stefanos_79 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Και εγώ από κωτσοβολο κινητό με κοσμοτε σιμ αλλά τπτ σε εμένα.... Κανε wipe cache -restart και προσπάθησε ξανά. Το δικό μου είναι ελληνικό (EUR) από Πλαίσιο με sim Cosmote συμβόλαιο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Από κωτσοβολο αγορασμενο μόλις μου ήρθε το update! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από κωτσοβολο κ εμένα αλλά τπτ...φταιει μήπως το φασμα έκδοσης;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε wipe cache -restart και προσπάθησε ξανά. Το δικό μου είναι ελληνικό (EUR) από Πλαίσιο με sim Cosmote συμβόλαιο Τι είναι το wipe cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά, έχει κανείς θέμα με τα πλαίσια στα εικονίδια των εφαρμογών που δεν λένε να βγουν (στα περισσότερα) παρόλο που έχουμε απενεργοποιήσει την σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Από κωτσοβολο κ εμένα αλλά τπτ...φταιει μήπως το φασμα έκδοσης;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι είναι το wipe cache? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά, έχει κανείς θέμα με τα πλαίσια στα εικονίδια των εφαρμογών που δεν λένε να βγουν (στα περισσότερα) παρόλο που έχουμε απενεργοποιήσει την σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις; Αυτο ειναι γνωστο καινδεν ειναι bug. Ειναι καποια δικαιωματα εφαρμογων....η κυρια ασυμβατοτητα αν παρατηρησεις ειναι με εφαρμογες της google. Σε καποιο update που θα υογραψουν θα το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλησπέρα κι από εμένα, μόλις παρέλαβα Oreo EUR. Με την πρώτη ματιά φαίνεται αισθητά πιο γρήγορη και με πιο smooth κίνηση. Νέος launcher (όπως S8). Γενικά βλέπω πολλά νέα πράγματα αλλά θα τα δω αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Ξέρει κανεις πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το μαύρο περιβάλλον που υπάρχει στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να ενεργοποιη΄σουμε όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Καλησπέρα κι από εμένα, μόλις παρέλαβα Oreo EUR. Με την πρώτη ματιά φαίνεται αισθητά πιο γρήγορη και με πιο smooth κίνηση. Νέος launcher (όπως S8). Γενικά βλέπω πολλά νέα πράγματα αλλά θα τα δω αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Ξέρει κανεις πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το μαύρο περιβάλλον που υπάρχει στην μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να ενεργοποιη΄σουμε όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις; Κατεβάζεις μαύρο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Κατεβάζεις μαύρο θέμα Αυτό το γνωρίζω και έχω ήδη. Απλά αναρωτιέμαι αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Οσοι εγκαθιστάτε την oreo, κανετε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειτε πριν την βαλετε (καθαρη εγκατασταση) ειτε μετα? Υπαρχει και το θεμα του backup δεδομενων απο την 7 και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Όσοι εγκαταστήσετε oreo eur υπάρχει κανονικά το volte? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Όσοι εγκαταστήσετε oreo eur υπάρχει κανονικά το volte? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι υπαρχει Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Βουλγαρικό το δικό μου ,ακόμη τπτ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Αυτό το γνωρίζω και έχω ήδη. Απλά αναρωτιέμαι αν γίνεται. Δεν νομίζω να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Πως γίνεται το backup ώστε να μην χάσω τις εφαρμογές κλπ, και πως γίνεται πάλι η επαναφορά?. ώστε να περάσω την 8 καθαρή όπως λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Χάνεις αρχεία με το wipe cache? Ή είναι ακίνδυνο; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε wipe cache -restart και προσπάθησε ξανά. Το δικό μου είναι ελληνικό (EUR) από Πλαίσιο με sim Cosmote συμβόλαιο Έκανα wipe cache αλλά κ πάλι το update δεν μου έρχεται βγάζει το γνωστό μήνυμα έχετε την πρόσφατη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Πως γίνεται το backup ώστε να μην χάσω τις εφαρμογές κλπ, και πως γίνεται πάλι η επαναφορά?. ώστε να περάσω την 8 καθαρή όπως λέτε. Η samsung αυτο προτεινει .Κανει και τα 2 που ζητας. https://www.samsung.com/gr/support/smart-switch/ Πας εδω: Λήψη για Windows Ή Λήψη για MAC OS Edited June 12, 2018 by xristosxristos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tastsa_20172018 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά εγώ έχω αυτή την έκδοση https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/EUR/download/G935FXXS2DRC3/213570/ και λέει ότι δεν έχει έρθει ορεο....ξερετε γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Παίδες γιατί δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο Facebook pages manager με την 8; Γενικά υπάρχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλημέρα σε όλους. Είχα περάσει την Αγγλική όταν βγήκε και την χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως που βγήκε η ελληνική, επειδή θέλω το Volte kai WifiCalling, θέλω να βάλω την ελληνική. Υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο κάποια από τα αρχεία χωρίς να χρειαστεί να σβήσω και να ξαναστήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή... και να γίνει το τηλέφωνο "ελληνικό";;; Ή χρειάζεται να τα ξανα περάσω όλα από την αρχή;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σε Ελβετικό προ ολίγου έσκασε, μπηκε και όλα μια χαρά. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω, και αν γνωρίζει κανείς, είναι σε full screen app (Hearthstone), δεν φεύγουν το σήμα η μπαταρία και η ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω σε αυτό το μέρος της οθόνης, γιατί κατεβαίνει το notification panel γκρρρρρ.... Έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σε Ελβετικό προ ολίγου έσκασε, μπηκε και όλα μια χαρά. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω, και αν γνωρίζει κανείς, είναι σε full screen app (Hearthstone), δεν φεύγουν το σήμα η μπαταρία και η ώρα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω σε αυτό το μέρος της οθόνης, γιατί κατεβαίνει το notification panel γκρρρρρ.... Έχει κανείς καμιά ιδέα? Μόλις το τσέκαρα και εγώ σε ελβετικό και έβγαλε την ενημέρωση. Από Παρασκευή θα την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_fromhell Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μόλις πήρα και γω το Oreo σε ιταλικό μοντέλο. Στη πρώτη εκκίνηση το κινητό είχε υπερθέρμανση για αρκετή ώρα τώρα ηρέμησε. Προσωπικά το νιώθω πιο βαρύ για κάποιο λόγο τώρα στην αρχή. Βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλημέρα σε όλους. Είχα περάσει την Αγγλική όταν βγήκε και την χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως που βγήκε η ελληνική, επειδή θέλω το Volte kai WifiCalling, θέλω να βάλω την ελληνική. Υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο κάποια από τα αρχεία χωρίς να χρειαστεί να σβήσω και να ξαναστήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή... και να γίνει το τηλέφωνο "ελληνικό";;; Ή χρειάζεται να τα ξανα περάσω όλα από την αρχή;;; Ευχαριστώ. Ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ αλλά μάλλον θα πρέπει να γίνει wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλημέρα σε όλους. Είχα περάσει την Αγγλική όταν βγήκε και την χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως που βγήκε η ελληνική, επειδή θέλω το Volte kai WifiCalling, θέλω να βάλω την ελληνική. Υπάρχει τρόπος να περάσω μόνο κάποια από τα αρχεία χωρίς να χρειαστεί να σβήσω και να ξαναστήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή... και να γίνει το τηλέφωνο "ελληνικό";;; Ή χρειάζεται να τα ξανα περάσω όλα από την αρχή;;; Ευχαριστώ. Από BTU κι εγώ, φλάσαρα μόνο το CSC της ευρωπαϊκής και σβήστηκαν τα πάντα χωρίς να γίνει EUR! Τώρα φλασάρω την ευρωπαϊκή εξολοκλήρου!:cry: Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Στη smartec αν πας στον πρώτο χρόνο εγγύησης, η αλλαγή μπαταρίας είναι δωρεάν, αν πας για αλλαγή στο δεύτερο χρόνο είναι 20-25€ καθώς πληρώνεις μόνο το ανταλλακτικό. Αν πας μετά τα δυο χρόνια είναι 55€. Σε άλλους αντιπροσώπους λένε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Πήγα Omnitech χθες για αλλαγή μπαταρίας μία μέρα μετά τη λήξη της εγγύησης, το AccuBattery μου έδειχνε ότι είχε πέσει στο 67% της αρχικής χωρητικότητας. Ήταν έτοιμο σήμερα το πρωί χωρίς κόστος (παρότι μου είχαν πει 2-3 εργάσιμες αρχικά). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts