sakis88888 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Και εγώ που πέρασα την 7 με btu δεν ήταν όπως παλιά με ΜΜ και τις είχε εγκατεστημένες τις εφαρμογές αυτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 εμενα τις είχε προεγκατεστημενες... γιατί όμως Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ που πέρασα την 7 με btu δεν ήταν όπως παλιά με ΜΜ και τις είχε εγκατεστημένες τις εφαρμογές αυτές Κάνατε επαναφορά των εφαρμογών από κάποιο backup? Σ'εμενα δεν έχει εγκατεστημένο ούτε fb, ούτε insta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Κάνατε επαναφορά των εφαρμογών από κάποιο backup? Σ'εμενα δεν έχει εγκατεστημένο ούτε fb, ούτε insta οχι δεν εκανα επαναφορά..... μήπως θέλει factory reset Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 οχι δεν εκανα επαναφορά..... μήπως θέλει factory reset Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ κουφο.Αν δεν εκανες επαναφορα θα επρεπε να ειχε και τις υπολοιπες εφαρμογες σου κι οχι μονο αυτες τις 2. Η btu απο παλια δεν ειχε facebook,messenger προεγκατεστημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 οχι δεν εκανα επαναφορά..... μήπως θέλει factory reset Έκανες format ή την πέρασες από πάνω τη Ν? Πριν τις είχες εγκατεστημένες ή στις εμφάνισε τώρα στη Ν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ούτε εγώ έκανα επαναφορά. Είχε Facebook και instagram σίγουρα αλλά δεν το έψαξα και πολύ γιατί αμέσως το εκανα root και πέρασα μια custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 δεν εκανα φορματ αλλα εκανε erase ουτως η άλλως..... ειχα πριν ελληνική με κλασσικά προεγκατεστημενες κάποιες Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Για κάποιο λόγο σας στις εμφάνισε. (πιστεύω δεν είναι τυχαίο ότι σε όσους έγινε αυτό, δεν έχετε κάνει φορμάτ & η άλλη πιθανή αιτία που μπορώ να σκεφτώ είναι να τις επανέφερε κάποιο backup). Σε μένα που έκανα format & μετά καθαρό πέρασμα των εφαρμογών χωρίς backup αλλά μία μία από playstore δεν είχε ούτε facebook, ούτε insta, ούτε messenger/viber/whats app. Edit: Εγώ είχα M btu & μου ρθε η Ν OTA. Edited January 21, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ειβεβαιωνω κι εγω, κατεβασα την αγγλικη BTU απο sammobile και ειχε μεσα το facebook προεγκατεστημενο χωρις να εχω κανει επαναφορα των εφαρμογων μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Mε ΜΜ BTU και OTA δεν είχα και εγώ ούτε Facebook ούτε instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Πολυ κουφο.Αν δεν εκανες επαναφορα θα επρεπε να ειχε και τις υπολοιπες εφαρμογες σου κι οχι μονο αυτες τις 2. Η btu απο παλια δεν ειχε facebook,messenger προεγκατεστημενο. μάλλον μπερδεύεστε με τα windows, η αναβάθμιση του android ΔΕΝ κάνει ΦΌΡΜΑΤ (υπάρχει διαμέρισμα που δεν αγγίζει καν!) όταν γίνεται αναβάθμιση λογισμικού οι εφαρμογές που είναι προς εγκατάσταση μεταφέρονται στο διαμέρισμα που ήταν οι εφαρμογές της προηγούμενης βερσιόν android (ΧΩΡΊΣ να γίνει εγκατάσταση! απλά βάζει τα αρχεία εκεί) αφού τελειώσει η αναβάθμιση και κάνει restart ΤΌΤΕ ξεκινάει η εγκατάσταση των εφαρμογών (το λέει κιόλας! = προσαρμογή εφαρμογών και αναβάθμιση) αλλά όπως καταλάβατε υπάρχουν και οι εφαρμογές από την προηγούμενη βερσιόν συν τα account (που δε σβήνουν ποτέ) στο διαμέρισμα με τα account με αποτέλεσμα να κάνει εγκατάσταση και κάποιες από τις παλιές εφαρμογές!!! *όσοι δεν έχουν τις εφαρμογές μάλλον έβαλαν την 6btu και μετά την 7 η έκαναν hard reset πριν από την 7 *η 7 έχει εγκατασταθεί σωστά = δεν έχετε κανένα λόγο ανησυχίας. edit: αν σβήσετε πχ το facebook και κάνετε wipe το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει. Edited January 21, 2017 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 μάλλον μπερδεύεστε με τα windows, η αναβάθμιση του android ΔΕΝ κάνει ΦΌΡΜΑΤ (υπάρχει διαμέρισμα που δεν αγγίζει καν!) όταν γίνεται αναβάθμιση λογισμικού οι εφαρμογές που είναι προς εγκατάσταση μεταφέρονται στο διαμέρισμα που ήταν οι εφαρμογές της προηγούμενης βερσιόν android (ΧΩΡΊΣ να γίνει εγκατάσταση! απλά βάζει τα αρχεία εκεί) αφού τελειώσει η αναβάθμιση και κάνει restart ΤΌΤΕ ξεκινάει η εγκατάσταση των εφαρμογών (το λέει κιόλας! = προσαρμογή εφαρμογών και αναβάθμιση) αλλά όπως καταλάβατε υπάρχουν και οι εφαρμογές από την προηγούμενη βερσιόν συν τα account (που δε σβήνουν ποτέ) στο διαμέρισμα με τα account με αποτέλεσμα να κάνει εγκατάσταση και κάποιες από τις παλιές εφαρμογές!!! *όσοι δεν έχουν τις εφαρμογές μάλλον έβαλαν την 6btu και μετά την 7 η έκαναν hard reset πριν από την 7 *η 7 έχει εγκαταστήσει σωστά = δεν έχετε κανένα λόγο ανησυχίας. ωραία για να σβηστούν τωρα τι πρέπει να κάνουμε? Με factory reset θα φύγουν? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 ωραία για να σβηστούν τωρα τι πρέπει να κάνουμε? Με factory reset θα φύγουν? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι λογικά με wipe cache/data αλλά δεν είμαι σίγουρος, λυπάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ναι λογικά με wipe cache/data αλλά δεν είμαι σίγουρος, λυπάμαι. εκανα ενα wipe data factory reset από recovery και σβήστηκαν τα πάντα όλα καλα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 εκανα ενα wipe data factory reset από recovery και σβήστηκαν τα πάντα όλα καλα Σβήστηκε ακομα και Skype, Word, Excel?? Ή μονο Facebook, Instagram και Whatsapp? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σβήστηκε ακομα και Skype, Word, Excel?? Αυτά υπάρχουν σε όλους Μόνο απενεργοποίηση αν δεν τα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Σβήστηκε ακομα και Skype, Word, Excel?? Ή μονο Facebook, Instagram και Whatsapp? οχι μονο τα facebook, instagram, whatsapp Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Για να κλειδώσουμε εφαρμογές σε android 7 με δακτυλικό αποτύπωμα γίνεται μόνο με έξτρα εφαρμογή ή γίνεται και απ' το μενού και δεν το βρήκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ρε παιδιά την πάτησα. Έβαλα BTU nugat και μετά root και τώρα όταν ανοίγω το S Health μου βγάζει : Unable to open app. Your device has been compromised. Τι κάνουμε τώρα. ? Ξέρει κανείς ? Να ξαναγυρίσω στην 6 ? Δεν γίνεται χωρίς root ρε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 οχι μονο τα facebook, instagram, whatsapp Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok. Εγω εκανα απλα μονο wipe cache μετα απο φλασαρισμα, αλλα αφου το ειχα ηδη στησει, και μου εσβησε Insta kai Whatsapp που τα ειχα απενεργοποιησει και μου αφησε το Facebook που το χρησιμοποιω κανονικά. Factory reset δεν εκανα αλλο περα απο αυτο που γινεται κατα το φλασαρισμα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 A καλα, ειναι σαν να μου λες οτι ακομη και να αξιζει να αλλαξω θα μου λεγανε το αντιθετο. Εκανα την ερωτηση γιατι πιστευα οτι θα παρω μια αντικειμενικη απαντηση, αν ειναι να παρω απαντηση οπαδισμου(λες και μας χαριζονται οι συσκευες απο τις εκαστοτε εταιριες και δεν τις χρυσοπληρωνουμε καθε φορα) δεν εχει νοημα, κακως που ρωτησα. Βασικά ψάχνεις κάποιος να σου πει "Ναι ρε φίλε, κάντο. Είναι καλύτερο το iPhone 7 από το S7 Edge". Αυτή τη στιγμή δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος που σου λέει κάποιος την άποψη του επί του θέματος που έθεσες, όσο η ουσία. Αν σου αρέσει απλά να αλλάζεις συσκευές, κάνε το. Αν θέλεις όμως να μάθεις ποιο είναι καλύτερο, αυτό είναι το S7 Edge. Δεν μιλάμε καν για το iPhone 7 Plus, αλλά για το μικρό. Δηλαδή τι άλλο. Πήγαινε σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και δες δίπλα δίπλα και τα δύο κινητά. Θα απαντήσεις μόνος σου στον εαυτό σου. Αυτό που μου αρέσει στο iOS είναι οι καλογραμμένες εφαρμογές και το fluidity. Αρκεί όμως μόνο αυτό για να αφήσεις το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο της αγοράς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 ας μεινουμε στο παρον θεμα..ο φιλος μας μπορει να ρωτησει στο καταλληλο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=145 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 μου φαινεται περιεργο αλλα σαν νεος κατοχος του edge ας ρωτησω...το δαχτυλικο αποτυπωμα για να λειτουργησει πρεπει πρωτα να πατηθει το κουμπι ?αμεσα δεν γινεται η κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 μου φαινεται περιεργο αλλα σαν νεος κατοχος του edge ας ρωτησω...το δαχτυλικο αποτυπωμα για να λειτουργησει πρεπει πρωτα να πατηθει το κουμπι ?αμεσα δεν γινεται η κανω κατι λαθος? Όχι δεν κάνεις κάτι λάθος, πρέπει να πατηθεί πρώτα για να ανάψει η συσκευή. π.χ. αν είναι ήδη αναμμένη η συσκευή ή την ανάψεις από το power button θα δεις ότι λειτουργεί απλά με την αφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου απλα μου φανηκε καπως περιεργο γιατι στο honor8 που ειχα δουλευε αμμεσα τελος παντων ας ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts