Roid_rage Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μην ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ πέρα. Ας κρατήσουμε το θεμα όσο γίνεται καθαρο, δεν αξιζει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Dhl = τελωνείο.... Φαίνεται φοβερό.θα περιμένω λίγο καιρό να κυκλοφορήσει να δω σχόλια και θα αποφασίσω..παμε για το 128αρι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μόλις παράγγειλα και εγώ από ibuygou το 4gb/128.DHL είναι σίγουρο ότι έχει τελωνείο αν είναι να το αλλάξουμε ρε παιδιά η να τους πούμε να το στείλουν σαν δώρο.Δεν έχω ξαναπαραγγειλει από ibuygou μόνο από vickmall με sing post Έχεις κάποια εμπειρία από αγορά; Αν είναι έτσι να ακυρώσω και να κάνω refund. Πες τους να το στειλουν με απλο ταχυδρομιο.Ακομη δε γινεται να εχει φυγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Έχεις κάποια εμπειρία από αγορά; Αν είναι έτσι να ακυρώσω και να κάνω refund. Είναι αρκετές οι πιθανότητες όπως έχει δείξει η εμπειρία να περάσει τελώνιο, μπορεί να προλάβεις να αλλάξεις τον τρόπο αποστολής. επικοινώνησε μαζί τους. sing post είναι αξιόπιστη λύση. Ibuygou πάντως είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς και αξιόπιστο μαγαζί (τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Μην ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ πέρα. Ας κρατήσουμε το θεμα όσο γίνεται καθαρο, δεν αξιζει Θα μπορούσες να πεις κάτι πιο απλό. Κοιτάξτε σ' αυτό το θέμα. Ξέρεις είναι πολλοί που ενδιαφέρονται για συσκευές Xiaomi πρώτη φορά (ανάμεσα σ' αυτούς και εγώ). Πες τους να το στειλουν με απλο ταχυδρομιο.Ακομη δε γινεται να εχει φυγει. Ναι φίλε σ' ευχαριστώ. Dhl = τελωνείο.... Φαίνεται φοβερό.θα περιμένω λίγο καιρό να κυκλοφορήσει να δω σχόλια και θα αποφασίσω..παμε για το 128αρι Αν μπορείς να κάνεις υπομονή...:) Είναι αρκετές οι πιθανότητες όπως έχει δείξει η εμπειρία να περάσει τελώνιο, μπορεί να προλάβεις να αλλάξεις τον τρόπο αποστολής. επικοινώνησε μαζί τους. sing post είναι αξιόπιστη λύση. Ibuygou πάντως είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς και αξιόπιστο μαγαζί (τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα). Ευχαριστώ φίλε. Αυτό θα κάνω. Edited February 27, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 550 δολλάρια για την 4/128?????? Ναι οκ... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Ειναι πολλά 550€ θα πέσουν οι τιμές. Edited February 27, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 μη βιαζεστε.. η υπομονη ειναι αρετη Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τα 338 γις το 32 είναι καλά όμως αν λάβουμε υποψην ότι θα πωλείται κοντά στα 300 Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Τα 338 γις το 32 είναι καλά όμως αν λάβουμε υποψην ότι θα πωλείται κοντά στα 300 Κίνα που εχει 338? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 που εχει 338? Εδώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εδώ φίλε. ok η συγκεκριμενη τιμη ειναι χωρις μεταφορικα οποτε ανεβαινει κι αλλο ...Συν του οτι στελνουν με dhl.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 ok η συγκεκριμενη τιμη ειναι χωρις μεταφορικα οποτε ανεβαινει κι αλλο ...Συν του οτι στελνουν με dhl.. Έχεις δίκιο σε αυτό, νόμιζα ότι είχαν και κάποια φθηνότερη λύση για αποστολές: :wacko: •DHL From China $ 17.00 It takes around 3-6 days to get the parcel after the order is shipped out. Insurance: $2.00 If parcel is lost then you are entitled to a full refund.(shipping charges is excluded) •FedEx From China $ 43.00 It takes around 4-10 days to get parcel after the order is shipped out. Insurance: $2.00 If parcel is lost then you are entitled to a full refund.(shipping charges is excluded) •La Poste de Francaise $ 28.00 It takes 8-10 working days to get the parcel after order's confirmation. Insurance: $2.00 none Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 ok η συγκεκριμενη τιμη ειναι χωρις μεταφορικα οποτε ανεβαινει κι αλλο ...Συν του οτι στελνουν με dhl.. Έχεις δίκιο σε αυτό, νόμιζα ότι είχαν και κάποια φθηνότερη λύση για αποστολές: :wacko: •DHL From China $ 17.00 It takes around 3-6 days to get the parcel after the order is shipped out. Insurance: $2.00 If parcel is lost then you are entitled to a full refund.(shipping charges is excluded) •FedEx From China $ 43.00 It takes around 4-10 days to get parcel after the order is shipped out. Insurance: $2.00 If parcel is lost then you are entitled to a full refund.(shipping charges is excluded) •La Poste de Francaise $ 28.00 It takes 8-10 working days to get the parcel after order's confirmation. Insurance: $2.00 none Παιδιά αναφέρθηκε και πιο πάνω. Αποφεύγουμε Dhl και την κάθε Dhl Έχω δώσει σύνδεσμο πιο πάνω γι αυτό το θέμα συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefM Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά, έχει κάποιου τύπου προστασία οθόνης το Mi5, διότι δεν έχω δει πουθενά σχετική αναφορά. Αν ναι, τι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ειναι πολλά 550€ θα πέσουν οι τιμές. Καλά που είδες αυτές τις τιμές? στον ΓΕΡΜΑΝΟ της Κίνας? iBuyGou $483 το Mi5 PRO https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-4gb-ram-128gb-rom-7315.html Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Καλά που είδες αυτές τις τιμές? στον ΓΕΡΜΑΝΟ της Κίνας? iBuyGou $483 το Mi5 PRO https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-4gb-ram-128gb-rom-7315.html Δεν είπα εγώ για 550. Το παιδί πιο πάνω. Αν διαβάσεις μερικά ποστ πιο πάνω θα δεις από που παράγγειλα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Για την DHL προσέξτε ότι έχει ένα Info (εμφανίζεται με mouse over) όταν πας να διαλέξεις μεταφορικά στο ibuygou: http://thumbnails113.imagebam.com/46801/4cfe01468004930.jpg όπου λέει ότι δεν στέλνει DHL Ελλάδα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 H ibuygou ξέρει ποιοι ειναι οι κατάλληλοι τρόποι αποστόλης για Ελλάδα συνήθως στέλνει με postnl. Το ζήτημα ειναι πως μετά τα cc δεν μπορείς παραγγείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Το ζήτημα ειναι πως μετά τα cc δεν μπορείς παραγγείλεις. στο δικό μου παραλληλο σύμπαν(και πολλών αλλων δλδ) ψωνίζω μια χαρά... :happy: Ποτέ δεν υπηρξε πρόβλημα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αλήθεια, η πληρωμή πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Περνάνε πιστωτικές/χρεωστικές, Paypal κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αλήθεια, η πληρωμή πως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Περνάνε πιστωτικές/χρεωστικές, Paypal κλπ; Άντε πάλι από την αρχή... Δεν έχεις πάρει μυρωδιά τί γίνεται έτσι? Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal. Φτιάχνεις έναν 2ο λογαριασμό χωρίς πιστωτική κάρτα, και στέλνεις χρήματα ως "friends and family" από τον 1ο στον 2ο. Τα χρήματα αυτά μπαίνουν στο balance, και πληρώνεις ο,τι θες με τον δεύτερο λογαριασμό σου που έχει χρήματα. Understood ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγω παραγγέλνω κανονικά μεσω paypal με χρεωστική της alpha bank, εχω πάρει 3 κινητά από το Δεκέμβριο μέχρι και χθές, όπως και θήκη απο ebay σήμερα, σε αντίθεση με χρεωστική της Πειραιώς που μου ρίχνει άκυρο, οπότε alpha bank δαγκωτό....φίλος πήρε κινητό την Παρασκευή μέσω paypaλ με χρεωστική eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγω παραγγέλνω κανονικά μεσω paypal με χρεωστική της alpha bank, εχω πάρει 3 κινητά από το Δεκέμβριο μέχρι και χθές, όπως και θήκη απο ebay σήμερα, σε αντίθεση με χρεωστική της Πειραιώς που μου ρίχνει άκυρο, οπότε alpha bank δαγκωτό....φίλος πήρε κινητό την Παρασκευή μέσω paypaλ με χρεωστική eurobank. Εγω με prepaid της Πειραιώς κάνω κανονικά αγορές από ebay με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 14.000.000 κρατήσεις χχαχαχαχ χαμος... και 1999 γιουαν δηλ 280 ευρω για το standar μαλλον ... ποσο καπελο εχουν βαλει; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts