snas Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 camera fun free delivery eortologio greece news imdb live scores maverick parkdroid picpaint scanner radio scoremobile sentra 103.3 shazam world newspaper Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιδια εχετε δοκιμασει το open web radio?? το βρηκα πολυ καλο, αλλα δεν εχω καταλαβει πως να προσθεσω δικους μου σταθμους. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 παιδια εχετε δοκιμασει το open web radio?? το βρηκα πολυ καλο, αλλα δεν εχω καταλαβει πως να προσθεσω δικους μου σταθμους. Καμια ιδεα?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772404 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 χμμμ δλδ δεν μπορει κανεις να προσθεσει εναν δικο του σταθμο, πρεπει να στειλουμε εμαιλ και αν το βαλουν?? βλακεια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 μια ερωτηση. χρησιμοποιει κανεις το skype? εδω και μερες δεν μπορω να συνδεθω.. καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ναι, υπάρχει εδώ : Facebook for Windows Mobile Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ημιτελής, αργή, κλπ. Νομίζω είναι πολύ καλύτερα να χρησιμοποιείς το m.facebook.com ή το touch.facebook.com με έναν καλό browser (π.χ. Opera Mobile ή Opera Mini). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados1 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Γεια σας, μήπως υπάρχει η εφαρμογή youtube player για το omnia i900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Υπάρχει κάτι αντίστοιχό με το tapatalk στα windows στον υπολογιστή?είναι τρομερά εύχρηστο. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ψάχνω τις παρακάτω εφαρμογές για Οmnia i900 1) Youtube player 2) Manilla 2D Touchflo (ελληνική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια γνωριζουμε κατι για το ποτε θα υπαρξει skype στα κινητα μας?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδια γνωριζουμε κατι για το ποτε θα υπαρξει skype στα κινητα μας?... Φαντάζομαι θα ενδιαφέρεσαι για τα Windows Phone 7.x αλλά εδώ συζητάμε για τα Windows Mobile 6.x. Για το λειτουργικό σου υπάρχει άλλο thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305413 Και όσον αφορά την απάντηση που ζητάς... ακόμα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Σωστα...εκανα λαθος :) ...αν και εχω και το Xperia X1...gia ta windows phone 7 ρωτησα...ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts