kmeles Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 package disable pro Εφαρμογη επι πληρωμη Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 package disable pro Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις το Adhell που ειναι free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Βασικά υπάρχει εφαρμογή ώστε να μη χρειάζεται να πατάς το home button αλλά απλά να το αγγίζεις. fingertouch Κώστα με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχεις δει διαφορά σε κατανάλωση ? Ρωτάω γιατί έχω ένα φόβο με τις εφαρμογές στο Android .. Εκτός από κάποιες πολύ βασικές , δεν επιχειρώ σε άλλες λόγω του κινδύνου να επηρεαστεί η αυτονομία.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Κώστα με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχεις δει διαφορά σε κατανάλωση ? Ρωτάω γιατί έχω ένα φόβο με τις εφαρμογές στο Android .. Εκτός από κάποιες πολύ βασικές , δεν επιχειρώ σε άλλες λόγω του κινδύνου να επηρεαστεί η αυτονομία.. Την έχω αρκετό καιρό. Δεν έχω διαπιστώσει να καταναλώνει ιδιαίτερα, τουλάχιστον στα στατιστικά δε φαίνεται καθόλου. Η ευχρηστία της όμως για μένα είναι πολύ σημαντική....... μ' έχει βολέψει πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Την έχω αρκετό καιρό. Δεν έχω διαπιστώσει να καταναλώνει ιδιαίτερα, τουλάχιστον στα στατιστικά δε φαίνεται καθόλου. Η ευχρηστία της όμως για μένα είναι πολύ σημαντική....... μ' έχει βολέψει πάρα πολύ! Μόλις την εγκατέστησα..Πολύ καλή φαίνεται .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Βασικά υπάρχει εφαρμογή ώστε να μη χρειάζεται να πατάς το home button αλλά απλά να το αγγίζεις. fingertouch Μόλις την αγόρασα κιόλας γιατί ήθελα να δουλεύει σωστά και με τις εφαρμογές που χρειάζεται το fingerprint.. Ερχόμενος από Meizu ήταν must have η εφαρμογή και έτσι δεν χαλας και το κουμπι Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνεται το εικονίδιο στα notifications ; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited June 18, 2017 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Την έχω αρκετό καιρό. Δεν έχω διαπιστώσει να καταναλώνει ιδιαίτερα, τουλάχιστον στα στατιστικά δε φαίνεται καθόλου. Η ευχρηστία της όμως για μένα είναι πολύ σημαντική....... μ' έχει βολέψει πάρα πολύ! Μόλις την εγκατέστησα..Πολύ καλή φαίνεται .. ok , thanks για τις απαντήσεις ! Θα την δοκιμάσω :) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μόλις την αγόρασα κιόλας γιατί ήθελα να δουλεύει σωστά και με τις εφαρμογές που χρειάζεται το fingerprint.. Ερχόμενος από Meizu ήταν must have η εφαρμογή και έτσι δεν χαλας και το κουμπι Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνεται το εικονίδιο στα notifications ; Sent from my SM-G935F using TapatalkΠοία ακριβώς είναι; βλέπω κάμποσες.. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πολλή καλή εφαρμογή! Fingertouch pro ονομάζεται στο playstore. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 package disable pro Κανένας μίνι οδηγός,για να μην κλαίμε,υπάρχει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Κώστα με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχεις δει διαφορά σε κατανάλωση ? Ρωτάω γιατί έχω ένα φόβο με τις εφαρμογές στο Android .. Εκτός από κάποιες πολύ βασικές , δεν επιχειρώ σε άλλες λόγω του κινδύνου να επηρεαστεί η αυτονομία.. Όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Προχώρα άφοβα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Προχώρα άφοβα Οκ , Thanks !:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Με το τελευταίο update πάει λίγο χάλια η μπαταρία ή ιδέα μου? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει πιθανότητα να ανακτησω μυνήματα κειμένου (sms) που εχω σβήσει πριν μια βδομάδα? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papchris Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Μόλις την αγόρασα κιόλας γιατί ήθελα να δουλεύει σωστά και με τις εφαρμογές που χρειάζεται το fingerprint.. Ερχόμενος από Meizu ήταν must have η εφαρμογή και έτσι δεν χαλας και το κουμπι Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη φαίνεται το εικονίδιο στα notifications ; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Μόλις το βρήκα...πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-finger touch-ειδοποιήσεις και απενεργοποίησε το "να επιτρέπονται ειδοποιήσεις" Edited June 18, 2017 by Papchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 package disable pro Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Γεια σας μάγκες, νέος κάτοχος s7 edge, μετά από 1.5 χρόνο με s6 και αγανακτισμένος από την αυτονομία επέλεξα το s7 edge για νέα συσκευή. Η rom που φοράει είναι ιταλική, csc TIM , γνωρίζουμε πως πάει από αναβαθμίσεις? τελευταίο security update βλέπω από τον Απρίλιο... προτείνετε να αλλάξω για καλύτερα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Απο εδω μπορεις να ενημερωνεσαι για οποιο update χωρας βγαινει: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μόλις το βρήκα...πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-finger touch-ειδοποιήσεις και απενεργοποίησε το "να επιτρέπονται ειδοποιήσεις" Ευχαριστώ Ναι το βρήκα και εγώ.. Ήταν ενοχλητικό.. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 η pro οντως αξιζει ειδικα αν εχεις εφαρμογες τραπεζων που δουλευουν με αποτυπωμα ,αυτονοητα πραγματα που θα επρεπε να υπηρχαν στο κινητο απο την sam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδες, μια ερωτησουλα επειδη δεν βλεπω να εχει αναφερθει εδω και καιρο.. το θεμα με τις χαμενες κλήσεις εχει διορθωθει??.. αναβαθμιζω αφοβα σε nougat λετε? Κ πιο καλα ota ή μεσω pc? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ωστε να μην μας έρχεται ειδοποίηση για update του λογισμικού? Και μετά δε φευγουν απο τη μπάρα ειδοποιήσεων, αν δεν τα κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδες, μια ερωτησουλα επειδη δεν βλεπω να εχει αναφερθει εδω και καιρο.. το θεμα με τις χαμενες κλήσεις εχει διορθωθει??.. αναβαθμιζω αφοβα σε nougat λετε? Κ πιο καλα ota ή μεσω pc? μέχρι τώρα,δεν έχω χάσει ποτέ κλήση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο εδω μπορεις να ενημερωνεσαι για οποιο update χωρας βγαινει: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G935F δεν εχει όλα τα regions εδώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno83 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Πριν 1 μήνα αγόρασα το S7 edge και ενώ είχα ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις για το Viber και το WhatsApp και δούλευαν κανονικά, εδώ και 1 βδομάδα σταμάτησα να λαμβάνω ειδοποιήσεις για το Viber και το WhatsApp και το μόνο που δείχνει είναι πάνω στο εικονίδιο του Viber ή του WhatsApp ότι έχω μήνημα. Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις όπως ήταν στην αρχή είναι και τώρα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts