Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αντί για adguard μπορείτε να δοκιμάσετε το netguard open source και εννοείται δωρεάν μπλοκάρει διαφημίσεις παντού

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Που το βρίσκω το netguard open source ;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δαχτυλικο είναι και σε εσάς τραγικό?

Όχι, αποθήκευσε το εκάστοτε αποτύπωμα 2 (ή και 3 φορές) & προσπάθησε κατά την αποθήκευση να καλύψεις όλους τους πιθανούς προσανατολισμούς. Εγώ έχω βάλει δείκτη & αντίχειρα από 2 φορές και πρέπει να χω επιτυχία πατημάτων κοντά στο 100%.

Επίσης, δεν λειτουργεί αστραπιαία, θέλει κάποιο ελάχιστο χρόνο(~1-2sec) για να διαβάσει το δάχτυλο.

Που το βρίσκω το netguard open source ;

Εδώ

Διαβασε τις οδηγιες στο thread και μην κατεβασεις την εκδοση απο Google Play αλλιως δεν θα εχεις adblocking

Εδώ

Διαβασε τις οδηγιες στο thread και μην κατεβασεις την εκδοση απο Google Play αλλιως δεν θα εχεις adblocking

Και εάν επιτρέπεται μπορείς να πείς απο που θα το κατεβάσουμε γιατί χωρίς ντροπή, δεν γνωρίζω καλά αγγλικά.

Παιδιά μία απορια, η γλώσσα που πρεπει να έχει το κινητο μολις το ανοιξεις ειναι αυτη της χωρας σου η αυτης απο την οποια εισαχθηκε

Αγόρασα το κινητο κυπρο και μολις το άνοιξα ειχε Ουγγρικά ως επιλογή (πριν επιλεξω εγω τα ελληνικά)

Το κινητό λεει οτι ειναι απο Ουγγαρια το phone info

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Εδώ

Ευχαριστώ πολύ φίλε

Παιδιά μία απορια, η γλώσσα που πρεπει να έχει το κινητο μολις το ανοιξεις ειναι αυτη της χωρας σου η αυτης απο την οποια εισαχθηκε

Αγόρασα το κινητο κυπρο και μολις το άνοιξα ειχε Ουγγρικά ως επιλογή (πριν επιλεξω εγω τα ελληνικά)

Απο που στην Κύπρο το πήρες φιλε.

Στα 2 μου αδερφια απο ΜΤΝ το ενα είναι Cyprus Vodafone και το αλλο Ελληνικης εισαγωγής με EUR rom unbranded

Ναι έτσι, πρέπει να ξεκινάει με την γλώσσα της χώρας που προορίζεται.

(η την γλώσσα της χώρας του firmware)

Νομίζω όμως ότι αν το ξεκινήσεις με κάρτα σιμ ελληνική πχ θα ξεκινήσει με ελληνικά από μόνο του.

kountouraN

Ναι έτσι, πρέπει να ξεκινάει με την γλώσσα της χώρας που προορίζεται.

(η την γλώσσα της χώρας του firmware)

Νομίζω όμως ότι αν το ξεκινήσεις με κάρτα σιμ ελληνική πχ θα ξεκινήσει με ελληνικά από μόνο του.

Αν θυμάμαι καλα το χα ξεκινησει χωρις Σιμ... Τουλάχιστον επιβαιβεωθηκε το γεγονος οτι αν και το κινητο μου ηταν με κομμενη την μια απο τις δυο ταινιες κανεις δεν το boot-αρε πριν απο μενα :-)...

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο που στην Κύπρο το πήρες φιλε.

Στα 2 μου αδερφια απο ΜΤΝ το ενα είναι Cyprus Vodafone και το αλλο Ελληνικης εισαγωγής με EUR rom unbranded

Εμενα ειναι ουγγρικη νουμιζω.. μτν τι εννοείς απο που

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Αν θυμάμαι καλα το χα ξεκινησει χωρις Σιμ... Τουλάχιστον επιβαιβεωθηκε το γεγονος οτι αν και το κινητο μου ηταν με κομμενη την μια απο τις δυο ταινιες κανεις δεν το boot-αρε πριν απο μενα :-)...

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα ειναι ουγγρικη νουμιζω.. μτν τι εννοείς απο που

Απο ποιο μαγαζί το πηρες ρώτησα γιατί είναι παράξενο το ουγγρικό.

Απο την εταιρεία τηλεπικοινωνιων ΜΤΝ με ανανέωση συμβολαίου.

Παιδια μου ηρθε μια νεα ενημερωση λογισμικου και την εκανα,.ουγκρικο και το δικο μου αν θυμαμαι καλα οκ.. ακυρο. Edited by filippos_04

Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά!

Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P

To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς:

1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim?

2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά!

Νέος κάτοχος του s7 edge και ακόμα είμαι στη μετάβαση σε android μετά απο μια 8ετια iOS :P

To τηλέφωνο είναι από skroutz φυσικά, αλλά δεν ήξερα όλα αυτά για branded και unbranded συσκευές. Τέλος πάντων το link του μαγαζιού έλεγε οτι είναι branded EU. Όταν το παρέλαβα, στην ταινία ασφαλείας έγραφε "european sim card only", ούτε σε πια χώρα είναι branded ούτε σε πια εταιρεία κινητής....Όταν το ανοίγεις δεν εμφανίζει κανένα λογότυπο τύπου "cosmote, vodafone" αλλά ούτε και έχει καμία επιπλέον εφαρμογή πέρα των βασικών της samsung....οι απορίες μου είναι οι εξείς:

1. Υπάρχει τρόπος να δω αν είναι τελικά branded or unbranded? Και αν είναι σε τι πάροχο? Το ότι είναι EU σημαίνει ότι αν πάω π.χ. Αμερική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αμερικάνικη sim?

2. Αντί να μου γράφει 4G or 4G+ στη μπάρα πάνω όπως σε αντίστοιχες συσκευές γνωστών μου που το έλεγξα, μου γράφει LTE or LTE+. Γιατί το κάνει αυτό? Είναι διαφορετικό?

Ευχαριστώ!

Καλημέρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Απο τα λεγόμενά σου το κινητό σου είναι unbraded δηλαδή, και είναι πιθανόν και το δικό σου ή να είναι Ουγκρικό.Για να τα δεις τι χώρας είναι κατέβασε την εγαρμογή phone info για Samsung και εκεί θα δεις πολλά.

1. Μόνο με τριτη εφαρμογή.

2. Με τρίτο launcher γίνεται όπου χρησιμοποιώ εγώ all time.

3. Όχι ξεχνά το,τι το πέρασες δηλαδή :lol:

Samsung rules:cool:

Μόνο double tap to sleep με τρίτο launcher από home screen η και επιπλέον gestures για οτιδήποτε άλλο πχ να ανοίγεις κάμερα η κατεβάζεις Notification Center χωρίς να την τραβάς αναγκαστικά από πάνω και αλλά πολλά.

Αν θες να έχεις double tap to sleep και από lock screen εγκατέστησε το glimpse notification(ρυθμίζεις σε οποιοδήποτε σημείο στην οθόνη-πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά και σε ότι μέγεθος να καταλαμβάνει)

Τρομερή εφαρμογή και θα έχεις και οποτε έρχεται notification να ανάβει πάντα η οθόνη και αφού κλείσει αναβοσβήνει το led ότι έχεις χαμένα συμβάντα.

Γενικά αν θες πλούτο customization και παραμετροποίηση αναγκαστικά σε τρίτες λύσεις θα πας.

Σε Samsung out of the box είναι πιο λιτό και απλό το περιβάλλον χωρίς πολλά πολλά.

Επίσης εγώ χρησιμοποιούσα next lock screen ως lock screen replacement η αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις good lock από την ίδια την Samsung σαν εναλλακτική λύση.

2-3 κλάσεις πάνω από το μαμισιο lock screen της Samsung που πολύ φτωχό θα το χαρακτήριζα.

Το ίδιο σε πολλές εφαρμογές και βασικές.

Browser αποκλειστικά dolphin,music player Player Pro η N7 Player Pro.

Video player τον Bsplayer η MXplayer.

SMS app τον Textra η Next SMS

Dialer εγώ χρησιμοποιώ μόνο Truecaller.

Να κόβεις διαφημίσεις από παντού app,YouTube,browser εγώ έχω Adguard(full έκδοση που είναι επι πληρωμή)

Το ίδιο έχω σε ipad(iOS) και Windows(surface)

Άψογη και πολύ αποτελεσματική εφαρμογή.

Άρχισε να μαθαίνεις τρίτες εφαρμογές να αυξήσεις την εμπειρία χρήσης.

Η πεμπτουσία του Android είναι εκεί αποκλειστικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κατεβασα το Adguard Content Blocker και δεν μου ζητησε να πληρωσω, ενα πρασινο εικονιδιο ειναι με ενα λευκο τικ στη μεση. Μηπως ειναι αλλη εφαρμογη αυτη που λες?

Καλημερα σε ολους ες σας και καλη χρονια παιδια σε μενα δεν μ εχει ερθη ακομα η ενημερωση του Δεκεμβρη και απορο γιατι ακομη :( ειπαμε φοραει Κυπριακη ROM. Επισης πως επεσε απο το 100% που ηταν ψες μετα την τελευταια του φορτηστη στο 90% με λιγο wifi παντα ανοιχτο και fb τωρα το πρωι ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Κατεβασα το Adguard Content Blocker και δεν μου ζητησε να πληρωσω, ενα πρασινο εικονιδιο ειναι με ενα λευκο τικ στη μεση. Μηπως ειναι αλλη εφαρμογη αυτη που λες?

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Μπες απο τον browser του κιντητου και κατεβασε το apk.(https://adguard.com/apk).Mετα μπες στη σελιδα του adguard στον υπολογιστη κανε purchase και αφου εγκαταστησεις την εφαρμογη στο κινητο,βαλε το κλειδι.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.

Μπες απο τον browser του κιντητου και κατεβασε το apk.(https://adguard.com/apk).Mετα μπες στη σελιδα του adguard στον υπολογιστη κανε purchase και αφου εγκαταστησεις την εφαρμογη στο κινητο,βαλε το κλειδι.

22 ευρω λεει !

Εμενα για 2 κινητες συσκευες android,με χρεωσε 7.16 ευρ ω(για 1 χρονο)

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by gfilip

Καλημέρα καλή χρονιά σε ολους.εχω ένα θέματακι αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα. Λοιπόν ότι φωτογραφία τραβάω μπαίνει αυτομάτως και στο s7 edge τις αδελφής μου. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά είναι εκνευριστικό και για τις δύο μας. Ενώ ότι τραβάει αυτή δεν έρχεται στο δικό μου. Τι παίζει?

Καλημέρα καλή χρονιά σε ολους.εχω ένα θέματακι αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα. Λοιπόν ότι φωτογραφία τραβάω μπαίνει αυτομάτως και στο s7 edge τις αδελφής μου. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά είναι εκνευριστικό και για τις δύο μας. Ενώ ότι τραβάει αυτή δεν έρχεται στο δικό μου. Τι παίζει?

Στην συλλογή πανω δεξιά έχει ενα συγχρονισμο, κλείσε τον διακόπτη μα δούμε.

Αυτό λες? Το βρήκα από τις ρυθμίσεις. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/a6e34257d133321dc86213cc7717a8b3.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned