Lippi Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάποια επιβεβαίωση κάποιος? Επιβεβαιώνω. ;) Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αντί για adguard μπορείτε να δοκιμάσετε το netguard open source και εννοείται δωρεάν μπλοκάρει διαφημίσεις παντού Sent from my SM-G935F using Tapatalk Που το βρίσκω το netguard open source ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το δαχτυλικο είναι και σε εσάς τραγικό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Το δαχτυλικο είναι και σε εσάς τραγικό? Όχι, αποθήκευσε το εκάστοτε αποτύπωμα 2 (ή και 3 φορές) & προσπάθησε κατά την αποθήκευση να καλύψεις όλους τους πιθανούς προσανατολισμούς. Εγώ έχω βάλει δείκτη & αντίχειρα από 2 φορές και πρέπει να χω επιτυχία πατημάτων κοντά στο 100%. Επίσης, δεν λειτουργεί αστραπιαία, θέλει κάποιο ελάχιστο χρόνο(~1-2sec) για να διαβάσει το δάχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Που το βρίσκω το netguard open source ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ Διαβασε τις οδηγιες στο thread και μην κατεβασεις την εκδοση απο Google Play αλλιως δεν θα εχεις adblocking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εδώ Διαβασε τις οδηγιες στο thread και μην κατεβασεις την εκδοση απο Google Play αλλιως δεν θα εχεις adblocking Και εάν επιτρέπεται μπορείς να πείς απο που θα το κατεβάσουμε γιατί χωρίς ντροπή, δεν γνωρίζω καλά αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά μία απορια, η γλώσσα που πρεπει να έχει το κινητο μολις το ανοιξεις ειναι αυτη της χωρας σου η αυτης απο την οποια εισαχθηκε Αγόρασα το κινητο κυπρο και μολις το άνοιξα ειχε Ουγγρικά ως επιλογή (πριν επιλεξω εγω τα ελληνικά) Το κινητό λεει οτι ειναι απο Ουγγαρια το phone info Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εδώ Διαβασε τις οδηγιες στο thread και μην κατεβασεις την εκδοση απο Google Play αλλιως δεν θα εχεις adblocking Ευχαριστώ πολύ φίλε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά μία απορια, η γλώσσα που πρεπει να έχει το κινητο μολις το ανοιξεις ειναι αυτη της χωρας σου η αυτης απο την οποια εισαχθηκε Αγόρασα το κινητο κυπρο και μολις το άνοιξα ειχε Ουγγρικά ως επιλογή (πριν επιλεξω εγω τα ελληνικά) Το κινητό λεει οτι ειναι απο Ουγγαρια το phone info Απο που στην Κύπρο το πήρες φιλε. Στα 2 μου αδερφια απο ΜΤΝ το ενα είναι Cyprus Vodafone και το αλλο Ελληνικης εισαγωγής με EUR rom unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παιδιά μία απορια, η γλώσσα που πρεπει να έχει το κινητο μολις το ανοιξεις ειναι αυτη της χωρας σου η αυτης απο την οποια εισαχθηκε Αγόρασα το κινητο κυπρο και μολις το άνοιξα ειχε Ουγγρικά ως επιλογή (πριν επιλεξω εγω τα ελληνικά) Το κινητό λεει οτι ειναι απο Ουγγαρια το phone info Ναι έτσι, πρέπει να ξεκινάει με την γλώσσα της χώρας που προορίζεται. (η την γλώσσα της χώρας του firmware) Νομίζω όμως ότι αν το ξεκινήσεις με κάρτα σιμ ελληνική πχ θα ξεκινήσει με ελληνικά από μόνο του. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ναι έτσι, πρέπει να ξεκινάει με την γλώσσα της χώρας που προορίζεται. (η την γλώσσα της χώρας του firmware) Νομίζω όμως ότι αν το ξεκινήσεις με κάρτα σιμ ελληνική πχ θα ξεκινήσει με ελληνικά από μόνο του. Αν θυμάμαι καλα το χα ξεκινησει χωρις Σιμ... Τουλάχιστον επιβαιβεωθηκε το γεγονος οτι αν και το κινητο μου ηταν με κομμενη την μια απο τις δυο ταινιες κανεις δεν το boot-αρε πριν απο μενα :-)... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο που στην Κύπρο το πήρες φιλε. Στα 2 μου αδερφια απο ΜΤΝ το ενα είναι Cyprus Vodafone και το αλλο Ελληνικης εισαγωγής με EUR rom unbranded Εμενα ειναι ουγγρικη νουμιζω.. μτν τι εννοείς απο που Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αν θυμάμαι καλα το χα ξεκινησει χωρις Σιμ... Τουλάχιστον επιβαιβεωθηκε το γεγονος οτι αν και το κινητο μου ηταν με κομμενη την μια απο τις δυο ταινιες κανεις δεν το boot-αρε πριν απο μενα :-)... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα ειναι ουγγρικη νουμιζω.. μτν τι εννοείς απο που Απο ποιο μαγαζί το πηρες ρώτησα γιατί είναι παράξενο το ουγγρικό. Απο την εταιρεία τηλεπικοινωνιων ΜΤΝ με ανανέωση συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Παιδια μου ηρθε μια νεα ενημερωση λογισμικου και την εκανα,.ουγκρικο και το δικο μου αν θυμαμαι καλα οκ.. ακυρο. Edited December 31, 2016 by filippos_04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445841 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445841 Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά! Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς: 1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim? 2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά! Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς: 1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim? 2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό? Ευχαριστώ! Καλημέρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Απο τα λεγόμενά σου το κινητό σου είναι unbraded δηλαδή, και είναι πιθανόν και το δικό σου ή να είναι Ουγκρικό.Για να τα δεις τι χώρας είναι κατέβασε την εγαρμογή phone info για Samsung και εκεί θα δεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 1. Μόνο με τριτη εφαρμογή. 2. Με τρίτο launcher γίνεται όπου χρησιμοποιώ εγώ all time. 3. Όχι ξεχνά το,τι το πέρασες δηλαδή :lol: Samsung rules:cool: Μόνο double tap to sleep με τρίτο launcher από home screen η και επιπλέον gestures για οτιδήποτε άλλο πχ να ανοίγεις κάμερα η κατεβάζεις Notification Center χωρίς να την τραβάς αναγκαστικά από πάνω και αλλά πολλά. Αν θες να έχεις double tap to sleep και από lock screen εγκατέστησε το glimpse notification(ρυθμίζεις σε οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη-πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά και σε ότι μέγεθος να καταλαμβάνει) Τρομερή εφαρμογή και θα έχεις και οποτε έρχεται notification να ανάβει πάντα η οθόνη και αφού κλείσει αναβοσβήνει το led ότι έχεις χαμένα συμβάντα. Γενικά αν θες πλούτο customization και παραμετροποίηση αναγκαστικά σε τρίτες λύσεις θα πας. Σε Samsung out of the box είναι πιο λιτό και απλό το περιβάλλον χωρίς πολλά πολλά. Επίσης εγώ χρησιμοποιούσα next lock screen ως lock screen replacement η αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις good lock από την ίδια την Samsung σαν εναλλακτική λύση. 2-3 κλάσεις πάνω από το μαμισιο lock screen της Samsung που πολύ φτωχό θα το χαρακτήριζα. Το ίδιο σε πολλές εφαρμογές και βασικές. Browser αποκλειστικά dolphin,music player Player Pro η N7 Player Pro. Video player τον Bsplayer η MXplayer. SMS app τον Textra η Next SMS Dialer εγώ χρησιμοποιώ μόνο Truecaller. Να κόβεις διαφημίσεις από παντού app,YouTube,browser εγώ έχω Adguard(full έκδοση που είναι επι πληρωμή) Το ίδιο έχω σε ipad(iOS) και Windows(surface) Άψογη και πολύ αποτελεσματική εφαρμογή. Άρχισε να μαθαίνεις τρίτες εφαρμογές να αυξήσεις την εμπειρία χρήσης. Η πεμπτουσία του Android είναι εκεί αποκλειστικά. Sent from my iPad using Tapatalk Κατεβασα το Adguard Content Blocker και δεν μου ζητησε να πληρωσω, ενα πρασινο εικονιδιο ειναι με ενα λευκο τικ στη μεση. Μηπως ειναι αλλη εφαρμογη αυτη που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημερα σε ολους ες σας και καλη χρονια παιδια σε μενα δεν μ εχει ερθη ακομα η ενημερωση του Δεκεμβρη και απορο γιατι ακομη :( ειπαμε φοραει Κυπριακη ROM. Επισης πως επεσε απο το 100% που ηταν ψες μετα την τελευταια του φορτηστη στο 90% με λιγο wifi παντα ανοιχτο και fb τωρα το πρωι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Κατεβασα το Adguard Content Blocker και δεν μου ζητησε να πληρωσω, ενα πρασινο εικονιδιο ειναι με ενα λευκο τικ στη μεση. Μηπως ειναι αλλη εφαρμογη αυτη που λες? Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Μπες απο τον browser του κιντητου και κατεβασε το apk.(https://adguard.com/apk).Mετα μπες στη σελιδα του adguard στον υπολογιστη κανε purchase και αφου εγκαταστησεις την εφαρμογη στο κινητο,βαλε το κλειδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους. Μπες απο τον browser του κιντητου και κατεβασε το apk.(https://adguard.com/apk).Mετα μπες στη σελιδα του adguard στον υπολογιστη κανε purchase και αφου εγκαταστησεις την εφαρμογη στο κινητο,βαλε το κλειδι. 22 ευρω λεει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Εμενα για 2 κινητες συσκευες android,με χρεωσε 7.16 ευρ ω(για 1 χρονο) Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 1, 2017 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 22 ευρω λεει ! Τόσο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα καλή χρονιά σε ολους.εχω ένα θέματακι αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα. Λοιπόν ότι φωτογραφία τραβάω μπαίνει αυτομάτως και στο s7 edge τις αδελφής μου. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά είναι εκνευριστικό και για τις δύο μας. Ενώ ότι τραβάει αυτή δεν έρχεται στο δικό μου. Τι παίζει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα καλή χρονιά σε ολους.εχω ένα θέματακι αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα. Λοιπόν ότι φωτογραφία τραβάω μπαίνει αυτομάτως και στο s7 edge τις αδελφής μου. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά είναι εκνευριστικό και για τις δύο μας. Ενώ ότι τραβάει αυτή δεν έρχεται στο δικό μου. Τι παίζει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην συλλογή πανω δεξιά έχει ενα συγχρονισμο, κλείσε τον διακόπτη μα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αυτό λες? Το βρήκα από τις ρυθμίσεις. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/a6e34257d133321dc86213cc7717a8b3.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts