rebel1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 TouchPal και ησύχασες SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Κάνε ένα restart. Μου το κάνει κι εμένα, κάποιο bug θα είναι Sent from my SM-T705 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πάίχτήκέ; από χτες νομίζω ξεκίνησε.. Πάτα το κουμπί δίπλα/δεξιά από το Λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος για να χρησιμοποιεί κάποιος το πληκτρολόγιο της Samsung , στο μισάωρο κατέβασα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος για να χρησιμοποιεί κάποιος το πληκτρολόγιο της Samsung , στο μισάωρο κατέβασα άλλο. Χρησιμοποιυσα πολυ καιρο το google keyboard. ολα δουλευαν ρολοι, απλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια! το κουμπι διπλα απ το "Λ" εφταιγε.. Ευχαριστω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εμενα προσωπικα το default πληκτρολογιο με βολευει παρα πολυ και ακομα περισσοτερο το slide στο keyboard για εναλλαγη γλωσσων.. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εμενα προσωπικα το default πληκτρολογιο με βολευει παρα πολυ και ακομα περισσοτερο το slide στο keyboard για εναλλαγη γλωσσων.. Είναι μέχρι να βάλεις Swift keyboard... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είναι μέχρι να βάλεις Swift keyboard... Καλο ειναι το swift το εχω δοκιμασει παλαιοτερα...απλα με εχει βολεψει της samsung. Βασικα ειναι και θεμα συνηθειας περισσοτερο. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/6fa92b14680625d76d32dd8ced5f6c7a.jpg Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πάίχτήκέ; από χτες νομίζω ξεκίνησε.. Sent from my SM-G935F using TapatalkΒρες το πληκτρολόγιο στις εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση δεδομένων μετά επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Υπαρχει κάποιος τρόπος να εχουμε κατι αντίστοιχο του πολυ βολικου Spotlight? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είναι μέχρι να βάλεις Swift keyboard... Όλα καλά στο Swift αλλά μου την σπάει που δεν έχει ξεχωριστό κουμπί για τονισμό στα Ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontomanikos Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπερα παιδια θελω βοηθεια ξερει καποιος πως μπορω να απαντησω σε ενα σχολιο με φωτογραφια απο το κινητο χωρις να μου βγαζει ολη την συλλογη και ψαχνω 3000 φωτογραφιες ,αν υπαρχει τροπος να διαλεξω απο φακελο.......:help::help::help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Υπαρχει κάποιος τρόπος να εχουμε κατι αντίστοιχο του πολυ βολικου Spotlight? S Finder. Τον βάζεις στον πίνακα που κατεβαίνει με την μπάρα η σαν εικονίδιο στην αρχική οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είναι μέχρι να βάλεις Swift keyboard... Το swift είναι hate it or love it, προσωπικά δεν το μπορώ καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πανω σε αυτο που εγραψες οτι οι ROM ειναι κοινες. Εχει δοκιμασει να βαλει κανενας σε δικαρτο ROM "Ευρωπαικη"; Σκεφτομαι να το κανω αλλα δεν ξερω αν θα υπαρχουν παρενεργειες. Λογικα η μονη παρενεργεια που μπορει να υπαρχει ειναι να μην αναγνωριζει την δευτερη sim αλλα και παλι γιατι να μην την αναγνωριζει...... Φίλε είμαι με το δίκαρτο και την τελευταία Γερμανική. Κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G935FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_reth Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά εδώ και μία εβδομάδα έγινα κάτοχος αυτού του καταπληκτικού τηλεφώνου!Καθώς είναι το πρώτο μου τηλέφωνο από samsung(πιστός στην htc για χρόνια), έχω μια απορία την οποία όσο και να εψαξα στο forum δεν βρήκα απάντηση γι'αυτό και η ανάρτηση μου εδώ. Λοιπόν ενώ είναι όλα πραγματικά τέλεια στο τηλέφωνο, αυτό που με ξενίζει είναι οτι στο λευκό χρώμα της οθόνης από τα πλάγια πρασινίζει μπορώ να πω αρκετά...στα άλλα χρώματα όλα καλά!Είναι έτσι η απεικόνιση της amoled ή έχει πρόβλημα η οθόνη?ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Αν δε σου κάνει κόπο, ξανά δίνεις το link γιατί δε το βρίσκω. Πάντως να πω ότι και εμένα μετά από το τελευταίο update της συσκευής , μετά την πρώτη φόρτιση το google play store έφτασε από το βράδυ που έβγαλα το φορτιστή μέχρι το πρώι ( 8 περίπου ώρες ) χωρίς χρήση να έχει πάει στο 65%και η μπαταρία να έχει καταναλώσει 9%. Πάντως μετά άρχισε από μόνο του, χωρίς να κάνω κάτι εγώ, μόνο υπομονή για να δω, να στρώνει σιγά σιγά και τώρα μετά την τρίτη φόρτιση να είναι πάλι σε όλα οκ. Καλού κακού πάντως ας έχουμε και το Link, ποτέ δε ξέρεις.... http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-9-2-56-release/google-play-services-9-2-56-440-124593566-android-apk-download/ Τελικά δεν κατάλαβα έτσι όπως μου το έγραψες...όταν δέχεσαι μια ειδοποίηση π.χ. από mail ανάβει η οθόνη κλειδώματος κανονικά....βλέπεις την ειδοποίηση αλλά δεν το πειράζεις και η οθόνη ξανακλεινει μόνη της ...Μεχρι εκει ολα καλα...σε αυτό το σημείο που εσβησε η οθονη χωρις να ανοιξω την ειδοποίηση το Led σου αναβοσβήνει ή όχι? Εμένα όχι... Παρακάτω σου βαζω εικόνα των ρυθμίσεων εφαρμογής. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160625/6bd095d5d40d4dea2e8f93f3b9d65038.jpg Οταν ειναι στο OFF το light up screen on notifications οταν δέχεσαι κάποια ειδοποίηση απο εφαρμογες το μόνο που κάνει ειναι να ανάβοσβηνει το led notifications,ΟΧΙ η οθόνη ουτε καν μια φορά. Αντίθετα αν ειναι στο ON ανάβει η οθόνη πχ για 10-15 δευτερόλεπτα όσο εχεις ορίσει δηλαδη και σβήνει μετα μόνη της. Το LED notifications σε αυτη την περίπτωση ΔΕΝ ανάβει ουτε οταν ειναι ανοιχτή η οθόνη ουτε οταν κλείσει μετα. Άρα αν δεν πρόλαβες να δεις το περιεχόμενο σαν μίνι προεπισκόπηση της ειδοποίησης θα πρεπει χειροκίνητα να ανοίξεις την οθόνη για να το ξαναδείς. Αυτο που ανέφερα πάνω ειναι οτι ταυτόχρονα και τα 2 δεν δουλεύουν. Είτε διαλέγεις την μια περίπτωση είτε την άλλη. Αυτά. Sent from my iPad Air 2 Edited June 25, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Πως μπορω να κανω το μενου της οθονης να γυρναει κυκλικα; Στο note edge που εχω το κανει. Εβαλα το Nova Lancher μονο και μονο για αυτον τον λογω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εγώ μπήκα να δω τι λέει η νέα αναβάθμιση και δεν βρίσκω τίποτα. Εσύ που την έκανες είναι εντάξει η βγάζει προβλήματα? Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά εδώ και μία εβδομάδα έγινα κάτοχος αυτού του καταπληκτικού τηλεφώνου!Καθώς είναι το πρώτο μου τηλέφωνο από samsung(πιστός στην htc για χρόνια), έχω μια απορία την οποία όσο και να εψαξα στο forum δεν βρήκα απάντηση γι'αυτό και η ανάρτηση μου εδώ. Λοιπόν ενώ είναι όλα πραγματικά τέλεια στο τηλέφωνο, αυτό που με ξενίζει είναι οτι στο λευκό χρώμα της οθόνης από τα πλάγια πρασινίζει μπορώ να πω αρκετά...στα άλλα χρώματα όλα καλά!Είναι έτσι η απεικόνιση της amoled ή έχει πρόβλημα η οθόνη?ευχαριστώ! Λογο της καμπυλότητας στο λευκο φόντο μπορει να σου φανεί λιγο σκούρο στα πλαγια.Εαν φέρεις επίπεδα την καμπυλότητα στο πρόσωπο σου θα δεις οτι ειναι λευκό . Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 έβαλα την τελευταία ενημέρωση και ξεκίνησε το κινητό επανεκκίνησεις και δεν λειτουργουν τα δακτυλικα αποτυπωματα... καμια ιδεα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 έβαλα την τελευταία ενημέρωση και ξεκίνησε το κινητό επανεκκίνησεις και δεν λειτουργουν τα δακτυλικα αποτυπωματα... καμια ιδεα ; Έκανες Hard reset πριν και μετά? Εγώ με την τελευταία ενημέρωση (BTU) όλα άψογα εδώ και μέρες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 έβαλα την τελευταία ενημέρωση και ξεκίνησε το κινητό επανεκκίνησεις και δεν λειτουργουν τα δακτυλικα αποτυπωματα... καμια ιδεα ; Κανε factory reset αφου πρώτα έχεις πάρει backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gs1200 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Κοίταξε μιας και το έχω φρέσκο (και γωνία χθες το πήρα) ότι ζεσταίνεται λίγο...ζεσταίνεται! Αλλά όχι κάτι αφυσικο με 40 βαθμούς έξω...πάντως το Mate 8 που έχω δεν ζεσταίνεται με τίποτα....για μένα είναι στα επίπεδα που το περίμενα. Η μπαταρία μπορώ να πω πως ήταν η έκπληξη...σε 15 ώρες λειτουργίας με μόνο WiFi ανοιχτό και φουλ στήσιμο- σκαλισμα και καμιά ώρα τηλέφωνο είμαι στο 36% με 5:30 οθόνη και έχω και το dual Sim με τελευταίο update APEQ Δηλαδή βλέπεις διαφορά σε σύγκριση με το τέρας του Mate 8? From SM-G935F through tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 S Finder. Τον βάζεις στον πίνακα που κατεβαίνει με την μπάρα η σαν εικονίδιο στην αρχική οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νάσε καλα Κωστή! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts