jor1ge Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Η ασύρματη φόρτιση με φτηνό κινέζικο φορτιστή κάνει κακό στη μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το κινητο κάπου στον Δεκέμβρη....επειδή ήμουν άσχετος με αγορά από skroutzomagazo το κινητο ήταν από edeal που έγραφε branded. Όταν το πήρα με το Phone info ήταν unbranded xeo/ Poland. Είχα πάρει τηλέφωνο Samsung για να δω τι παίζει με imei και μου λέει ότι χώρα προορισμού ήταν η Ιταλία. Επειδή διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι γίνονται κάτι απάτες από skroutzomagazo λέτε να παίζει κάτι τέτοιο και με το δικό μου? Να είναι branded Ιταλίας και μετά να του φόρεσαν ρομ Πολωνίας για να φαίνεται unbranded? Πως μπορώ να το δω?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Δεν πιστεύω να έχεις ανοιχτή την αυτόματη επανεκκίνηση στους συγχρονισμους..? Καλησπέρα Νίκο. Όχι, απενεργοποιημενο το έχω. Έχω μια υποψία για μια εφαρμογή. Την έκανα επανεγκατασταση και το παρακολουθώ. Μέχρι τώρα οκ. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Όσο για το θέμα πιο πάνω, έκανα factory reset και ξαφνικά δεν το βγάζει πια. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε αλλά τσάμπα reset χωρίς λόγο είναι σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Λοιπόν.. Είχα πάει 3 ημέρες Θεσσαλονίκη και έχανα πολλές κλήσεις οι οποίες ερχόταν μετά σε μήνυμα.. Όλο τον καιρό που είμαι Χανιά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πάντα έχω τα δεδομένα ανοιχτά για να σας προλάβω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Λοιπόν.. Είχα πάει 3 ημέρες Θεσσαλονίκη και έχανα πολλές κλήσεις οι οποίες ερχόταν μετά σε μήνυμα.. Όλο τον καιρό που είμαι Χανιά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα. Πάντα έχω τα δεδομένα ανοιχτά για να σας προλάβω.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για ποιο δικτυο μιλαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το κινητο κάπου στον Δεκέμβρη....επειδή ήμουν άσχετος με αγορά από skroutzomagazo το κινητο ήταν από edeal που έγραφε branded. Όταν το πήρα με το Phone info ήταν unbranded xeo/ Poland. Είχα πάρει τηλέφωνο Samsung για να δω τι παίζει με imei και μου λέει ότι χώρα προορισμού ήταν η Ιταλία. Επειδή διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι γίνονται κάτι απάτες από skroutzomagazo λέτε να παίζει κάτι τέτοιο και με το δικό μου? Να είναι branded Ιταλίας και μετά να του φόρεσαν ρομ Πολωνίας για να φαίνεται unbranded? Πως μπορώ να το δω?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο συνέβη.. Γιατί και το Phone info δίνει σωστές πληροφορίες και η Samsung σ αυτό το θέμα. Βέβαια η Samsung δεν μπορεί να δει αν είναι branded. Άνοιξε το samsung kies, πάνε αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία, δώσε κωδικό μοντέλου και σειριακό αριθμό να σου βγάλει ποια ρομ έπρεπε να φοράει Μπραντ η όχι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο συνέβη.. Γιατί και το Phone info δίνει σωστές πληροφορίες και η Samsung σ αυτό το θέμα. Βέβαια η Samsung δεν μπορεί να δει αν είναι branded. Άνοιξε το samsung kies, πάνε αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία, δώσε κωδικό μοντέλου και σειριακό αριθμό να σου βγάλει ποια ρομ έπρεπε να φοράει Μπραντ η όχι. εγω φιλε με το samsung kies δεν μπορω να συνδεθω, μου λεει να κατεβασω το smart switch, εσυ πως τα καταφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο συνέβη.. Γιατί και το Phone info δίνει σωστές πληροφορίες και η Samsung σ αυτό το θέμα. Βέβαια η Samsung δεν μπορεί να δει αν είναι branded. Άνοιξε το samsung kies, πάνε αναβάθμιση λογισμικού και προετοιμασία, δώσε κωδικό μοντέλου και σειριακό αριθμό να σου βγάλει ποια ρομ έπρεπε να φοράει Μπραντ η όχι. Μου γραφει ότι η έκδοση που έχει προετοιμάστει: PDA:PH6 / CSC:PH2 /PHONE:PH1 (TIM) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω φιλε με το samsung kies δεν μπορω να συνδεθω, μου λεει να κατεβασω το smart switch, εσυ πως τα καταφερες; Ανοίγεις το kies κανονικά και πάς εργαλεια/αναβάθμιση υλικό λογισμικού και προετοιμασία και βάζεις ότι σου ζητάει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 εγω φιλε με το samsung kies δεν μπορω να συνδεθω, μου λεει να κατεβασω το smart switch, εσυ πως τα καταφερες; Όχι δεν συνδέουμε το τηλέφωνο. Κάνουμε τα παραπάνω βήματα μόνο για να μας πει ποια ρομ είναι για το κινητό μας.. Αν επιλέξουμε να κατέβει η ρομ και το συνδέσουμε λογικά δεν θα γίνεται δουλειά και θα χρειαστεί smartswitch. Αλλά αυτή η λειτουργία για ν δούμε την ρομ που προορίζεται για το κινητό μας είναι πολύ εξυπηρετική. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου γραφει ότι η έκδοση που έχει προετοιμάστει: PDA:PH6 / CSC:PH2 /PHONE:PH1 (TIM) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοίγεις το kies κανονικά και πάς εργαλεια/αναβάθμιση υλικό λογισμικού και προετοιμασία και βάζεις ότι σου ζητάει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Branded timitaly. Αλλαγμενη ρομ σε "σφραγισμένο" τηλέφωνο για άλλη μια φορά δυστυχώς. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Ανοίγεις το kies κανονικά και πάς εργαλεια/αναβάθμιση υλικό λογισμικού και προετοιμασία και βάζεις ότι σου ζητάει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστω, με αυτον τον τροπο αν περασουμε πχ την εκδοση 7 μας πηγαινει στην αρχικη ρομ; ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν συνδέουμε το τηλέφωνο. Κάνουμε τα παραπάνω βήματα μόνο για να μας πει ποια ρομ είναι για το κινητό μας.. Αν επιλέξουμε να κατέβει η ρομ και το συνδέσουμε λογικά δεν θα γίνεται δουλειά και θα χρειαστεί smartswitch. Αλλά αυτή η λειτουργία για ν δούμε την ρομ που προορίζεται για το κινητό μας είναι πολύ εξυπηρετική. Οκ, ειδα ποια επρεπε να εχει ,ειμαστε οκ ,ευχαριστω edit που καταλαβες φιλε οτι ειναι branded το πιο πανω κινητο; ποια γραμματα το αποδεικνυουν; Edited February 19, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Όχι δεν συνδέουμε το τηλέφωνο. Κάνουμε τα παραπάνω βήματα μόνο για να μας πει ποια ρομ είναι για το κινητό μας.. Αν επιλέξουμε να κατέβει η ρομ και το συνδέσουμε λογικά δεν θα γίνεται δουλειά και θα χρειαστεί smartswitch. Αλλά αυτή η λειτουργία για ν δούμε την ρομ που προορίζεται για το κινητό μας είναι πολύ εξυπηρετική. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Branded timitaly. Αλλαγμενη ρομ σε "σφραγισμένο" τηλέφωνο για άλλη μια φορά δυστυχώς. Απλά όταν το πήρα κατέβασα το Phone info και μου έγραψε xeo POLAND και λέω οκ unbranded είναι τελικά. Απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αφού στο skroutz έγραφε ότι ήταν branded γιατί να του έχουν αλλάξει ρομ και να του έχουν φορέσει Πολωνική? Τελικά αυτό με τα σφραγισμένα τηλ είναι τελείως μουφα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Ο knox δεν έχει γράψει άρα θεωρητικά δεν έχω κάποιο θέμα με την εγγύηση σωστά? Αφού έτσι κι αλλιώς του έχουν περασμένη άλλη ρομ, είναι καλύτερο να του φορέσω ελληνική? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Απλά όταν το πήρα κατέβασα το Phone info και μου έγραψε xeo POLAND και λέω οκ unbranded είναι τελικά. Απλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αφού στο skroutz έγραφε ότι ήταν branded γιατί να του έχουν αλλάξει ρομ και να του έχουν φορέσει Πολωνική? Τελικά αυτό με τα σφραγισμένα τηλ είναι τελείως μουφα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Ο knox δεν έχει γράψει άρα θεωρητικά δεν έχω κάποιο θέμα με την εγγύηση σωστά? Αφού έτσι κι αλλιώς του έχουν περασμένη άλλη ρομ, είναι καλύτερο να του φορέσω ελληνική? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Ο knox δεν γράφει όταν περνάμε ρομ επίσημη άλλης χώρας. Εγώ λέω να περάσεις την τελευταία BTU nougat. Το csc στην παρένθεση προσδιορίζει ποιας χώρας ρομ έχει. Μπραντετ η όχι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Ο knox δεν γράφει όταν περνάμε ρομ επίσημη άλλης χώρας. Εγώ λέω να περάσεις την τελευταία BTU nougat. Το csc στην παρένθεση προσδιορίζει ποιας χώρας ρομ έχει. Μπραντετ η όχι. Υπάρχει κάποιος οδηγός που να λέει ολόκληρη την διαδικασία για να μην γίνει κάποιος λάθος? Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και είμαι καινούργιος στο Android προερχόμενος μετά από μια 10ετια σχεδόν ios Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός που να λέει ολόκληρη την διαδικασία για να μην γίνει κάποιος λάθος? Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και είμαι καινούργιος στο Android προερχόμενος μετά από μια 10ετια σχεδόν ios Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν το έχεις ξανά κάνει καλύτερα όχι! Υπάρχουν οδηγοί αν ψάξεις, αλλά καλύτερα να στο κάνει κάποιος φίλος σου που ξέρει πχ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Αν δεν το έχεις ξανά κάνει καλύτερα όχι! Υπάρχουν οδηγοί αν ψάξεις, αλλά καλύτερα να στο κάνει κάποιος φίλος σου που ξέρει πχ. Γιαυτό ρώτησα...χε χε είμαι άσχετος με αυτό το κομμάτι. Από την στιγμή που φοράει πολωνική unbranded είναι το ίδιο πράγμα με την btu με τη διαφορά ότι αργεί λίγο με της ενημερώσεις σωστά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Γιαυτό ρώτησα...χε χε είμαι άσχετος με αυτό το κομμάτι. Από την στιγμή που φοράει πολωνική unbranded είναι το ίδιο πράγμα με την btu με τη διαφορά ότι αργεί λίγο με της ενημερώσεις σωστά? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άστο όπως είναι. Θα πάρεις αναβάθμιση σύντομα ούτως ή άλλως. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoSmart Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Κάτι απενεργοποιουσαμε για να μην καταναλωνει τοσο μπαταρια στις Υπηρεσίες Google νομιζω αλλα δεν θυμαμαι που και πως... Αν θυμαται καποιος κατι ας πει και οτι αλλο ειναι καλυτερο για εξοικονόμηση ας πει επισης χωρις να δημιουργει προβληματα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Μόλις μου έχει έρθει η αναβάθμιση σε 7.0 να την κάνω; είμαι με κυπριακή Rom αυθεντική όπως παρέλαβα το κινητό μου με ενημέρωση Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλω να το γυρίσω πίσω 6.0.1 θα μπορω; θα δουλέψει η κυπριακή παλιά ROM του ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Και ο αδερφός μου με κυπριακή ρομ κατεβαζει τώρα την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Φυσικά και να την κάνεις. Κατέβασε, κάνε εγκατάσταση, και μετά ένα Hard reset και στήσιμο από την αρχή. Άκουσα κάποτε τον Μάριο που είχε πει ότι σε όλα τα τηλέφωνα του βάζει btu rom. Από τότε το εφάρμοσα και εγώ. Πλέον η 7:0 είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Και ο αδερφός μου με κυπριακή ρομ κατεβαζει τώρα την 7 Ναι αλλά ακούω για τόσα προβλήματα που μετά αν θέλω να την επαναφέρω πίσω την 6.0.1 θα μπορω ή όχι μέσω odin? Φυσικά και θα βάλω τα σωστά αρχεία στους σωστόυς τόπους στο πρόγραμμα. Αυτό το ερώτημα έχω. Θα μπορω να ξανά βάλω την κυπριακή 6.0.1 ; Σε ρωτώ επειδή με το s6 EDGE Plus που είχα τα έκανα κανονικά όλα και έπεσε σε bootloader μάλλον εκεί ξέχασα μετά το flashing να το βάλω στο recovery Mode για wipe cache factory reset Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Φυσικά και να την κάνεις. Κατέβασε, κάνε εγκατάσταση, και μετά ένα Hard reset και στήσιμο από την αρχή. Άκουσα κάποτε τον Μάριο που είχε πει ότι σε όλα τα τηλέφωνα του βάζει btu rom. Από τότε το εφάρμοσα και εγώ. Πλέον η 7:0 είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Ετσι ακριβώς φιλε, με σωστή εγκατάσταση, λιγο προσοχή τις εφαρμογές που βάζουμε η BTU είναι κορυφή, 4 χρόνια τώρα σε όλες τις ναυαρχίδες της Samsung δεν ειχα ούτε μια μέρα drain ούτε bugs κολληματα κτλπ ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά ακούω για τόσα προβλήματα που μετά αν θέλω να την επαναφέρω πίσω την 6.0.1 θα μπορω ή όχι μέσω odin? Φυσικά και θα βάλω τα σωστά αρχεία στους σωστόυς τόπους στο πρόγραμμα. Αυτό το ερώτημα έχω. Θα μπορω να ξανά βάλω την κυπριακή 6.0.1 ; Σε ρωτώ επειδή με το s6 EDGE Plus που είχα τα έκανα κανονικά όλα και έπεσε σε bootloader μάλλον εκεί ξέχασα μετά το flashing να το βάλω στο recovery Mode για wipe cache factory reset Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω τουλάχιστον απο την 1 βετα του Νοεμβρίου δεν εχω βρει τοσο μεγαλα bugs που να κανουν την λειτουργία της συσκευής δραματικη. Με μια καθαρή εγκατάσταση θα είσαι οκ πιστεύω, για μένα αξίζει με χιλια η μετάβαση. Είναι δικό σου θέμα όμως αν θες περιμενε. Αν γυρίζεις πίσω δεν το δοκίμασα πότε δεν μου χρειάστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 (edited) Ετσι ακριβώς φιλε, με σωστή εγκατάσταση, λιγο προσοχή τις εφαρμογές που βάζουμε η BTU είναι κορυφή, 4 χρόνια τώρα σε όλες τις ναυαρχίδες της Samsung δεν ειχα ούτε μια μέρα drain ούτε bugs κολληματα κτλπ ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τουλάχιστον απο την 1 βετα του Νοεμβρίου δεν εχω βρει τοσο μεγαλα bugs που να κανουν την λειτουργία της συσκευής δραματικη. Με μια καθαρή εγκατάσταση θα είσαι οκ πιστεύω, για μένα αξίζει με χιλια η μετάβαση. Είναι δικό σου θέμα όμως αν θες περιμενε. Αν γυρίζεις πίσω δεν το δοκίμασα πότε δεν μου χρειάστηκε Κάποιος συ ονοματε που να το δοκιμασει να μου πει; εδώ ήταν η δραματική μου ιστορία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6804182#post6804182 φαντάζεσαι τι πέρασα που δεν ήξερα ότι μετά έπρεπε να έμπαινα recovery και να έκανα wipe cache factory reset. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2017 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Κάποιος συ ονοματε που να το δοκιμασει να μου πει; εδώ ήταν η δραματική μου ιστορία: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6804182#post6804182 φαντάζεσαι τι πέρασα που δεν ήξερα ότι μετά έπρεπε να έμπαινα recovery και να έκανα wipe cache factory reset. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά τώρα που βγήκε η Nougat για την χώρα της συσκευής με το Smart switch θα σε πηγαίνει σε Nougat παλι αφού αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό για την συσκευη. Mε odin δεν ξέρω αν γίνεται Downgrade. Οσον αφορά το θέμα που είχες είναι όντως πρόβλημα, αλλα είναι και εκτός θέματος ας μείνουμε ον τοπικ Μια απόφαση είναι σου ειπαμε τις πληροφορίες είναι δικό σου θέμα πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts