Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβως ετσι Ηλια. Το 95% των περιπτωσεων με θεματα χαμενων κλησεων ειναι προσωρινο μονιμο κεραιων των δικτυων και ενα 5% (max) θεμα συσκευης...

Δηλαδή λέτε ότι είναι θέμα κεραιών - δικτιών;

Οκ αλλά γιατί δεν υπήρχε τέτοιο θέμα με την 6αρα και δεν έχει ακουστεί με άλλες συσκευές;

Δε ξέρω, κάτι δε πάει καλά με τη 7αρα και τα S7 έτσι πιστεύω και δεν το λέω για την όποια αντιπαράθεση, αλλά βάσει λογικής δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Φυσικά να δεχτώ ότι παίζουν ρόλο και τα ελληνικά δίκτια που όμως τα S7 είναι πιο ευαίσθητα σε αυτά.......όπως και να έχει υπάρχει πρόβλημα και δε βλέπω - ακούγεται λύση και αυτό είναι το χειρότερο.

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ πιστεύω ότι το θέμα των χαμένων κλήσεων είναι αποκλειστικά θέμα παρόχου, καθότι η κόσμοτε έδωσε volte/vowifi και το ίδιο ετοιμάζουν και οι υπόλοιποι. Μάλλον πάνω στο set up των δικτύων τους κατι γίνεται.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια τι ειναι αυτα που λετε. Αν εφταιγαν οι παροχοι θα το ειχα και αλλες συσκευές. Επίσης εμενα μου το εκανε και σε αλλους νομους εκτός απο αυτον που μένω. Τέλος δεν μπορει να λεμε οτι φταίνε οι παροχοι και με την 6 να μην χάνει ποτέ καμία κληση και μόλις βαζω την 7 να τρελαίνεται να χάνει. Δηλαδη το μονο που αλλαζει να ειναι η έκδοση λογισμικου ολα τα αλλα να ειναι ιδια και εμεις να λεμε οτι φταίνε τα δίκτυα.

Τεράστια πατατα απο την Samsung και αν δεν το φτιάξει γρήγορα προσωπικα το πουλαω και ποτε ξανα samsung.

Θοδωρης

Παιδια τι ειναι αυτα που λετε. Αν εφταιγαν οι παροχοι θα το ειχα και αλλες συσκευές. Επίσης εμενα μου το εκανε και σε αλλους νομους εκτός απο αυτον που μένω. Τέλος δεν μπορει να λεμε οτι φταίνε οι παροχοι και με την 6 να μην χάνει ποτέ καμία κληση και μόλις βαζω την 7 να τρελαίνεται να χάνει. Δηλαδη το μονο που αλλαζει να ειναι η έκδοση λογισμικου ολα τα αλλα να ειναι ιδια και εμεις να λεμε οτι φταίνε τα δίκτυα.

Τεράστια πατατα απο την Samsung και αν δεν το φτιάξει γρήγορα προσωπικα το πουλαω και ποτέ ξανα samsung.

Προσωπικά δε λέω ότι φταίνε οι πάροχοι αλλά ούτε και η συσκευή. Ειμαι πολύ περίεργος να δω εν τέλει τι φταίει.

Απλά με τη λογική τη δική σου (που στέκει για τα δίκτυα) κάποιος θα σου απαντήσει ότι ισχύει το ίδιο και για τη συσκευή μιας και αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Στο μυαλό μου σαν πιθανό σενάριο είναι ο συνδυασμός του radio της συσκευής που ευθύνεται για όλα τα ασύρματα δίκτυα και φυσικά άλλαξε στη Nougat μιας και είναι software, σε συνδυασμό με τα Ελληνικά δίκτυα, όπως έχουν αναφέρει και κάποια άλλα μέλη πιο πίσω.

Πάντως, αν είχα προσωπικά αυτό το πρόβλημα, θα σας μάζευα όλους μαζί με ένα προσωπικό μήνυμα και θα έφτιαχνα μια ωραία ομαδική επιστολή στη Samsung Hellas έτσι ώστε να δω την απάντηση τους.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Προσωπικά δε λέω ότι φταίνε οι πάροχοι αλλά ούτε και η συσκευή. Ειμαι πολύ περίεργος να δω εν τέλει τι φταίει.

Απλά με τη λογική τη δική σου (που στέκει για τα δίκτυα) κάποιος θα σου απαντήσει ότι ισχύει το ίδιο και για τη συσκευή μιας και αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Στο μυαλό μου σαν πιθανό σενάριο είναι ο συνδυασμός του radio της συσκευής που ευθύνεται για όλα τα ασύρματα δίκτυα και φυσικά άλλαξε στη Nougat μιας και είναι software, σε συνδυασμό με τα Ελληνικά δίκτυα, όπως έχουν αναφέρει και κάποια άλλα μέλη πιο πίσω.

Πάντως, αν είχα προσωπικά αυτό το πρόβλημα, θα σας μάζευα όλους μαζί με ένα προσωπικό μήνυμα και θα έφτιαχνα μια ωραία ομαδική επιστολή στη Samsung Hellas έτσι ώστε να δω την απάντηση τους.

Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω.

Ένας ωραιότατος συνδυασμός.

Παιδιά χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για fake gps εδώ και 3 μήνες τώρα. Σήμερα ξαφνικά μου εμφάνισε μια ειδοποίηση για απεγκατάσταση της εφαρμογής λόγο του ότι μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο κινητό. Η εφαρμογή έχει εξαφανιστεί και από το ιστορικό των εφαρμογών μου στο play store και δεν μπορώ να τη βρω πουθενα.....

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να έπαιξε?

Καλημέρα καινούρια έκδοση του samsung gallery http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/gallery/gallery-5-3-01-37-release/

spacer.png

Καλημέρα καινούρια έκδοση του samsung gallery http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/gallery/gallery-5-3-01-37-release/

Το βγάζει σαν κατεστραμμενο αρχείο

Το βγάζει σαν κατεστραμμενο αρχείο

Στα σχόλια από κάτω γραφουν Just uninstall your recent update then install this version.

εγώ έτσι το πέρασα για δοκίμασε το

spacer.png

Δεν έχει καμία δουλειά παιδιά ούτε αυτό το αρχείο στο "Επίσημο".

Αν πάθει κανένα χουνέρι κανένας που δε γνωρίζει και φάει καμιά επαναφορά, δεν το σκέφτεστε.

Εχει προταθεί λίγες μερες πριν. Κανει μια χαρα τη δουλειά του...

https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.tb.th.doubletapstar

Το χρησιμοποιώ κάμποσο καιρό και είναι μια χαρά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι έχετε πρόβλημα στην 7αρα με τις χαμένες κλήσεις και κλήσεις και λέτε οτι φταίει η σαμμυ και η έκδοση!

Γιατί δςν δοκιμάζεται να φλασαρετε το μοντεμ (cp) απο. Την 6αρα που είχατε και δούλευε σωστά πάνω στην 7αρα.

Δλδ θα αφήσετε ολα τις 7αρα (bl/ap/csc) και απλα φλασαρετε το μοντεμ τις 6αρα και βλέπετε αμ δουλεύει σωστά μετά.

Αν δουλεύει τότε είναι το software του μοντεμ και δεν είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα (και περιοχή).

Στάλθηκε από το SM-G935F Blue Coral χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Το χρησιμοποιώ κάμποσο καιρό και είναι μια χαρά.

Από κατανάλωση πως τα πάει?

spacer.png

Γεια σας φίλοι μου. Στις πληροφορίες συσκευής στον αριθμό τηλεφώνου μου γράφει μη διαθέσιμο. Ξέρετε πως βάζουμε τον αριθμό μας να φαίνεται εκεί? Η αυτό εξαρτάται από το δίκτυο Η την sim?

Ευχαριστώ πολύ.

Φτάνει πια με τα ποστ για χαμένες κλήσεις δεν μπορούμε να διαβάσουμε για τίποτα άλλο παρα ολόκληρα κατεβατα για τις κλήσεις. Ελεος ολοι λέτε τα ίδια και τα ίδια πιστεύω το θέμα το έχετε εξαντλήσει προ πολου.

Φτάνει πια με τα ποστ για χαμένες κλήσεις δεν μπορούμε να διαβάσουμε για τίποτα άλλο παρα ολόκληρα κατεβατα για τις κλήσεις. Ελεος ολοι λέτε τα ίδια και τα ίδια πιστεύω το θέμα το έχετε εξαντλήσει προ πολου.

Αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί να στο εξηγήσουμε:

Διότι έτσι ίσως βρούμε τη λύση μεταξύ μας, μπορεί και τυχαία, αλλά ταυτόχρονα φτάνει και στα << αυτιά >> της Samsung και δεν το αφήνει , ίσως , να περάσει στο ντούκου. Αν το θέμα υπάρχει και δε το συζητάμε, τότε ίσως δημιουργηθεί η ψευδής εντύπωση ότι λύθηκε...

Όταν και εάν , που δε στο εύχομαι , αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σε βλέπω να είσαι από τους πρώτους που θα το επαναφέρουν και μάλιστα << δυναμικά >>.

Καλό λοιπόν είναι να βλέπεις το σύνολο και όχι τη προσωπική σου ευχαρίστηση. Σε τελική , επειδή το ύφος είναι και προκλητικό, αν δεν σου αρέσει μη τα διαβάζεις, εξάλλου υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα που έχουν οριστεί υπεύθυνοι, για το τι μπορεί να λέγεται και για πόσο, εδώ μέσα και σίγουρα ξέρουν να το κάνουν αν χρειαστεί, με πολλή περισσότερη ευγένεια από αυτή που διαθέτεις εσύ...... και να είσαι σίγουρος ότι όσα σου είπα, στα είπα πολύ πολύ ευγενικά.......

Αν δεν καταλαβαίνεις το γιατί να στο εξηγήσουμε:

Διότι έτσι ίσως βρούμε τη λύση μεταξύ μας, μπορεί και τυχαία, αλλά ταυτόχρονα φτάνει και στα << αυτιά >> της Samsung και δεν το αφήνει , ίσως , να περάσει στο ντούκου. Αν το θέμα υπάρχει και δε το συζητάμε, τότε ίσως δημιουργηθεί η ψευδής εντύπωση ότι λύθηκε...

Όταν και εάν , που δε στο εύχομαι , αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σε βλέπω να είσαι από τους πρώτους που θα το επαναφέρουν και μάλιστα << δυναμικά >>.

Καλό λοιπόν είναι να βλέπεις το σύνολο και όχι τη προσωπική σου ευχαρίστηση. Σε τελική , επειδή το ύφος είναι και προκλητικό, αν δεν σου αρέσει μη τα διαβάζεις, εξάλλου υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα που έχουν οριστεί υπεύθυνοι, για το τι μπορεί να λέγεται και για πόσο, εδώ μέσα και σίγουρα ξέρουν να το κάνουν αν χρειαστεί, με πολλή περισσότερη ευγένεια από αυτή που διαθέτεις εσύ...... και να είσαι σίγουρος ότι όσα σου είπα, στα είπα πολύ πολύ ευγενικά.......

Εγω είπα οτι έχει γίνει κουραστικό το ίδιο θέμα ξανα και ξανα και ασε τα περι ευγένειας κατα μέρους .

Εγω είπα οτι έχει γίνει κουραστικό το ίδιο θέμα ξανα και ξανα και ασε τα περι ευγένειας κατα μέρους .

Δεν σε αναγκάζει κανείς να μπαίνεις να διαβάζεις το thread, αν θεωρείς το περιεχόμενο του κουραστικό. Συζήτηση για το εν λόγω κινητό γίνεται και αναφορά σε ένα σοβαρό για πολλούς από εμάς πρόβλημα, για το οποίο δεν έχει βρεθεί λύση.

Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι αγενής ούτε προκλητικός.

Φιλικά πάντα!

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Δεν σε αναγκάζει κανείς να μπαίνεις να διαβάζεις το thread, αν θεωρείς το περιεχόμενο του κουραστικό. Συζήτηση για το εν λόγω κινητό γίνεται και αναφορά σε ένα σοβαρό για πολλούς από εμάς πρόβλημα, για το οποίο δεν έχει βρεθεί λύση.

Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι αγενής ούτε προκλητικός.

Φιλικά πάντα!

Ουτε αγενής είμαι ούτε προκλητικός απλα ειπα την γνωμη μου για κατι δημοκρατια έχουμε εσείς πέσατε να με φάτε. Φιλικά και να ακούμε και την αντίθετη γνωμη δεν ειναι κακο!

Αν και εγω δεν εχω θεμα με τις χαμενες κλησεις πιστευω πως καλα κανουν τα παιδια και το αναφερουν συνεχεια μπας και βρεθει λυση , για μενα ειναι σοβαρο θεμα και οχι δευτερευον

Εννοείται πως καλά κάνουν! Σοβαρότατο πρόβλημα για όποιον το αντιμετωπίζει.

from my S7 edge

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

το πρωτο που πρεπει να μπορει νακανει ενα κινητο ειναι να μπορει να λαμβανει και να πραγματοποιει κλησεις αρα ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει να συζητηθει μεχρι να λυθει

Από κατανάλωση πως τα πάει?

Δεν βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα. Αν σκεφτείς ότι εγώ έχω πολύ ψηλά στις προτεραιότητες το double tap θα το έβαζα ακόμη κι αν δημιουργούσε θέμα.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν βλέπω να δημιουργεί πρόβλημα. Αν σκεφτείς ότι εγώ έχω πολύ ψηλά στις προτεραιότητες το double tap θα το έβαζα ακόμη κι αν δημιουργούσε θέμα.....

θα το βάλω να το δοκιμάσω σε ευχαριστώ

spacer.png

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned