αλλη δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαιτερη κριτικη. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παντως στο gsmarena βλεπω στα τεστ η οθονη να τα πηγαινει πολυ καλα. Ενω και για τη μπαταρια στο τεστ τους βγαζει πολυ καλα αποτελεσματα. Αρα δε νομιζω να παιζουν οι 3 ωρες οθονης για κανενα λογο. Οντως με το ραδιο δεν εχω καταλαβει τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μα αφού ο άλλος το έβαλε να παίζει βίντεο με φουλ φωτεινοτητα και ήχο και έβγαλε 5 ώρες.. Δλδ στο 40% φωτεινότητα που θα παίζει συνήθως, θα εχει 5,30-6 ώρες οθόνη (; ) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ευτυχως πηραμε λιγο ψυχολογια με τα τελευταια reviews Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Συγκριτικα το s7 στο τεστ τους εβγαλε 80 ωρες ενω το μι5 92. Το νοτε 3 με 4000 μπαταρια βγαζει 72. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχει χαθεί η μπάλα ρε παιδί μου. Μόλις διάβασα το review του gsmarena και το εκθειάζει. Μάλιστα φτάνει σε σημείο να γράφει αν διατίθεται στην χώρα - περιοχή σου "τρέξε" να το πάρεις. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Άλλο ένα καλό είναι οι κόμπακτ διαστάσεις κάτω από 150χιλ. αν και θα προτιμούσα 5,5inc οθονη αλλά θα μεγάλωσαν οι διαστάσεις,το wifi ,data και GPS βλέπω πως είναι πολύ καλά. Δεν κρατιέμαι ποτέ θα φτάσει αν και βλέπω πιο γρήγορα θα φτάσουν η θήκη και το τζαμακι από eBay. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 No FM radio ειδα απαπαπαπαπα ακυρο λοιπον περιμενουμε meuzu και one plus ..... Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 No FM radio εμενα βγαλτε με απο την λιστα .... Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Γιατί ειχαν ποτε τα meizu και το one plus Ραδιόφωνο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και απο ποτε το gsmarena θεωρειται ως αξιοπιστο site για τα reviews κλπ? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Γιατί ειχαν ποτε τα meizu και το one plus Ραδιόφωνο; το ποιο προσφατο one plus εχει για το x λεω Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και απο ποτε το gsmarena θεωρειται ως αξιοπιστο site για τα reviews κλπ? Δεν το λες και αναξιοπιστο site Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στο banggood.com βλεπω οτι το εχει σε σχετικα καλη τιμη το 4/128 σε σχεση με αλλα κινεζοsite. 470 ευρω περιπου. Απο κατω αν δε κανω λαθος εχει επιλογη για μαζικη παραγγελια και στην περιπτωση των 30 τεμαχιων η τιμη πεφτει καπου στα 450 για το καθενα. Εδω εχουμε μαζευτει θεωρητικα μια 30αρια, ετσι δεν ειναι:) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δεν το λες και αναξιοπιστο site Από τα πιο μη αξιόπιστα γνωστά sites το λές άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts