geornirv Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Μόλις μου έβγαλε την αναβάθμιση κι εμένα σε Πολωνικό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161119/11ef23fe0a7f921385ea5c563b3cdc4f.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι κάνει αυτή η αναβαθμιση; Έχει κάτι το ιδιαίτερο; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 @nikos_mpl, Νίκο, ότι η γρήγορη φόρτιση στρέσαρει τη μπαταρία νομίζω είναι γεγονός & δεν αμφισβητείται. Το γνωρίζει άλλωστε πολύς κόσμος που φόρτιζε μόνο με fast charge & πήρε τη μπαταρία στο χέρι στο χρόνο (π.χ. Note 4). Δεν ξέρω μόνο τι παίζει με το oneplus & το dash charge, οπου εκεί λένε οι κάτοχοι ότι το στρεσάρισμα το τρώει όλο ο φορτιστής & όχι η συσκευή. Εγώ αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ότι πoιο είναι το όριο της αργής φόρτισης που δεν κάνει κακό, ούτως ώστε να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο. (π.χ. παλιά φόρτιζα στο pc, αλλά μάλλον ήταν όντως πολύ χαμηλά. Δεν το έκανα πολύ καιρό & έτυχε να αλλάξω συσκευές οπότε δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλό ή κακό τελικά. Τώρα φορτίζω με το φορτιστή από το bt της sony που δίνει 0.85Α.) Στο νήμα του lumia 950 κάποιος χρήστης φόρτιζε την μπαταρία με τον αργό φορτιστή του 1020. Στο 7μηνο η μπαταρία βγήκε off..... Ευτυχώς η μπαταρία είναι αποσπόμενη και την άλλαξε εύκολα. Βοηθάει τελικά η αργη φόρτιση και το κυριότερο: Τι να την κάνουμε την τεχνολογία όταν δεν την χρησιμοποιούμε. Προσωπικά δεν καταργώ την γρήγορη φόρτιση με τίποτα. Πολύ βολική και χρήσιμη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Στο νήμα του lumia 950 κάποιος χρήστης φόρτιζε την μπαταρία με τον αργό φορτιστή του 1020. Στο 7μηνο η μπαταρία βγήκε off..... Ευτυχώς η μπαταρία είναι αποσπόμενη και την άλλαξε εύκολα. Βοηθάει τελικά η αργη φόρτιση και το κυριότερο: Τι να την κάνουμε την τεχνολογία όταν δεν την χρησιμοποιούμε. Προσωπικά δεν καταργώ την γρήγορη φόρτιση με τίποτα. Πολύ βολική και χρήσιμη. Μιλάω για σενάρια που δεν χρειάζεται η γρήγορη φόρτιση. Π.χ.Εγώ βάζω για φόρτιση τη συσκευή το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο ούτως ώστε να την έχω έτοιμη το πρωί. Συνεπώς για κάτι τέτοιο δεν είναι χρήσιμη η γρήγορη φόρτιση. Αν μου χρειαστεί η γρήγορη φόρτιση προφανώς και θα τη βάλω, εννοείται, δεν είπα να κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας. Στο v10 π.χ. που δεν είχε καλή μπαταρία και φόρτιζα μες στη μέρα μ, το χρησιμοποιούσα το fast charge ....(χωρίς τύψεις :p) Εδώ βέβαια 2 μήνες που το χω μια φορά μου έχει χρειαστεί να φορτίσω πριν φύγει η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Και μιας και πιάσαμε το θέμα μπαταρία ξέρει κανείς αν αυτή η εφαρμογή είναι αξιόπιστη? Γιατί αν έχασα 600 mha σε 4 μήνες, βάζοντας το στην γρήγορη φόρτιση 2 φορές όλες και όλες, κλαφτα τότε....Το καλύτερο θα ήταν να την δοκιμάσει κάποιος με φρέσκο κινητό να μας πει αποτελέσματα.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/19fbe4b890aa6f8923c4d629c4c7c0c4.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τι κάνει αυτή η αναβαθμιση; Έχει κάτι το ιδιαίτερο; Επειδή είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά δεν έχω καθίσει να ασχοληθώ. Δεν έχω δει κάποια χτυπητή διαφορά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μιλάω για σενάρια που δεν χρειάζεται η γρήγορη φόρτιση. Π.χ.Εγώ βάζω για φόρτιση τη συσκευή το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο ούτως ώστε να την έχω έτοιμη το πρωί. Συνεπώς για κάτι τέτοιο δεν είναι χρήσιμη η γρήγορη φόρτιση. Αν μου χρειαστεί η γρήγορη φόρτιση προφανώς και θα τη βάλω, εννοείται, δεν είπα να κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας. Στο v10 π.χ. που δεν είχε καλή μπαταρία και φόρτιζα μες στη μέρα μ, το χρησιμοποιούσα το fast charge ....(χωρίς τύψεις :p) Εδώ βέβαια 2 μήνες που το χω μια φορά μου έχει χρειαστεί να φορτίσω πριν φύγει η μέρα. Ναι κι εγώ έτσι το φορτίζω (όλη νύχτα). Άπλα ανέφερα το παράδειγμα μέλους που αν και δεν χρησιμοποιούσε την γρήγορη φόρτιση, η μπαταρία τα έπαιξε. Τελικά έχει να κάνει η γρήγορη φόρτιση? Οι της ΔΕΗ όπως είπε ο Νίκος λένε ναι. Ισχύει όμως? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλημέρα σας. Χθες τα είπα βιαστικά καθώς δεν ήθελα να τα γράψω πολύ αναλυτικά και να δημιουργηθεί πρόβλημα off topic. Ανέφερα ότι παθαίνουν και το φαινόμενο μνήμης οι λιθιου. Μου είπαν για την ακρίβεια ότι πέρα από την γρήγορη φόρτιση, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος.. Πχ το βάλε βγάλε δεν κάνει καλό.αυτό που λένε ότι τους κάνει και καλό να τις φορτιζεις κάθε τρεις και λίγο δεν ισχύει. Άλλο το να το πας 20 σε 80πχ άλλο το να βάζετε 5 λεπτά στην φόρτιση και ξανά έξω και μέσα πάλι κτλ. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι το να την πας χαμηλά και να την βάζεις να πάει 100% είναι το ιδανικό. Δηλαδή πλήρεις κύκλους και τέλος. Τώρα αν είναι καλύτερο να το Βγάλεις στο 90%, παίζει αλλά δε σώζεται συν ότι θα ξεμενεις μες τη μέρα που είναι χειρότερο για αστατες φορτισεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Και μιας και πιάσαμε το θέμα μπαταρία ξέρει κανείς αν αυτή η εφαρμογή είναι αξιόπιστη? Γιατί αν έχασα 600 mha σε 4 μήνες, βάζοντας το στην γρήγορη φόρτιση 2 φορές όλες και όλες, κλαφτα τότε....Το καλύτερο θα ήταν να την δοκιμάσει κάποιος με φρέσκο κινητό να μας πει αποτελέσματα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως τραγικό το ποσοστό απώλειας αν είναι αξιόπιστη στο μέτρημα. Ναι κι εγώ έτσι το φορτίζω (όλη νύχτα). Άπλα ανέφερα το παράδειγμα μέλους που αν και δεν χρησιμοποιούσε την γρήγορη φόρτιση, η μπαταρία τα έπαιξε. Τελικά έχει να κάνει η γρήγορη φόρτιση? Οι της ΔΕΗ όπως είπε ο Νίκος λένε ναι. Ισχύει όμως? Εγώ συνιστώ να μην φορτίζεις με την γρήγορη φόρτιση εκτός αν το χρειάζεσαι που πίστεψε με δεν θα σου χρειαστεί διότι και με βαριά χρήση θα βγάλεις άνετα την ημέρα. Και ολοκληρωμένες να είναι πχ από 20 έως πάει 100 και το αφήνεις 10-15 λεπτά επιπλέον και μετά το βγάζεις από πρίζα. Σε όλες τις συσκευές φορτίζω πάντα με την κανονική αργή φόρτιση με τον ίδιο πάντα φορτιστή για όλες τα κινητα(του z3 έναν στα 1.5Α) ΥΓ:Καλορίζικο αν το έχεις πάρει η με το καλό αν το σχεδιάζεις. Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 22, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Τι κάνει αυτή η αναβαθμιση; Έχει κάτι το ιδιαίτερο; ταχύτης και αυτοσυγκέντρωσης!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλημερα σε όλους. Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ροζ edge. Εννοώ εκτός skroutz γιατι εκεί δεν το βρίσκω δυστυχώς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εμενα μου βγαζει οτι εχω λιγο μεγαλυτερη μπαταρια απο οτι λεει η samsung. :p Το κινητο ειναι 1.5 μηνος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/1fe39f37df9dc495006b8302bf2120ed.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Όντως τραγικό το ποσοστό απώλειας αν είναι αξιόπιστη στο μέτρημα. Εγώ συνιστώ να μην φορτίζεις με την γρήγορη φόρτιση εκτός αν το χρειάζεσαι που πίστεψε με δεν θα σου χρειαστεί διότι και με βαριά χρήση θα βγάλεις άνετα την ημέρα. Και ολοκληρωμένες να είναι πχ από 20 έως πάει 100 και το αφήνεις 10-15 λεπτά επιπλέον και μετά το βγάζεις από πρίζα. Σε όλες τις συσκευές φορτίζω πάντα με την κανονική αργή φόρτιση με τον ίδιο πάντα φορτιστή για όλες τα κινητα(του z3 έναν στα 1.5Α) ΥΓ:Καλορίζικο αν το έχεις πάρει η με το καλό αν το σχεδιάζεις. Sent from my iPad using Tapatalk Στα άμεσα σχέδια. Απλά κάτι διάβασα και για νέο μαύρο και ψήνομαι να το δω. Υ.Γ. Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα.:yahoo: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Παιδιά αυτή η εφαρμογή που λετε ίσως θέλει μέρες να βγάλει ενα συμπέρασμα? Σκέψεις κάνω γιατί εκεί λεει based on 1st charge. Αρα φαντάζομαι σε μια βδομάδα χρηση θα βγάλει κάτι σαν μεσο όρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Επισης παιδες εχω το εξης θεμα που μονο στο s7 edge μου εχει συμβει: Στο viber οι εικονες των επαφων μου δεν αλλαζουν. Πχ η γυναικα μου εχει αλλαξει φωτο και ενω στο G5 φαινεται κανονικα, στο S7 edge Που μιλαμε και πιο πολυ δεν την εχει παρει την αλλαγη. Το ιδιο παρατηρησα σε παρα πολλους μετα, που εκανα μια συγκριση με το G5 το οποιο θεωρω οτι παει σωστα αφου και τη γυναικα μου τη δειχνει σωστα.. Καμια ιδεα τι να φταιει? εξοικονομησεις, βελτιστοποιησεις κτλ τα εκλεισα ολα μην τυχον το εκοβαν αυτα..συγχρονισμοι ανοιχτοι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εμενα μου βγαζει οτι εχω λιγο μεγαλυτερη μπαταρια απο οτι λεει η samsung. :p Το κινητο ειναι 1.5 μηνος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/1fe39f37df9dc495006b8302bf2120ed.jpg Εμένα μου λέει το ίδιο με τον φίλο... 2946!!! Κάτι μου λέει ότι δεν κάνει η εφαρμογή...απλά για εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση, η ανάλυση μένει όπου την άφησα. Είτε fhd είτε 2k. Από σήμερα πρώτη μέρα μετά το Update που το δουλεύω με 2k. Η εφαρμογή Facebook έχει κολλήματα και σε μένα. Μια δυο φορές την μέρα μου κάνει νούμερα. Έχω την εντύπωση ότι με fhd μας δεινει μισή ώρα sot παραπάνω. Είναι εμφανές η διαφορά πάντως από 2k σε fhd. Θα το δουλέψω και λίγες μέρες με 2k και αν δω ότι είμαι μόνο μισή ώρα sot παραπάνω θα το αφήσω έτσι. Αν δω ότι κοντεύει την μια ώρα παραπάνω θα το γυρίσω μόνιμα σε fhd. Παρόλο που φαίνεται η διαφορά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. παιδια καλημερα. Ηρθα και εγω στην παρεα με το Edge μου. Πως γινεται να αλλαξεις αναλυση?Επισης εκανε καποιος αυτην την ασφαλεια κινητου με τα 19 ευρω?σκεφτομαι να την κανω γιατι τρεμω μην μου πεσει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 παιδια καλημερα. Ηρθα και εγω στην παρεα με το Edge μου. Πως γινεται να αλλαξεις αναλυση?Επισης εκανε καποιος αυτην την ασφαλεια κινητου με τα 19 ευρω?σκεφτομαι να την κανω γιατι τρεμω μην μου πεσει.:D Η ανάλυση οθόνης αλλάζει σε εμάς που έχουμε περάσει την beta nougat. Στην marshmallow δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εμενα μου βγαζει οτι εχω λιγο μεγαλυτερη μπαταρια απο οτι λεει η samsung. :p Το κινητο ειναι 1.5 μηνος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/1fe39f37df9dc495006b8302bf2120ed.jpg Απο οτι εχω διαβασει η μπαταρια μας εχει ονομαστικη χωρητικοτητα 3700mAh, για λογους αποφυγης υπερφορτισης και φουσκωματος της μπαταριας τις εχουν προγραμματισει στα 3600mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα, δυστυχώς και το δικό μου s7 Edge παρουσίασε το γνωστό θέμα με τις οριζόντιες γραμμές στην οθόνη. Είμαι βόρεια Ελλάδα οπότε θα ήθελα την γνώμη σας για το service Αθήνα η Θεσσαλονίκη; Και αν γνωρίζετε τι γίνεται με το θέμα τον οθονών; υπάρχουν πλέον η ακόμα έχουν έλλειψη; Ευχαριστώ. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εσείς που έχετε θέμα με τον ηχο του ακουστικού εννοείτε κάτι σαν τρίξιμο στη φωνή του συνομιλητή? Μου παρουσιάστηκε και εμένα Δεν είναι τραγικό αλλά εκνευριστικό για τέτοιας αξίας κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidias13 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα, δυστυχώς και το δικό μου s7 Edge παρουσίασε το γνωστό θέμα με τις οριζόντιες γραμμές στην οθόνη. Είμαι βόρεια Ελλάδα οπότε θα ήθελα την γνώμη σας για το service Αθήνα η Θεσσαλονίκη; Και αν γνωρίζετε τι γίνεται με το θέμα τον οθονών; υπάρχουν πλέον η ακόμα έχουν έλλειψη; Ευχαριστώ. Πανω σε αυτο το θεμα που το ειχα και εγω πριν απο δυο μερες σσας ενημερωνω ολους οτι σημερα απο το πρωι εχει φτιαξει η οθονη απο μονη της οσο κουλο και αν σας φαινεται. Το τι εγινε τωρα....ενας θεος το ξερει...Δεν εχει κανενα θεμα πλεον η οθονη με τις γραμμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πανω σε αυτο το θεμα που το ειχα και εγω πριν απο δυο μερες σσας ενημερωνω ολους οτι σημερα απο το πρωι εχει φτιαξει η οθονη απο μονη της οσο κουλο και αν σας φαινεται. Το τι εγινε τωρα....ενας θεος το ξερει...Δεν εχει κανενα θεμα πλεον η οθονη με τις γραμμες Δεν θέλω να φανώ κακός και να σε στεναχωρήσω, αλλά θα στο ξανά εμφανίσει αργά ή γρήγορα. :rolleyes: Έτσι είχε κάνει και σε εμένα. Μου το παρουσίασε για 5 λεπτά ένα βράδυ και μετά έφτιαξε. Ξανά εμφανίστηκε μετά από 10 μέρες περίπου και μετά έμεινε μόνιμο!!! Μακάρι να είσαι τόσο τυχερός που να μη στα ξανά βγάλει.. Αλλά πολύ λυπάμαι πως δεν το γλιτώνεις το service. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidias13 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Μα παρακαλαω να μου το ξαναβγαλει και συντομα μαλιστα, να ειμαι και εντος εγγυησης, για να το παω να το φτιαξω να ξεμπερδευω...Τι να παω να τους πω τωρα ...οτι το ειχε αλλα εφυγε....τι ειναι ντε...συναχι??? χαχαχαχαχα.... Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι θεμα display και οχι καμιας πλακετας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εγώ που είχα βγάλει screenshot για να το δείξω στο service, αλλά έλα που αυτό ήταν πεντακάθαρο!! και έλεγα ok θα με περάσουν για τρελό! :lol: Την δεύτερη φορά το τράβηξα φωτογραφία με τη φωτογραφική μου.. Ε τελικά δεν χρειάστηκαν γιατί δεν ξανά έφυγαν ποτέ. Τι να σου πω. Λογικά οθόνη είναι όπως και σε όλους τους άλλους που μας παρουσιάστηκε και μας την άλλαξαν στο service. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ρε παίδες τι γίνεται με την τελευταία αναβάθμιση, μήπως έχει θέμα ? Αυτό που περιγράφω παρακάτω με το viber το έπαθε και με το fb. Δηλαδη δεν ανανεωνε news feed και notifications.. Όπως αν βάλεις εξοικονόμηση που τρώει σκάλωμα.. Έκανα εκκαθάριση Εφαρμογής και ξανά στήσιμο για να παίξει όπως και στο viber.. Έχει κανείς τέτοια θέματα ?? Επισης παιδες εχω το εξης θεμα που μονο στο s7 edge μου εχει συμβει: Στο viber οι εικονες των επαφων μου δεν αλλαζουν. Πχ η γυναικα μου εχει αλλαξει φωτο και ενω στο G5 φαινεται κανονικα, στο S7 edge Που μιλαμε και πιο πολυ δεν την εχει παρει την αλλαγη. Το ιδιο παρατηρησα σε παρα πολλους μετα, που εκανα μια συγκριση με το G5 το οποιο θεωρω οτι παει σωστα αφου και τη γυναικα μου τη δειχνει σωστα.. Καμια ιδεα τι να φταιει? εξοικονομησεις, βελτιστοποιησεις κτλ τα εκλεισα ολα μην τυχον το εκοβαν αυτα..συγχρονισμοι ανοιχτοι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts