Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, ναι αυτό λέω, από κατανάλωση μπαταρίας τι παίζει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή με μπέρδεψες τωρα.Το θέμα σου ποιο είναι;Ότι δεν λαμβάνεις mail ή να λαμβάνεις mail χωρίς να τρώει μπαταρία;;;

Στο να λαμβάνεις τα mail σωστά η λύση είναι αυτό που σου έγραψα πιο πάνω.

Τώρα στο θέμα μπαταριας.Αναλογα πόσους λογαριασμούς mail έχεις θα τρώει και παραπάνω μπαταρία αφού αυτοί θα συγχρονιζουν αυτοματα.Εγω πάντως που έχω 4 λογαριασμούς δεν μου τρώει πάνω από 1-2%.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα, ναι αυτό λέω, από κατανάλωση μπαταρίας τι παίζει;

Φίλε μου πάντα βάζουμε σε εξαίρεση τις εφαρμογές επικοινωνίας και ότι είναι χρήσιμο σε εμάς, είναι ελάχιστη η κατανάλωση, άλλωστε οι εφαρμογές που ανοίγουμε συχνά και γράφει ότι είναι σε αυτόματο σημαίνει ότι είναι ήδη σε εξαίρεση! (απλά είναι σε παρακολούθηση ενώ αυτές που βάζουμε σε εξαίρεση δεν είναι!) με λίγα λόγια = την ίδια κατανάλωση έχουν.

αν θυμάμαι καλά όμως το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δε λαμβάνεις τα email αλλά ότι δεν τα λαμβάνεις (push) άμεσα? πχ κάποια email έρχονται αμέσως, και κάποιες άλλες φορές αργότερα (μετά από idle της συσκευής) σωστά? και σου απάντησα ότι είναι bug της nougat, αν λοιπόν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου? θα πρέπει να κάνεις υπομονή όπως σου είπα κάποιο update από τη samsung, δοκίμασα τα πάντα, όλα όσα προτείνουν σε διάφορα φόρουμ του εξωτερικού, και δύο hard reset, όλα διόρθωσαν για λίγο το πρόβλημα μέχρι που η συσκευή μπαίνει σε idle και φτου από την αρχή (aquamail)

*το bug δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή των email αλλά με το system ui, και επιρεαζει διάφορες διεργασίες, πχ άλλοι έχουν πρόβλημα με τα notifications, άλλοι με τυχαία restart (πρωί μετά από idle) με wifi (πάλι μετά από idle) με fingerprint, στην ελλάδα με χαμένες κλήσεις.

Ok φίλε @Spyglass ,μένω ως έχει, μόνο αυτό το θέμα έχω με nugat, πότε έρχονται άμεσα, πότε όταν του καπνίσει :)

Ok φίλε @Spyglass ,μένω ως έχει, μόνο αυτό το θέμα έχω με nugat, πότε έρχονται άμεσα, πότε όταν του καπνίσει :)

υπάρχει ένα κολπάκι που για κάποιο λόγο έπιανε (για λίγο) ρυθμίσεις - εφαρμογές - η εφαρμογή των email - notification = αν κλείσεις και ξαναανοίξεις (αμέσως) το allow notification, δούλευε! για λίγο όπως είπα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Edited by SpyGlass

Παιδια πως θα δω σε ποια χωρα φτιαχτηκε η συσκευη;Υπαρχει καποιο σαιτ;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλησπέρα. Είχε απαντηθεί και πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω και δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις λογισμικού; Όχι μόνο στην μπάρα ειδοποιήσεων αλλά και στις ρυθμίσεις που βγάζει το (1).. Είμαι ακόμα σε mm και δεν θέλω ακόμα να πάω στην nougat.

Παιδιά βοήθεια! Βρήκα ένα βίντεο στο youtube για να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις όπως λέω παραπάνω και τα έκανα πιο χάλια.. Ναι μεν τώρα δεν μπορεί να κάνει update σε nougat αλλά όποτε είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ μου πετάει "ενημέρωση λογισμικού διακόπηκε". Επίσης δεν έχει φύγει το (1) από τις ρυθμίσεις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Υπάρχει λύση ή πρέπει να κάνω hard reset;

EDIT: Αυτό που έκανα και έγινε η βλακεία ήταν να μπω system, priv-app και να κάνω install το fotaagend.apk και να κάνω reboot.

Edited by Markrous

Παιδιά βοήθεια! Βρήκα ένα βίντεο στο youtube για να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις όπως λέω παραπάνω και τα έκανα πιο χάλια.. Ναι μεν τώρα δεν μπορεί να κάνει update σε nougat αλλά όποτε είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ μου πετάει "ενημέρωση λογισμικού διακόπηκε". Επίσης δεν έχει φύγει το (1) από τις ρυθμίσεις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Υπάρχει λύση ή πρέπει να κάνω hard reset;

EDIT: Αυτό που έκανα και έγινε η βλακεία ήταν να μπω system, priv-app και να κάνω install το fotaagend.apk και να κάνω reboot.

Δεν καταλαβαίνω? περιγράφεις κάτι που χρειάζεται root ενώ φαίνεται ότι δεν είσαι!!!

1 είσαι ρουτ = σβήσε το φάκελο της εγκατάστασης, αν δεν τον βρίσκεις στο system/priv-app κοίτα αν μεταφέρθηκε στο system/app δυστυχώς δεν γνωρίζω την εφαρμογή που γράφεις άρα δεν ξέρω και τα αρχεία που πρέπει ακόμα να βρεις και να σβήσεις, σίγουρα στο xda κάποιος θα ξέρει

Και πάμε στο τρελό =δεν είσαι ρουτ!!! (εχω την απορία με ποιο file manager το κατάφερες?!!! αλλά καλύτερα μην απαντήσεις! δε θέλουμε να το δοκιμάσουν και άλλοι!)

2 δεν είσαι ρουτ!!! = ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ hard reset για τον απλούστατο λόγο ότι το apk (το οποίο δε γνωρίζω) γιατί πολύ απλά =system/priv-app σημαίνει ειδικά permissions, συν ότι από την περιγραφή ίσως έχει αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ!

(Αν παρόλα αυτά θες να δοκιμάσεις χωρίς reset και έχεις υπομονή λογικά με το file man... που έγινε η "δουλειά" και ψάξιμο στο xda θα βρεις τα αρχεία που πρέπει να σβήσεις)

Το πρόβλημα τώρα είναι με πιο τρόπο θα γίνει το factory reset = δυστυχώς δεν αρκεί από τη συσκευή! ίσως με emergency reset (η πρώτη επιλογή όχι η δεύτερη = αυτό που σου ζητάει s/n)

Δεν καταλαβαίνω? περιγράφεις κάτι που χρειάζεται root ενώ φαίνεται ότι δεν είσαι!!!

1 είσαι ρουτ = σβήσε το φάκελο της εγκατάστασης, αν δεν τον βρίσκεις στο system/priv-app κοίτα αν μεταφέρθηκε στο system/app δυστυχώς δεν γνωρίζω την εφαρμογή που γράφεις άρα δεν ξέρω και τα αρχεία που πρέπει ακόμα να βρεις και να σβήσεις, σίγουρα στο xda κάποιος θα ξέρει

Και πάμε στο τρελό =δεν είσαι ρουτ!!! (εχω την απορία με ποιο file manager το κατάφερες?!!! αλλά καλύτερα μην απαντήσεις! δε θέλουμε να το δοκιμάσουν και άλλοι!)

2 δεν είσαι ρουτ!!! = ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ hard reset για τον απλούστατο λόγο ότι το apk (το οποίο δε γνωρίζω) γιατί πολύ απλά =system/priv-app σημαίνει ειδικά permissions, συν ότι από την περιγραφή ίσως έχει αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ!

(Αν παρόλα αυτά θες να δοκιμάσεις χωρίς reset και έχεις υπομονή λογικά με το file man... που έγινε η "δουλειά" και ψάξιμο στο xda θα βρεις τα αρχεία που πρέπει να σβήσεις)

Το πρόβλημα τώρα είναι με πιο τρόπο θα γίνει το factory reset = δυστυχώς δεν αρκεί από τη συσκευή! ίσως με emergency reset (η πρώτη επιλογή όχι η δεύτερη = αυτό που σου ζητάει s/n)

Φίλε μου αυτό εδώ το βίντεο ακολούθησα:

Δεν χρειάζεται root. Απλά στο s7 πρέπει να βρεις το αρχείο fotaagent.apk για να το κάνεις γιατί δεν υπάρχει το αρχείο SyncmlDM.apk.

Θα λαμβάνεις mail κανονικά.Ουσιαστικα δεν θα μπαίνει σε αδράνεια η εφαρμογή όταν δεν θα την χρησιμοποιείς.Ειπες ότι δεν λαμβάνεις ειδοποίηση για mail σωστα;Εάν κάνεις αυτό θα λυθεί το πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ.

Φίλε μου αυτό εδώ το βίντεο ακολούθησα:

Δεν χρειάζεται root. Απλά στο s7 πρέπει να βρεις το αρχείο fotaagent.apk για να το κάνεις γιατί δεν υπάρχει το αρχείο SyncmlDM.apk.

Οκ, δυστυχώς χωρίς ρουτ δε ξέρω πως θα μπορέσεις να ακυρώσεις τις αλλαγές που έγιναν γιατί χρειάζεται permission που έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να γίνεται χωρίς ρουτ αυτό που δείχνει το βίντεο! (έχω μείνει πολύ πίσω) δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω

Το καλό είναι ότι με απλό hard reset θα είσαι μια χαρά

1 πάρε backup (τσέκαρε όλες τις επιλογές) στο samsung account βεβαιώσου ότι γράφει successful στο τέλος (και στο pc οτιδήποτε σημαντικό για ασφάλεια)

2 wipe cache/data factory reset από recovery menu της συσκευής (νομίζω θα το βρεις πως γίνεται)

3 μετά το setup (google) πάτα skip στο samsung account

4 με το που μπεις στην home screen κλείσε το Internet - ρυθμίσεις - κλείσε το αυτόματη ενημέρωση

5 σύνδεση στο samsung και επαναφορά όλων

Πάμε και στο (1) του εικονιδίου, δυστυχώς με το touchwiz δεν υπάρχει λύση (ίσως κάποιο disabler αλλά θα πρέπει να είναι εκτός playstore, ίσως αν στείλεις ένα email στους 2 development που έχουν μείνει να σου απαντήσουν ;-) (δεν είναι δωρεάν και άγνωστο για πόσο θα δουλεύει! = όσο δε κάνεις update δε θα έχεις πρόβλημα πάντως) αν βάλεις όμως άλλον launcher το (1) δε θα υπάρχει! αν είναι να πληρώσεις ίσως ο nova launcher είναι πιο χρήσιμος! και δε χρειάζεται να δώσεις imei η s/n σε αγνώστους, και πάλι ίσως αν ψάξεις στο ίντερνετ βρεις λύση.

Φίλε μπορείς να τα ανεβάσεις αν σου είναι εύκολο??

Nova launcher prime

S8 icon pack

Xwidget, S8 weather widget

33743934982_a75ff03710_c.jpgscreener_20170408(01:31:54) by marios86, on Flickr

Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου link από που βρήκες τα καλούδια?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To widget εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget

Τα εικονίδια ψάξε στο νετ για ευνόητους λόγους

Έχω κατεβάσει το widget weather s8 δείχνει ότι το κατεβάζει αλλά δεν.φαινεται κάπου. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο??

Οκ, δυστυχώς χωρίς ρουτ δε ξέρω πως θα μπορέσεις να ακυρώσεις τις αλλαγές που έγιναν γιατί χρειάζεται permission που έτσι κι αλλιώς δε θα έπρεπε να γίνεται χωρίς ρουτ αυτό που δείχνει το βίντεο! (έχω μείνει πολύ πίσω) δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω

Το καλό είναι ότι με απλό hard reset θα είσαι μια χαρά

1 πάρε backup (τσέκαρε όλες τις επιλογές) στο samsung account βεβαιώσου ότι γράφει successful στο τέλος (και στο pc οτιδήποτε σημαντικό για ασφάλεια)

2 wipe cache/data factory reset από recovery menu της συσκευής (νομίζω θα το βρεις πως γίνεται)

3 μετά το setup (google) πάτα skip στο samsung account

4 με το που μπεις στην home screen κλείσε το Internet - ρυθμίσεις - κλείσε το αυτόματη ενημέρωση

5 σύνδεση στο samsung και επαναφορά όλων

Πάμε και στο (1) του εικονιδίου, δυστυχώς με το touchwiz δεν υπάρχει λύση (ίσως κάποιο disabler αλλά θα πρέπει να είναι εκτός playstore, ίσως αν στείλεις ένα email στους 2 development που έχουν μείνει να σου απαντήσουν ;-) (δεν είναι δωρεάν και άγνωστο για πόσο θα δουλεύει! = όσο δε κάνεις update δε θα έχεις πρόβλημα πάντως) αν βάλεις όμως άλλον launcher το (1) δε θα υπάρχει! αν είναι να πληρώσεις ίσως ο nova launcher είναι πιο χρήσιμος! και δε χρειάζεται να δώσεις imei η s/n σε αγνώστους, και πάλι ίσως αν ψάξεις στο ίντερνετ βρεις λύση.

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα hard reset και έστρωσε. Δεν το ξαναπειράζω.. Θα το αφήσω με το (1) και βλέπουμε.

Γνωρίζει κανείς γιατί η εφαρμογή e-radio μετά από κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο σταματάει να παίζει ? Είναι θέμα ασυμβατότητας ακόμη με το android nougat ή είναι κάποια ρύθμιση του κινητού να σταματάει την εφαρμογή επειδή ρουφάει πολύ μπαταρία ?

Μου το έκανε κι εμένα... Την πέταξα και έβαλα vradio... Κλάσεις ανώτερο

Μήπως σου είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου link από που βρήκες τα καλούδια?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω κατεβάσει το widget weather s8 δείχνει ότι το κατεβάζει αλλά δεν.φαινεται κάπου. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο??

Φιλε όταν πας να βάλεις το Widget επιλέγεις 4Χ3 και μετά θα στο εμφανισει.

Για τα εικονίδια δεν μπορώ να δώσω λινκ για ευνόητους λόγους.

Ένας φίλος μου έδωσε 2 APK για το widget του καιρού από το S8 που αναβαθμίζει τον καιρό που έχουμε του S7 και βάζει τον καινούργιο απλά μετά την εγκατάσταση θέλει να κάνουμε από τις εφαρμογές clear data τον καιρό και μετά δουλεύει όποιος τα θέλει ας μου το πει να τα ανεβάσω κάπου!

φίλε μου μετά απο επανεκκίνηση δουλεύουν κανονικά ???

γιατί έμενα όπως και να τα περάσω μετά από επανεκκίνηση της συσκευής χάνετε ο καιρός αλλά και το widget από το μενού.

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Φιλε όταν πας να βάλεις το Widget επιλέγεις 4Χ3 και μετά θα στο εμφανισει.

Για τα εικονίδια δεν μπορώ να δώσω λινκ για ευνόητους λόγους.

Φίλε μου ντάξει Μετά από πολύ παιδεμα γιατί προέρχομαι από iOS που εκεί το καλό είναι ότι όλες οι συσκευές παίρνουν όλες τις αναβαθμίσεις άσχετα αν είναι η τελευταία η Όχι, Όλα Καλά! Το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν βρήκα τρόπο να περάσω ακόμα τα εικονίδια! Αυτό που παρατηρώ ότι τα widget του καιρού και της μπάρας από τότε που τα πέρασα, καταναλώνει περισσότερο μπαταρία το κινητό....εδεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου? bbad80d5c9f3814b9315421a529840e1.jpg

όχι γιατί δεν έχω δει κατι τέτοιο , γιατί απλα δεν μπορώ να το κρατήσω ..... προσπάθησα πολλές φορές γιατι ήταν πιο ωραίο αλλά μετα απο επανεκκίνηση χανόταν . έτσι γύρισα στο παλιο
"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Φίλε μου ντάξει Μετά από πολύ παιδεμα γιατί προέρχομαι από iOS που εκεί το καλό είναι ότι όλες οι συσκευές παίρνουν όλες τις αναβαθμίσεις άσχετα αν είναι η τελευταία η Όχι, Όλα Καλά! Το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν βρήκα τρόπο να περάσω ακόμα τα εικονίδια! Αυτό που παρατηρώ ότι τα widget του καιρού και της μπάρας από τότε που τα πέρασα, καταναλώνει περισσότερο μπαταρία το κινητό....εδεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου? bbad80d5c9f3814b9315421a529840e1.jpg

Χαίρομαι που τα κατάφερες, τα εικονίδια θα τα περασεις με nova launcher, αλλιώς με TouchWiz είναι λιγο φασαρία από ότι είδα μια ματια.

Αμα έρχεσαι απο ιος είναι λίγο κάπως όντως μέχρι να βγάλεις άκρη.

Μπαταρία οχι κανένα θέμα ούτε drain ούτε τίποτα, το είχα και παλια το Xwidget κανένα πρόβλημα. Μήπως κατι αλλο κάνει την ζημιά.

To αποτυπωμα παιδια το εβαλα αλλα οταν κλεινει η οθονη δεν δουλευει...παρα μονο εαν χαιδεψω την edge διπλα.Ετσι δουλευει;Δεν υπαρχει τροπος απλα οταν σβηνει η οθονη να βαζω το αποτυπωμα κ να ξεκλειδωνει;

To αποτυπωμα παιδια το εβαλα αλλα οταν κλεινει η οθονη δεν δουλευει...παρα μονο εαν χαιδεψω την edge διπλα.Ετσι δουλευει;Δεν υπαρχει τροπος απλα οταν σβηνει η οθονη να βαζω το αποτυπωμα κ να ξεκλειδωνει;

Πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο.

(S7 edge & Tapatalk)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο.

(S7 edge & Tapatalk)

Μπα ο σκοπος ειναι να μην πατω το πληκτρο...Απλα ελεγα να ακουμπαω μονο το δαχτυλο κ να το ανοιγει.Οποτε πισω στο Duple Tap.

Μπα ο σκοπος ειναι να μην πατω το πληκτρο...Απλα ελεγα να ακουμπαω μονο το δαχτυλο κ να το ανοιγει.Οποτε πισω στο Duple Tap.

Δεν είναι always ON ο fingerprint scanner του S7. Πιέζεις το κουμπί για να ενεργοποιηθεί.

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ναι γίνεται φίλε μου.

Εγκατέστησε το παρακατω:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι γίνεται φίλε μου.

Εγκατέστησε το παρακατω:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson

Iδια με την duple Tap δεν ειναι φιλε;Κλεινει η συσκευη κ κατω απο το ρολοι εχει το εικονιδιο που το παρας 2 φορες κ ανοιγει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned