Jump to content

Microsoft Lumia 650

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι εχω wind f2g το 4g τις συσκευης στην περιοχη Πανοραμα Θεσσαλονικη μου το βγαζει L ειναι οντως ετσι για πρεπει να κανω κατι αλλο να ρυθμισω διοτι Ι6S Plus 4g vodafone μου δειχνει

LTE=4G....

TCL 40 NXTPAPER

• Απαντήσεις 761
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας

Ψαχνω κινητο windows 10, ετσι ενα οικονομικο για τη μητερα μου..

Το 650 απ οσο ξερω, εχει τα 10 πανω.. Θελω απλα για χρηση λιγο φεισμπουκ, λιγο messenger , λιγο ιντερνετ και πολυ πασιεντζα :X :p

και αξιοπρεπεις φωτογραφιες.

Με απλα λογια, μου κανει ή οχι;;;

Ευχαριστω

Καλησπερα σας

Το 650 απ οσο ξερω, εχει τα 10 πανω.. Θελω απλα για χρηση λιγο φεισμπουκ, λιγο messenger , λιγο ιντερνετ και πολυ πασιεντζα :X :p

Ευχαριστω

Αν την ενδιαφερει το facebook και το messenger καλυτερα να αποφυγει το 650. Οι εφαρμογες αυτες ειναι κατω του μετριου ακομα και τωρα για συσκευες wm 10 με 1gb ram και λειπουν χαρακτηριστικα και ειναι παναργες - μη σταθερες.

Καλησπερα σας

Ευχαριστω

Καλό είναι μόνο το messenger είναι λίγο βαρύ.

Απλώς μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν τι να κάνουν και τρολάρουν σε όλα τα νήματα.

Καλό είναι μόνο το messenger είναι λίγο βαρύ.

Απλώς μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν τι να κάνουν και τρολάρουν σε όλα τα νήματα.

Αν και ειμαστε εκτος θεματος, δε νομιζω οτι τρολαρουν ρε φιλε.. Απλως θελουν ενα κινητο 60πυρηνο, με καμερα 500 megapixel, 80 ram, ssd rom στα 15 terra, οθονη και χρωματα επιπεδου NASA μονιτορς, να πιανουν ραδιοφωνα Αμερικης και τηλεοραση Πακισταν απο το κινητο και wi-fi δεκτη που να πιανει το σημα του σπιτιου απο το ρουτερ των 4 mbit και να το μετατρεπει σε ταχυτητα 800 mbit.. Και ολα αυτα σε ενα κινητο που κοστιζει 200 €. Πανε, τα σκανε, ανοιγουν το κουτι στο σπιτι, τρωνε τη ξενερα που δεν εχει ολα τα παραπανω και κραζουν! Θυμαμαι οταν ηταν να παρω το 920, διαβαζα επι 2 μηνες κριτικες.. Με ειχε κυριευσει φοβος απιστευτος οταν πηγα να το παρω και ανοιγα το κουτο με τρεμαμενη καρδια.. Τελικα ηταν ενα καταπληκτικο τηλεφωνο που εκανε πολλα περισσοτερα απο αυτα που λεγανε καποιοι. Θα με ρωτησεις, αφου διαβαζες κριτικες-τερατα, γιατι πηγες και το πηρες;; Γιατι ευτυχως υπηρχαν και αρκετοι που ελεγαν οτι το κινητο ειναι αψογο και να μην ακουμε τους υπερβολικους που κραζουν και φυσικα οταν βγηκε ενας τυπος κι εγραψε "το κινητο ειναι αχρηστο γιατι δε μπορεις να ενσωματωσεις υποτιτλους στις σειρες και να τις δεις απο το κινητο"!! Καταλαβα εκει οτι τα κριτηρια του καθενος ειναι πολυ διαφορετικα, εως ακραια....

Απο κει και περα, ευχαριστω για τη βοηθεια και τους 2.. Θεωρω οτι για 120€ μια χαρα θα κανει τη δουλεια!

Αν και ειμαστε εκτος θεματος, δε νομιζω οτι τρολαρουν ρε φιλε.. Απλως θελουν ενα κινητο 60πυρηνο, με καμερα 500 megapixel, 80 ram, ssd rom στα 15 terra, οθονη και χρωματα επιπεδου NASA μονιτορς, να πιανουν ραδιοφωνα Αμερικης και τηλεοραση Πακισταν απο το κινητο και wi-fi δεκτη που να πιανει το σημα του σπιτιου απο το ρουτερ των 4 mbit και να το μετατρεπει σε ταχυτητα 800 mbit.. Και ολα αυτα σε ενα κινητο που κοστιζει 200 €. Πανε, τα σκανε, ανοιγουν το κουτι στο σπιτι, τρωνε τη ξενερα που δεν εχει ολα τα παραπανω και κραζουν! Θυμαμαι οταν ηταν να παρω το 920, διαβαζα επι 2 μηνες κριτικες.. Με ειχε κυριευσει φοβος απιστευτος οταν πηγα να το παρω και ανοιγα το κουτο με τρεμαμενη καρδια.. Τελικα ηταν ενα καταπληκτικο τηλεφωνο που εκανε πολλα περισσοτερα απο αυτα που λεγανε καποιοι. Θα με ρωτησεις, αφου διαβαζες κριτικες-τερατα, γιατι πηγες και το πηρες;; Γιατι ευτυχως υπηρχαν και αρκετοι που ελεγαν οτι το κινητο ειναι αψογο και να μην ακουμε τους υπερβολικους που κραζουν και φυσικα οταν βγηκε ενας τυπος κι εγραψε "το κινητο ειναι αχρηστο γιατι δε μπορεις να ενσωματωσεις υποτιτλους στις σειρες και να τις δεις απο το κινητο"!! Καταλαβα εκει οτι τα κριτηρια του καθενος ειναι πολυ διαφορετικα, εως ακραια....

Απο κει και περα, ευχαριστω για τη βοηθεια και τους 2.. Θεωρω οτι για 120€ μια χαρα θα κανει τη δουλεια!

Με καθε σεβασμο, τι σχεση εχουν αυτες οι αερολογιες που γραφεις σε σχεση με αυτο που ρωτησες και την απαντηση που σου εδωσα.

Σε παρακαλω πολυ. Ζητησες μια γνωμη ναι ή οχι? Σου ειπα την δικη μου. Ή μηπως αμφισβητεις το περιεχομενο της? Και ταυτοχρονα δινεις συνεχεια σε ενα μηνυμα που σκοπο εχει να <<προσβαλλει>> κανονικοτατα. Μπορεις να παρεις οτι συσκευη εσυ θελεις και να ρωτησεις οτι θελεις, πρωτα απο ολα ομως σεβασου τους συνομιλητες σου.

Και μια συμπληρωση στο προηγουμενο ερωτημα σου. To facebook καθως και το messenger στα wm10 εχουν απαιτηση 2gb ram. Μπορεις να τις κατεβασεις και στο 650 αλλα αργουν αρκετα να ανοιξουν και lagaroun αρκετα. Επισης το messenger δεν εχει κλησεις-βιντεοκλησεις καθως και εχει να παρει updates απο περσι.

Για τα υπολοιπα που θελεις ειναι οκ η συσκευη...

Edited by panos9553

Τρολάρουν. Ξέρεις γιατί; Επειδή έχουν μια συσκευή που δεν τους ικανοποιεί, μπαίνουν σε κάθε νήμα του φόρουμ που έχουν σχέση με τα Windows Phone και γράφουν ότι αρνητικό σχόλιο τους κατέβει. Και χωρίς να έχουν π.χ το Lumia 650 γράφουν και μια γνώμη αρνητική πάντα, λες και είναι ειδήμονες. Και μετά σου την λένε κι από πάνω επειδή ρωτάς.

Για Facebook και Messenger κατεβάζεις τις beta εκδόσεις που είναι πιο γρήγορες σχετικά και είσαι εντάξει! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπερα σας

Ευχαριστω

Απ ότι κατάλαβα θα πάρεις το 650 καινούριο στα 130€. Με κανένα 20αρι παραπάνω παίρνεις μεταχειρισμένο άριστο το 950 που είναι πολύ καλύτερο ΣΕ ΌΛΑ και θα το καταευχαριστηθεις.

Προσωπικά αυτό θα έκανα, αυτό προτείνω και θα με θυμηθείς.......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Facebook και messenger με 1GB ram δεν πας πουθενά. Ούτε και οι beta εκδόσεις τους είναι σταθερές πλέον με 1GB ram. Συνέχεια σε πετανε εκτός. Το 650 μια χαρά κινητό είναι αλλά για τις δύο συγκεκριμένες εφαρμογές δεν κάνει. Δεν είναι 950 που έχει 3gb ram και λειτουργούν καλύτερα. Εναλλακτικά για Facebook μπαίνεις μέσω edge. Εγώ προσωπικά δεν θα σου το πρότεινα. Θα συμφωνήσω με τον montoya να δεις για μεταχειρισμένο 950. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Με καθε σεβασμο, τι σχεση εχουν αυτες οι αερολογιες που γραφεις σε σχεση με αυτο που ρωτησες και την απαντηση που σου εδωσα.

Σε παρακαλω πολυ. Ζητησες μια γνωμη ναι ή οχι? Σου ειπα την δικη μου. Ή μηπως αμφισβητεις το περιεχομενο της? Και ταυτοχρονα δινεις συνεχεια σε ενα μηνυμα που σκοπο εχει να <<προσβαλλει>> κανονικοτατα. Μπορεις να παρεις οτι συσκευη εσυ θελεις και να ρωτησεις οτι θελεις, πρωτα απο ολα ομως σεβασου τους συνομιλητες σου.

Το αστείο είναι οτι ο φίλος πιο πάνω ξεκίνησε τη προσβολή, αλλά επιλέγεις να "τη πεις" σε μενα... Απλά αδιαφορώ φιλε.. Οπως ειπα, κάποιοι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις απο τα κινητά σας και τρομάζετε τους υπόλοιπους. Οι γονείς μου έχουν και οι 2 το Nokia Lumia 530. Μιλάμε για RAM 512 και -για τα δικά μου γουστα και δεδομένα-, μια χαρά έτρεχε και το messenger (μεχρι που το καταργησαν δηλαδή) αλλά και το facebook!! Μπάλα και τα 2.. Ίσως να έχω πολύ χαμηλά στάνταρ! Κατι που με κανει πολυ πιο ευτυχισμενο απο σενα, σε αυτη τη ρημαδα τη ζωή..

Για Facebook και Messenger κατεβάζεις τις beta εκδόσεις που είναι πιο γρήγορες σχετικά και είσαι εντάξει! ;)

Αυτό θα κάνω! :happy::happy:

Απ ότι κατάλαβα θα πάρεις το 650 καινούριο στα 130€. Με κανένα 20αρι παραπάνω παίρνεις μεταχειρισμένο άριστο το 950 που είναι πολύ καλύτερο ΣΕ ΌΛΑ και θα το καταευχαριστηθεις.

Προσωπικά αυτό θα έκανα, αυτό προτείνω και θα με θυμηθείς.......;)

Περίπου.. Αδερφέ, θέλω 2 Microsoft 650 γιατι ζήλεψε και ο μπαμπάς και θέλει κι αυτός και θα πάρω για μενα το 950 XL :p:p

Βγηκαμε οικογενειακώς στην αγορά, ε;; χεχε Οπως καταλαβαινεις ανεβαινει και το μπάτζετ πολύ, αλλά οικογενειακώς επισης πιστεύουμε οτι αυτοκινητο, μηχανη και οτιδηποτε ηλεκτρονικο/ηλεκτρικό, πρέπει να ειναι απο πρώτο χέρι! Απλά θέλουμε απαραίτητα να ειναι windows 10.. Αν ξερετε κάποιο κινητο, έστω στα 150, ετσι απλο, με μια αξιοπρεπη κάμερα, ευχαριστως να ακουσω προτάσεις!

Έχουν φαγωθεί όλοι στα διάφορα θρεντ να λένε πόσο άχρηστα ειναι τα messenger και το Facebook στα Windows. Μπαίνει εδώ τώρα ένας και λέει το θέλω για λίγο fb και mess. Είναι επόμενο να ακούσει πως δεν του κάνει! Είναι αντικειμενικό ή όχι ρε παιδες; Τι τρώγεστε; Να το εκθειασουμε λοιπόν και να το προτείνουμε, απλα και μόνο επειδή το έχουμε; Sorry no.

Βέβαια, αν ξεχάσουμε το fb (το messenger σε μένα λειτουργεί μια χαρά, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να κάνει στα αλλα λειτουργικά ) τότε εφόσον το κινητό προορίζεται για μια εντελώς ελαφριά χρήση από κάποιον που δεν είναι και πολύ φαν του είδους (μαμάδες - μπαμπαδες 60+ χρονών) είναι μια χαρά. Αν τώρα ο χρήστης αρχίσει να έχει απαιτήσεις για διάφορες εφαρμογές κλπ, ας διαλέξει καλύτερα άλλο δρόμο. :)

Sent from mTalk

Το αστείο είναι οτι ο φίλος πιο πάνω ξεκίνησε τη προσβολή, αλλά επιλέγεις να "τη πεις" σε μενα... Απλά αδιαφορώ φιλε.. Οπως ειπα, κάποιοι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις απο τα κινητά σας και τρομάζετε τους υπόλοιπους. Οι γονείς μου έχουν και οι 2 το Nokia Lumia 530. Μιλάμε για RAM 512 και -για τα δικά μου γουστα και δεδομένα-, μια χαρά έτρεχε και το messenger (μεχρι που το καταργησαν δηλαδή) αλλά και το facebook!! Μπάλα και τα 2.. Ίσως να έχω πολύ χαμηλά στάνταρ! Κατι που με κανει πολυ πιο ευτυχισμενο απο σενα, σε αυτη τη ρημαδα τη ζωή..

Να τα παρουμε λιγο απο την αρχη. Αυτος που λες, απλα εχει εμμονή μαζι μου και οπου βλεπει μηνυμα μου τρεχει να με προσβαλλει απο κατω και απλα τον αγνοω για ευνοήτους λογους. Εσυ ομως γιατι δινεις συνεχεια σε ενα τετοιου ειδους μηνυμα? Επισης για ποια ζωη και για ποια ευτυχια μιλας? Με ξερεις και απο εχθες ή εχουμε ανταλλάξει εστω και μια κουβεντα εδω μεσα και δεν το θυμαμαι?

Επισης οπως ειδες ηδη 3 ατομα γραψαμε οτι τα facebook-messenger για συσκευες wm10 με 1gb ram εχουν θεματα.

Και ξερεις γιατι γινεται αυτο? Διοτι οι παλιες εφαρμογες facebook-messenger που χρησιμοποιουσες στο 920 σου, ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση με τις καινουριες που συζηταμε εδω περα, οι παλιες οντως ετρεχαν μπαλα ακομα και συσκευες με 512mb ram, οι τελευταιες ομως ειναι πανβαρες και η κωδικοποιηση τους ειναι αρκετα κακη, μπουκωνουν τα κινητα με 1gb ram και ειδικα το facebook τις μισες φορες κλεινει απο μονο του, αλλες φορες μολις βγεις απο αυτο γραφει φορτωση για αρκετη ωρα. Επισης οταν πας να μπεις σε αυτες τις 2 εφαρμογες για πρωτη φορα περνει 15-16-17 δευτερολεπτα και φυσικα αν ανοιξεις εστω και μια σελιδα στον edge ΠΟΤΕ δεν μενουν στην μνημη.

Η καλυτερη λυση αφου θες wm 10, οπως σου ειπαν ήδη..ειναι η επιλογη μεταχειρισμενου 950 εκει στα 150 διοτι καινουρια συσκευη σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει.

Καλη σου μερα.

Edited by panos9553

Βέβαια, αν ξεχάσουμε το fb (το messenger σε μένα λειτουργεί μια χαρά, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να κάνει στα αλλα λειτουργικά ) τότε εφόσον το κινητό προορίζεται για μια εντελώς ελαφριά χρήση από κάποιον που δεν είναι και πολύ φαν του είδους (μαμάδες - μπαμπαδες 60+ χρονών) είναι μια χαρά. Αν τώρα ο χρήστης αρχίσει να έχει απαιτήσεις για διάφορες εφαρμογές κλπ, ας διαλέξει καλύτερα άλλο δρόμο. :)

Sent from mTalk

Μιλαμε για 2 ανθρωπους οπως το ειπες ακριβως 60+, που το εχουν μονο για τηλεφωνα και για να παιζουν πασιεντζα.. Τα facebook και messenger, ειναι για πααααρα πολυ αραιη χρηση.. Αφου σκεψου οτι λεω να παρω κατο κατωτερο αφου ειναι για τοσο ελαφρια χρηση.. Και αυτο που λεει ο φιλος οτι αργει να ανοιξει και τετοια, για να σου δωσω να καταλαβεις ο πατερας μου ειχε ενα παλιο μου λαπτοπ, το οποιο αφου εμπαινε στα windows, ηθελε 10 λεπτα να ανοιξει το μοτζιλα και του ελεγα να το πεταξουμε να παρουμε ενα πιο γρηγορο και μου ελεγε, γιατι, μια χαρα γρηγορα παει :lol::lol::lol:

Να τα παρουμε λιγο απο την αρχη. Αυτος που λες, απλα εχει εμμονή μαζι μου και οπου βλεπει μηνυμα μου τρεχει να με προσβαλλει απο κατω και απλα τον αγνοω για ευνοήτους λογους. Εσυ ομως γιατι δινεις συνεχεια σε ενα τετοιου ειδους μηνυμα? Επισης για ποια ζωη και για ποια ευτυχια μιλας? Με ξερεις και απο εχθες ή εχουμε ανταλλάξει εστω και μια κουβεντα εδω μεσα και δεν το θυμαμαι?

Επισης οπως ειδες ηδη 3 ατομα γραψαμε οτι τα facebook-messenger για συσκευες wm10 με 1gb ram εχουν θεματα.

Και ξερεις γιατι γινεται αυτο? Διοτι οι παλιες εφαρμογες facebook-messenger που χρησιμοποιουσες στο 920 σου, ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση με τις καινουριες που συζηταμε εδω περα, οι παλιες οντως ετρεχαν μπαλα ακομα και συσκευες με 512mb ram, οι τελευταιες ομως ειναι πανβαρες και η κωδικοποιηση τους ειναι αρκετα κακη, μπουκωνουν τα κινητα με 1gb ram και ειδικα το facebook τις μισες φορες κλεινει απο μονο του, αλλες φορες μολις βγεις απο αυτο γραφει φορτωση για αρκετη ωρα. Επισης οταν πας να μπεις σε αυτες τις 2 εφαρμογες για πρωτη φορα περνει 15-16-17 δευτερολεπτα και φυσικα αν ανοιξεις εστω και μια σελιδα στον edge ΠΟΤΕ δεν μενουν στην μνημη.

Η καλυτερη λυση αφου θες wm 10, οπως σου ειπαν ήδη..ειναι η επιλογη μεταχειρισμενου 950 εκει στα 150 διοτι καινουρια συσκευη σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει.

Καλη σου μερα.

Φίλε μου κακώς μπαίνεις στον κόπο και απαντάς σε αυτούς τους παραλογισμούς. Εδώ κάποιοι δε θέλουν να ακούν καμία κουβέντα ενάντια σε αυτό που έχουν επιλέξει, είτε πρόκειται για android, για apple ή wm. Με αυτούς άκρη δε θα βγάλεις, γιατί θέλουν να ακούν μόνο αυτό που πιστεύουν και οι ίδιοι.

Ενώ λοιπόν ο Πάνος απάντησε μια χαρά και αντικειμενικότατα και είπε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, κάποιοι πειραχτήκαν απλά επειδή δεν εκθειασε το λειτουργικό μας;;

Sent from mTalk

Αυτές είναι οι επιλογές (650/950), αυτή τη στιγμή για τα WM10. Συμβουλή μου να μην αγοράσεις συσκευή που είχε προ-εγκαταστημένα τα WP8.1, γιατί υπάρχουν αρκετοί χρήστες με τέτοιες συσκευές (π.χ 640) που αναφέρουν αρκετά προβλήματα μετά τις αναβαθμίσεις. Η αναβάθμιση από τα WP8.1 σε WM10 δεν είναι αναβάθμιση του τύπου android 6 σε 7 ή IOS 9 σε 10, οπότε πήγαινε σε συσκευή που είχε κυκλοφορήσει αρχικά με 10αρια (650 ή 950).

Έχω και το 650 και το 950. Σαφώς το 950 είναι καλύτερο σε όλα τα χαρακτηριστικά εκτός από το βάρος. Πάντως το λειτουργικό και οι εφαρμογές τρέχουν σχεδόν εφάμιλλα(οι διαφορές είναι αμελητέες) και στα δύο. Το λειτουργικό είναι "ελαφρύ" και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 650 κατά τη γνώμη μου είναι ικανοποιητικά για να το υποστηρίξει. Σίγουρα μια τιμή γύρω στα 90-100 ευρώ θα ήταν πιο ανταγωνιστική.

Αν τώρα μια εφαρμογή, κατηγορίας που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει μεγάλες απαιτήσεις, χρειάζεται 1 και 2 και 3 gb ram για να τρέξει, δε χρειάζεται κανείς να είναι γνώστης ότι η εφαρμογή έχει πρόβλημα και όχι το λειτουργικό. Αν από την άλλη η εφαρμογή αυτή είναι απαραίτητη, αυτονόητο είναι ότι πας σε άλλο λειτουργικό.

Edited by faasf

Είτε μας αρέσει είτε όχι το L650 έχει low specs, μάλιστα δεν υπάρχει άλλη συσκευή, ούτε καν η πιο τελειωμένη κινέζικη με snapdragon 212. Εκτός από αυτό τα w10m περνούν την πιο δύσκολη φάση και από μέρα-σε-μέρα μπορούν να πεθάνουν. Ακόμη και τα επικοινωνιακά λάθη της Microsoft είναι πολλά, πόσο μάλλον τα ουσιαστικά λάθη της. Σε όλο αυτό προσθέστε ότι και οι third-developers δεν κάνουν τίποτα, και μάλλον πολύ ορθώς, να βοηθήσουν την κατάσταση.

Από την άλλη η συνολική μου εμπειρία στα Windows Phone είναι η καλύτερη και την συσκευή L650 την εκτίμησα πολύ περισσότερο στο iPhone 4, η οποία στα τελευταία updates σέρνονταν πολύ περισσότερο από ότι σέρνεται το Messenger στο L650.

Η ψυχρή και αντικειμενική κατακλείδα όμως δεν είναι άλλη, από το προτιμήσει κάποιος κάποια συσκευή τύπου Xiaomi που με 100 και 150 αγοράζει πολύ ωραία specs.

Πάντως σε κάποια sites εμφανίστηκε η ψευδή φήμη ότι ετοιμάζεται L651 με snapdragon 4XX και 2GB, θα την αγόραζα με κλειστά τα μάτια, μιας και συνεχίζω να έχω ελπίδες στο W10 ecosystem. :)

Καλά λες. Καμία λογική στο να μη βάλουν 2gb ram και ένα SD 6xx στο 650. Ωστόσο, όμως, μπορεί να είναι low performance, αλλά είναι καλύτερος από τους παλιότερους των 640 και 730/735. Αυτό φαίνεται εδώ http://m.gsmarena.com/microsoft_lumia_650-review-1418p3.php

Κάτι που επίσης φαίνεται στο παραπάνω review, είναι πως το σύστημα των Wm έχει αρκετά θέματα ακόμη και στον browser, που εκθειάζουμε καμία φορά. Βέβαια, ευελπιστώ ότι αρκετά έχουν τώρα λυθεί, αλλά σίγουρα κάποια παραμένουν.

Που θέλω να καταλήξω για να ξέρουν και εκείνοι που ψάχνονται να αγοράσουν τώρα. Εγώ αν αγοραζα τώρα WP, δεν υπήρχε περίπτωση να μη πάρω κάτι από τη σειρά χ50. Στην περίπτωση του 650 σε σχέση με τους προκατοχους του (640 και 730) είναι αναβαθμισμένο και πιο γρήγορο. Μόνο fault η μπαταρία, αλλά και πάλι τη στιγμή που σου βγάζει μέρα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πιο γρήγορο απο το iPhone 4s είναι και το L435 που έχω για την δουλεια. Όμως το iPhone 4s είναι μια συσκευή 5 ετών, οπότε δε μας τιμούν οι οποιες συγκρίσεις, γιατί ειναι σα να βάζεις ένα γέρο πολεμιστή απεναντι σε ένα νέο. Κι αυτό δε λέει τίποτα.

Το 650 θα το πρότεινα με λίγη επιφύλαξη σε κάποιον που είναι light user στα smartphone και δε θέλει να ασχολείται με πολλά πολλά. Έχει έτοιμες κάποιες βασικές και χρήσιμες εφαρμογές και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα. Έτσι με πολύ λίγα χρήματα παίρνει μια καλή συσκευή, που μπορεί μέχρι ένα βαθμό, να τον καλύψει και σε κάποιες ανάγκες άλλες και πιο απαιτητικές (πχ e-banking, Viber, messenger). Σε έναν τέτοιο, σε καμία περίπτωση δε θα πρότεινα οποιοδήποτε Xiaomi και τον λόγο τον έχω πει. Γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν έχω μετανιώσει στα Microsoft / Nokia, αυτό είναι η ποιότητα κεραιων, μικρόφωνων και ακουστικών. Ποτέ δεν είχα θέμα σηματος, έχει αισθητά καλυτερη λήψη απο διάφορους κινέζους που έχουν περάσει απο τα χέρια μου (φθηνά λενοβο, thl 5000), ποτέ δεν είχα παράπονο από συνομιλητή με την ποιότητα ήχου (κάτι που στα κινέζικα υπήρχε). Συνεπώς, μπορεί σαν smartphones να έχουν ορισμένα θέματα (άλλοτε σοβαρά), αλλά σαν κινητά ειναι πάντα εκεί! Αυτός ειναι ένας απο τους λίγους λόγους που θα αγοραζα MS.

Όμως δε θα το πρότεινα σε ένα ψαγμένο, που θέλει να ειναι συνεχώς στα fb/insta/messenger , θέλει 1002 εφαρμογές κλπ, γιατί θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Sent from mTalk

Αυτές είναι οι επιλογές (650/950), αυτή τη στιγμή για τα WM10. Συμβουλή μου να μην αγοράσεις συσκευή που είχε προ-εγκαταστημένα τα WP8.1, γιατί υπάρχουν αρκετοί χρήστες με τέτοιες συσκευές (π.χ 640) που αναφέρουν αρκετά προβλήματα μετά τις αναβαθμίσεις.

Αδερφέ, τώρα με σκάλωσες.. Και πως θα το ξέρω αν δεν το ανοίξω οτι το κινητό έχει προεγκατεστημένο windows 8.1 ??

Όμως δε θα το πρότεινα σε ένα ψαγμένο, που θέλει να ειναι συνεχώς στα fb/insta/messenger , θέλει 1002 εφαρμογές κλπ, γιατί θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Sent from mTalk

Αδερφέ, εννοείται αυτό που λες! Έχω ψαχτεί με τα κινητά, οχι σε τόσο τρελό βαθμο όσο κάποιοι εδώ, περασε απο τα χέρια μου τάμπλετ android (κατ' επιλογήν το πηρα android) , κι εντάξει.. Δε σκιζω και τα ρούχα ρε αδερφέ! Δε το συζητάμε οτι είχε απίστευτα πολλά και φοβερά παιχνίδια, τα οποία τα έλιωσα, αλλά για μια οθονη 5 και 6 ιντσών, δε θα ψάξω να βολευτώ στα παιχνιδια.. Πχ, τάμπλετ αν αγόραζα ξανά, θα αγόραζα ΜΟΝΟ android!! Οπως λεω σε οποιον με ρωτάει και δεν ειναι tech freak, αν θες ευκολια σε μειλ και καλές κάμερες, πάνε στα windows, αν θες απεριοριστες εφαρμογές και παιχνίδια, παρε android!

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους!

Καμία αντίρρηση ότι θα ήταν καλοδεχούμενα καλύτερα χαρακτηριστικά από τον 212 και το 1 GB Ram. Αυτό που έγραψα είναι το 650 υποστηρίζει μια χαρά το λειτουργικό αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι το λειτουργικό δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Εννοείται το κινητό απευθύνεται σε light users και η τιμή του για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ήταν γύρω στα 100 ευρώ και κάποια στιγμή είχε πέσει και στα 80.

Αν κάποιον δεν το καλύπτουν WM για τους γνωστούς λόγους, -είτε λόγω έλλειψης εφαρμογών, είτε γιατί η MS ακόμη δεν έχει εκπέμψει σήμα αφοσίωσης σχετικά με το μέλλον του λειτουργικού- έχει πάρα πολλές επιλογές σε άλλα λειτουργικά σ' αυτήν την τιμή. Αν τον καλύπτουν, κάποιος πρέπει να επιλέξει το 650 ή το 950, αν το αυξημένο κόστος δεν είναι ζήτημα.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, όποιος έχει χρησιμοποιήσει και τα τρία λειτουργικά έχει ιδία άποψη.

Αδερφέ, τώρα με σκάλωσες.. Και πως θα το ξέρω αν δεν το ανοίξω οτι το κινητό έχει προεγκατεστημένο windows 8.1 ??

Το 650 έχει προ-εγκατεστημένα τα WM10. Όπως και τα 550/950. Κυκλοφόρησαν με WM10. Το 640 π.χ. κυκλοφόρησε με WP8.1 και είναι αναβαθμίσιμο σε 10, με τη σημείωση ότι δεν πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση του ίδιου λειτουργικού, αλλά στην ουσία για αλλαγή λειτουργικού.

Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζει ριζικά το λειτουργικό η MS.

Η πρώτη ήταν η μετάβαση από τα WP7.8 σε WP8.

H δεύτερη είναι η μετάβαση από τα WP8.1 σε WM10.

Στην πρώτη μετάβαση δεν ακολούθησε καμία συσκευή. Στη δεύτερη ακολούθησαν -κάποιες-, αλλά με αρκετές απώλειες και προβλήματα.

Είναι πιθανόν να υπάρξει και τρίτη.

Edited by faasf

Φίλε μου κακώς μπαίνεις στον κόπο και απαντάς σε αυτούς τους παραλογισμούς. Εδώ κάποιοι δε θέλουν να ακούν καμία κουβέντα ενάντια σε αυτό που έχουν επιλέξει, είτε πρόκειται για android, για apple ή wm. Με αυτούς άκρη δε θα βγάλεις, γιατί θέλουν να ακούν μόνο αυτό που πιστεύουν και οι ίδιοι.

Ενώ λοιπόν ο Πάνος απάντησε μια χαρά και αντικειμενικότατα και είπε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, κάποιοι πειραχτήκαν απλά επειδή δεν εκθειασε το λειτουργικό μας;;

Sent from mTalk

Δεν πεταχτηκαν γι αυτόν τον λόγο φίλε μου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

.

Το 650 έχει προ-εγκατεστημένα τα WM10. Όπως και τα 550/950. Κυκλοφόρησαν με WM10. Το 640 π.χ. κυκλοφόρησε με WP8.1 και είναι αναβαθμίσιμο σε 10, με τη σημείωση ότι δεν πρόκειται για μια απλή αναβάθμιση του ίδιου λειτουργικού, αλλά στην ουσία για αλλαγή λειτουργικού.

Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζει ριζικά το λειτουργικό η MS.

Η πρώτη ήταν η μετάβαση από τα WP7.8 σε WP8.

H δεύτερη είναι η μετάβαση από τα WP8.1 σε WM10.

Στην πρώτη μετάβαση δεν ακολούθησε καμία συσκευή. Στη δεύτερη ακολούθησαν -κάποιες-, αλλά με αρκετές απώλειες και προβλήματα.

Είναι πιθανόν να υπάρξει και τρίτη.

Σωστότατες τοποθετήσεις.

Sent from mTalk

Εχεις απολυτο δικιο Dihnekis...Και ενω γραψαμε το ιδιο πραγμα 3-4 ατομα ετσι? Καποιες στιγμες δεν βγαινει καν νοημα οπως βλεπεις..

Καλά λες. Καμία λογική στο να μη βάλουν 2gb ram και ένα SD 6xx στο 650. Ωστόσο, όμως, μπορεί να είναι low performance, αλλά είναι καλύτερος από τους παλιότερους των 640 και 730/735. Αυτό φαίνεται εδώ http://m.gsmarena.com/microsoft_lumia_650-review-1418p3.php

Κάτι που επίσης φαίνεται στο παραπάνω review, είναι πως το σύστημα των Wm έχει αρκετά θέματα ακόμη και στον browser, που εκθειάζουμε καμία φορά. Βέβαια, ευελπιστώ ότι αρκετά έχουν τώρα λυθεί, αλλά σίγουρα κάποια παραμένουν.

Sent from mTalk

Μια διευκρίνιση για το απο πανω γιατι μου εκανε εντυπωση...Το Kraken 1.1 που βλεπεις στα benchmarks εχει χαμηλοτερο score στο 640-730 διοτι λογικα εχουν μετρηθει με wp 8.1. To δοκιμασα μολις με το 640 με τα 10ρια και βγαζει περιπου το ιδιο με το 650..καπου στις 18,500. Το αστειο ειναι οτι εβαλα και το lumia 820 με τα δεκαρια και ξερεις ποσο εβγαλε? 15,200..Απιστευτο...

Με ποιο απλα λογια ο snap 212 δεν εχει καποια ουσιαστικη διαφορα με τον snap 400..πανω κατω τα ιδια ειναι. Απλα το 650 εχει ερθει με τα 10 ρια απο <<μαμα>> και λογικα καθονται καλυτερα σε αυτο.

Ο άλλος ζήτησε μια γνώμη για το 650 και πως ανταποκρίνονται συγκεκριμένες εφαρμογές. Του απαντάει κάποιος αυτό που ξέρουν όλοι και στο καπάκι ο ερωτών τον ειρωνεύεται ενώ αργότερα αποδεικνύεται οτι δεν έχει ιδέα ούτε για το ποιές συσκευές έχουν προεγκατεστημένα τα 10αρια. Σας αγαπώ! Κέρδισα 10 χρόνια από το γέλιο που έριξα.

Φίλε Memorex, πάρε το 650 που σε είπε και ο faasf και δώσε το στους γονείς σου! Έτσι κι αλλιώς για ελαφρά χρήση Facebook και Messenger θέλουν! Αν δεν σηκώνει τις κανονικές Facebook και Messenger πέρνα τις beta. Εγώ αυτές είχα στο 830 που είχε 8.1 πριν και ήταν εντάξει. Φαντάζομαι στο 650 θα είναι ακόμα καλύτερα που έρχεται με 10άρια απευθείας. Η συσκευή είναι και λεπτή, ελαφριά και όμορφη! Από εμφάνιση θα τη χαρούν κιόλας. ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ως κάτοχος του 650 μπορώ να πω τη γνώμη μου; Αν μου το επιτρέπουν δηλαδή κάποια μέλη που είναι οι Κασσάνδρες των κακών μαντάτων και άλλα που το έχουν δει εδώ ως Fun Zone...

Παρά το γεγονός ότι τα specs του κινητού δεν είναι και ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο, το τηλέφωνο ανταπεξέρχεται ικανοποιητικότατα στις περισσότερες ανάγκες του μέσου χρήστη. Όλες οι εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν απροβλημάτιστα με εξαίρεση το Facebook το οποίο, λόγω κακής υλοποίησης είναι βαρύ και εκτός του γεγονότος ότι αργεί να ανοίξει (το οποίο για τους περισσότερους δεν αποτελεί πρόβλημα), κάνει συχνά πυκνά force close, πράγμα αρκετά εκνευριστικό. Το Messenger επίσης αργεί να ανοίξει (μιλάμε για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα) αλλά κατά τα άλλα δουλεύει πολύ καλά χωρίς προβλήματα. Skype, WhatsApp, Viber, emails, εφαρμογές τραπεζών, browser, Youtube clients, εφαρμογές δηλαδή που χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης δουλεύουν άψογα και απροβλημάτιστα στο 99% των περιπτώσεων. Για έναν ΜΕΣΟ ΧΡΗΣΤΗ (επαναλαμβάνω) το συγκεκριμένο είναι μία πολύ καλή επιλογή. Τώρα, αν αυτός ο μέσος χρήστης θέλει ένα κινητό για να μπαίνει μονο στο FB και να κάνει check-in και Like σε κοριτσούδια, δε του κάνει. Και αυτό λόγω της εφαρμογής και όχι λόγω του κινητού.

• The title was changed to Microsoft Lumia 650