lparask Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Το έχω εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου.. Το βασικότερο θέμα μου: Στο 66% η μπαταρία και υπολογίζει χρόνο αναμονής 1 μέρα και 3 ώρες. Για να φορτιστεί πλήρως θέλει 1,5 ώρα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Είναι κλειστά όλα εκτός από wifi. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και στο 550 (μάλιστα σε δυο διαφορετικές συσκευές) οι οποίες επεστράφησαν στην εταιρεία από όπου τα προμηθεύτηκα και τα δέχτηκαν ως προβληματικές συσκευές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Το έχω εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου.. Το βασικότερο θέμα μου: Στο 66% η μπαταρία και υπολογίζει χρόνο αναμονής 1 μέρα και 3 ώρες. Για να φορτιστεί πλήρως θέλει 1,5 ώρα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Είναι κλειστά όλα εκτός από wifi. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και στο 550 (μάλιστα σε δυο διαφορετικές συσκευές) οι οποίες επεστράφησαν στην εταιρεία από όπου τα προμηθεύτηκα και τα δέχτηκαν ως προβληματικές συσκευές. Ευχαριστώ. Μπορεις να εξηγησεις λιγο τι εννοεις γιατι με μπερδεψες. Με ανοικτο wifi και κανα δυωρο χρηση ιντερνετ δεν πιστευω οτι το τηλεφωνο θα βγαλει πανω απο μια με μιαμιση μερα χρηση. Ειδικα τις πρωτες ωρες χρησης που εγκαθιστα αναβαθμισεις εφαρμογων κτλ η μπαταρια θα φευγει νερακι. Edited March 31, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μετά από πλήρη φόρτιση (σχεδόν 5ωρη), χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, με κλειστά τα πάντα (και WiFi) αναφέρει χρόνο αναμονής 1 μέρα και 15 ώρες. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα με 2 συσκευές 550 (επεστράφησαν και πιστωθηκαν ως ελλαττωματικές) Το πρόβλημα δεν είναι ότι απλά ότι το αναφέρει, αλλά το ότι όντως τόσο διαρκεί. Ή έχω σπάσει ρεκόρ γκαντεμιάς, ή κι εγώ δεν ξέρω τι γίνεται! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Δεν εχω την ιδια συσκευη αλλα συγκριτικα το lumia 930 με 2420 mah μπαταρια βγαζει περιπου 3 μερες με ολα κλειστα και το lumia 535 περιπου 2 μερες. Οποτε ο χρονος που σου αναφερει ειναι προς το κατω μερος της κλιμακας αλλα δεν πιστευω οτι με ολα κλειστα αυτη η συσκευη θα κραταει πολυ περισοτερο απο 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πες Οκ με την αποφόρτιση.. Η 5ωρη φόρτιση για να φτάσει 100% δικαιολογείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 5 ωρες μου φαινεται πολυ. Απο τα δυο που εχω το 535 εχει φορτιστη 550mA και ειναι 'τα ζωα μου αργα' αλλα δεν νομιζω οτι κανει τοσο πολυ. Το 930 εχει φορτιστη 1,5A και προφανως και γρηγοροτερο κυκλωμα φορτισης και φορτιζει πολυ πιο γρηγορα. Αυτο με τις 5 ωρες μονο οποιος εχει την ιδια συσκευη μπορει να μας λυσει την απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πες Οκ με την αποφόρτιση.. Η 5ωρη φόρτιση για να φτάσει 100% δικαιολογείται; Όχι... Εκτός αν δεν λειτουργεί σωστά και ο φορτιστής ή δεν τον έβαλες καλά στη πρίζα! Εμένα το Lumia 830 με 2200mAh, απο 0-100 κάνει 2,5 ώρες αν δεν το πειράξω καθόλου με όλα κλειστά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το.. γελοίο είναι ότι μιλάμε για 3 συσκευές, με 3 διαφορετικούς φορτιστές! Και ακόμα χειρότερα, ότι οι 2 πρώτες (550) πέρασαν από έλεγχο της ms και δηλώθηκαν προβληματικές. Θα δω τις επόμενες φορτίσεις - αποφορτίσεις του 650 και θα σας ενημερώσω πως πάει. Κάποιος που να έχει την ίδια συσκευή; Το μόνο που σκέφτομαι είναι να υπάρχει θέμα με τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το δικο μου 650 με78% μπαταρια χρονος που απομενει 3ημερ και 10 ωρες ,χρονος φορτισης 2ωρες και 10 λεπτα,το εχω απο τις 26/2 δεν ζεστενεται καθολου και κραταει πολυ καλα η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Προφανώς λοιπόν έχω 3 στα 3... Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μετά από πλήρη φόρτιση (σχεδόν 5ωρη), χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, με κλειστά τα πάντα (και WiFi) αναφέρει χρόνο αναμονής 1 μέρα και 15 ώρες. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα με 2 συσκευές 550 (επεστράφησαν και πιστωθηκαν ως ελλαττωματικές) Το πρόβλημα δεν είναι ότι απλά ότι το αναφέρει, αλλά το ότι όντως τόσο διαρκεί. Ή έχω σπάσει ρεκόρ γκαντεμιάς, ή κι εγώ δεν ξέρω τι γίνεται! :D Θα σου ελεγα να δοκιμασεις μια επανφορα λειτουργικου μεσω WDRT της MSFT πριν το επιστρεψεις για ελλατωματικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Reset μέσω τηλεφώνου πάντως είχε γίνει στα άλλα 550. Μετά το reset μέσω WDRT (όπου έβαλε την 10586.13080), από το 73% για πλήρη φόρτιση (με δύο διαφορετικούς φορτιστές) χρειάζεται 4 ώρες... Χρόνος αναμονής με 73%, 1 ημέρα. Edited April 1, 2016 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 WDRT (όπου έβαλε την 10586.13080) Το δικο μου εχει την 10586.13090 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lparask Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αυτή την κατεβάζει από το "phone update" μέσω του κινητού. Και με τις δύο το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αυτή την κατεβάζει από το "phone update" μέσω του κινητού. Και με τις δύο το πρόβλημα παραμένει. Εχεις προβληματικη συσκευη. Αν εισαι σε DOA επιτοπου αλλαγη. Αν οχι αποστολη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivko72 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα, προσφορά στα Mediamarkt για dual sim στα 249€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Νέο Giveaway για τους φίλους του myphone.gr: Giveaway @ myphone.gr: 5 κωδικοί δώρο για την εφαρμογή Ζωάκια Παζλάκια!!! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλημέρα, προσφορά στα Mediamarkt για dual sim στα 249€ Ε καλά ... στα 250€ δεν το λες και προσφορά :!: Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Το ειδα σημερα για πρωτη φορα απο κοντα, σε ασπρο στο MediaMarkt Γερακα. Ειναι πανεμορφο παιδια. Ετσι θα επρεπε να ειναι, ναι το λεω και εγω, τα 950. Παναλαφρο και πολυ λεπτο. Το δουλεψε πολυ λιγο γιατι βιαζομουν. Η οθονη πολυ καλη, πολυ ωραια χρωματα. Απο ταχυτητα οσο ειδα καλα πηγαινε αλλα δεν το ζορισα κιολας. Ειχε την .107 εκδοση λογισμικου επανω. Λογικα με τις αναβαθμισεις θα πηγαινει καλυτερα. Το μονο φαουλ για εμενα ειναι οτι αυτη η συσκευη επρεπε να εχει CPU απο την σιερα 4 ή 6 της Snapdragon. Με τον 212 πιστευω οτι δεν θα ειναι για πολλα πολλα. Παντως η αισθηση που σου δινει στο χερι ειναι εξαιρετικη. Ακομα και το πισω καπακι εχει μια πολυ ωραια μαλακη υφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 αυτο το τηλ. ειναι για παρα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Η μπαταρία τι ψάρια πιάνει ρε παιδιά; 2000mah δεν είναι κάπως οριακά για να βγει η μέρα; Επίσης γνωρίζουμε δείκτη SAR; Edited April 4, 2016 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 αυτο το τηλ. ειναι για παρα πολλα Σιγά ρε παιδιά , τον 212 έχει πάνω με 1Gb Ram , στο επόμενο μεγάλο update θα σέρνεται. Το έχω βάλει και εγώ στο μάτι αλλά όταν πέσει πολύ ... Απορώ με τις επιλογές που κάνει η MS στο Hardware. Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Σιγά ρε παιδιά , τον 212 έχει πάνω με 1Gb Ram , στο επόμενο μεγάλο update θα σέρνεται. Το έχω βάλει και εγώ στο μάτι αλλά όταν πέσει πολύ ... Απορώ με τις επιλογές που κάνει η MS στο Hardware. Μαλλον το δικο σου θα σερνεται καλητερα να μην το παρης υπαρχουν και 10πηρηνα. Edited April 6, 2016 by a6848 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σιγά ρε παιδιά , τον 212 έχει πάνω με 1Gb Ram , στο επόμενο μεγάλο update θα σέρνεται. Το έχω βάλει και εγώ στο μάτι αλλά όταν πέσει πολύ ... Απορώ με τις επιλογές που κάνει η MS στο Hardware. Δεν ειναι Android για να σέρνεται! Το έχεις δοκιμάσει και τα λες αυτά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 ωραια πηραμε update camera με hdr and one drive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts