Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσείς που έχετε θέμα με τον ηχο του ακουστικού εννοείτε κάτι σαν τρίξιμο στη φωνή του συνομιλητή?

Μου παρουσιάστηκε και εμένα

Δεν είναι τραγικό αλλά εκνευριστικό για τέτοιας αξίας κινητό

Ακριβώς αυτό με αυξημένη την ένταση κατά την ομιλία... Δυστυχώς και μετά την αλλαγή ακουστικού τα ίδια... Σκέφτομαι να το ξαναπαω αλλά 5 μέρες θα μεινω πάλι χωρίς τηλέφωνο.. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα Software.. Sim άλλαξα αλλά τα ίδια.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα κινητής? Wind έχω μπορείτε να μου πείτε αν έχετε την ίδια εταιρεία όσοι αντιμετωπιζετε ίδιο θέμα?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακριβώς αυτό με αυξημένη την ένταση κατά την ομιλία... Δυστυχώς και μετά την αλλαγή ακουστικού τα ίδια... Σκέφτομαι να το ξαναπαω αλλά 5 μέρες θα μεινω πάλι χωρίς τηλέφωνο.. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα Software.. Sim άλλαξα αλλά τα ίδια.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα κινητής? Wind έχω μπορείτε να μου πείτε αν έχετε την ίδια εταιρεία όσοι αντιμετωπιζετε ίδιο θέμα?

Εγώ κοτε

Δεν ξέρω τί παίζει. Εγώ έχω custom Rom Nougat (king) σήμερα την έβαλα και το παρατήρησα. Πρίν είχα μια άλλη και δεν το είχα παρατηρήσει

Αν δεν βαρεθώ θα κάνω πάλι την αλλαγή για να μου φύγει η ιδέα

Τι γίνεται βρε παιδιά. Πολλά θέματα με την οθόνη διαβάζω και τώρα τελευταία με το ακουστικό (πολύ βασικό για μένα).....!!!! Με αγχώνουν όλα αυτά και με φρενάρουν την αγορά. Από σέρβις τι λέει το δίκτυο. Υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις ή μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη???

1 ή 2 χρόνια έχει εγγύηση?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι γίνεται βρε παιδιά. Πολλά θέματα με την οθόνη διαβάζω και τώρα τελευταία με το ακουστικό (πολύ βασικό για μένα).....!!!! Με αγχώνουν όλα αυτά και με φρενάρουν την αγορά. Από σέρβις τι λέει το δίκτυο. Υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις ή μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη???

1 ή 2 χρόνια έχει εγγύηση?

2 έτη εγγύηση.

Παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα και ναι τελευταία αρκετές αναφορές σε προβλήματα.

Αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων, όπως και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά το έχω από τότε που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από τις ποιο πλήρες συσκευές αν όχι η πληρέστερη!

Ένα μικρό ποσοστό αναφορών για προβλήματα δεν θα με εμποδιζε να το αποκτήσω!

kountouraN

2 έτη εγγύηση.

Παρακολουθώ το θέμα καιρό τώρα και ναι τελευταία αρκετές αναφορές σε προβλήματα.

Αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων, όπως και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά το έχω από τότε που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Από τις ποιο πλήρες συσκευές αν όχι η πληρέστερη!

Ένα μικρό ποσοστό αναφορών για προβλήματα δεν θα με εμποδιζε να το αποκτήσω!

Να είσαι σίγουρος πως ούτε εμένα θα με εμποδίσει.......

Να το παρεις φιλε...ακομα και εγω με τοο θεμα στην οθονη ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....εντος εγυυησης ολα φτιχνονται και τζαμπα κιολας...μετα απο το στραπατσο με το Note7 δεν τους παιρνει και για αλλες @@κιες

Να το παρεις φιλε...ακομα και εγω με τοο θεμα στην οθονη ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....εντος εγυυησης ολα φτιχνονται και τζαμπα κιολας...μετα απο το στραπατσο με το Note7 δεν τους παιρνει και για αλλες @@κιες

Που υπάρχουν όμως καταστήματα στην επαρχία για να απευθυνθώ σε περίπτωση (φτου φτου φτου) προβλήματος?

Και εγώ θα το ξαναεπαιρνα.. Αυτά που προσφέρει αυτή τη στιγμή δεν τα έχει κανένα άλλο τηλέφωνο.. Απλά με έχει ξενερώσει το θέμα του ακουστικού και πολύ περισσότερο η συμπεριφορά του επίσημου σέρβις που δε σέβεται τους πελάτες.. Το ότι έχουμε αρκετοί εδώ μέσα θέμα με το ακουστικό δείχνει ότι γενικευεται το θέμα.. Και μετά την αλλαγή τα ίδια.. Ελπίζω να είναι θέμα Software.. Αλλά αν ήταν έτσι δε θα το είχαν οι περισσότεροι?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Και εγώ θα το ξαναεπαιρνα.. Αυτά που προσφέρει αυτή τη στιγμή δεν τα έχει κανένα άλλο τηλέφωνο.. Απλά με έχει ξενερώσει το θέμα του ακουστικού και πολύ περισσότερο η συμπεριφορά του επίσημου σέρβις που δε σέβεται τους πελάτες.. Το ότι έχουμε αρκετοί εδώ μέσα θέμα με το ακουστικό δείχνει ότι γενικευεται το θέμα.. Και μετά την αλλαγή τα ίδια.. Ελπίζω να είναι θέμα Software.. Αλλά αν ήταν έτσι δε θα το είχαν οι περισσότεροι?

Φιλε κανε παρε τηλ με viber να δεις αν το κανει.αν οχι τοτε ειναι bug στη καρτα ηχου του κινητου.

Έχω Nova prime Κατεβάζω την μπάρα (notification bar) χρόνια τώρα με χειρονομία σε όλες τις συσκευές μου γιατί με βολεύει απίστευτα(πάντα είχα μεγάλες οθόνες).

Το θέμα είναι στα τελευταία μοντέλα Samsung μόνο ο Nova μπορεί και το κάνει αυτό.

Θέλω όμως να βάλω λίγο καιρό και τον μαμά TW και δε βρίσκω ένα app που πατώντας το στην οθόνη να κατεβάζει την μπάρα.

Ένα που είχα, (δε θυμάμαι το όνομα του τώρα) δε δουλεύει στα νέα Samsung.

Γνωρίζει κανείς κάποιο να προτείνει?

Επίσης κάναν άλλο launcher που να δουλεύουν η χειρονομίες του με την μπάρα?

Έχω αγοράσει σχεδόν όλους τους launchers τους δοκίμασα πρόσφατα αλλά τίποτα,σε κανέναν δε δουλεύει.

Καμία πρόταση??

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φιλε κανε παρε τηλ με viber να δεις αν το κανει.αν οχι τοτε ειναι bug στη καρτα ηχου του κινητου.

Μα αν ήταν στην κάρτα ήχου δε θα το έκανε με όλες τις εφαρμογές ήχου? Το viber δε χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου? Μάλλον όχι ε? Με viber δε μου το κάνει..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έχω Nova prime Κατεβάζω την μπάρα (notification bar) χρόνια τώρα με χειρονομία σε όλες τις συσκευές μου γιατί με βολεύει απίστευτα(πάντα είχα μεγάλες οθόνες).

Το θέμα είναι στα τελευταία μοντέλα Samsung μόνο ο Nova μπορεί και το κάνει αυτό.

Θέλω όμως να βάλω λίγο καιρό και τον μαμά TW και δε βρίσκω ένα app που πατώντας το στην οθόνη να κατεβάζει την μπάρα.

Ένα που είχα, (δε θυμάμαι το όνομα του τώρα) δε δουλεύει στα νέα Samsung.

Γνωρίζει κανείς κάποιο να προτείνει?

Επίσης κάναν άλλο launcher που να δουλεύουν η χειρονομίες του με την μπάρα?

Έχω αγοράσει σχεδόν όλους τους launchers τους δοκίμασα πρόσφατα αλλά τίποτα,σε κανέναν δε δουλεύει.

Καμία πρόταση??

Καλημέρα Μανο.

Για αυτό το λόγο σε οποιοδήποτε κινητό ανεξάρτητα εταιρίας βάζω Nova Prime λόγο ότι κανέναν μαμισιος launcher δεν με καλύπτει.

Φτώχεια και μιζέρια από όλους τους κατασκευαστές.

Εναλλακτική που έχει τα πάντα σε παραμετροποίηση(έχει και κάποια feature που δεν έχει ο Nova θα έλεγα) και full gestures support με ανανεωμένο look and feel σε σχέση με Nova Prime το παρακάτω που έχω αγοράσει πολύ καιρό πριν και χρησιμοποιώ τελευταίους μήνες διότι ψιλό βαρέθηκα τον Nova :p(θα ξανά επιστρέψω όταν δώσει τα καλούδια του Android N τέλη του έτους λογικά με την τελική ανανεωμένη έκδοση-τώρα είναι σε Beta μόνο-)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher&hl=el

Ακριβώς είναι αλλά άψογος,εγώ τον είχα αγοράσει κάπου 8-10 ευρώ όταν έτρεξε και προσφορά θυμάμαι όχι την σημερινή πολύ υψηλή τιμή του.

Τελευταίο τρίμηνο τον χρησιμοποίησα έναντι του Nova και στο 7 edge.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/f3122075738d29a12d3a5d5b81c19043.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/473ab7c72c14580dfea8985468e12883.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/3bbfc06f2be9d152f1b32c9701bb89b7.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/8b914800ca6ce2576f57831bee372574.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/ff53cf04469bb792ed3c3be03fc775f9.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/21c2e9fbed33ee17dca8ebe854fd62b8.jpg

6 μήνες που χρησιμοποίησα την συσκευή δεν είχα αντιληφθεί τέτοιο θέμα.

Wind έχω και ουδέποτε παρατήρησα τέτοιο θέμα ούτε παράπονο από τον εκάστοτε συνομιλητή μου.

Βέβαια να αναφέρω ότι πάντα η ομιλία μου πραγματοποιούνταν με Bluetooth stereo hands free και ουδέποτε απευθείας με το κινητό στο αυτί.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αδικία! Πάντα το φορτίζω από 25 έως 75 και δεν έχει εκτεθεί σε υπερβολικές θερμοκρασίες..3 μηνών κινητό

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/e7896e55290320fa2b4609c180f2f271.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Edited by arisgrc1

Καλημέρα στην παρέα είμαι και εγω ένας ευτυχισμένος κάτοχος του S7 edge BTU από το Απρίλιο έχω γραφτεί καιρο στο φόρουμ και είχα απευθυνθεί κάποια στιγμή για ένα πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει με τα email, παρακολουθώ συνέχεια το φόρουμ, είμαι και εγώ με Beta και προς το παρόν δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, με κάθε ανανέωση ποτέ δεν έκανα επαναφορά της συσκευής.

Φίλε Alex άλλαξες συσκευή; Με ποια είσαι τώρα;

Πλέον με το Axon 7 είμαι.

Μου λείπουν κάποια πράγματα,αλλά έχω κάποια αλλά feature που δεν έχει το Samsung που με ενοχλούσαν.

Ήμουν και 1 σερί έτος με Samsung όπου απαραίτητο το φρεσκάρισμα:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Που υπάρχουν όμως καταστήματα στην επαρχία για να απευθυνθώ σε περίπτωση (φτου φτου φτου) προβλήματος?

Αν έχεις θέμα, το στέλνεις smartec και το έχεις πίσω πιο γρήγορα από ότι αν το δώσεις σε επαρχία...εκτός και αν είναι κάτι απλό. Τη πρώτη το παραλαμβάνουν, την δεύτερη στο ετοιμάζουν και στο στέλνουν και την τρίτη μέρα το έχεις στα χέρια σου.

Μου λείπουν κάποια πράγματα,αλλά έχω κάποια αλλά feature που δεν έχει το Samsung που με ενοχλούσαν.

Όλα καλά με το Axon7 , αλλά δυστυχώς η συνταγή χάλασε με την κάμερα που έβαλαν.

Αδικία! Πάντα το φορτίζω από 25 έως 75 και δεν έχει εκτεθεί σε υπερβολικές θερμοκρασίες..3 μηνών κινητό

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/e7896e55290320fa2b4609c180f2f271.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Για ποια αδικία μιλάς? Για μια εφαρμογή που είναι απολύτως αναξιόπιστη?

Δημήτρης

Παιδιά μην ασχολείστε με την εφαρμογή αυτη και σε μένα λέει καπου 3200 εκει αλλα βγαζω 7 ωρα και βάλε οσα εβγαζα και τις πρώτες μέρες που το πήρα.

Λοιπόν παιδιά το πήρα απόφαση!

Παρασκευή γυρνάω τα γνωστά μαγαζιά για καμιά black friday προσφορά για το S7 Edge και αν ΔΕΝ το έχουν γυρνάω σκρουτζομάγαζα και το τσιμπάω επιτόπου!

Λοιπόν παιδιά το πήρα απόφαση!

Παρασκευή γυρνάω τα γνωστά μαγαζιά για καμιά black friday προσφορά για το S7 Edge και αν ΔΕΝ το έχουν γυρνάω σκρουτζομάγαζα και το τσιμπάω επιτόπου!

Σωστος....

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν θυμάμαι κάποια μέλη το πήραν με προσφορά του Αυγούστου από κάποια μεγάλη αλυσίδα, πιθανόν Πλαίσιο ή Public στα 569... οπότε είναι πολύ πιθανόν να πετύχεις κάτι, διαφορετικά και στα 530κατι του σκρουτζ είναι επίσης δελεαστική η τιμή πια, για το πιο ολοκληρωμένο ουσιαστικά κινητό της χρονιάς.
Konakis.

Καλοδούλευτο!

Ε ναι ένας χρόνος με την ίδια συσκευή δε λέει.....χα!χα!

Σε βλέπω να προετοιμάζεσαι για το S8, και με το AXON ( όχι πως το υποτιμώ, το αντίθετο ) θα έχεις ένα λόγο παραπάνω για μια πιο γρήγορη αλλαγή.:lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned