sergios30 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλημέρα είχα την έκδοση touchwiz 6.0.77 και ήθελα να κάνω ανανέωση στην έκδοση 6.0.94, με αποτέλεσμα γύρισα στην 5.7.92 και πλέον δεν μπορώ να την ανανεώσω μου βγάζει μνμ "παρουσιάζεται διένεξη του πακέτου με ένα υπάρχον πακέτο με το ίδιο όνομα" sorry για το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω πότε ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά η συσκευή?? Μεγάλη και διακαείς ΚΑΙ δική μου απορία....και για το δικό μας αλλά και για τα υπόλοιπα android. Υπάρχει άραγε τρόπος;;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μεγάλη και διακαείς ΚΑΙ δική μου απορία....και για το δικό μας αλλά και για τα υπόλοιπα android. Υπάρχει άραγε τρόπος;;;; Κατεβασε το Phone info.εκει σου γραφει την ημερομηνια παραγωγης του,Υπολογισε λιγο μετα ποτε ενεργοποιηιηκε η συσκευή! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατεβασε το Phone info.εκει σου γραφει την ημερομηνια παραγωγης του,Υπολογισε λιγο μετα ποτε ενεργοποιηιηκε η συσκευή! Μπακάλικους τρόπους έχω βρεί...:p Επίσημους αναζητάω...;) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατεβασε το Phone info.εκει σου γραφει την ημερομηνια παραγωγης του,Υπολογισε λιγο μετα ποτε ενεργοποιηιηκε η συσκευή! Το θεμα είναι να δω αν ενεργοποιηθηκε η συσκευή πριν το αγορασω. Όχι ποτε φτιαχτηκε.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Δεν παίζεται η συσκευή από αυτονομία. Εγώ με 4G και wifi πάντα ανοιχτό είμαι συνεχώς πάνω από 6ώρες SOT. Μερικές φορές πλησιάζω επικίνδυνα τις 7. :p Εάν του πιώ το αίμα στο 4G είμαι περίπου στις 4. Καλό μεσημέρι σε όλους , Κάτι το μικρόβιο της αλλάγής αλλά και η ανάγκη που προκύπτει για πολύ καλύτερη αυτονομία ( πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα & emails ) , σε συδυασμό με πολύ καλύτερη κάμερα , με βάζουν σε σκέψεις για αντικατάσταση του iphone 6s που έχω , με s7 edge. Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν την αγορά iphone 7 ή HTC 10 αλλά η αυτονομία τους δεν θα με καλύψει θεωρώ ( το iphone 7 plus είναι τεράστιο και βγαίνει εκτός λίστας ) Παρακολουθώ το νήμα πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τα εξής : 1) Μήπως είναι ρίσκο τελικά , όσο αφορά το θέμα με τις χαμένες κλήσεις ?? ( Χρειάζομαι την συσκευή γιατί κάνω καθημερινά πάρα πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα & emails ) Έχει αποσαφηνιστεί ότι είναι θέμα της Nougat ?? Αν , σίγουρα ναι , τότε ίσως, αν δεν αναβαθμίσω , δεν θα έχω πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν και πελάτες μου , κάτοχοι s7 edge με Nougat , οι οποίοι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.. 2) Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αποθηκευμένους κωδικούς από την εφαρμογή 1 password σε νέα του android ? 3) Οι εφαρμογές της Τράπεζας Πειραιώς , δουλεύουν απροβλημάτιστα και με χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος ? 4) Οι εφαρμογές Dropbox & Evernote , κλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα? και τέλος , 5) Δεδομένου ότι η σύζυγος έχει iphone και υπάρχει επικοινωνία με imessage & facetime , υπάρχει τρόπος για κάτι αξιόιπιστο μέσω android ( π.χ το viber είναι οκ όσο αφορά την ποιότητα της video κλήσης ??) Sorry για τις πολλές απορίες Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια !! Edited April 24, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλημέρα είχα την έκδοση touchwiz 6.0.77 και ήθελα να κάνω ανανέωση στην έκδοση 6.0.94, με αποτέλεσμα γύρισα στην 5.7.92 και πλέον δεν μπορώ να την ανανεώσω μου βγάζει μνμ "παρουσιάζεται διένεξη του πακέτου με ένα υπάρχον πακέτο με το ίδιο όνομα" sorry για το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρων Κάποιος καμία ιδέα τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) 1) Μήπως είναι ρίσκο τελικά , όσο αφορά το θέμα με τις χαμένες κλήσεις ?? ( Χρειάζομαι την συσκευή γιατί κάνω καθημερινά πάρα πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα & emails ) Έχει αποσαφηνιστεί ότι είναι θέμα της Nougat ?? Αν , σίγουρα ναι , τότε ίσως, αν δεν αναβαθμίσω , δεν θα έχω πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν και πελάτες μου , κάτοχοι s7 edge με Nougat , οι οποίοι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.. 2) Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αποθηκευμένους κωδικούς από την εφαρμογή 1 password σε νέα του android ? 3) Οι εφαρμογές της Τράπεζας Πειραιώς , δουλεύουν απροβλημάτιστα και με χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος ? 4) Οι εφαρμογές Dropbox & Evernote , κλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα? και τέλος , 5) Δεδομένου ότι η σύζυγος έχει iphone και υπάρχει επικοινωνία με imessage & facetime , υπάρχει τρόπος για κάτι αξιόιπιστο μέσω android ( π.χ το viber είναι οκ όσο αφορά την ποιότητα της video κλήσης ??) 1) Έχω πάνω από 20 γνωστούς που έχουν S7 και S7 edge και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει θέμα με χαμένες κλήσεις. Εφόσον όμως υπάρχει κόσμος εδώ μέσα που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα...σίγουρα κάτι υπάρχει. Ελπίζω να μήν είσαι άτυχος. Προσωπικά ΔΕΝ το θεωρώ ρίσκο γιατί το πιθανότερο είναι να μήν έχεις πρόβλημα. 2) Ναι. Και εγώ το ίδιο έκανα (συγχρονίζω με dropbox οπότε έχω και στο S7 και στον iMac το ίδιο αρχείο 1password) 3) Ναι 4) Dropbox ναι. Evernote δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το γνωρίζω. 5) Όταν άφησα πίσω την Apple έτρεμα στην σκέψη οτι δεν θα έχω FT και iMessage. Πλέον οι γνωστές εφαρμογές τρίτων (Viber όπως ανέφερες, Messenger κλπ...) δουλεύουν αστραπιαία, απροβλημάτιστα και με πολύ καλή ποιότητα. Η μπαταρία του S7 είναι τέρας. Εάν του πιεις το αίμα...το βράδυ θα έχεις 30%, με λογική προς μεγάλη χρήση (και δεν μιλάω για κλήσεις...ούτε το αυτί του δεν ιδρώνει από δαύτεςι) σε βγάζει 2 ημέρες ΑΝΕΤΑ. Τώρα...εάν παίζεις παιχνίδια...δεν ξέρω...εγώ δεν παίζω οπότε δεν έχω άποψη. Να ξέρεις όμως ένα πράγμα: Το σωστό στήσιμο της συσκευής είναι το Α και το Ω στα Android. Στο λέω επειδή είχα 8-9 χρόνια συνεχόμενα iPhone και το άφησα πρίν 1 χρόνο. Το Android δεν είναι iOS...που βάζεις ότι εφαρμογή γουστάρεις και είναι σαν να μήν την έβαλες... Κυρίως λόγω των εφαρμογών της Google (που μπαστακόνωνται στην συσκευή και δεν βγαίνουν...αλλά απλά απενεργοποιούνται) αλλά και του χάους που επικρατεί στο Play Store (εδώ θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ...) πρέπει να είσαι ΠΠΠΠολύ προσεχτικός με το τί βάζεις...γιατί το battery drain παραμονεύει στην γωνία.... Εφόσον χρησιμοποιείς τις γνωστές εφαρμογές και εφόσον ρυθμίσεις σωστά την Google, θα έχεις μπαταρία που απλά δεν τελειώνει. Το S7 edge είναι μια συσκευή που μπορείς να την έχεις εμπιστοσύνη. Δεν θα σε αφήσει ποτέ. Ακόμα και με 30% μπαταρία να ξεκινήσεις το πρωί...μπορείς με οικονομία να βγάλεις την μέρα. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ: Θέλει σωστό στήσιμο και όχι βάλε βγάλε εφαρμογές...για να έχεις το κεφάλι σου "ήσυχο". :) Edited April 24, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 1) Έχω πάνω από 20 γνωστούς που έχουν S7 και S7 edge και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει θέμα με χαμένες κλήσεις. Εφόσον όμως υπάρχει κόσμος εδώ μέσα που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα...σίγουρα κάτι υπάρχει. Ελπίζω να μήν είσαι άτυχος. Προσωπικά ΔΕΝ το θεωρώ ρίσκο γιατί το πιθανότερο είναι να μήν έχεις πρόβλημα. 2) Ναι. Και εγώ το ίδιο έκανα (συγχρονίζω με dropbox οπότε έχω και στο S7 και στον iMac το ίδιο αρχείο 1password) 3) Ναι 4) Dropbox ναι. Evernote δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν το γνωρίζω. 5) Όταν άφησα πίσω την Apple έτρεμα στην σκέψη οτι δεν θα έχω FT και iMessage. Πλέον οι γνωστές εφαρμογές τρίτων (Viber όπως ανέφερες, Messenger κλπ...) δουλεύουν αστραπιαία, απροβλημάτιστα και με πολύ καλή ποιότητα. Η μπαταρία του S7 είναι τέρας. Εάν του πιεις το αίμα...το βράδυ θα έχεις 30%, με λογική προς μεγάλη χρήση (και δεν μιλάω για κλήσεις...ούτε το αυτί του δεν ιδρώνει από δαύτεςι) σε βγάζει 2 ημέρες ΑΝΕΤΑ. Τώρα...εάν παίζεις παιχνίδια...δεν ξέρω...εγώ δεν παίζω οπότε δεν έχω άποψη. Να ξέρεις όμως ένα πράγμα: Το σωστό στήσιμο της συσκευής είναι το Α και το Ω στα Android. Στο λέω επειδή είχα 8-9 χρόνια συνεχόμενα iPhone και το άφησα πρίν 1 χρόνο. Το Android δεν είναι iOS...που βάζεις ότι εφαρμογή γουστάρεις και είναι σαν να μήν την έβαλες... Κυρίως λόγω των εφαρμογών της Google (που μπαστακόνωνται στην συσκευή και δεν βγαίνουν...αλλά απλά απενεργοποιούνται) αλλά και του χάους που επικρατεί στο Play Store (εδώ θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ...) πρέπει να είσαι ΠΠΠΠολύ προσεχτικός με το τί βάζεις...γιατί το battery drain παραμονεύει στην γωνία.... Εφόσον χρησιμοποιείς τις γνωστές εφαρμογές και εφόσον ρυθμίσεις σωστά την Google, θα έχεις μπαταρία που απλά δεν τελειώνει. Το S7 edge είναι μια συσκευή που μπορείς να την έχεις εμπιστοσύνη. Δεν θα σε αφήσει ποτέ. Ακόμα και με 30% μπαταρία να ξεκινήσεις το πρωί...μπορείς με οικονομία να βγάλεις την μέρα. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ: Θέλει σωστό στήσιμο και όχι βάλε βγάλε εφαρμογές...για να έχεις το κεφάλι σου "ήσυχο". :) @pavlidisc Πιο ξεκάθαρος , δεν γίνεται... Είσαι και πρώην κάτοχος iphone , οπότε με καταλαβαίνεις καλύτερα , όσο αφορά τον ''φόβο '' αλλαγής σε android ... Οι εφαρμογές που έχω και στο iphone , είναι οι εξής : dropbox , Evernote , 1 password , QR Reader , Pocket , Viber , Currency , Cam Scanner και ψυχαγωγίας : Twitter, TuneIn Radio , Shazam . Επίσης 3- 4 παιχνίδια με τα οποία ασχολείται η κόρη μου , εγώ δεν παίζω .. Facebook δεν έχω γενικώς , όχι μόνο σαν εφαρμογή ( το οποίο είναι μπαταριοφάγος όπως διαβάζω.. ) Πρακτικά σημαίνει ότι ότι ( λογικά.. ) δεν θα έχω πρόβλημα .. Σωστά?? Σε ευχαριστώ θερμά !! Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @pavlidisc Πιο ξεκάθαρος , δεν γίνεται... Είσαι και πρώην κάτοχος iphone , οπότε με καταλαβαίνεις καλύτερα , όσο αφορά τον ''φόβο '' αλλαγής σε android ... Οι εφαρμογές που έχω και στο iphone , είναι οι εξής : dropbox , Evernote , 1 password , QR Reader , Pocket , Viber , Currency , Cam Scanner και ψυχαγωγίας : Twitter, TuneIn Radio , Shazam . Επίσης 3- 4 παιχνίδια με τα οποία ασχολείται η κόρη μου , εγώ δεν παίζω .. Facebook δεν έχω γενικώς , όχι μόνο σαν εφαρμογή ( το οποίο είναι μπαταριοφάγος όπως διαβάζω.. ) Πρακτικά σημαίνει ότι ότι ( λογικά.. ) δεν θα έχω πρόβλημα .. Σωστά?? Σε ευχαριστώ θερμά !! Με γνωστές εφαρμογές 3των δεν θα έχεις κανένα θέμα. Είναι δοκιμασμένες όλες όσες ανέφερες εδώ :-) Άμα αρχίζεις να κατεβάζεις εφαρμογές που κάνουν το ένα...κάνουν το άλλο...κάνουν καφέ μόνες τους...δείχνουν εκείνο...κρύβουν το άλλο...τότε την έκατσες. Υ.Γ 1 Δεν έχεις FB είπες; Πρόσθεσε ακόμα μισή μέρα στην αναμονή της συσκευής :rolleyes: Υ.Γ 2 Νομίζω οτι το s7 edge στην τιμή που έχει πάει είναι η απόλυτη συσκευή. Μιλάμε για τρομερό εργαλείο που κάνει τα πάντα άριστα και χωρίς προβλήματα...απλά δεν είναι μήλο...you know what i mean :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @pavlidisc Πιο ξεκάθαρος , δεν γίνεται... Είσαι και πρώην κάτοχος iphone , οπότε με καταλαβαίνεις καλύτερα , όσο αφορά τον ''φόβο '' αλλαγής σε android ... Οι εφαρμογές που έχω και στο iphone , είναι οι εξής : dropbox , Evernote , 1 password , QR Reader , Pocket , Viber , Currency , Cam Scanner και ψυχαγωγίας : Twitter, TuneIn Radio , Shazam . Επίσης 3- 4 παιχνίδια με τα οποία ασχολείται η κόρη μου , εγώ δεν παίζω .. Facebook δεν έχω γενικώς , όχι μόνο σαν εφαρμογή ( το οποίο είναι μπαταριοφάγος όπως διαβάζω.. ) Πρακτικά σημαίνει ότι ότι ( λογικά.. ) δεν θα έχω πρόβλημα .. Σωστά?? Σε ευχαριστώ θερμά !!οσο προβλημα θα εχεις και με ενα iphone ,εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει ακομα κανενα θεμα ουτε με κλησεις ουτε με κατι αλλο και το φεισμπουκ αν εχεις το λαιτ δεν τρωει μπαταρια τα αλλα οπως στα ειπε ο φιλος ποιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Με γνωστές εφαρμογές 3των δεν θα έχεις κανένα θέμα. Είναι δοκιμασμένες όλες όσες ανέφερες εδώ :-) Άμα αρχίζεις να κατεβάζεις εφαρμογές που κάνουν το ένα...κάνουν το άλλο...κάνουν καφέ μόνες τους...δείχνουν εκείνο...κρύβουν το άλλο...τότε την έκατσες. Υ.Γ 1 Δεν έχεις FB είπες; Πρόσθεσε ακόμα μισή μέρα στην αναμονή της συσκευής :rolleyes: Υ.Γ 2 Νομίζω οτι το s7 edge στην τιμή που έχει πάει είναι η απόλυτη συσκευή. Μιλάμε για τρομερό εργαλείο που κάνει τα πάντα άριστα και χωρίς προβλήματα...απλά δεν είναι μήλο...you know what i mean :p @pavlidisc , Thanks και παλι ι για την απάντηση :) Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς..:) Έχω ξαναγράψει ότι το ιδανικό ( για εμένα και ίσως και μερικούς άλλους.. ) θα ήταν μια συσκευή S7 edge αλλά me ios λειτουργικό.. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει , οπότε μάλλον πάω για s7 edge και βλέπουμε τι θα πει η Apple με το Iphone 7s ή 8 .. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσο προβλημα θα εχεις και με ενα iphone ,εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει ακομα κανενα θεμα ουτε με κλησεις ουτε με κατι αλλο και το φεισμπουκ αν εχεις το λαιτ δεν τρωει μπαταρια τα αλλα οπως στα ειπε ο φιλος ποιο πανω @highland1 Thanks για την απάντηση Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχω ξαναγράψει ότι το ιδανικό ( για εμένα και ίσως και μερικούς άλλους.. ) θα ήταν μια συσκευή S7 edge αλλά me ios λειτουργικό.Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει , οπότε μάλλον πάω για s7 edge και βλέπουμε τι θα πει η Apple με το Ιπηονε 7s ή 8 .. Να ΣΕ πω κάτι. Είμαι φανατικός θαυμαστής της Apple. Πολύ πολύ φανατικός! Έχω μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και δεν το κρύβω. Έχω και αρκετά βαθιά γνώση περί iOS, OSX και Apple. Τα έφαγα με το κουτάλι...τα χόρτασα. Δυστυχώς η μαμά δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Έχει αναπτύξει υπηρεσίες που δεν εφαρμόζονται στην Ευρώπη. Γενικά έχει στραφεί σε Κίνα, Ινδία, Αμερική και την Ευρώπη την έχει παραμερίσει πολύ. Και τί είναι το iOS; Τί είναι η Apple; Κορυφαίες υπηρεσίες! Αυτές είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει. Κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Που στην Ευρώπη...δυστυχώς...δεν υπάρχουν. Που στην Ευρώπη, αυτές που υπάρχουν, μπορεί να τις δώσει και το Android παρέα με έναν Κινέζο των 150 ευρώ. Ποιός ο λόγος λοιπόν να δώσω 800 όταν με 400 (και με 150 ε...) μπορώ να κάνω αυτό που κάνει (στην Ευρώπη) ένα iPhone; Για μένα κανένας. :) Τέλος πάντων...μεγάλη κουβέντα και ο καθένας έχει την άποψή του. Απλά σου λέω οτι δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου τύψεις και καμία ανασφάλεια που αφήνεις το iPhone. Όσο η Apple μας έχει στην άκρη και δεν φέρνει στην Ευρώπη τις υπηρεσίες της, έχει και αλλού πορτοκαλιές που εξυπηρετούν το ίδιο καλά με τα μισά χρήματα. Νομίζω οτι είναι πολύ καλή επιλογή το S7 edge. Δεν θα το μετανιώσεις. Ειδικά εάν είσαι σταθερός στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς και δεν πειραματίζεσαι...θα το απολαύσεις. Στα λεφτά του, είναι τρομερό εργαλείο! Νο1 θα το χαρακτήριζα :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Να ΣΕ πω κάτι. Είμαι φανατικός θαυμαστής της Apple. Πολύ πολύ φανατικός! Έχω μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και δεν το κρύβω. Έχω και αρκετά βαθιά γνώση περί iOS, OSX και Apple. Τα έφαγα με το κουτάλι...τα χόρτασα. Δυστυχώς η μαμά δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Έχει αναπτύξει υπηρεσίες που δεν εφαρμόζονται στην Ευρώπη. Γενικά έχει στραφεί σε Κίνα, Ινδία, Αμερική και την Ευρώπη την έχει παραμερίσει πολύ. Και τί είναι το iOS; Τί είναι η Apple; Κορυφαίες υπηρεσίες! Αυτές είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει. Κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Που στην Ευρώπη...δυστυχώς...δεν υπάρχουν. Που στην Ευρώπη, αυτές που υπάρχουν, μπορεί να τις δώσει και το Android παρέα με έναν Κινέζο των 150 ευρώ. Ποιός ο λόγος λοιπόν να δώσω 800 όταν με 400 (και με 150 ε...) μπορώ να κάνω αυτό που κάνει (στην Ευρώπη) ένα iPhone; Για μένα κανένας. :) Τέλος πάντων...μεγάλη κουβέντα και ο καθένας έχει την άποψή του. Απλά σου λέω οτι δεν πρέπει να νιώθεις καθόλου τύψεις και καμία ανασφάλεια που αφήνεις το iPhone. Όσο η Apple μας έχει στην άκρη και δεν φέρνει στην Ευρώπη τις υπηρεσίες της, έχει και αλλού πορτοκαλιές που εξυπηρετούν το ίδιο καλά με τα μισά χρήματα. Νομίζω οτι είναι πολύ καλή επιλογή το S7 edge. Δεν θα το μετανιώσεις. Ειδικά εάν είσαι σταθερός στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς και δεν πειραματίζεσαι...θα το απολαύσεις. Στα λεφτά του, είναι τρομερό εργαλείο! Νο1 θα το χαρακτήριζα :) Sorry για το off topic ( αν είμαι off ) Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ , απλά υπάρχουν αμφιβολίες μετάβασης λόγω χρήσης ετών σε iphone σε συνδυασμό με mac και ipad... Για να το πω καλύτερα , η σύζυγος έχει iphone , οι περισσότεροι συνάδελφοι και φίλοι έχουν iphone . Κακά τα ψέματα , η επικοινωνία μεταξύ apple συσκευών είναι φοβερή ( imessage / facetime )... Επίσης , η επικοινωνία με τον server της εταιρίας για τα επαγγελματικά mail ( όχι gmail , yahoo κτλ ) είναι στο iphone άψογη.. Όμως , το iphone θεωρώ ότι έχει μείνει πίσω τεχνολογικά - ως συσκευή εννοώ όχι ως λειτουργικό . Το λειτουργικό κλειστό - ανοικτό κτλ είναι υποκειμενικό στο τι ταιριάζει στον καθένα , δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Το iphone κατά την γνώμη μου υστερεί σε camera , οθόνη και κυρίως αυτονομία. Επίσης , κάτι εξίσου σημαντικό είναι ότι η οθόνη των 4,7 '' είναι μικρή πλέον και για να έχεις μεγαλύτερη οθόνη θα πρέπει να συμβιβαστείς με μια τεράστια χωρίς λόγο συσκευή ( iphone plus)... Επίσης , το it just works... θεωρώ πως δεν ισχύει απόλυτα πλέον.. Οι αναβαθμίσεις δεν ειναι πλέον απροβλημάτιστες ( είμαι στην 10.1 και αρνούμαι να αναβαθμίσω λόγω πολλών προβλημάτων στην επόμενη 10.2 ). Ακόμη και τώρα έχω προβλήματα με την χρήση hands free, δεν με ακούει ο συνομιλιτής και θα πρέπει - στιγμιαία- να πατήσω την ανοικτή ακρόαση για να επανέλθει - γνωστό bug από παλαιότερη έκδοση- ακόμη να διορθωθεί.. Επίσης το bluetooth έχει τα προβήματά του ( τελευταία σε εργοστασιακή ανοικτή ακρόαση αυτοκινήτου υπάρχουν συνεχόμενα προβήματα επικοινωνίας με συχνές διακοπές και αποσυνδέσεις ... ) Δεν λέω ότι θα φύγω για το s7 edge και ξαφνικά θα είναι όλα άψογα - το εύχομαι φυσικά . Ούτε ότι το iphone έγινε ξαφνικά κακό. Απλά , δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός - ενώ πριν δεν το σκεφτόμουν να φύγω , πλέον θα τολμήσω την μετάβαση για τους ανωτέρω λόγους .. Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνω κάποιους μικρούς συμβιβασμούς , θα έχω βρε αδερφέ αυτονομία , camera και οθόνη πολύ καλύτερη... Επειδή και εγώ - δεν το κρύβω - είμαι fan της Apple , εύχομαι να είναι κορυφαία σαν συσκευή η επόμενη ( iphone 7s / 8 ή όπως αλλιώς ονομαστεί ).. Φυσικά και θα υπάρχει το ipad και το mac στο σπίτι , για να μην ξεχνιόμαστε .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @pavlidisc Πιο ξεκάθαρος , δεν γίνεται... Είσαι και πρώην κάτοχος iphone , οπότε με καταλαβαίνεις καλύτερα , όσο αφορά τον ''φόβο '' αλλαγής σε android ... Οι εφαρμογές που έχω και στο iphone , είναι οι εξής : dropbox , Evernote , 1 password , QR Reader , Pocket , Viber , Currency , Cam Scanner και ψυχαγωγίας : Twitter, TuneIn Radio , Shazam . Επίσης 3- 4 παιχνίδια με τα οποία ασχολείται η κόρη μου , εγώ δεν παίζω .. Facebook δεν έχω γενικώς , όχι μόνο σαν εφαρμογή ( το οποίο είναι μπαταριοφάγος όπως διαβάζω.. ) Πρακτικά σημαίνει ότι ότι ( λογικά.. ) δεν θα έχω πρόβλημα .. Σωστά?? Σε ευχαριστώ θερμά !! σου έχουν απαντήσει απλά επειδή γράφεις και για email να ξέρεις ότι.. αν μιλάς για push email πολλοί & διαφορετικοί λογαριασμοί = υπάρχει ένα ενδεχόμενο δυστυχώς κάποια email να έρχονται λίγο αργότερα! άρα ένα μικρό ρίσκο μέχρι κάποιο update που θα λύνει το πρόβλημα ίσως να υπάρχει! (χαμένες κλήσεις - push email) *δεν είχα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις s7 edge (είχε η σύζυγος s7 flat) είχα όμως πρόβλημα με τα email, δεν κατάφερα να βρω λύση και έτσι γύρισα σε προηγούμενη έκδοση android, γράφει πιο πάνω κάποιος για 20 άτομα χωρίς πρόβλημα!!! = πόσοι από αυτούς λαμβάνουν 100+ email την ημέρα? (push) πόσοι ελέγχουν την ώρα αποστολής με την ώρα παραλαβής?(=6.51 έγινε η αποστολή 6.51-2 πρέπει να λέει παραλαβή) η όσοι έχουν το aquamail = πόσες φορές τους βγάζει το notification για να βάλουν την εφαρμογή σε εξαίρεση από την παρακολούθηση ενέργειας ενώ το έχουν κάνει από το πρώτο δευτερόλεπτο στο στήσιμο της συσκευής! Χαμένες κλήσεις είναι και όταν προσπαθώ να πάρω τη σύζυγό αλλά μοιάζει σαν να μην πιάνει σήμα (γιατί να φταίει το σήμα όταν από το ίδιο σημείο την ίδια ώρα πήρα άλλον κανονικά?) και επειδή γύρισα και της συζύγου στην 6ρα = είδα sms τις κλήσεις που απλά μου έδειχνε ότι δε πιάνει καν!!!) Αυτό δε σημαίνει ότι είναι γενικό το πρόβλημα αλλά ένα μικρό ρίσκο ίσως υπάρχει, και παιχνίδια να παίζεις δε θα έχεις κανένα πρόβλημα = η καλύτερη διαχείριση σε mobile data ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ σε συσκευή. απλά να πω ότι το facetime (ποιότητα} θα σου λείψει, τίποτα άλλο όμως ;-) μα τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 σου έχουν απαντήσει απλά επειδή γράφεις και για email να ξέρεις ότι.. αν μιλάς για push email πολλοί & διαφορετικοί λογαριασμοί = υπάρχει ένα ενδεχόμενο δυστυχώς κάποια email να έρχονται λίγο αργότερα! άρα ένα μικρό ρίσκο μέχρι κάποιο update που θα λύνει το πρόβλημα ίσως να υπάρχει! (χαμένες κλήσεις - push email) *δεν είχα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις s7 edge (είχε η σύζυγος s7 flat) είχα όμως πρόβλημα με τα email, δεν κατάφερα να βρω λύση και έτσι γύρισα σε προηγούμενη έκδοση android, γράφει πιο πάνω κάποιος για 20 άτομα χωρίς πρόβλημα!!! = πόσοι από αυτούς λαμβάνουν 100+ email την ημέρα? (push) πόσοι ελέγχουν την ώρα αποστολής με την ώρα παραλαβής?(=6.51 έγινε η αποστολή 6.51-2 πρέπει να λέει παραλαβή) η όσοι έχουν το aquamail = πόσες φορές τους βγάζει το notification για να βάλουν την εφαρμογή σε εξαίρεση από την παρακολούθηση ενέργειας ενώ το έχουν κάνει από το πρώτο δευτερόλεπτο στο στήσιμο της συσκευής! Χαμένες κλήσεις είναι και όταν προσπαθώ να πάρω τη σύζυγό αλλά μοιάζει σαν να μην πιάνει σήμα (γιατί να φταίει το σήμα όταν από το ίδιο σημείο την ίδια ώρα πήρα άλλον κανονικά?) και επειδή γύρισα και της συζύγου στην 6ρα = είδα sms τις κλήσεις που απλά μου έδειχνε ότι δε πιάνει καν!!!) Αυτό δε σημαίνει ότι είναι γενικό το πρόβλημα αλλά ένα μικρό ρίσκο ίσως υπάρχει, και παιχνίδια να παίζεις δε θα έχεις κανένα πρόβλημα = η καλύτερη διαχείριση σε mobile data ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ σε συσκευή. απλά να πω ότι το facetime (ποιότητα} θα σου λείψει, τίποτα άλλο όμως ;-) μα τίποτα άλλο. Επειδή η συσκευή προορίζεται ( κυρίως ) για επαγγελματική χρήση , με πάρα πολλά τηλεφωνήματα και πάνω από 30 σε αριθμό κατά μέσο όρο επαγγεμλατικά push emails ( επαναλαμβάνω όχι gmai & yahoo κτλ ) αλλά από τον server της εταιρίας για την οποία εργάζομαι , είναι ένα θέμα αν ισχύει κάτι από τα δύο που αναφέρεις ή και τα δυο ( emails & missed calls problems ..):( Όπως και να το κάνουμε , με το iphone υπάρχει απόλυτη συμβατότητα χωρίς κανένα πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια .. Όσο αφορά το facetime , θα δουλέψω λίγο με viber για να δω την διαφορά ποιότητας .. @SpyGlass thanks για τις συμβουλές :) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Το nickname σου μου αρεσει πολυ φιλε κυριως αν εννοεις juan pablo ;) Εκκινητη δε θελω να αλλαξω αλλα η εφαρμογη κανει την δουλεια της για οποιον θελει κατι αντιστοιχι απλα με οικονιδιο κ οχι με διπλο χτυπημα ειναι και το off+. Eυχαριστω πολυ! Εννοείται βρε Νίκο ότι μιλάμε για τον Κολομβιανό μύθο...... Το 42 είναι αριθμός που είχε στα Nascar. Νομίζω πως ο Nova είναι ότι καλύτερο υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλό μεσημέρι σε όλους , Κάτι το μικρόβιο της αλλάγής αλλά και η ανάγκη που προκύπτει για πολύ καλύτερη αυτονομία ( πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα & emails ) , σε συδυασμό με πολύ καλύτερη κάμερα , με βάζουν σε σκέψεις για αντικατάσταση του iphone 6s που έχω , με s7 edge. Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν την αγορά iphone 7 ή HTC 10 αλλά η αυτονομία τους δεν θα με καλύψει θεωρώ ( το iphone 7 plus είναι τεράστιο και βγαίνει εκτός λίστας ) Παρακολουθώ το νήμα πολύ καιρό τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τα εξής : 1) Μήπως είναι ρίσκο τελικά , όσο αφορά το θέμα με τις χαμένες κλήσεις ?? ( Χρειάζομαι την συσκευή γιατί κάνω καθημερινά πάρα πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα & emails ) Έχει αποσαφηνιστεί ότι είναι θέμα της Nougat ?? Αν , σίγουρα ναι , τότε ίσως, αν δεν αναβαθμίσω , δεν θα έχω πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν και πελάτες μου , κάτοχοι s7 edge με Nougat , οι οποίοι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.. 2) Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω αποθηκευμένους κωδικούς από την εφαρμογή 1 password σε νέα του android ? 3) Οι εφαρμογές της Τράπεζας Πειραιώς , δουλεύουν απροβλημάτιστα και με χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος ? 4) Οι εφαρμογές Dropbox & Evernote , κλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα? και τέλος , 5) Δεδομένου ότι η σύζυγος έχει iphone και υπάρχει επικοινωνία με imessage & facetime , υπάρχει τρόπος για κάτι αξιόιπιστο μέσω android ( π.χ το viber είναι οκ όσο αφορά την ποιότητα της video κλήσης ??) Sorry για τις πολλές απορίες Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια !! Έχουν απαντηθεί όλα. Εγώ να προσθέσω πως αν μου καθόταν η φάση με τις χαμένες κλήσεις θα το πετούσα από το παράθυρο γιατί έχω πααααρα πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα και δεν έχω την πολυτέλεια αυτου του προβληματος. Το χειρότερο είναι πως αν σου κάτσει την έβαψες γιατί δεν έχει βρεθεί λύση. Τελος, για κλησεις/βιντεοκλήσεις θεωρώ ανώτερο όλων το skype σε θέμα ποιότητας. Καλώς βρεθήκαμε και πάλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Εννοείται βρε Νίκο ότι μιλάμε για τον Κολομβιανό μύθο...... Το 42 είναι αριθμός που είχε στα Nascar. Νομίζω πως ο Nova είναι ότι καλύτερο υπάρχει. @ nikos36 Υπάρχει και άλλος εδώ fan του τρελού Κολομβιανού !!!! :lol::lol: Δεν παίζει ο Κώστας ( @ montoya_42) μόνος του !!!:p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται βρε Νίκο ότι μιλάμε για τον Κολομβιανό μύθο...... Το 42 είναι αριθμός που είχε στα Nascar. Νομίζω πως ο Nova είναι ότι καλύτερο υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουν απαντηθεί όλα. Εγώ να προσθέσω πως αν μου καθόταν η φάση με τις χαμένες κλήσεις θα το πετούσα από το παράθυρο γιατί έχω πααααρα πολλά επαγγελματικά τηλεφωνήματα και δεν έχω την πολυτέλεια αυτου του προβληματος. Το χειρότερο είναι πως αν σου κάτσει την έβαψες γιατί δεν έχει βρεθεί λύση. Τελος, για κλησεις/βιντεοκλήσεις θεωρώ ανώτερο όλων το skype σε θέμα ποιότητας. Καλώς βρεθήκαμε και πάλι. Thanks Κώστα ! Μια από τα ίδια , για αυτό το λόγο το σκέφτομαι φίλε , για να μην μπλέξω.. Από ότι καταλαβαίνω , πρόκειται περί ρίσκου .... Skype δεν έχουν όλοι , οι περισσότεροι έχουν βέβαια viber Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) @Montoya_f1 Κάμερα, οθόνη και αυτονομία...με το edge περνάς σε άλλο επίπεδο! Κοίτα, και εγώ ζορίστηκα πολύ να αφήσω το iPhone. Πραγματικά πολύ. Όπως φαίνεται όμως, ψυχολογικό ήταν πιο πολύ το θέμα. Κάνω την δουλειά μου το ίδιο καλά με μία συσκευή που κερδίζει σε πολλά σημεία το 6s plus που είχα (εγώ εκεί σταμάτησα και πήγα πρώτα σε Xiaomi αλλά επειδή ήθελα καλύτερη κάμερα ήρθα στο edge). Δεν υπάρχει κάτι που να έκαμνα με το το iPhone και να μήν μπορώ να κάνω με το S7. Χάνεις την επικοινωνία με το "οικοσύστημα της apple". Πάει το κορυφαίο keychain, ο άμεσος συγχρονισμός των πάντων μεταξύ συσκευών (iMac-iPad-iPhone) και άλλα πολλά, αλλά οκ...κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Γενικά πρέπει να διαχωρίσεις το "οικοσύστημα" με το κινητό. Το οικοσύστημα το χάνεις. Κερδίζεις όμως πολλά από την mobile συσκευή σου που πλέον παίζει μπάλα μόνη της. Για μένα το μεγάλο σοκ ήταν το Play Store. Το είπα και πρίν, το λέω πάλι και θα το ξαναπώ. Μιλάμε για το απόλυτο boρdελΟ! Χάος!! Μπάτε σκύλοι αλέστε...και βάλε...! Επειδή όμως είμαι τύπος που χρησιμοποιώ 20-30 επώνυμες εφαρμογές...το ξεπέρασα εύκολα. Γενικά για μένα το Play Store είναι το μεγάλο αγκάθι του Android. Πραγματικά δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα. Εφόσον είσαι ήδη υποψιασμένος και το έχεις βάλει στο μυαλό σου (πράγμα που σημαίνει οτι είσαι έτοιμος να ζήσεις χωρίς iPhone) τότε λύση θα βρείς για όλα. Ψιλοπροβληματάκια υπάρχουν παντού και λύνονται με αναβαθμίσεις. Και στο S7 αναφέρονται κάτι bugs αλλά οκ...συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Προσωπικά νομίζω οτι το S7 edge θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Και για αυτά που ανέφερες (τρομερή μπαταρία, τρομερή οθόνη, τρομερή κάμερα) αλλά και γιατί θα διαπιστώσεις ότι τα βασικά πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα δουλεύουν άριστα. Εν κατακλείδι : Εμένα τoν Apple-αρρωστημένο, πρακτικά το iPhone δεν μου έλειψε. Συναισθηματικά μου λείπει. Πρακτικά όχι. Σε κανένα σημείο της καθημερινότητας. Υ.Γ Και που να δώσεις 150 ευρώ (από τα χιλιάρικα των iPhone) και πάρεις κάνα Xiaomi σειράς Redmi. Εκεί να δείς πόσο θα απομυθοποιήσεις την πολυαγαπημένη μας Apple. Συσκευές που με 150 ευρώ κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ! Δυστυχώς υστερούν στην κάμερα...και αυτός ήταν ο λόγος που προς το παρόν είμαι με Samsung. :cool: Edited April 24, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @Montoya_f1 Δεν υπάρχει κάτι που να έκαμνα με το το iPhone και να μήν μπορώ να κάνω με το S7. Χάνεις την επικοινωνία με το "οικοσύστημα της apple". Πάει το κορυφαίο keychain, ο άμεσος συγχρονισμός των πάντων μεταξύ συσκευών (iMac-iPad-iPhone) και άλλα πολλά, αλλά οκ...κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Γενικά πρέπει να διαχωρίσεις το "οικοσύστημα" με το κινητό. Το οικοσύστημα το χάνεις. Κερδίζεις όμως πολλά από την mobile συσκευή σου που πλέον παίζει μπάλα μόνη της. @pavlidisc thanks και πάλι για τις συμβουλές.. Αν είμουν σίγουρος ότι το missed calls πρόβλημα θα λυθεί ( ή δεν θα το αντιμετωπίσω ) θα είμουν εντός της εβδομάδος κάτοχος s7 edge .. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το ρισκάρω τώρα ή να περιμένω την εξέλιξη του θέματος.. Για τα υπόλοιπα και εγώ θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα , άλλωστε δεν αγοράζω σπίτι , συσκευή αγοράζω - αν δεν με καλύψει θα φύγει ... Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @pavlidisc thanks και πάλι για τις συμβουλές.. Αν είμουν σίγουρος ότι το missed calls πρόβλημα θα λυθεί ( ή δεν θα το αντιμετωπίσω ) θα είμουν εντός της εβδομάδος κάτοχος s7 edge .. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το ρισκάρω τώρα ή να περιμένω την εξέλιξη του θέματος.. Για τα υπόλοιπα και εγώ θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα , άλλωστε δεν αγοράζω σπίτι , συσκευή αγοράζω - αν δεν με καλύψει θα φύγει ... Eγώ πήρα το ρίσκο ξέροντας ότι μπορώ εύκολα να γυρίσω στην MM που δεν έχει κανένα πρόβλημα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Eγώ πήρα το ρίσκο ξέροντας ότι μπορώ εύκολα να γυρίσω στην MM που δεν έχει κανένα πρόβλημα. ;) @konstantinoslp , ίσως είναι και αυτό μια λύση αλλά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες ... Αν φυσικά γνώριζα ότι σίγουρα είναι πρόβλημα της Nougat , δεν θα αναβάθμιζα μέχρι να λυθεί. Έλα όμως που και αυτό δεν έχει αποσαφηνιστεί ! Τελικά , μιας και πήρες το ρίσκο ( αν έχεις παραλάβει την συσκευή ) , τι παίζει με τις ( χαμένες ) κλήσεις ?? Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 @konstantinoslp , ίσως είναι και αυτό μια λύση αλλά δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες ... Αν φυσικά γνώριζα ότι σίγουρα είναι πρόβλημα της Nougat , δεν θα αναβάθμιζα μέχρι να λυθεί. Έλα όμως που και αυτό δεν έχει αποσαφηνιστεί ! Τελικά , μιας και πήρες το ρίσκο ( αν έχεις παραλάβει την συσκευή ) , τι παίζει με τις ( χαμένες ) κλήσεις ?? Όπως όλα δείχνουν είναι πρόβλημα της Nougat. Κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί για κάτι τέτοιο με την ΜΜ. To "κακό" είναι ότι αν αγοράσεις καινούρια τη συσκευή, ίσως έρθει με προεγκατεστημένη την Nougat. Εγώ αναβάθμισα χωρίς καθαρή εγκατάσταση από MM εδώ και κάνα μήνα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ύποπτο. Όλα καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Eγώ πήρα το ρίσκο ξέροντας ότι μπορώ εύκολα να γυρίσω στην MM που δεν έχει κανένα πρόβλημα. ;) Ακριβώς αυτό, δεν έχει κανένα πρόβλημα η συσκευή το πρόβλημα (σε λίγους έτσι κι αλλιώς) είναι η αναβάθμιση του android σε nougat = φαίνεται σαν να μπαίνει σε λήθαργο! η συσκευή κάποιες λίγες φορές, που μέχρι να λυθεί το πρόβλημα ίσως χρειαστεί να βάλουμε την προηγούμενη βερσιόν android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Όπως όλα δείχνουν είναι πρόβλημα της Nougat. Κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί για κάτι τέτοιο με την ΜΜ. To "κακό" είναι ότι αν αγοράσεις καινούρια τη συσκευή, ίσως έρθει με προεγκατεστημένη την Nougat. Εγώ αναβάθμισα χωρίς καθαρή εγκατάσταση από MM εδώ και κάνα μήνα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ύποπτο. Όλα καλά. Νέα συσκευή θα την αγοράσω και όντως έχεις δίκιο . Αυτό ( με την ήδη προεγκατεστημένη nougat ) το έχω σκεφτεί .. Αλήθεια , τα service της Samsung , δεν μπορούν να δώσουν σαφή απάντηση για το πρόβλημα αυτο , από που προκύπτει ?? Anyway , thanks @konstantinoslp Edit : Παρακολουθώντας και το νήμα το S7 , το πρόβλημα εκεί ( στο απλό s7 ) είναι πιο έντονο ή είναι ιδέα μου ?? Edited April 24, 2017 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts