Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης με γερμανική apc8 χωρίς κάποιο θέμα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω μέσω οντιν άλλη ρομ σε αμερικανική συσκευή? Έφερε ένας φίλος από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο στο t-mobile και δεν έχει ελληνικά. Είναι το G935T
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω μέσω οντιν άλλη ρομ σε αμερικανική συσκευή? Έφερε ένας φίλος από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο στο t-mobile και δεν έχει ελληνικά. Είναι το G935T

Ρομ του 935Τ ομως.

Αμφιβάλλω αν θα ανοίξει ομως.

Κανε ενα login στο SamMobile και κατι πήρε το ματι μου για ξεκλειδωμα παροχου.

Κανα 25 ευρώ κανει ψιχουλα.

Ρομ του 935Τ ομως.

Αμφιβάλλω αν θα ανοίξει ομως.

Κανε ενα login στο SamMobile και κατι πήρε το ματι μου για ξεκλειδωμα παροχου.

Κανα 25 ευρώ κανει ψιχουλα.

Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λάθος μου δεν είναι κλειδωμένο παίζει κανονικά με κοσμοτε. Ελληνικά δε μπορεί να βάλει?

Ρωτησε ποιες ρομ του Τ εχουν ελληνικά, αν έχουν. Στο xda μάλλον θα βρεις απάντηση.

Μήπως κάποιος είχε εμπειρία με το service της micro-tech στη Θεσσαλονίκη?

Δυο φορές στα καλά καθούμενα μου κόλλησε 3 μηνών καινούργιο κινητό (ο κύκλος με την κλειδαριά στην οθόνη).

Έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button και το volume down.

Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο service?

Αύριο το πρωί σκέφτομαι να το πάω.

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

Μήπως κάποιος είχε εμπειρία με το service της micro-tech στη Θεσσαλονίκη?

Δυο φορές στα καλά καθούμενα μου κόλλησε 3 μηνών καινούργιο κινητό (ο κύκλος με την κλειδαριά στην οθόνη).

Έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button και το volume down.

Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο service

Μήπως να το κάνεις μια επαναφορά έργόστ ρυθμίσεων πρώτα αφού κρατήσεις εικόνες μουσική κτλ δούλεψε το λίγο χωρίς πολλές εφαρμογές μήπως κάποια στο προκαλεί.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

στα χαρτιά γίνεται! (οι roms έχουν τους driver και για τους δύο επεξεργαστές) όχι κατευθείαν = να περάσεις μια ευρωπαϊκή rom από πάνω γιατί απλά: 1 το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο σε t-mobile, 2 οι driver του snapdragon είναι κλειδωμένοι στις ευρωπαϊκές rom, ο τρόπος λοιπόν που ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ να γίνει είναι...

1 να γίνει free sim (international δηλαδή) με συγκεκριμένη rom και συγκεκριμένο οδηγό για το τηλέφωνο σου πχ g935t =tmobile, g935v = verizon ... (υπάρχουν οδηγίες στο xda)

2 αφού γίνει αυτό που γράφω στο 1, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις μία rom που έχει ελληνικά που όμως η χώρα προέλευσης της rom πρέπει να υποστηρίζει και τους δύο επεξεργαστές (να υπάρχουν στην αγορά της και τα δύο τηλέφωνα) ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!

3 Όπως είπα στην αρχή, θεωρητικά θα μπορούσες (αφού γίνει γίνει πρώτα international) να δοκιμάσεις να περάσεις μια οποιοδήποτε ευρωπαϊκή rom αλλά αυτό δεν μπορεί να πιάσει με την πρώτη! =θέλει πολλές προσπάθειες - δοκιμή πολλές διαφορετικές rom

Αξίζει τον κόπο - χρόνο - ρίσκο?

Καλησπέρα στην παρέα, το display scaling ήρθε με τη τελευταία αναθάμιση;

Γαλλικό XEF έχω.

Screenshot_20160805_105210.png

129026.png?1640591734

Καλησπέρα στην παρέα, το display scaling ήρθε με τη τελευταία αναθάμιση;

Γαλλικό XEF έχω.

Screenshot_20160805_105210.png

Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις πλέγμα οθόνης σε 5χ5?

Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να βάλεις πλέγμα οθόνης σε 5χ5?

Όχι. Το display scaling ουσιαστικά είναι η αλλαγή του dpi της οθόνης. Περισσότερο περιεχόμενο βλέπεις ουσιαστικά.

Bill Viper ναι.Πιο πριν με κολπιδι εβγαινε μεσω nova launcher.

Δε νομίζω Πάνο. Με τον Nova αλλάζεις το πλέγμα μόνο. Ενώ με το display scaling αλλάζει το dpi ολόκληρης της οθόνης.

129026.png?1640591734

Φοραω ACP8 και δεν μπορω να κανω το condensed παρα μονο μεσω nova launcher.

Το πλεγμα το εχω βαλει στο 5x5.Μου βγαζει επιλογη οταν παταω παρατεταμενα στην home screen.

Ενω πιο πριν που φοραγα το τελευταιο update μου εβγαζε απο το μενου επιλογη για το condensed.

Γίνεται μόνο με Nova στην apc8. Goggle it να βρείτε τη σχετική επιλογή στις ενέργειες του Nova. Βγάζει την ίδια οθόνη με πιο πάνω και χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

Αντε να έρθει με update και στο τηλέφωνο μας γλέντια που θα έχουμε

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321547

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά!

Πλέον και εγώ νέος στη παρέα σας αφού το αγαπημένο μου και υπέροχο κατά την άποψή μου s6 edge plus πήγε στα χέρια της γυναίκας μου και είμαι χαρούμενος που έμεινε στην οικογένεια τουλάχιστον. Ελπίζω και το s7 edge να με κάνει περήφανο και να το κρατήσω τουλάχιστον για το 2 επόμενα χρόνια απροβληματιστα.

Root είχε κυκλοφορήσει η rom από νωρίς και τα γατονια την έκαναν port

Αντε να έρθει με update και στο τηλέφωνο μας γλέντια που θα έχουμε

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3321547

Χαμός θα γίνει, τώρα είμαι στα 6 λεπτά περίπου καθε 1%.

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με το htc one s το έλυσα με το more locale 2 απο το play store.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Χαμός θα γίνει, τώρα είμαι στα 6 λεπτά περίπου καθε 1%.

Τι λένε θα έρθει επίσημα να αλλάζουμε την ανάλυση οθόνης μόνοι μας όπως στο note 7? Καλόοοοο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εμένα πάντως αυτο το feature μου ειναι παντελώς άχρηστο.

Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ουτε και για δοκιμή.

Σε άλλες συσκευες που πάσχουν σοβαρά σε αυτονομία μπορει να αποδειχθεί σωτήριο αλλα οχι εδω.

Πάντως εχω πετύχει πολλές φορές 1 ώρα SOT με 40% φωτεινότητα και να χάσω μόνο 10% απο το ποσοστό μπαταρίας σε συνεχόμενο σερφάρισμα η κατανάλωση περιεχομένου η συνεχόμενο messaging σε περιβάλλον wifi.

Άρα τα 1% ανα δέκα λεπτά δεν μου λέει κατι αφου το πιάνω και έτσι.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τι λένε θα έρθει επίσημα να αλλάζουμε την ανάλυση οθόνης μόνοι μας όπως στο note 7? Καλόοοοο

Λογικά θα το πάρουμε το update αυτό.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned