lagoskon Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Επίσης με γερμανική apc8 χωρίς κάποιο θέμα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 http://s31.postimg.org/agrk7pfd3/attachment.jpg http://s32.postimg.org/6484z54lt/1469120273448.jpg Ειπαμε το s7 edge σπερνει τρομο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω μέσω οντιν άλλη ρομ σε αμερικανική συσκευή? Έφερε ένας φίλος από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο στο t-mobile και δεν έχει ελληνικά. Είναι το G935T Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω μέσω οντιν άλλη ρομ σε αμερικανική συσκευή? Έφερε ένας φίλος από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο στο t-mobile και δεν έχει ελληνικά. Είναι το G935T Ρομ του 935Τ ομως. Αμφιβάλλω αν θα ανοίξει ομως. Κανε ενα login στο SamMobile και κατι πήρε το ματι μου για ξεκλειδωμα παροχου. Κανα 25 ευρώ κανει ψιχουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ρομ του 935Τ ομως. Αμφιβάλλω αν θα ανοίξει ομως. Κανε ενα login στο SamMobile και κατι πήρε το ματι μου για ξεκλειδωμα παροχου. Κανα 25 ευρώ κανει ψιχουλα. Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει? Ρωτησε ποιες ρομ του Τ εχουν ελληνικά, αν έχουν. Στο xda μάλλον θα βρεις απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μήπως κάποιος είχε εμπειρία με το service της micro-tech στη Θεσσαλονίκη? Δυο φορές στα καλά καθούμενα μου κόλλησε 3 μηνών καινούργιο κινητό (ο κύκλος με την κλειδαριά στην οθόνη). Έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button και το volume down. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο service? Αύριο το πρωί σκέφτομαι να το πάω. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μήπως κάποιος είχε εμπειρία με το service της micro-tech στη Θεσσαλονίκη? Δυο φορές στα καλά καθούμενα μου κόλλησε 3 μηνών καινούργιο κινητό (ο κύκλος με την κλειδαριά στην οθόνη). Έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button και το volume down. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο service Μήπως να το κάνεις μια επαναφορά έργόστ ρυθμίσεων πρώτα αφού κρατήσεις εικόνες μουσική κτλ δούλεψε το λίγο χωρίς πολλές εφαρμογές μήπως κάποια στο προκαλεί. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει? στα χαρτιά γίνεται! (οι roms έχουν τους driver και για τους δύο επεξεργαστές) όχι κατευθείαν = να περάσεις μια ευρωπαϊκή rom από πάνω γιατί απλά: 1 το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο σε t-mobile, 2 οι driver του snapdragon είναι κλειδωμένοι στις ευρωπαϊκές rom, ο τρόπος λοιπόν που ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ να γίνει είναι... 1 να γίνει free sim (international δηλαδή) με συγκεκριμένη rom και συγκεκριμένο οδηγό για το τηλέφωνο σου πχ g935t =tmobile, g935v = verizon ... (υπάρχουν οδηγίες στο xda) 2 αφού γίνει αυτό που γράφω στο 1, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις μία rom που έχει ελληνικά που όμως η χώρα προέλευσης της rom πρέπει να υποστηρίζει και τους δύο επεξεργαστές (να υπάρχουν στην αγορά της και τα δύο τηλέφωνα) ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ! 3 Όπως είπα στην αρχή, θεωρητικά θα μπορούσες (αφού γίνει γίνει πρώτα international) να δοκιμάσεις να περάσεις μια οποιοδήποτε ευρωπαϊκή rom αλλά αυτό δεν μπορεί να πιάσει με την πρώτη! =θέλει πολλές προσπάθειες - δοκιμή πολλές διαφορετικές rom Αξίζει τον κόπο - χρόνο - ρίσκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, το display scaling ήρθε με τη τελευταία αναθάμιση; Γαλλικό XEF έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, το display scaling ήρθε με τη τελευταία αναθάμιση; Γαλλικό XEF έχω. Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις πλέγμα οθόνης σε 5χ5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Bill Viper ναι.Πιο πριν με κολπιδι εβγαινε μεσω nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις πλέγμα οθόνης σε 5χ5? Όχι. Το display scaling ουσιαστικά είναι η αλλαγή του dpi της οθόνης. Περισσότερο περιεχόμενο βλέπεις ουσιαστικά. Bill Viper ναι.Πιο πριν με κολπιδι εβγαινε μεσω nova launcher. Δε νομίζω Πάνο. Με τον Nova αλλάζεις το πλέγμα μόνο. Ενώ με το display scaling αλλάζει το dpi ολόκληρης της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Φοραω ACP8 και δεν μπορω να κανω το condensed παρα μονο μεσω nova launcher. Το πλεγμα το εχω βαλει στο 5x5.Μου βγαζει επιλογη οταν παταω παρατεταμενα στην home screen. Ενω πιο πριν που φοραγα το τελευταιο update μου εβγαζε απο το μενου επιλογη για το condensed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Και σε εμένα με apc8 btu δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γίνεται μόνο με Nova στην apc8. Goggle it να βρείτε τη σχετική επιλογή στις ενέργειες του Nova. Βγάζει την ίδια οθόνη με πιο πάνω και χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αντε να έρθει με update και στο τηλέφωνο μας γλέντια που θα έχουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321547 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πλέον και εγώ νέος στη παρέα σας αφού το αγαπημένο μου και υπέροχο κατά την άποψή μου s6 edge plus πήγε στα χέρια της γυναίκας μου και είμαι χαρούμενος που έμεινε στην οικογένεια τουλάχιστον. Ελπίζω και το s7 edge να με κάνει περήφανο και να το κρατήσω τουλάχιστον για το 2 επόμενα χρόνια απροβληματιστα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Βλέπω στο xda έχει εδώ και καιρό port του note 7,πως γίνεται αυτό? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Root είχε κυκλοφορήσει η rom από νωρίς και τα γατονια την έκαναν port Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Αντε να έρθει με update και στο τηλέφωνο μας γλέντια που θα έχουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321547 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαμός θα γίνει, τώρα είμαι στα 6 λεπτά περίπου καθε 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει? Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με το htc one s το έλυσα με το more locale 2 απο το play store. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Χαμός θα γίνει, τώρα είμαι στα 6 λεπτά περίπου καθε 1%. Τι λένε θα έρθει επίσημα να αλλάζουμε την ανάλυση οθόνης μόνοι μας όπως στο note 7? Καλόοοοο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Εμένα πάντως αυτο το feature μου ειναι παντελώς άχρηστο. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ουτε και για δοκιμή. Σε άλλες συσκευες που πάσχουν σοβαρά σε αυτονομία μπορει να αποδειχθεί σωτήριο αλλα οχι εδω. Πάντως εχω πετύχει πολλές φορές 1 ώρα SOT με 40% φωτεινότητα και να χάσω μόνο 10% απο το ποσοστό μπαταρίας σε συνεχόμενο σερφάρισμα η κατανάλωση περιεχομένου η συνεχόμενο messaging σε περιβάλλον wifi. Άρα τα 1% ανα δέκα λεπτά δεν μου λέει κατι αφου το πιάνω και έτσι. Sent from my iPad Air 2 Edited August 5, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τι λένε θα έρθει επίσημα να αλλάζουμε την ανάλυση οθόνης μόνοι μας όπως στο note 7? Καλόοοοο Λογικά θα το πάρουμε το update αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts