Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η morelocal 2 θέλει ρουτ.

Για τον ernesto : τι νόημα έχει να φλασάρω ρομ της Sprint, αφού αυτήν έχει τώρα, δεν νομίζω να προστεθεί κάτι.

Για το locale: το firmware είναι της sprint =δεν είχε ποτέ ελληνικά που αφαιρέθηκαν η κλειδώθηκαν άρα...

root σε συσκευή της sprint και ειδικά στο S7 = άστο καλύτερα (να έχεις "αν έχεις!" ελληνικά αλλά όχι mobile data?!!!)

Έχεις μια πλήρως λειτουργική συσκευή (καλορίζικο με την ευκαιρία) ποιος ο λόγος να ρισκάρεις απλά για να έχεις το μενού στα ελληνικά?

Μένει η αλλαγή της ρομ =ναι υπάρχει multi-language που κάνει για τη συσκευή σου (όχι sprint φυσικά) αλλά και δω υπάρχει ρίσκο συν ότι είναι δύσκολο (πολύ)

Για το bloatware = να αφαιρέσεις εφαρμογές χωρίς ρουτ δε γίνεται ΑΛΛΆ μπορείς να κλείσεις ότι θες (με προσοχή βέβαια) πχ ez package disabler

* η συσκευή σου είναι της sprint (και όχι της samsung!) = αν θες να πειράξεις κάτι (ρουτ) θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το guide αφορά τη δική σου συσκευή = προσοχή λοιπόν.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Να φλασαρεις ρομ μονο αν χρειαστει να το επαναφερεις σε αρχικο..αυτο εννουυσα.ουτε το morelocale 2 κανει τιποτα..θα σου μεταφρασει τα μισα!καλυτερο για samsung ειναι αυτο που σου εγραψα πριν.enabler launguages
I Want To Believe

Μίλησα με Smartec και Arvato και τους είπα ότι χρειάζεται αλλαγή οθόνης το κινητό και πως έχω μάθει ότι έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο. Κι όταν ρώτησα αν είναι καλύτερο να το πάω στο service ή να το κρατήσω για να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο, η Smartec μου απάντησε πως καλύτερα να το πάω για να μπει σε σειρά προτεραιότητας στο service και πως θα κάνει από 1 μέχρι 3 εβδομάδες, ενώ η Arvato ήταν πιο γενική πως πρέπει να το πάω να το δουν τι χρειάζεται όντως και από εκεί και πέρα να περιμένω. Υπάρχει κάποιο άλλο service που μπορώ να απευθυνθώ;

Εδώ μου βγάζει και άλλους. Είναι επίσημοι εξουσιοδοτημένοι; http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/#

Πως μπλέξαμε έτσι.. :cry::cry:

Έχει πάρει κανείς πίσω το κινητό του από το service με αλλαγή οθόνης ή ακόμη περιμένετε κι εσείς;;

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μίλησα με Smartec και Arvato και τους είπα ότι χρειάζεται αλλαγή οθόνης το κινητό και πως έχω μάθει ότι έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι δύο. Κι όταν ρώτησα αν είναι καλύτερο να το πάω στο service ή να το κρατήσω για να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο, η Smartec μου απάντησε πως καλύτερα να το πάω για να μπει σε σειρά προτεραιότητας στο service και πως θα κάνει από 1 μέχρι 3 εβδομάδες, ενώ η Arvato ήταν πιο γενική πως πρέπει να το πάω να το δουν τι χρειάζεται όντως και από εκεί και πέρα να περιμένω. Υπάρχει κάποιο άλλο service που μπορώ να απευθυνθώ;

Εδώ μου βγάζει και άλλους. Είναι επίσημοι εξουσιοδοτημένοι; http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/#

Έχει πάρει κανείς πίσω το κινητό του από το service με αλλαγή οθόνης ή ακόμη περιμένετε κι εσείς;;

Συγνώμη που ρωτώ ξανά σε εσάς φένεται εντάξει το slow motion που αργεί να προσαρμοστεί στις απότομες εναλλαγές του φωτός?ευχαριστώ

Συγνώμη που ρωτώ ξανά σε εσάς φένεται εντάξει το slow motion που αργεί να προσαρμοστεί στις απότομες εναλλαγές του φωτός?ευχαριστώ

Δεν έχω δει πως λειτουργεί στο slow motion σε αλλα κινητά για να συγκρίνω. Αλλα και στο δικό μου αργεί να προσαρμοστεί. Δεν νομίζω να είναι κάτι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

....και στην κάμερα έχει περιθώρια βελτίωσης, στα υλικά κατασκευής, σχεδιαστικά θα ήταν καλό να τολμήσει αφαιρώντας π.χ. το κουμπί, softwarikes προσθήκες όπως π.χ. double tap.

- Η κάμερα μπορεί να έχει περιθώρια βελτίωσης (εχθρός του καλού, το καλύτερο), αλλά παραμένει η Νο1 κάμερα σε κινητό σήμερα.

- Το double tap θεωρώ ότι δεν έχει θέση σε ένα κινητό που διαθέτει αξιόλογο fingerprint reader.

- H εφαρμογή easyhome for samsung βελτιώνει αισθητά την εμπειρία χρήσης του home button (τουλαχιστον εμένα με βόλεψε). Αν βγεί και κάτι αντίστοιχο του tweak virtual home που υπήρχε σε jailbreaked iphones, θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος.

Έχω γυρίσει τα πάντα μέσα στο 2016 και τελικά πάντα στο s7 edge επιστρέφω. Δεν υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο σήμερα, ειδικά για όποιον δίνει σημασία στο θέμα κάμερα. Θεωρώ ότι θα είναι από τα πιο αξιόλογα κινητά ακόμη και μέσα στο 2017.

Edited by panosf

- Η κάμερα μπορεί να έχει περιθώρια βελτίωσης (εχθρός του καλού, το καλύτερο), αλλά παραμένει η Νο1 κάμερα σε κινητό σήμερα.

- Το double tap θεωρώ ότι δεν έχει θέση σε ένα κινητό που διαθέτει αξιόλογο fingerprint reader.

- H εφαρμογή easyhome for samsung βελτιώνει αισθητά την εμπειρία χρήσης του home button (τουλαχιστον εμένα με βόλεψε). Αν βγεί και κάτι αντίστοιχο του tweak virtual home που υπήρχε σε jailbreaked iphones, θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος.

Έχω γυρίσει τα πάντα μέσα στο 2016 και τελικά πάντα στο s7 edge επιστρέφω. Δεν υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο σήμερα, ειδικά για όποιον δίνει σημασία στο θέμα κάμερα.

Ακόμα και από το HTC 10?

Έχω γυρίσει τα πάντα μέσα στο 2016 και τελικά πάντα στο s7 edge επιστρέφω. Δεν υπάρχει κάτι πιο ολοκληρωμένο σήμερα, ειδικά για όποιον δίνει σημασία στο θέμα κάμερα.

Σε κάμερα τα 950 & htc 10 είναι ανώτερα. Το πόσο είναι ανάλογα με τη βαρύτητα που δίνει ο καθένας. Μιλάω καθαρά για κάμερα.

Για το κουμπί, για μένα η ουσία είναι να φύγει τελείως. Το αν πατιέται ή όχι μικρή διαφορά μου κάνει. Θα τη δοκιμάσω την εφαρμογή που αναφέρεις, αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι ότι τέτοιες λειτουργίες δεν αντικαθίστανται από τρίτες εφαρμογές, γιατί συνήθως κάτι δεν πάει καλά. Είτε π.χ. δεν τρέχουν πάντα στο παρασκήνιο, είτε τρώνε μπαταρία.

Κάπου διάβασα ότι η σαμσουνγκ θα μεταφέρει το λογισμικό του νοτ7 στη σσυσκευή μας,έχετε δει τπτ επίσημο,χρονοδιάγραμμα κλπ;

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

.

διαφωνώ.. είχα και 950 και G5 και ήταν ανώτερα σε κάμερα

συγκεκριμένα το S7 πάσχει σε μακρινά πλάνα και τοπία, ενω εμφανίζει υπερβολική όξυνση σε φωτο τύπου hdr

σε low light κοντινά είναι πολύ δυνατό πάντως, καλύτερο απο τα δυο που προανέφερα

Φίλε μου καταλαβαίνω που έχεις μπλέξει. Προσφάτως ξεμπλεξα εγώ μετά από 3 βδομάδες χωρίς τηλέφωνο. Δεν έχεις πολλές επιλογές. Η το πας και περιμένεις να δεις ποτέ θα φτιαχτεί παίρνοντας τηλ συνέχεια στη σαμσουγκ μήπως τους πιέσεις έτσι κάπως (αν και δε νομίζω ότι βοήθησε σε κάτι αφού έκανα 3 βδομάδες όπως είπα) η περιμένεις να ακουστεί ότι το πρόβλημα με τις οθόνες ξεπερνιεται οπότε και το πας τότε και στο φτιάχνουν σε ακόμα και σε μια ώρα όπως λένε.

Όπως και να έχει πάρτο απόφαση γρήγορα για να μην στεναχωριεσαι για πολλές μέρες και σκας όπως έσκασα εγώ.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή πήρα μια προσβλητική απάντηση από κάποιον που πουλάει στο Insomnia ενα S7 SILVER μπορείτε να μου πείτε αν βγαίνει KAI to S7 σε ασημί;

Εγώ ξέρω ότι μόνο το S7 edge βγαίνει σε ασημί...

Επειδή πήρα μια προσβλητική απάντηση από κάποιον που πουλάει στο Insomnia ενα S7 SILVER μπορείτε να μου πείτε αν βγαίνει KAI to S7 σε ασημί;

Αν και offtopic,εννοειτε οτι βγαινει http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5901

Πως μπορούμε να ηχογραφησουμε τον συνομιλητη μας σε κληση?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

διαφωνώ.. είχα και 950 και G5 και ήταν ανώτερα σε κάμερα

συγκεκριμένα το S7 πάσχει σε μακρινά πλάνα και τοπία, ενω εμφανίζει υπερβολική όξυνση σε φωτο τύπου hdr

σε low light κοντινά είναι πολύ δυνατό πάντως, καλύτερο απο τα δυο που προανέφερα

Σε μακρινά τοπία και πλάνα μόνο άμα ανεβεί mp θα διορθωθεί.

Με 12 δεν πας πουθενά ούτε καν dual μορφή.

Στην s6 σειρά ήταν από τα πλεονεκτήματα του λόγο 16αρας κάμερας.

Ας μεταφερθούν στο αντίστοιχο υπό νήμα τα της κάμερας να μην χαλάμε το εδώ νήμα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε κάμερα τα 950 & htc 10 είναι ανώτερα. Το πόσο είναι ανάλογα με τη βαρύτητα που δίνει ο καθένας. Μιλάω καθαρά για κάμερα

Για το 950 δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί ποτέ δεν το δοκίμασα , αλλά σε σύγκριση με το HTC 10 και το G5, θεωρώ την κάμερα του s7 συνολικά καλύτερη για all around χρήση.

βγαινει το χω παρει εγω.

Νέα αναβάθμιση στο AOD...

Στην νέα έκδοση προσθέσαν το ποσοστό της μπαταρίας... και επιτέλους, λειτουργεί κανονικά στο S-View cover.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Νέα αναβάθμιση στο AOD...

Στην νέα έκδοση προσθέσαν το ποσοστό της μπαταρίας... και επιτέλους, λειτουργεί κανονικά στο S-View cover.

Βγήκε εδω και 3 4 μέρες φιλε.

Εγινε καλη δουλειά αναμένουμε και υποστήριξη 3 party εφαρμογών σιγά σιγά.

Βγήκε εδω και 3 4 μέρες φιλε.

Εγινε καλη δουλειά αναμένουμε και υποστήριξη 3 party εφαρμογών σιγά σιγά.

Το Napster δουλεύει και δείχνει το κομμάτι που ακούς εκείνη τη στιγμή.

Βασικά το κάνει με κάθε εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου, π.χ. με τo stock music app, με tune in, με chrome κλπ.

Ναι οκ εννοούσα κυρίως ειδοποιήσεις απο whats app fb κτλπ

Κατεβασε το call recorder

Δεν υπάρχει κάτι που να ενσωματώνεται στο μανισιο πρόγραμμα κλησεων;

Επίσης κάποιο app για ηχητικη υπενθύμιση εργασίας; Μήπως υπάρχει κάποιο ήδη στις προεγκατεστημενες εφαρμογές του κινητού;

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Η νέα stock gallery, που δεν ξερω αν ερχεται απο το note7, έχει μπόλικο lag και γενικά δεν δουλεύει σωστα όπως η προηγούμενη.

Ελπίζω σε αναβάθμιση σύντομα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned