sakislife Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδια λυστε μου μια απορια σας παρακαλω: Κατεβαζω μια ρομ απο sammobile, κι ενω λεει στο κατεβασμα 1,98Gb, οταν κατεβει, σε κανα 2ωρο, το αρχειο ειναι 5,2mb ! :blink: Κανω κατι λαθος η ειναι corrupted τα αρχεια ? Καμμια βοηθεια ?? :shifty: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) το συστημα εννοεις και τα 2? Δηλαδη λειτουργικο συστημα και συστημα ανδροιδ? εγω αυτα τα 2 μαζι τα εβλεπα σταθερα απο 30 εως 40%. ΜΕ την παλια εκδοση δεν ειναι πανω απο 15-20 και τα 2 μαζι. Εγώ με APD1 έχω: Σύστημα Android 11% Λειτουργικό Σύστημα Android 8% Υπηρεσίες Google Play 6% Με τρώει το downgrade στην APC8, αλλά αν δεν δω 1.30 ώρα οθόνη επιπλέον, δεν βρίσκω λόγω να μπω σε περιπέτειες. Τώρα είμαι στις 6.30 ώρες κατά μέσο όρο με αρκετά βαριά χρήση και μονιμα ανοιχτά 4G-WIFI-Συγχρονισμοί. Πόσο καλύτερα να πάει;... Υ.Γ: To drain κατά την διάρκεια της νύχτας παραμένει στο 2% με τα πάντα ανοιχτά (4G-Wifi και συγχρονισμούς). Edited June 14, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) APD1 τουμπανο τώρα κ πιστεύω ακομα καλύτερα με APEQ ούτε odin ουτε τίποτα... χέρομαι το κινητακιhttps://drive.google.com/file/d/0BxTtYH3MCAhaZnRjNTNLTUpkMm8/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0BxTtYH3MCAhaUFNBb2oxMm9rSmM/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κάντε κ ένα restart μετά από κάθε φόρτιση και θα δείτε ότι δεν θα έχει πρόβλημα ή μπαταρία με τα της google Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 το συστημα εννοεις και τα 2? Δηλαδη λειτουργικο συστημα και συστημα ανδροιδ? εγω αυτα τα 2 μαζι τα εβλεπα σταθερα απο 30 εως 40%. ΜΕ την παλια εκδοση δεν ειναι πανω απο 15-20 και τα 2 μαζι. Ειχα κλειστους συγχρονισμους και αναβαθμισεις και γενικα παντα το ιδιο στησιμο κανω, παντα απο το μηδεν, παντα με επαναφορτα εργοστασιακων.. Στην αρχη νομιζα πως η apd ειναι οκ, αλλα μετα αρχισα να βλεπω υψηλες τιμες σε αυτα τα 2 και γενικα μια μειωμενη αυτονομια, οχι drains ή κατι πολυ περιεργο, ομως υπηρχε διαφορα. Τα google services σε μενα δεν ειχαν θεμα. Και τα δύο μαζί. Σπάνια όπως σήμερα φτάνω το 18% αλλά είμαι από το πρωί μόνο με 3g και είχα ξεχάσει το GPS ανοικτό στο foul. Οπότε έχοντας ενεργοποιημένο εντοπισμό θέσης για καιρό κλπ κατανάλωσε παραπάνω. Επίσης έχω τα πάντα να συγχρονιζουν. Πιστεύω από τέλος εβδομάδας που θα έχω το ipad mini 4 και θα πάψω να χρησιμοποιώ το s7 σαν tablet, θα βγάζω άνετα δύο μέρες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καμμια βοηθεια ?? :shifty: Κάποιο λάθος στο κατέβασμα. Επιχείρησε αργότερα. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κάποιο λάθος στο κατέβασμα. Επιχείρησε αργότερα. Sent from my iPad Air 2 Μου το χει ξανακανει αλλες 2-3 φορες. Υπαρχει αλλο link να κατεβασω αγγλικη C8, BTU ?... Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 η βαλε ρομ και βγαλε ρομ αφου δημιουργει θεματα? εκτος απο καποιους που την εφεραν στα μετρα τους κ βγαζουν πολυ καλα αποτελεσματα οι υπολοιποι ευχαριστειτστε το κινητο σας με το μονιμο στησιμο ξεστησιμο? γιατι εγω οταν ειχα την τρελα επι εποχη νοτε 2 δεν θυμαμαι να ειχα ευχαριστηθει καμια συσκευη που τοτε το ειχαν και αναγκη ... πιστευω οτι τωρα ειναι ανταξια τα κινητα των προσδοκιων μας... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εγώ με APD1 έχω: Σύστημα Android 11% Λειτουργικό Σύστημα Android 8% Υπηρεσίες Google Play 6% Με τρώει το downgrade στην APC8, αλλά αν δεν δω 1.30 ώρα οθόνη επιπλέον, δεν βρίσκω λόγω να μπω σε περιπέτειες. Τώρα είμαι στις 6.30 ώρες κατά μέσο όρο με αρκετά βαριά χρήση και μονιμα ανοιχτά 4G-WIFI-Συγχρονισμοί. Πόσο καλύτερα να πάει;... Υ.Γ: To drain κατά την διάρκεια της νύχτας παραμένει στο 2% με τα πάντα ανοιχτά (4G-Wifi και συγχρονισμούς). Πως τα καταφερνεις τοσο χαμηλα android και google με ADP1 ? :blink: Τι ρυθμισεις εχεις κανει ? Εγω με ADP1 δεν καταφερα να ξεπερασω τις 4,5 ωρες. Με το που πηγα APC8 πηγα στις 7,5 τις πρωτες μερες (!!!) αλλα τελευταια μου κανει νερα κι αυτη και σκεφτομαι να περασω την αγγλικη APC8 BTU. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πάντως και εγω που είμαι με την 1 που βγήκε του Φεβρουαρίου εχω άψογα στατιστικά. Στο 7 ωρο άνετα με σφυροκοπημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πάντως και εγω που είμαι με την 1 που βγήκε του Φεβρουαρίου εχω άψογα στατιστικά. Στο 7 ωρο άνετα με σφυροκοπημα. τι διαφορα εχει αυτη? εκει ηταν που η πλαινη οθονη ειναι πιο μικρη? ή το s7 μας ηρθε κατευθειαν με μεγαλη πλαινη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλά μη γράφετε όλοι για 7ωρα και βαρια χρήση. Θα μας διαβάζει και κανένας άσχετος. Ο καθένας έχει την χρήση του κι γιαυτό θα έχει διαφορετικές αυτονομίες. Η βαριά του χρήση δεν είναι με WiFi. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πως τα καταφερνεις τοσο χαμηλα android και google με ADP1 ? :blink: Τι ρυθμισεις εχεις κανει ? Εγω με ADP1 δεν καταφερα να ξεπερασω τις 4,5 ωρες. Με το που πηγα APC8 πηγα στις 7,5 τις πρωτες μερες (!!!) αλλα τελευταια μου κανει νερα κι αυτη και σκεφτομαι να περασω την αγγλικη APC8 BTU. Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα...εντελώς μαμά το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλά μη γράφετε όλοι για 7ωρα και βαρια χρήση. Θα μας διαβάζει και κανένας άσχετος. Ο καθένας έχει την χρήση του κι γιαυτό θα έχει διαφορετικές αυτονομίες. Η βαριά του χρήση δεν είναι με WiFi. Sent from S7 edge να συμπληρωσω οτι βαρια χρηση ειναι και το να μιλας ωρες εκτος γραφειου πχ (συνηθως στους δρομους το σημα δεν ειναι παντου καλου) και εδω τα 7ωρα που βλεπουμε ειναι με wifi 80% και μηδεν ομιλια..το λεω γιατι εγω δεν εχω δει αυτα τα νουμερα, αλλα μιλαω 1-3 ωρες ανα φορτιση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Καλά μη γράφετε όλοι για 7ωρα και βαρια χρήση. Θα μας διαβάζει και κανένας άσχετος. Ο καθένας έχει την χρήση του κι γιαυτό θα έχει διαφορετικές αυτονομίες. Η βαριά του χρήση δεν είναι με WiFi. Sent from S7 edge Προσωπικά (δεν ξέρω για τους άλλους) όταν λέω βαριά χρήση εννοώ καμιά τσιγκουνιά και μιζέρια στο τηλέφωνο. Τα πάντα ανοιχτά συνεχώς ( 4G-Wifi, λογαριασμοί να συγχρονίζουν), την φωτεινότητα όπου μας βολεύει, καμιά σειρoύλα στο κρεβάτι πριν μας πάρει ο ύπνος, σερφάρισμα, gaming, facebook, youtube, φωτο - video, navigation στην πόλη όποτε και αν χρειάζεται, tunein radio στο περπάτημα, ομιλία χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα κτλ κτλ Για ότι προορίζεται ακριβώς ένα smartphone....απρόσκοπτη χρήση δηλαδή χωρίς να με απασχολεί αν θα κάνω ρεκόρ αυτονομίας. Φυσικά στο android είναι εκατοντάδες οι παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν την αυτονομία μια συσκευής. Μια και μόνο εφαρμογή αρκεί για να κάνει την διαφορά. Edited June 14, 2016 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλά μη γράφετε όλοι για 7ωρα και βαρια χρήση. Θα μας διαβάζει και κανένας άσχετος. Ο καθένας έχει την χρήση του κι γιαυτό θα έχει διαφορετικές αυτονομίες. Η βαριά του χρήση δεν είναι με WiFi. Sent from S7 edge Συμφωνω, αλλα οταν μιλαει ο ιδιος χρηστης για 2 διαφορετικες ρομ με ιδια χρηση, αυτο εχει καποιο δεικτη αξιοπιστιας. Εγω για παραδειγμα με wifi ολη μερα, εβγαζα 7,5 ωρες με ACP8 και με ADP1 επεσα στις 4,5 με adroid system και google services στα υψη !!! Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 τι διαφορα εχει αυτη? εκει ηταν που η πλαινη οθονη ειναι πιο μικρη? ή το s7 μας ηρθε κατευθειαν με μεγαλη πλαινη? Φιλε δεν εχω δει τις νεοτερες αρα δεν ξέρω. Καλά μη γράφετε όλοι για 7ωρα και βαρια χρήση. Θα μας διαβάζει και κανένας άσχετος. Ο καθένας έχει την χρήση του κι γιαυτό θα έχει διαφορετικές αυτονομίες. Η βαριά του χρήση δεν είναι με WiFi. Sent from S7 edge Οπως πολύ σωστά λες βαρια χρηση για τον καθένα είναι διαφορετική. Παρολαυτα αν το σπρωξω τερμα θα πιασω 8ωρο και όπως ειπα ξανα είναι σχεδόν διπλασιο sot από τον ανταγωνισμό. Εστω αν είναι με WiFi δεν παύει να έχει εξαιρετική μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Εννοείται ότι έχει απίστευτη μπαταρία. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το smartphone εγώ το έχω για πολλά πράγματα. Πολύ σπάνια χρησιμοποιώ pc. Αναζήτηση αγορών, αγορές, μεταφορές, πληρωμές, επικοινωνία με κανονικές κλήσεις, viber και λίγο Facebook, Φωτογραφίες video σερφαρισμα ενημέρωση. Αυτό θεωρώ βαριά χρήση και τις 6 ώρες sot της έχω άνετα σε 17-20 ώρες εκτός ρεύματος με 80-20% περίπου wifi data. Τι καλύτερο από το να πέφτεις για ύπνο αργά το βράδυ χωρίς να έχει χρειαστεί να φορτισεις μέσα στην μέρα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Φιλε δεν εχω δει τις νεοτερες αρα δεν ξέρω. Οπως πολύ σωστά λες βαρια χρηση για τον καθένα είναι διαφορετική. Παρολαυτα αν το σπρωξω τερμα θα πιασω 8ωρο και όπως ειπα ξανα είναι σχεδόν διπλασιο sot από τον ανταγωνισμό. Εστω αν είναι με WiFi δεν παύει να έχει εξαιρετική μπαταρία. ειχες s6 edge Πριν? η πλαινη οθονη ηταν περιπου ενα δαχτυλο σε πλατος (ορθιο δαχτυλο). Τωρα εχει γινει ακομα πιο πλατια, και βλεπεις πιο πολλα πραγματα. Δε θυμαμαι αν αυτο ηταν ετσι και το πηραμε στο s6 edge ή στο s7 edge Καθως εγινε οταν εκανα την μεταβαση. Οσο για αυτονομια, πολυ βασικο ειναι να λεμε αν εχουμε εξοικονομηση ανοιχτη. Εγω την εχω μονιμα ανοιχτη και πιανω αυτους τους χρονους, φανταζομαι οτι οσι μιλατε για 7ωρα εννοειται με εξοικονομηση και βελτιστοποιηση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Με εξοικονόμηση όμως πέφτει η απόδοση. Δεν είναι lag free η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Με εξοικονόμηση όμως πέφτει η απόδοση. Δεν είναι lag free η συσκευη. Μαλλον δεν την εχεις δοκιμασει. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της, και δεν εχει lag σαν το s6. Δηλαδη τα 7ωρα ειναι χωρις εξοικονομηση?? θα με τρελανετε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μαλλον δεν την εχεις δοκιμασει. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της, και δεν εχει lag σαν το s6. Δηλαδη τα 7ωρα ειναι χωρις εξοικονομηση?? θα με τρελανετε? Ναι βεβαίως,χωρίς εξοικονόμηση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ειχες s6 edge Πριν? η πλαινη οθονη ηταν περιπου ενα δαχτυλο σε πλατος (ορθιο δαχτυλο). Τωρα εχει γινει ακομα πιο πλατια, και βλεπεις πιο πολλα πραγματα. Δε θυμαμαι αν αυτο ηταν ετσι και το πηραμε στο s6 edge ή στο s7 edge Καθως εγινε οταν εκανα την μεταβαση. Οσο για αυτονομια, πολυ βασικο ειναι να λεμε αν εχουμε εξοικονομηση ανοιχτη. Εγω την εχω μονιμα ανοιχτη και πιανω αυτους τους χρονους, φανταζομαι οτι οσι μιλατε για 7ωρα εννοειται με εξοικονομηση και βελτιστοποιηση.. Όχι φίλε μου το s6 ειχα. Εγω χωρίς εξοικονόμηση πάντα ειμαι δεν το μπορω που μου κανει περιορισμούς και θεωρώ δεν υπάρχει λόγος σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μαλλον δεν την εχεις δοκιμασει. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της, και δεν εχει lag σαν το s6. Δηλαδη τα 7ωρα ειναι χωρις εξοικονομηση?? θα με τρελανετε? Είχες στο s6 εξοικονόμηση. Νομίζω πρέπει να προχωρήσεις και να αφήσεις να δουλεύει σωστά το κινητό. Όσο και να νομίζεις ότι τρέχει σωστά κάνεις λάθος. Τέτοιο κινητό με τέτοια μπαταρία είναι κρίμα να το δουλεύεις σε εξοικονόμηση. Φιλικά πάντα έτσι. Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts