N3CR4 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής για να μην κάνω καμιά πατάτα. Θέλω να επιστρέψω σε unrooted device. Ποια rom ακριβώς θα περάσω από αυτές π έχει στο sammobile; Θα περάσω GREECE σκέτο, Cosmote ή της Vodafone; Είμαι με συμβόλαιο vodafone. Μπορώ να δω κάπου τις διαφορές μεταξύ αυτών των 3 ROM για να καταλάβω τις διαφορές τους; Πρέπει να γυρίσω από root γτ έχω κάποια θεματάκια με διάφορα apps που crasharoun με το που ανοίξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδιά γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα, ενώ έβαλα μια κάρτα sd στο τηλέφωνο με διάφορα αρχεία, όταν πάω να τα ανοίξω από το play, έχει και τους φακέλλους, και τραγούδια χύμα. Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί γίνεται αυτό? Επίσης όταν βάλω ένα ring tones σε μια επαφή από τον φάκελλο της κάρτας τότε αυτό πηγαίνει και εγκαθίσταται στον φάκελλο ring tones του κινητού και μετά άμα θέλεις να το αφαιρέσεις δεν έχει επιλογή. Τα ring tones μπορώ να τα βάλω στην συσκευή απευθείας και όχι στην κάρτα?. Σας παρακαλώ, εάν μπορείτε θέλω την βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλημερα σε ολους. Το ειχα αναφερει και παλιοτερα και ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και αρκετο καιρο οταν ειμαι σε εξωτερικο χωρο στην οθονη μου εμφανιζει οριζοντιες και καθετες μωβ γραμμες. Σε κλειστους χωρους η οθονη φαινεται μια χαρα. Οσο παει τοσο χειροτερευει αυτο το φαινομενο. Παω για αλλαγη οθονης; Επειδη ειμαι σε νησι για δουλεια πως μπορω να το κανω αν χρειαστει Service? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ αργούσε πολύ να φορτίσει αλλά ήταν γιατί δεν έβγαζα το φορτιστή από την πρίζα καθόλου τον είχα συνέχεια στο ρεύμα κανονικά με το που το φορτίζεις πρέπει να βγαίνει από την πρίζα έτσι λύθηκε το πρόβλημα μου! Την ταχεία φόρτιση δεν την βρίσκεις η δεν μπαίνει σε λειτουργία? Δεν μπαίνει σε λειτουργία. Ένω είναι ενεργοποιημένη η ταχεία δεν λειτουργεί. Επίσης, και η κανονική φόρτιση αργεί πιο πολύ και από τον θάνατο. Έχω δοκιμάσει ότι φορτιστή υπάρχει στον κύκλο μου, όλοι τα ίδια. Συνάμα, προσπάθησα να φλασαρω ξανά BTU και να βγάλω της κοσμοτε αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής με κανένα καλώδιο και με κανένα τρόπο... Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσουμε το aod του s8 μετά το τελευταίο update? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πέρασα πριν λίγο στο flat την τελευταία έκδοση του aod s8(έχω κάνει και το update της ρομ πριν λίγες μερες), χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joanna7 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγώ πέρασα πριν λίγο στο flat την τελευταία έκδοση του aod s8(έχω κάνει και το update της ρομ πριν λίγες μερες), χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ μετά το τελευταίο update πέρασα τον launcher s8, aod s8 και συλλογή κανονικά. Η συλλογή κρασάρει λίγο γι αυτό χρησιμοποιώ quickpic χρόνια τώρα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εγώ πέρασα πριν λίγο στο flat την τελευταία έκδοση του aod s8(έχω κάνει και το update της ρομ πριν λίγες μερες), χωρίς κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς το περάσες φίλε μου γιατί εμενα δεν με αφήνει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για κάνε μια προσπαθεια https://www.sammobile.com/apk/aodservice/always-on-display-2-6-73/ και κάνε αν θες και μια δοκιμή με την συλλογη http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/gallery/gallery-5-3-01-54-release/ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν με αφήνει να τα περάσω....αλλα κάτι αλλά τύπου mail, notes, call, messages, contacts με άφησε κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πώς το περάσες φίλε μου γιατί εμενα δεν με αφήνει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν με αφήνει να τα περάσω....αλλα κάτι αλλά τύπου mail, notes, call, messages, contacts με άφησε κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκανες wipe cache και data της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Εκανες wipe cache και data της εφαρμογής; Να το κάνω στην εφαρμογή συγκεκριμένα ή Γενικά στο τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Να το κάνω στην εφαρμογή συγκεκριμένα ή Γενικά στο τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην εφαρμογή φιλε αυτην που θέλεις να αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Πώς το περάσες φίλε μου γιατί εμενα δεν με αφήνει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς αυτά τα δύο δεν με αφήνει να τα περάσω....αλλα κάτι αλλά τύπου mail, notes, call, messages, contacts με άφησε κανονικά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Είχα την προηγούμενη έκδοση του aod s8 και πέρασα την τελευταία με τον κλασσικό τρόπο που περνάμε κάθε εφαρμογη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Καλημερα σε ολους. Το ειχα αναφερει και παλιοτερα και ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και αρκετο καιρο οταν ειμαι σε εξωτερικο χωρο στην οθονη μου εμφανιζει οριζοντιες και καθετες μωβ γραμμες. Σε κλειστους χωρους η οθονη φαινεται μια χαρα. Οσο παει τοσο χειροτερευει αυτο το φαινομενο. Παω για αλλαγη οθονης; Επειδη ειμαι σε νησι για δουλεια πως μπορω να το κανω αν χρειαστει Service? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε μου πας για αλλαγή οθόνης σε εγγύηση. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε Smartech στο Χαϊδάρι και σε μία ώρα το πολύ θα είσαι έτοιμος. Αρκεί να έχει οθόνες, που τώρα κατά 99% υπάρχουν σε στοκ. Πάρε ένα τηλέφωνο όμως πρώτα καλού κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παω να περασω τον launcher του s8 κ την aod κ μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδια στο always on screen μπορώ να αφαιρέσω το εικονίδιο της μπαταρίας; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα... προχθές μου έπεσε το κινητό (S7 edge) κ η οθόνη έγινε θρυψαλα!! Με μαύρη καρδιά δυστυχώς το πήγα στο service της Samsung πλήρωσα ένα 300αρι κ όλα καλά... ολοκαίνουργια οθόνη πληκτρολόγιο κ το μεταλλικό γύρω από αυτή.. όλα καλά απλά έχω ένα θέμα...με το παραμικρό άγγιγμα η οθόνη είναι πολύ ευαίσθητη κ αν πατήσω κάπου μου το ανοίγει ενώ εγώ θέλω να κάνω scroll... υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση μήπως?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παίδες κάτι λίγο άσχετο με το S7 συγκεκριμένα. Θυμάμαι πριν κάνα χρόνο στο Note 4 υπήρχε μια εφαρμογή στο play όπου εάν είχες και Samsung TV μπορούσες να κάνεις mirror ότι δείχνει γ τηλεόραση στο κινητό. Ξέρει μήπως κανείς ποια ήταν και αν γίνεται και στο Edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα... προχθές μου έπεσε το κινητό (S7 edge) κ η οθόνη έγινε θρυψαλα!! Με μαύρη καρδιά δυστυχώς το πήγα στο service της Samsung πλήρωσα ένα 300αρι κ όλα καλά... ολοκαίνουργια οθόνη πληκτρολόγιο κ το μεταλλικό γύρω από αυτή.. όλα καλά απλά έχω ένα θέμα...με το παραμικρό άγγιγμα η οθόνη είναι πολύ ευαίσθητη κ αν πατήσω κάπου μου το ανοίγει ενώ εγώ θέλω να κάνω scroll... υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση μήπως?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δοκίμασε αυτό που είχα κάνει και στη δική μου περίπτωση από αλλαγή οθόνης και πες μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6990412 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Τι το ιδιαίτερο έχει η εφαρμογή AOD του S8 σε σχέση με αυτή του S7 Edge; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Παιδια SOS! Μου εβγαλε ενα πολυ παραξενο εικονιδιο ακριβως μετα το εικονιδιο instal updates λιγο πριν μπω στη λειτουργεια recovery mode για να κανω hard reset, μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως ειναι αυτο και δευτερον λετε να χασω την εγγυηση με το hard reset? Τα εικονιδια εδω>>>>> http://imgur.com/a/DIEzP και εδω>>>> http://imgur.com/a/3GqQR Τι ειναι αυτο το ''NO COMMAND''? Edited May 17, 2017 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Παιδια SOS! Μου εβγαλε ενα πολυ παραξενο εικονιδιο ακριβως μετα το εικονιδιο instal updates λιγο πριν μπω στη λειτουργεια recovery mode για να κανω hard reset, μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως ειναι αυτο και δευτερον λετε να χασω την εγγυηση με το hard reset? Τα εικονιδια εδω>>>>> http://imgur.com/a/DIEzP και εδω>>>> http://imgur.com/a/3GqQR Όχι φίλε μου αυτά βγάζει σε όλους πριν πάει στο stock recovery. Δεν θα έχεις θέμα προχώρα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Γιατί μετά από κάθε επανεκκίνηση, ο σένσορας της πυξίδας θέλει καλιμπράρισμα? γνωρίζει κανείς?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Γιατί μετά από κάθε επανεκκίνηση, ο σένσορας της πυξίδας θέλει καλιμπράρισμα? γνωρίζει κανείς?. Τα λέω και κάποια ποστ πιο πίσω. Αν κάνεις το τεστ από το service menu και δείχνει μετά από κάθε επανεκκίνηση ότι θέλει βαθμονόμηση πας για εγγύηση και αλλαγή πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) πήγα στην smartec για να μου αλλάξουν κάμερα μου έκαναν format και μου είπαν οτι έκαναν και αναβάθμιση είχα πορτογαλικό και πάλι πορτογαλικό έχω αλλα δεν ξέρω αν έκαναν το τελευταίο update που βγήκε πριν κάτι μέρες τώρα έχω G935FXXU1DQB3/G935FTPH1DQA8/G935FXXU1DQB1 αυτή είναι με το τελευταίο update??? Την έκαναν πάντως την ζημια μου έκαναν γρατζουνιά στο home κουμπί Edited May 17, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 πήγα στην smartec για να μου αλλάξουν κάμερα μου έκαναν format και μου είπαν οτι έκαναν και αναβάθμιση είχα πορτογαλικό και πάλι πορτογαλικό έχω αλλα δεν ξέρω αν έκαναν το τελευταίο update που βγήκε πριν κάτι μέρες τώρα έχω G935FXXU1DQB3/G935FTPH1DQA8/G935FXXU1DQB1 αυτή είναι με το τελευταίο update??? Την έκαναν πάντως την ζημια μου έκαναν γρατζουνιά στο home κουμπί Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, πριν δώσεις το κινητό βγαζεις φωτογραφιες μπροστά στον υπάλληλο πως είναι και αν γινει ζημιά απαιτας άμεσα διορθωση. Εγω δεν θα το άφηνα Ετσι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, πριν δώσεις το κινητό βγαζεις φωτογραφιες μπροστά στον υπάλληλο πως είναι και αν γινει ζημιά απαιτας άμεσα διορθωση. Εγω δεν θα το άφηνα Ετσι πάντως. ε και τώρα τι να κάνω τώρα έγινε και να τους το πάω πάλι και να τους πω ήρθα χθες και μου κάνατε αυτό δεν θα το πιστέψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts