mips Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ρε παλικάρια μια ερώτηση.Οταν μπαίνω στο Μάιλ στην μαμά εφαρμογη μερικες φορες μου διαγραφει μαιλ απο μονο του ξαφνικά και χωρις να πατησω κατι.Αυτο γίνεται μια στο τόσο όχι κάθε μέρα.Εχει συμβεί και σε αλλον?? Και πως το έχει διορθώσει?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εμενα το κινητο φοράει πολωνική rom, και αφού πλέον η κόσμοτε αποφάσισε να δώσει και volte σε καρτοκινητά αποφάσισα να περάσω είτε την rom της είτε την ελληνική unbranded. Άμα το πάω στο γερμανό θα μου περάσουν την δική τους, Ενώ εγώ θέλω περισσότερο να περάσω την ελληνική unbranded. Είναι εύκολη διαδικασία να το κάνω μόνος μου? Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εμενα το κινητο φοράει πολωνική rom, και αφού πλέον η κόσμοτε αποφάσισε να δώσει και volte σε καρτοκινητά αποφάσισα να περάσω είτε την rom της είτε την ελληνική unbranded. Άμα το πάω στο γερμανό θα μου περάσουν την δική τους, Ενώ εγώ θέλω περισσότερο να περάσω την ελληνική unbranded. Είναι εύκολη διαδικασία να το κάνω μόνος μου? Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6012797#post6012797 Η διαδικασια είναι πολύ εύκολη, παρόλα αυτά τσεκαρε και κανά βιντεάκι youtube για να πάρεις και από εκεί μια ιδέα. Για odin καλύτερα κατέβασε αυτήν την παρακάτω έκδοση που σου γράφω γιατί με αυτήν του οδηγού εγώ είχα θέμα καθώς κολλούσε στο τέλος της διαδικασίας. odin-> https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3877298&d=1474046912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εμενα το κινητο φοράει πολωνική rom, και αφού πλέον η κόσμοτε αποφάσισε να δώσει και volte σε καρτοκινητά αποφάσισα να περάσω είτε την rom της είτε την ελληνική unbranded. Άμα το πάω στο γερμανό θα μου περάσουν την δική τους, Ενώ εγώ θέλω περισσότερο να περάσω την ελληνική unbranded. Είναι εύκολη διαδικασία να το κάνω μόνος μου? Υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.stechguide.com/install-stock-firmware-on-galaxy-s7-and-s7-edge/ είναι πανεύκολο να το κάνεις εσυ Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 καλησπέρα πετάει μια διαφήμιση στο fb s7 edge 354 +ΦΠΑ και με έπρηξε ένας μικρός ξάδερφος μ γιατί του είχα πει αααααν το έδινα με 5 θήκες κάπου 370 θα το έδινα. είναι κάποια κομπίνα πίσω από αυτό το μαγαζί σαν αυτό που διαφημίζει. το iPhone 450 στην τηλεόραση; είναι ανακατασκευασμενο; δεν μπορεί στο σκρουτζ να το έχουν 465 κ εκεί τόσο χαμηλά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6012797#post6012797 Η διαδικασια είναι πολύ εύκολη, παρόλα αυτά τσεκαρε και κανά βιντεάκι youtube για να πάρεις και από εκεί μια ιδέα. Για odin καλύτερα κατέβασε αυτήν την παρακάτω έκδοση που σου γράφω γιατί με αυτήν του οδηγού εγώ είχα θέμα καθώς κολλούσε στο τέλος της διαδικασίας. odin-> https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3877298&d=1474046912Λοιπόν, έκανα back up από smart switch, κατέβασα Odin 3.12.3 που μου είπες, και τώρα θέλει κάνα 3ωρο να κατέβει από sammobile το firmware...το ελληνικό το eur Θα κάνω και ένα factory reset πριν και μετά και ο θεος βοηθός!!! Το μόνο που με αγχώνει είναι να μην γράψει ο knox Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για γρήγορο κατέβασμα http://fw.updato.com/ Η κατέβασε την εφαρμογή Samfirm 0.3.6 https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647/amp/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά κάτι τελευταίο, έκανα back up απο smart switch, μετά όταν κάνω επαναφορά απο back up θα μεταφερθούν όλα όπως είναι? Ιστορικά εφαρμογών, μηνύματα, εικονες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGio Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω το κινητό κανα 5μηνο και μπήκα για πρωτη φορά στην περιέργεια να ψάξω τις εφαρμογές της Samsung..Μια απορία: η εφαρμογή της Samsung Pay όταν την άνοιξα μου εμφάνισε την τοποθεσία που ανήκει το κινητό δηλαδή τα Εμιράτα. Λειτουργεί η εφαρμογή και οι κάρτες στη χώρα μας και αν ναι πρέπει να αλλάξω την τοποθεσία με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά κάτι τελευταίο, έκανα back up απο smart switch, μετά όταν κάνω επαναφορά απο back up θα μεταφερθούν όλα όπως είναι? Ιστορικά εφαρμογών, μηνύματα, εικονες κτλ? ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Τα έκανα όλα βήμα βήμα ολοκληρωθήκε, ανοίξε και μου βγάζει συνέχεια τα εξείς: "ΙMS Servive διακόπηκε", "com.sec.epdg διακόπηκε". Πείτε μου ότι υπάρχει κάποια λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Τα έκανα όλα βήμα βήμα ολοκληρωθήκε, ανοίξε και μου βγάζει συνέχεια τα εξείς: "ΙMS Servive διακόπηκε", "com.sec.epdg διακόπηκε". Πείτε μου ότι υπάρχει κάποια λύση... Που στα βγάζει αυτά στην εκκίνηση και δεν ανοίγει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Που στα βγάζει αυτά στην εκκίνηση και δεν ανοίγει? με το που ανοίγει......ουσιαστικα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 με το που ανοίγει......ουσιαστικα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω Από που κατέβασες την ρομ? Έχω κάνει πολλές φορές την διαδικασία αλλαγής επίσημου firmware και αυτό που λες δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Μήπως να έκανες ένα hard reset από την recovery? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Από που κατέβασες την ρομ? Έχω κάνει πολλές φορές την διαδικασία αλλαγής επίσημου firmware και αυτό που λες δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Μήπως να έκανες ένα hard reset από την recovery? απο sammobile, τώρα κατάφερα και το έβαλα σε downloading mode. Λες να ξαναπεράσω την rom απο odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 απο sammobile, τώρα κατάφερα και το έβαλα σε downloading mode. Λες να ξαναπεράσω την rom απο odin? Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να την ξανά περάσεις έτσι και αλλιώς δεν αργεί. Στην θέση csc έβαλες το αρχείο csc έτσι και όχι το home csc? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να την ξανά περάσεις έτσι και αλλιώς δεν αργεί. Στην θέση csc έβαλες το αρχείο csc έτσι και όχι το home csc? όλοι οι οδηγοί που μου έγραφαν τα παιδιά απο πάνω έγραφαν home csc όχι το σκέτο....έκανα *******? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 όλοι οι οδηγοί που μου έγραφαν τα παιδιά απο πάνω έγραφαν home csc όχι το σκέτο....έκανα *******? Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση βάζουμε το home csc. Προσωπικά πάντα έβαζα το csc σκέτο όχι το home. Πριν ξανά περάσεις την ρομ κάνε ένα hard reset από recovery μήπως στρώσει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση βάζουμε το home csc. Προσωπικά πάντα έβαζα το csc σκέτο όχι το home. Πριν ξανά περάσεις την ρομ κάνε ένα hard reset από recovery μήπως στρώσει. εννοείς απο τα 4 κουτάκια στο τελευταίο έβαζες το σκέτο csc και όχι το home έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 εννοείς απο τα 4 κουτάκια στο τελευταίο έβαζες το σκέτο csc και όχι το home έτσι? Στο κουτάκι που γράφει csc, βάζεις το σκέτο csc από την αποσυμπίεση. Όχι το home. Στα υπόλοιπα τα αντίστοιχα αρχεία. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Στο κουτάκι που γράφει csc, βάζεις το σκέτο csc από την αποσυμπίεση. Όχι το home. Στα υπόλοιπα τα αντίστοιχα αρχεία. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ. έκανα hard reset απο recovery και έστρωσε!!! χίλια ευχαριστώ, γιατί θόλωσα τελείως, τώρα όμως δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά το home csc που έβαλα εγώ με του απλού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 έκανα hard reset απο recovery και έστρωσε!!! χίλια ευχαριστώ, γιατί θόλωσα τελείως, τώρα όμως δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά το home csc που έβαλα εγώ με του απλού.... Θα σου απαντήσει κάποια στιγμή ποια η διαφορά μεταξύ των δύο κάποιος που γνωρίζει.. Αφού έστρωσε εντάξει! Μόλις ανοίξει κατέβασε και το phone info, και κοίταξε στην καρτέλα CSC γράφει EUR? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jks13 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 έκανα hard reset απο recovery και έστρωσε!!! χίλια ευχαριστώ, γιατί θόλωσα τελείως, τώρα όμως δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά το home csc που έβαλα εγώ με του απλού.... Με το home csc κρατας το csc που ειχε το κινητο οταν το αγορασες. Το σκετο csc ειναι αυτο που συνοδευει το firmware που θα φλασαρεις. Πραγμα που σημαινει οτι αν βαλεις αλλο firmware διαφορετικο απο αυτο που ειχες τοτε το νεο firmware δεν θα ταιριαζει με το παλιο csc. Λενε οτι αυτο μπορει να δημιουργει καποια θεματα με τα updates. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 έκανα hard reset απο recovery και έστρωσε!!! χίλια ευχαριστώ, γιατί θόλωσα τελείως, τώρα όμως δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά το home csc που έβαλα εγώ με του απλού.... Θα σου απαντήσει κάποια στιγμή ποια η διαφορά μεταξύ των δύο κάποιος που γνωρίζει.. Αφού έστρωσε εντάξει! Μόλις ανοίξει κατέβασε και το phone info, και κοίταξε στην καρτέλα CSC γράφει EUR? Με το home csc κρατας το csc που ειχε το κινητο οταν το αγορασες. Το σκετο csc ειναι αυτο που συνοδευει το firmware που θα φλασαρεις. Πραγμα που σημαινει οτι αν βαλεις αλλο firmware διαφορετικο απο αυτο που ειχες τοτε το νεο firmware δεν θα ταιριαζει με το παλιο csc. Λενε οτι αυτο μπορει να δημιουργει καποια θεματα με τα updates. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν θα εχεις προβλημα. If you place the "normal" CSC-file in the CSC-slot in Odin, your device will be "wiped" and you'll get a phone as "out of the box" If you place the "HOME_CSC"-file in the CSC-slot, your device will NOT be wiped and the data is preserved on your device (as in the 1-file update in previous devices) That's the difference between those files. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Με το home csc κρατας το csc που ειχε το κινητο οταν το αγορασες. Το σκετο csc ειναι αυτο που συνοδευει το firmware που θα φλασαρεις. Πραγμα που σημαινει οτι αν βαλεις αλλο firmware διαφορετικο απο αυτο που ειχες τοτε το νεο firmware δεν θα ταιριαζει με το παλιο csc. Λενε οτι αυτο μπορει να δημιουργει καποια θεματα με τα updates. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν θα εχεις προβλημα.Κατάλαβα, προτείνεις να το ξανακάνω με το σκέτο csc? Το θέμα μου τώρα είναι άλλο..... έκανα επαναφορά από back up μέσω smart switch και μέσα Samsung cloud και σε μερικές εφαρμογές τύπου Viber δεν μου κράτησε το ιστορικό....οταν κάνεις back up δεν υποτίθεται ότι κρατάει και τα δεδομένα της κάθε εφαρμογής? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου απαντήσει κάποια στιγμή ποια η διαφορά μεταξύ των δύο κάποιος που γνωρίζει.. Αφού έστρωσε εντάξει! Μόλις ανοίξει κατέβασε και το phone info, και κοίταξε στην καρτέλα CSC γράφει EUR?Ναι νομίζω είναι εντάξει.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Την τελευταία έκδοση έχω Apk mirror. Η τελευταια είναι η 6.1.55.0 http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/touchwiz-home/touchwiz-home-6-1-55-0-release/ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατάλαβα, προτείνεις να το ξανακάνω με το σκέτο csc? Το θέμα μου τώρα είναι άλλο..... έκανα επαναφορά από back up μέσω smart switch και μέσα Samsung cloud και σε μερικές εφαρμογές τύπου Viber δεν μου κράτησε το ιστορικό....οταν κάνεις back up δεν υποτίθεται ότι κρατάει και τα δεδομένα της κάθε εφαρμογής? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά δεν περιλαμβάνεται backup των συζητήσεων απο third party applications (μόνο χειροκίνητα). Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του Viber->λογαριασμός->αντίγ.ασφαλείας viber στο WhatsApp πας ρυθμίσεις ->συνομιλίες->αντίγραφο ασφαλείας. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts