jks13 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά το τηλέφωνο το πήρα πέρυσι από σκρουτζομαγαζο.. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή Phone info τότε αλλά δεν το είχα ελέγξει εξονυχιστικά. Μάλιστα πήρα την αντιπροσωπεία έδωσα το IMEI και μου είπε πως ισχύει κανονικά η εγγύηση και δεν έχω κανένα θέμα. Σήμερα έψαχνα και πάλι την εφαρμογή και μου έβγαλε ότι το τηλέφωνο είναι refurbished!! Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό? Ότι είναι ανακατασκευασμενο και μου το πούλησαν σαν καινούργιο?? Ρωτάω γιατί είχε θέμα από την ημέρα που το πήρα (παρασιτα) το οποίο λύθηκε μετά από πολλές φασαρίες με το σέρβις... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μολις μου εβαλες ιδεες, μιας και το εχω 1 μηνα απο σκρουτζομαγαζο και το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο αλλα ειχε τις ζελατινες και τα αυτοκολλητα πανω και γενικως φαινοταν καινουριο. Κατεβασα την εφαρμογη. Μου εχει το knox =0 και λεει πως ειναι oριτζιναλ στον ελεγχο. Refubished, αν οντως μπορει να βρει τετοια πληροφορια, σημαινει οτι εχει παει τουλαχιστον 1 φορα στο σερβις. Μας λες και το μαγαζι που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά κι εγώ που το πήρα από σκρουτζομαγαζο ήταν ανοιγμένο, αλλά είναι μια πάγια τακτική. Επειδή όμως μου μπήκαν ιδέες, κατέβασα την εφαρμογή mobile info και μου έβγαλε ημερομηνία κατασκευής τέλη Ιούνη και έλεγε πως είναι καινούριο. Επίσης είδα πως έχω τον exynos και πως είναι από Ουγγαρία το τηλέφωνο. Όσον αφορά το branded, σκέφτομαι μήπως στρώσει το θέμα αυτό. Ωστόσο πιστεύω πως είναι καθαρά λόγω δύναμης σήματος. Σήμερα έχω γυρίσει σε 3g/2g κανένα θέμα!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Με την επιλεκτική εστίαση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο αρνητικο με την επιλεκτική εστιαση ειναι πως πρεπει το αντικειμενο να ειναι στα 50 εκατοστα...αρα καποιος αλλλ τροπος γαι πορτραίτο υπαρχει;ή εστω με αλλη εφαρμογή; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά τελευταίες 2-3 μερες ζεσταίνεται πολύ το κινητό και η μπαταρία φεύγει νερό...Η χρήση που κάνω είναι ακριβώς η ίδια εδώ κι ένα μήνα που το έχω..Μου βγάζει και τρελά ποσοστά στα δεδομένα μπαταρίας ..Λειτουργικο σύστημα android 13%,αδράνεια 10,σύστημα android 10% και 5η θέση οθόνη με 5% και χρήση ούτε 2ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδιά τελευταίες 2-3 μερες ζεσταίνεται πολύ το κινητό και η μπαταρία φεύγει νερό...Η χρήση που κάνω είναι ακριβώς η ίδια εδώ κι ένα μήνα που το έχω..Μου βγάζει και τρελά ποσοστά στα δεδομένα μπαταρίας ..Λειτουργικο σύστημα android 13%,αδράνεια 10,σύστημα android 10% και 5η θέση οθόνη με 5% και χρήση ούτε 2ωρες... Το έχεις αφήσει να κλείσει; Αν όχι κλείστο και άνοιξε το πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το έχεις αφήσει να κλείσει; Αν όχι κλείστο και άνοιξε το πάλι. Εννοείται..Και επανεκκίνηση έκανα, αλλά τζίφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Παιδιά τελευταίες 2-3 μερες ζεσταίνεται πολύ το κινητό και η μπαταρία φεύγει νερό...Η χρήση που κάνω είναι ακριβώς η ίδια εδώ κι ένα μήνα που το έχω..Μου βγάζει και τρελά ποσοστά στα δεδομένα μπαταρίας ..Λειτουργικο σύστημα android 13%,αδράνεια 10,σύστημα android 10% και 5η θέση οθόνη με 5% και χρήση ούτε 2ωρες... Τσεκαρε μηπως εχεις ενεργο καποιο συγχρονισμο-backup(samsung cloud,onedrive,google drive) γενικα δες στις πληροφοριες στο λειτουργικο συστημα τα δεδομενα που σταλθηκαν-ληφθηκαν). Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα και τελικα ηταν ο συγχρονισμος του samsung cloud οπου εκανε backup ολες μου τις photo-συλλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Τσεκαρε μηπως εχεις ενεργο καποιο συγχρονισμο-backup(samsung cloud,onedrive,google drive) γενικα δες στις πληροφοριες στο λειτουργικο συστημα τα δεδομενα που σταλθηκαν-ληφθηκαν). Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα και τελικα ηταν ο συγχρονισμος του samsung cloud οπου εκανε backup ολες μου τις photo-συλλογη. Και σταμάτησες να παίρνεις backup των φωτογραφιών σου? Δεν το προτείνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Και σταμάτησες να παίρνεις backup των φωτογραφιών σου? Δεν το προτείνω. Για μένα είναι καλύτερο το back up της Google για τις φωτογραφίες μου, αλλά ότι βολεύει τον καθένα :) Πάντως κι εγώ απενεργοποιησα το back up της Samsung γιατί ήταν πολύ ενεργοβόρο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V1rus200 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα μόλις αγόρασα και εγω το κινητό και με ήρθε με 40% μπαταρια τι προτείνετε να κάνω για πρώτες φορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα μόλις αγόρασα και εγω το κινητό και με ήρθε με 40% μπαταρια τι προτείνετε να κάνω για πρώτες φορτισειςΟι μπαταρίες λιθιου δεν έχουν ανάγκη. Φόρτιζε το μέχρι 100% και το μόνο που θα προσέχεις πάντα, είναι να μη σου πέφτει κάτω από 5% Στάλθηκε από το SM-G935FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Μολις μου εβαλες ιδεες, μιας και το εχω 1 μηνα απο σκρουτζομαγαζο και το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο αλλα ειχε τις ζελατινες και τα αυτοκολλητα πανω και γενικως φαινοταν καινουριο. Κατεβασα την εφαρμογη. Μου εχει το knox =0 και λεει πως ειναι oριτζιναλ στον ελεγχο. Refubished, αν οντως μπορει να βρει τετοια πληροφορια, σημαινει οτι εχει παει τουλαχιστον 1 φορα στο σερβις. Μας λες και το μαγαζι που το πηρες? Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί το μαγαζί τοβοποιο το πήρα και θεωρηθεί διαφήμιση ή δυσφήμιση... Η αλήθεια είναι ότι το έστειλα στο σέρβις εγώ 2 φορές. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το λόγο να φαίνεται refurbished? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Για μένα είναι καλύτερο το back up της Google για τις φωτογραφίες μου, αλλά ότι βολεύει τον καθένα :) Πάντως κι εγώ απενεργοποιησα το back up της Samsung γιατί ήταν πολύ ενεργοβόρο. Το είχα ενεργοποιημένο και στο s7 και σε αυτό (edge) και δεν είχα κάποιο θέμα..Φοβαμαι ότι ο συνδυασμός ζεστης/έλλειψη καλού σήματος στη παραλία, δημιουργεί το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 (edited) Για μένα είναι καλύτερο το back up της Google για τις φωτογραφίες μου, αλλά ότι βολεύει τον καθένα :) Πάντως κι εγώ απενεργοποιησα το back up της Samsung γιατί ήταν πολύ ενεργοβόρο. Κι εγώ της Google χρησιμοποιώ αλλά ο φίλος ανέφερε όλα τα backup Τσεκαρε μηπως εχεις ενεργο καποιο συγχρονισμο-backup(samsung cloud,onedrive,google drive) γενικα δες στις πληροφοριες στο λειτουργικο συστημα τα δεδομενα που σταλθηκαν-ληφθηκαν). Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με εσενα και τελικα ηταν ο συγχρονισμος του samsung cloud οπου εκανε backup ολες μου τις photo-συλλογη. Edited August 17, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί το μαγαζί τοβοποιο το πήρα και θεωρηθεί διαφήμιση ή δυσφήμιση... Η αλήθεια είναι ότι το έστειλα στο σέρβις εγώ 2 φορές. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το λόγο να φαίνεται refurbished? Φυσικά. Το είπες και εσύ ο ίδιος μάλιστα ότι στην αρχή στο έβγαζε κομπλέ... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Κι εγώ της Google χρησιμοποιώ αλλά ο φίλος ανέφερε όλα τα backup μια παρενθεση ,η ποιοτητα που ανεβαινουν στο google ειναι ιδια η μικροτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 μια παρενθεση ,η ποιοτητα που ανεβαινουν στο google ειναι ιδια η μικροτερη; Έχεις και τις 2 επιλογές, έχει απεριόριστο χώρο εφόσον τις συμπιέζει λίγο ενώ μπορεί να ανεβάζει και την original αλλά τραβάει από τον χώρο του google λογαριασμού σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Έχεις και τις 2 επιλογές, έχει απεριόριστο χώρο εφόσον τις συμπιέζει λίγο ενώ μπορεί να ανεβάζει και την original αλλά τραβάει από τον χώρο του google λογαριασμού σου. Ok ,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εχω μπερδευτεί. Υπαρχουν 2 παραπλησιες εφαρμογές ασφαλούς φακέλου; Μια "πλήρης" που μπορεί να κλειδωσει αρχεία, εφαρμογές, λογαριασμούς, επαφές, κοινώς τα πάντα, και μια "λάιτ" που κλειδώνει μόνο αρχεία; Πώς μπορούμε να επιλέξουμε τη μια ή την άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλημέρα ήμουν χθες με κάποιον με s8 και μου έλεγε αν μπεις στο WiFi εδώ σε χακαρω εύκολα. Ισχύει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα; άλλη ερώτηση έχω ψηθεί για αγορα των τηλεφακων για το κινητό μας. Τι πιστεύετε αξίζει; βγάζω αρκετές φωτογραφίες. Είδα μια μπαταρία για το s7 edge στο σκρουτζ έχει 10 με 15 ευρώ για να τη βάλουν ας πούμε σε σμαρτεκ πόσο θα δώσω επιπλέον η με μπαταρία δικιά τους στο περίπου; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλημέρα ήμουν χθες με κάποιον με s8 και μου έλεγε αν μπεις στο WiFi εδώ σε χακαρω εύκολα. Ισχύει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα; άλλη ερώτηση έχω ψηθεί για αγορα των τηλεφακων για το κινητό μας. Τι πιστεύετε αξίζει; βγάζω αρκετές φωτογραφίες. Είδα μια μπαταρία για το s7 edge στο σκρουτζ έχει 10 με 15 ευρώ για να τη βάλουν ας πούμε σε σμαρτεκ πόσο θα δώσω επιπλέον η με μπαταρία δικιά τους στο περίπου; Α. Όχι, φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο. Β. Μόνο μπαταρία δική τους αλλάζουν. Δε μπορείς δηλαδή να τους πας εσύ μπαταρία, έστω κι αν είναι γνήσια. Γύρω στα 40€-50€ θεωρώ μαζί με εργασία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο κόλπο η κάρτα μνήμης να αντικατασταθεί από κάρτα σιμ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο κόλπο η κάρτα μνήμης να αντικατασταθεί από κάρτα σιμ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, μόνο για το αντίθετο υπάρχει τρόπος στο 2καρτο μοντέλο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Παιδία υπάρχει τρόπος να βάλουμε τον s8 launcher με τα εικονίδια καιρόν καιρό χωρίς root; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Παιδία υπάρχει τρόπος να βάλουμε τον s8 launcher με τα εικονίδια καιρόν καιρό χωρίς root; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://apkquick.com/samsung-apk-files/galaxy-s8-weather-widget-apk/ https://android.gadgethacks.com/how-to/get-galaxy-s8s-brand-new-launcher-your-s7-s7-edge-no-root-needed-0176873/ Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts