Chris2k4 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 psaxno na vro enan 3gp player gia dell axim x50 me windows mobile 2003. please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Η ομάδα του ActiveSync για πρώτη φορά δίνει διαθέσιμη σε όλους για δοκιμές την beta του ActiveSync 4.2. Μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την έκδοση 4.1 και τις νέες συσκευές με Windows Mobile 5 μάλλον έπεσαν με τα μούτρα για να βελτιώσουν τον συγχρονισμό των συσκευών μας με το PC. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και αν έχετε προβλήματα να τα περιγράψετε στo microsoft.public.pocketpc.activesync.beta στα Microsoft Discussion Groups ή με απευθείας email στο. Για περισσότερες πληροφορίες στο ActiveSync 4.2 Beta feedback. Προσοχή: Βάλτε την έκδοση αυτή σε δοκιμαστικό περιβάλλον και όχι σε σύστημα που δουλεύει κανονικά. Δεν είναι η τελική έκδοση και σαν beta δεν υποστηρίζεται από τη Microsoft ακόμη. Και η έκδοση αυτή δεν υποστηρίζει WiFi συνδέσεις. Αν δεν έχετε συσκευή με Windows Mobile 5 δεν χρειάζεστε αυτή την έκδοση (όπως και την 4.1). Είσαστε μια χαρά με την 3.8 και δουλεύει και το WiFi sync. Download ActiveSync 4.2 Beta [6.9mb] Την κατέβασα πριν μερικές μέρες και ακόμα έχω πρόβλημα.:mad: Ούτε μία επαφή δεν κατάφερα να συγχρονίσω με outlook.:mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 το tcpmp δεν παίζει ? Ίσως πάρεις καλήτερη απαντηση στο thread για εφαρμογές. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Για όλους τους ενδιαφερόμενους βγήκε νέα έκδοση του Resco File Explorer. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Για όλους τους ενδιαφερόμενους βγήκε νέα έκδοση του Resco File Explorer. :) έχουμε list με τις αλλαγές με την προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 έχουμε list με τις αλλαγές με την προηγούμενη έκδοση; What's new in version 5.40 Automatic Internet connection in FTP addin Recycle Bin toolbar icon New Folder toolbar icon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ψάχνω για ένα απλό προγραμματάκι για συλλογές, αλλά όχι για CD ή βιβλία. Βασικά ενδιαφέρομαι για συλλογή αυτοκινήτων (Minichamps 1:43) και ...κούπες ! Any help? Και κάτι άλλο. Μήπως ξέρει κανείς για παιχνίδι Sudoku, free για WM5; Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ψάχνω για ένα απλό προγραμματάκι για συλλογές, αλλά όχι για CD ή βιβλία. Βασικά ενδιαφέρομαι για συλλογή αυτοκινήτων (Minichamps 1:43) και ...κούπες ! Any help? Και κάτι άλλο. Μήπως ξέρει κανείς για παιχνίδι Sudoku, free για WM5; Για το πρώτο αν κατάλαβα σωστά, ψάχνεις μια database? Για το δεύτερο, αν και υπάρχει άλλο thread για παιχνίδια, μπες εδώ και γράψε sudoku. Πρέπει να σου βγάλει 4-5 αποτελέσματα. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Kalispera piadia mipws brike tekika kaneis kapoio programma gia wm2005 poy na paizei animated themes ? Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Plateau Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Θα ήθελα την άποψή σας για το εν λόγω αντιικό πρόγραμμα για Pocket PCs. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ποιές είναι οι εντυπώσεις του; Στην τελική, έχουν κάποιο "ουσιαστικό" λόγο ύπαρξης τα προγράμματα αυτά; Είναι όντως τόσο χρήσιμα και προφυλάσσουν από κινδύνους; Έτυχε να κολλήσει κάποιος ιό στο Pocket του και να τον βοήθησε/σαν; Κάτι τελευταίο. Αγόρασα το πρόγραμμα αυτό από την Symantec και θέλω να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς πώς γίνεται η ανανέωση της συνδρομής. Αν και έχω πάρα πολύ καιρό μέχρι την λήξη της συνδρομής, θα ήθελα να ξέρω πώς πάει η διαδικασία... Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Για το πρώτο αν κατάλαβα σωστά, ψάχνεις μια database? Ναι, κοιτάζω στο gfreeware PPC, αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικό. Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ναι, κοιτάζω στο gfreeware PPC, αλλά δεν βρίσκω τίποτα σχετικό. Παλαιότερα -αρκετά παλαιότερα:p - είχα πετύχει ένα site με άπειρες databases. Απ'όταν έγραψες το προηγούμενο ποστ σου ψάχνω σε παλιά μου favorites να βρω το λινκ. Δεν το βρίσκω, αν το βρω θα σου το γράψω. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Καλησπερα, Βγηκε η καινουργια εκδοση του Resco Explorer 2005. Ειναι η 5.40 και υποστηριζει πληρως τα WM 5.0. Για οσους δεν το γνωριζουν, προκειται ισως για τον πιο ολοκληρωμενο file explorer που υπαρχει για pocket pc ο οποιος προσφερει μια πλήθωρα επιλογων στο χρηστη οι οποιες δεν υποστηριζονται απο τον απλο file explorer που συνοδευει τα WM 5.0. Εχει μια σειρα απο βελτιωσεις και χαρακτηριστικα οπως: * Recycle Bin (NEW) * Today screen Plugin (NEW) * Navigation without stylus (NEW) * Press'n'hold context menu (NEW) * square screen devices supported * FTP add-in * send files via Bluetooth * send more files via IrDA (OBEX) * format storage card(s) * System info * Drag'n'Drop feature * HP Mobile Printing support * search file/text in file * quick "send to folder" * favorites — quick folder access * ZIP compression * built-in viewer (text, jpg, png, bmp, gif...) * registry editor (import/export/search) * network browser * file association * strong file encryption * encryption add-in for desktop PC * "Send To" add-in for desktop PC Εγω ειχα και παλαιοτερη εκδοση και ημουν πολυ ικανοποιημενος αφου προσφερει μεγαλη ευκολια χρησης χωρις να ξεφευγει απο πλευρας interface (δειτε φωτο) απο τα πλαισια του κλασσικου file explorer των Win Mobile. Οποιος ενδιαφερεται για περισσοτερες πληροφοριες ας ριξει μια ματια εδω. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Παιδια υπαρχει καποιος χαρτης της αθηνας με δρομους κλπ.?? Χωρις gps εννοω. Σαν προχειρη λυση θα μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες ενα χαρτη της αττικης και να το εχω αλλα ψαχνω κατι καλυτερο. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Αρχιζει το ματς free schedule of the matches into your Microsoft® Outlook ® Calendar! http://www.myboutlook.com/office2003/uk.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδια υπαρχει καποιος χαρτης της αθηνας με δρομους κλπ.?? Χωρις gps εννοω. Σαν προχειρη λυση θα μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες ενα χαρτη της αττικης και να το εχω αλλα ψαχνω κατι καλυτερο. To πρόγραμμα Destinator PN μπορείς να το δουλέψεις σαν χάρτη, χωρίς να απαιτεί GPS. Φυσικά μπορείς να εκμεταλευτείς και τις υπόλοιπες δυνατότητες, όπως δημιουργία διαδρομής, αποφυγή δρόμων κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα , που να μπορεί μέσα από της επαφές να επιλέξω κάποιους αριθμούς και όταν με καλούν αυτή η επιλεγμένη αριθμοί να τους δείχνει ότι το τηλέφωνο μου δεν δουλεύει η είναι απασχολημένο ?? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα , που να μπορεί μέσα από της επαφές να επιλέξω κάποιους αριθμούς και όταν με καλούν αυτή η επιλεγμένη αριθμοί να τους δείχνει ότι το τηλέφωνο μου δεν δουλεύει η είναι απασχολημένο ?? To smartfilter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! Υπάρχει για win 5.0 ?? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! Υπάρχει για win 5.0 ?? NOVOSEC SMARTFilter - Professional 1.3 http://trials2.pocketgear.com/Product_images/1/1633/sfpeproduct.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Xerei kaneis kapoio programma pou na kleidonei tin othoni k ta pliktra tou pocketpc. Exo to qtek s100 k eixa prosfata egkatastisei to screenGuard alla oso kairo to eixa, to s100 ekane apo mono tou hard reset sxedon kathe mera kai ipopsiazomai oti eftaige to screenGuard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Gia profil giati den bazete to Phone Alarm? Kanei oti pocketzenphone, kai einai pio aplo kai poly kalo! Mexri kai metrhth klhsewn kai sms exei. Egw douleya to pocketzenphone arketo kairo me ta 2003, alla me WM5 kai 9100 mou ekane polla xaza. Ase pou barethka ta synexeis update pou bgazei, kai tis dyskoles rythmiseis tou. Apo tote pou ebala to Phone Alarm ola ok! Mporeite na to breite kai "agorasmeno" stis gnwstes sellides... Να σε ρωτήσω κάτι κάτι γιατί το έβαλα και εγώ σήμερα. Έχω φτιάξει ένα προφίλ "πλοήγηση" που αφήνει το pda μόνιμα ανοικτό χωρίς σβήσιμο του backlight και να φορτώνει και αυτόματα το πρόγραμμα πλοήγησης. Το πρόβλημα σε μένα είναι ότι παρόλο που του έχω βάλει να πηγαίνει στο τέρμα τον φωτισμό, αυτό δεν το κάνει. Εσένα στο κάνει κανονικά; Μήπως μου ξεφεύγει καμιά ρύθμιση από τις ουκ ολίγες που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδες με ενδιαφέρει και εμενα το mobiluck, μπορειτε να μου πείτε το link για να το κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 To πρόγραμμα Destinator PN μπορείς να το δουλέψεις σαν χάρτη, χωρίς να απαιτεί GPS. Φυσικά μπορείς να εκμεταλευτείς και τις υπόλοιπες δυνατότητες, όπως δημιουργία διαδρομής, αποφυγή δρόμων κτλ... Thanks για τη βοηθεια... :) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Παιδες με ενδιαφέρει και εμενα το mobiluck, μπορειτε να μου πείτε το link για να το κατεβάσω? από το pocketgear Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts