panos9553 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Έχει όμως και 16GB εσωτερική μνήμη σε σχέση με τα 8 του 640! Ένας ακόμα λόγος για να προτιμήσεις το 650 πέραν της οθόνης και της ομορφιάς! ;) Για μένα το πιο σοβαρό λάθος τους είναι ότι η κάμερα του 650 τραβάει βίντεο μέχρι τα 720p! :( Συμφωνώ απόλυτα σε αυτα που λες...αλλα μην ξεχνάς και τα 500mah λιγοτερα σε μπαταρία, ειναι πολυ μεγάλη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Σημερα δοκιμασα το 650 ενός φιλου. Παιδια τρελαθηκα με την οθονη του. Πολύ καλυτερη από του 640 που εχω. Εγώ πάντως προσωπικά μου αρέσει η οθόνη του 640χλ. Έχω και το 650 και το 640 και το 640χλ στην συλλογή μου. Από πλευράς λειτουργίας δεν βλέπω κάποια διαφορά και στα τρία κινητά. Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα περίπου , εκτός από το 640χλ που φυσικά κρατάει πολύ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εγώ είχα το 640 (και τώρα το έχει η γυναίκα μου) και τώρα έχω το 650. Η οθόνη του 650 απλά δεν έχει καμία σχέση με του 640, η μέρα με τη νύχτα στη κυριολεξία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι του 640 είναι χάλια, απλά σε σχέση με του 650 είναι πολύ κατώτερη. Επίσης και από θέμα μπαταρίας βλέπω αρκετή διαφορά στο 650, σχεδόν 30% μικρότερη αυτονομία σε σχέση με το 640. Κατά τα άλλα, η λειτουργία είναι λίγο πολύ η ίδια, δε μπορώ να πω ότι βλέπω στο 650 κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εγώ είχα το 640 (και τώρα το έχει η γυναίκα μου) και τώρα έχω το 650. Η οθόνη του 650 απλά δεν έχει καμία σχέση με του 640, η μέρα με τη νύχτα στη κυριολεξία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι του 640 είναι χάλια, απλά σε σχέση με του 650 είναι πολύ κατώτερη. Επίσης και από θέμα μπαταρίας βλέπω αρκετή διαφορά στο 650, σχεδόν 30% μικρότερη αυτονομία σε σχέση με το 640. Κατά τα άλλα, η λειτουργία είναι λίγο πολύ η ίδια, δε μπορώ να πω ότι βλέπω στο 650 κάτι καλύτερο. Ακριβώς έτσι είναι, συν ότι έχει αποθηκευτικό χώρο 16GB το 650!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εγώ είχα το 640 (και τώρα το έχει η γυναίκα μου) και τώρα έχω το 650. Η οθόνη του 650 απλά δεν έχει καμία σχέση με του 640, η μέρα με τη νύχτα στη κυριολεξία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι του 640 είναι χάλια, απλά σε σχέση με του 650 είναι πολύ κατώτερη. Επίσης και από θέμα μπαταρίας βλέπω αρκετή διαφορά στο 650, σχεδόν 30% μικρότερη αυτονομία σε σχέση με το 640. Κατά τα άλλα, η λειτουργία είναι λίγο πολύ η ίδια, δε μπορώ να πω ότι βλέπω στο 650 κάτι καλύτερο. Πολυ καλη ανάλυση, συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τα ποιο πολλά προβλήματα σε εμενα έχουν λυθεί ακόμα ένα έχει μείνει που μου σπάει τρελα τα νεύρα ειναι που κολλάει που και που το πληκτρολόγιο και δεν γράφει ή γράφει και τα εμφανίζει λίγο ποιο μετα μαζί σαν να κολλάει κάτι και μετα να τρέχει ,συμβαίνει και εσάς ; Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, μάλλον αρκετά συχνά αλλά μόνο στο FB Messenger. Δεν έχω ασχοληθεί με πιθανή λύση του, απλά περιμένω να ξεμπλοκάρει και να συνεχίσω αυτό που έγραφα. Συνήθως κάνει 30 δευτερόλεπτα να ξεμπλοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, μάλλον αρκετά συχνά αλλά μόνο στο FB Messenger. Δεν έχω ασχοληθεί με πιθανή λύση του, απλά περιμένω να ξεμπλοκάρει και να συνεχίσω αυτό που έγραφα. Συνήθως κάνει 30 δευτερόλεπτα να ξεμπλοκάρει. Εμενα το κάνει και στον edje ,να σου πω την αλήθεια αλλα δεν κρατάει τόσο όσο λες εμενα κάνει περίπου 10+ δευτερόλεπτα αλλα ειναι σπαστικό γιατί σου κόβει την σκέψη Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πάντως το πρόβλημα βλέπω ότι έχει αναφερθεί/καταγραφεί, π.χ. https://aka.ms/Bxpri8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παιδιά αυτές τι μέρες άλλαζα την εικόνα την αρχική έβαζα ποιο πολλά πλακίδια είχα σπάσει τους φακέλους και τέτοια διαπίστωσα ότι η μπαταρία του έφευγε πολυ ποιο γρήγορα ,τώρα που το ξανά έφτιαξα φακέλους και μείωσα τα tiles είδα πάλι η μπαταρία να επανέρχεται εκεί που ήταν και λίγο καλύτερα γιατί πιστεύω τα έφτιαξα ποιο σημαζεμενα ,το έχει παρατηρήσει κανεις στην αρχή έφευγε νερό η μπαταρία .... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Να ρωτήσω κάτι. Θα το έχω στα χέρια μου αύριο το πολύ μεθαύριο. Η κατασκευή του είναι μεταλλική, η οθόνη του gorilla 3, υπάρχει λόγος να το πλακώσω με θήκες και tempered? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αν δεν θέλεις γρατσουνιές (σε οθόνη και σώμα) και προστασία από ενδεχόμενη πτώση... ναι, θα χρειαστεί να το θωρακίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αν δεν θέλεις γρατσουνιές (σε οθόνη και σώμα) και προστασία από ενδεχόμενη πτώση... ναι, θα χρειαστεί να το θωρακίσεις. Η οθόνη δεν υποτίθεται ότι δεν χαράσσεται εύκολα? 2 κινητά πάντως από πτώση παρόλο την θήκη προστασίας απέκτησαν πρόβλημα μετά...(επενεκκινήσεις) και στο τέλος πάνε στα σκουπίδια άθικτα. Τέσπα, βασικά έχεις δίκαιο, απλά κουβέντα να γίνεται...Υπάρχει κάποια πρόταση για συγκεκριμένο γυαλί προστασίας που να μην χαλάει καθόλου την εικόνα και την ευαισθησία της οθόνης? (αν και μάλλον από ebay το βλέπω γιατί εδώ ζητάνε ότι θέλουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Η οθόνη δεν υποτίθεται ότι δεν χαράσσεται εύκολα? 2 κινητά πάντως από πτώση παρόλο την θήκη προστασίας απέκτησαν πρόβλημα μετά...(επενεκκινήσεις) και στο τέλος πάνε στα σκουπίδια άθικτα. Τέσπα, βασικά έχεις δίκαιο, απλά κουβέντα να γίνεται...Υπάρχει κάποια πρόταση για συγκεκριμένο γυαλί προστασίας που να μην χαλάει καθόλου την εικόνα και την ευαισθησία της οθόνης? (αν και μάλλον από ebay το βλέπω γιατί εδώ ζητάνε ότι θέλουν) Προσωπικά προτίμησα το παρακάτω http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-Anti-Glare-Anti-Fingerprint-Screen-Protector-For-Microsoft-Lumia-650-/162039368402?var=&hash=item0 το έχω από τον Σεπτέμβριο στο κινητό και δεν έχει παθει το παραμικρό. Εχει πολύ καλή εφαρμογή στην οθονη και δεν αφήνει δακτύλιες ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ευχαριστώ, θα το πάρω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Η οθόνη δεν υποτίθεται ότι δεν χαράσσεται εύκολα? Υποτίθεται... Όλες οι οθόνες όμως αν δεν τις προσέξεις χαράσσονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Υποτίθεται... Όλες οι οθόνες όμως αν δεν τις προσέξεις χαράσσονται. Σε τι ακριβώς σε προστατεύει τότε η Gorilla 1, 2, 3 και 4;... :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σε τι ακριβώς σε προστατεύει τότε η Gorilla 1, 2, 3 και 4;... :confused: Οκ σαφώς και δεν έχουμε εκείνες τις παλιές touchscreen, που με λίγο πίεση ένιωθες να λυγίζει η οθόνη. Όμως ειδικά τα Glass Protection κοστίζουν μαξ 10 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής, και ούτε αλλοιώνουν την ποιότητα οθόνης. Όποτε γιατί όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Οκ σαφώς και δεν έχουμε εκείνες τις παλιές touchscreen, που με λίγο πίεση ένιωθες να λυγίζει η οθόνη. Όμως ειδικά τα Glass Protection κοστίζουν μαξ 10 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής, και ούτε αλλοιώνουν την ποιότητα οθόνης. Όποτε γιατί όχι; Στο 830 τα αλλοιώνει, ειδικά στα κάτω κουμπιά πίσω και αναζήτηση! :( Στο 650 ίσως να μη το κάνει, διότι αυτά είναι στην οθόνη! Έτσι λέω εγώ... Το Gorilla ήθελα να μάθω τι ακριβώς κάνει, που το έχουν πολλές συσκευές! Edited January 4, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Στο 830 τα αλλοιώνει, ειδικά στα κάτω κουμπιά πίσω και αναζήτηση! :( Στο 650 ίσως να μη το κάνει, διότι αυτά είναι στην οθόνη! Έτσι λέω εγώ... Το Gorilla ήθελα να μάθω τι ακριβώς κάνει, που το έχουν πολλές συσκευές! Όντως το Gorilla κυρίως για γρατζουνιές είναι κτλ :) Edited January 4, 2017 by Exposed_Bone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Νομίζω τα gorilla 3 έχουν αντοχή σε γρατσουνιές και ποιο δυνατά σε πτωσης ενώ τα 4 ειναι ακόμα ποιο δυνατά και αντέχουν σε ποιο δύσκολες πτώσης αλλα δεν έχουν την ίδια αντοχή σε γρατσουνιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Νομίζω τα gorilla 3 έχουν αντοχή σε γρατσουνιές και ποιο δυνατά σε πτωσης ενώ τα 4 ειναι ακόμα ποιο δυνατά και αντέχουν σε ποιο δύσκολες πτώσης αλλα δεν έχουν την ίδια αντοχή σε γρατσουνιά Πως γίνετε αυτό; να μη σπάει αλλά να γρατζουνιέται πιο εύκολα; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Γίνετε ειναι απο άλλο μίγμα φτιαγμένο το γυαλί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghost_Dog Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Καλησπέρα και καλη χρονια! Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με το 650 dual sim μου, είναι ότι: το πρωι καθως παω στη δουλεια μου, συνδεω τα hands free αλλα αν δεν κανω επανεκκίνηση στο κινητο δεν λειτουργουν. Εφόσον κανω restart και μεχρι να φτασω στη δουλεια ακουω τη μουσικουλα μου, την απενεργοποιώ καθως φτανω στο γραφειο, χτυπάει το κινητο αλλα δεν ακουω τίποτα από το hands free Ξανακανω restart και μετα όλα καλα.... Αυτό το πραγμα επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ ******* ΜΕΡΑ! :wacko: Εχετε καμια ιδεα, τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω προκαταβολικά! :happy: Edited January 28, 2017 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Καλησπέρα και καλη χρονια! Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με το 650 dual sim μου, είναι ότι: το πρωι καθως παω στη δουλεια μου, συνδεω τα hands free αλλα αν δεν κανω επανεκκίνηση στο κινητο δεν λειτουργουν. Εφόσον κανω restart και μεχρι να φτασω στη δουλεια ακουω τη μουσικουλα μου, την απενεργοποιώ καθως φτανω στο γραφειο, χτυπάει το κινητο αλλα δεν ακουω τίποτα από το hands free Ξανακανω restart και μετα όλα καλα.... Αυτό το πραγμα επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ ******* ΜΕΡΑ! :wacko: Εχετε καμια ιδεα, τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω προκαταβολικά! :happy: Το έχεις δοκιμάσει και με αλλα ακουστικά ; Sent from mTalk Edited January 28, 2017 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Καλησπέρα και καλη χρονια! Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με το 650 dual sim μου, είναι ότι: το πρωι καθως παω στη δουλεια μου, συνδεω τα hands free αλλα αν δεν κανω επανεκκίνηση στο κινητο δεν λειτουργουν. Εφόσον κανω restart και μεχρι να φτασω στη δουλεια ακουω τη μουσικουλα μου, την απενεργοποιώ καθως φτανω στο γραφειο, χτυπάει το κινητο αλλα δεν ακουω τίποτα από το hands free Ξανακανω restart και μετα όλα καλα.... Αυτό το πραγμα επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ ******* ΜΕΡΑ! :wacko: Εχετε καμια ιδεα, τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω προκαταβολικά! :happy: Τι εταιρείας είναι τα ακουστικά; Με της nokia δεν είχα ποτέ θέμα πάντως. Edited January 28, 2017 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts