Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λίγο πιο χαμηλά και θα φαινόταν η εκκλησία :lol:

Κλαίω με λυγμούς.........

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν βλέπω να ανεβάζει κανείς για σύγκριση από iphone7 η δεν είναι εξίσου καλές ? Ασχετος από φωτό αλλά πίστευα ότι με το 7άρι που πήρα είχα πάρα πολύ καλές φωτό αλλά αρχίζω να διερωτώμαι με αυτά που διαβάζω εδώ, ας μου πει κάποιος υπεύθυνα την γνώμη του!

Δεν βλέπω να ανεβάζει κανείς για σύγκριση από iphone7 η δεν είναι εξίσου καλές ? Ασχετος από φωτό αλλά πίστευα ότι με το 7άρι που πήρα είχα πάρα πολύ καλές φωτό αλλά αρχίζω να διερωτώμαι με αυτά που διαβάζω εδώ, ας μου πει κάποιος υπεύθυνα την γνώμη του!

Εφόσον δηλώνεις άσχετος από φωτό, το 7ρι θα σε ικανοποιήσει χωρίς πρόβλημα! Όταν μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς πλήρως, βλέποντας και τεχνικές από εδώ μέσα, τότε θα καταλαβαίνεις από μόνος σου ποιο είναι το καλύτερο

Sent from my iPhone using Tapatalk

HTC 10 Auto

http://i66.tinypic.com/30dcvih.jpg

Καλό αυτό...έχω μια από το ίδιο ακριβώς σημείο!!! Δεν την ανεβάζω γιατί δεν είναι και πολύ καλή.. Αλλά μόλις είδα τη δική σου μου ήρθε στο μυαλό. :cool:

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Καλό αυτό...έχω μια από το ίδιο ακριβώς σημείο!!! Δεν την ανεβάζω γιατί δεν είναι και πολύ καλή.. Αλλά μόλις είδα τη δική σου μου ήρθε στο μυαλό. :cool:

Χαχα ωραίος. Βαλτή αν θες δε πειράζει.

Ήσουν στο καράβι σήμερα;

Πραγματικά διαφέρει ελάχιστα το σημείο λήψης.

Θεωρώ απειροελάχιστο το ποσοστό να συμβεί κάτι τέτοιο (τυχαία εννοείται) και όμως συνέβη).

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

manual lg g5

34118784055_36e2ab2cf3_c.jpg20170416_000135 by carola menefee, on Flickr

33734152720_fda0d75dd4_c.jpg20170416_000039 by carola menefee, on Flickr

Για άλλη μια φορά εντυπωσιακός! Είσαι μεγάλος μάστορας της φωτογραφίας και έχω εντυπωσιαστει ξανά! Σίγουρα έχεις χέρι αλλά το κινητό είναι τοπ γιατί σε κάθε φωτογραφία σου δεν υπάρχει τίποτα μέτριο.

Ανεβάζεις συνέχεια με αυτό το 950 και τόσο καιρό δεν σου έχω πει πόσο Φοβερές φωτογραφίες πιάνεις. Έχω εντυπωσιαστει, αλλά είναι κινητό με windows απάνω και δε θα με βόλευε πιστεύω αλλιώς με τρώει πολύ η κάμερα του.

πανεμορφο γατι.μοιαζει με τον ταρζαν μου,που ανεβασα ποιο πανω.να ανοιξουμε ένα θεμα με τα ζωάκια μας αν δεν εχει ανοιχτει:happy:

Tcl 20 5g

Ανεβάζεις συνέχεια με αυτό το 950 και τόσο καιρό δεν σου έχω πει πόσο Φοβερές φωτογραφίες πιάνεις. Έχω εντυπωσιαστει, αλλά είναι κινητό με windows απάνω και δε θα με βόλευε πιστεύω αλλιώς με τρώει πολύ η κάμερα του.

Έχοντας περάσει από αυτό, με το ίδιο σκεπτικό -έλα μωρέ Windows Phone είναι θα αντέξω- να σου πω πως εγώ δεν άντεξα. Πολύ λίγες επιλογές αν είσαι power user, και πολλά πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις σε Windows Phone αν γενικά ψάχνεσαι με εφαρμογές και τέτοια. Αν μπαίνεις FB-Insta-Camera-Web και δεν έχεις κανένα δεσμό με Google Apps (ούτε Maps), μόνο τότε για μένα αξίζει να πας σε WP. Πλέον που είναι και end-of-life λειτουργικό....

πανεμορφο γατι.μοιαζει με τον ταρζαν μου,που ανεβασα ποιο πανω.να ανοιξουμε ένα θεμα με τα ζωάκια μας αν δεν εχει ανοιχτει:happy:

Θα το ψάξω και θα ανοίξω ένα αργότερα σήμερα... :)

Έκανα κάτι δοκιμές με s7 edge και htc 10 (όλα στο αυτόματο. Νυχτερινές μάλλον Παρασκευή μαζί με manual)

Πρώτα του s7

http://i65.tinypic.com/29456h0.jpg

http://i68.tinypic.com/2dse93p.jpg

http://i67.tinypic.com/2mhs8bo.jpg

http://i64.tinypic.com/axh44h.jpg

http://i63.tinypic.com/2menvd5.jpg

http://i68.tinypic.com/24o659y.jpg

Πρώτη φωτογραφία:το Samsung έβγαλε ακριβώς το κόκκινο που έχει το αυτοκόλλητο (Δεν το περίμενα όμως,το htc το έβγαλε αρκετά σκουρο

Δεύτερη φωτογραφία: Κατά 90% το s7 έβγαλε τα χρώματα όπως ήταν εκείνη την στιγμή.Του htc πολύ φωτεινή αλλά λάθος χρώματα

Τρίτη φωτογραφία: Το htc έβγαλε τον δρόμο σχεδόν όπως ήταν . Λίγο φωτεινός απ ότι ήταν αλλά έπεσε πολύ κοντά. Τον ουρανό τον έβγαλε πολύ φωτεινό,ήταν σχεδόν όπως του s7.εχω την εντύπωση ότι είναι λίγο θολή. Αντίθετα το s7 έβγαλε σχεδόν τον ουρανό ίδιο,έβγαλε τον δρόμο κιτρινωπό αλλά πέτυχε το χρώμα δεξιά στο κτήριο

Δεν είναι κάνα σπουδαίο συγκριτικό αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά χρωμάτων. Εδώ σε αυτές τις φωτογραφίες κερδίζει για μένα το s7 γιατί ήταν σχεδόν σε όλα μέσα.

Edited by giorgos_dinamik

Έκανα κάτι δοκιμές με s7 edge και htc 10 (όλα στο αυτόματο. Νυχτερινές μάλλον Παρασκευή μαζί με manual)

Πρώτα του s7

.

ελα, πες το, εβαλες Manual με λαθος ρυθμισεις στο 10αρι..:lol:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ελα, πες το, εβαλες Manual με λαθος ρυθμισεις στο 10αρι..:lol:

Χαχαχαχαχα είναι και αυτό μια λύση :lol:

Πρώτα του s7

http://i63.tinypic.com/2menvd5.jpg

http://i68.tinypic.com/24o659y.jpg

Πρώτη φωτογραφία:το Samsung έβγαλε ακριβώς το κόκκινο που έχει το αυτοκόλλητο (Δεν το περίμενα όμως,το htc το έβγαλε αρκετά σκουρο

Δεύτερη φωτογραφία: Κατά 90% το s7 έβγαλε τα χρώματα όπως ήταν εκείνη την στιγμή.Του htc πολύ φωτεινή αλλά λάθος χρώματα

Τρίτη φωτογραφία: Το htc έβγαλε τον δρόμο σχεδόν όπως ήταν . Λίγο φωτεινός απ ότι ήταν αλλά έπεσε πολύ κοντά. Τον ουρανό τον έβγαλε πολύ φωτεινό,ήταν σχεδόν όπως του s7.εχω την εντύπωση ότι είναι λίγο θολή. Αντίθετα το s7 έβγαλε σχεδόν τον ουρανό ίδιο,έβγαλε τον δρόμο κιτρινωπό αλλά πέτυχε το χρώμα δεξιά στο κτήριο

Δεν είναι κάνα σπουδαίο συγκριτικό αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά χρωμάτων. Εδώ σε αυτές τις φωτογραφίες κερδίζει για μένα το s7 γιατί ήταν σχεδόν σε όλα μέσα.

Οσο καλυτερα χρωματα και αν εχει μια ληψη, αν βγαινει τοσο θολη δεν εχει νοημα. Στη νυχτερινη που τραβηξες δεν υπαρχει συζητηση, ειναι σαφεστατα καλυτερη του s7. Δεν ξερω αν εστιασες λαθος ή αν εχει και λιγο camera shake. Ενδιαφερον θα ειχε να τραβηξεις μερικες ακομα αλλα καλυτερα στο flickr ωστε να βλεπουμε exif (ή εστω να μας γραψεις shutter speed και iso)

Υποψιαζομαι βεβαια οτι το s7 εχει καλυτερο ois απο τα δειγματα που χω δει.

Χαχαχαχαχα είναι και αυτό μια λύση :lol:

Αν μπορείς, ανέβασέ τες στο flicr να τις δούμε ολόκληρες :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Από μια φωτογραφία τράβηξα από το καθένα μιας και τα είχα στα αυτόματα και δεν έκατσα να διαλέξω την καλθτερη. Στην πρωινή το htc ήθελε αρκετό χρόνο να εστιάσει,ίσως πάτησα σε λάθος χρόνο το κουμπί της λήψης. Για αυτό και βγήκε θολή. Άνοιξα την κάμερα και στα δύο και πάτησα λήψη. Tap to focus δεν έκανα χειροκίνητα. Θα βγάλω και άλλες εννοείτε

Flickr το απόγευμα που θα είμαι σπίτι.

Υποψιαζομαι βεβαια οτι το s7 εχει καλυτερο ois απο τα δειγματα που χω δει.

Αντρεα, το OIS του S7 ειναι μαπα, το εχουν πει και οι ειδικοι εδω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έχοντας περάσει από αυτό, με το ίδιο σκεπτικό -έλα μωρέ Windows Phone είναι θα αντέξω- να σου πω πως εγώ δεν άντεξα. Πολύ λίγες επιλογές αν είσαι power user, και πολλά πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις σε Windows Phone αν γενικά ψάχνεσαι με εφαρμογές και τέτοια. Αν μπαίνεις FB-Insta-Camera-Web και δεν έχεις κανένα δεσμό με Google Apps (ούτε Maps), μόνο τότε για μένα αξίζει να πας σε WP. Πλέον που είναι και end-of-life λειτουργικό....

Θα το ψάξω και θα ανοίξω ένα αργότερα σήμερα... :)

Δεν έχω δεσμό με Google Apps αλλά τα φοβάμαι τα windows αφού διάβασα ότι έχουν καταργηθεί και δεν εξελίσσονται. επίσης με τον καιρό πέφτει η τιμή του G5 και Μ10 οπότε αξίζει να επιλέξεις κάποιο από αυτά που είναι android. Όμως έχω εντυπωσιαστει από το 950 που είναι κορυφή μαζί με τα άλλα 2 που ανέφερα.

Πρώτα του s7

Είναι φανερό ότι την έχεις κουνησει επίτηδες την τελευταία φωτογραφία ή δεν άφησες το κινητό να εστιάσει, δε μπορεί από τα αριστουργηματα του Finn να βλέπουμε τόση διαφορά με σένα.

Edited by Mpaok7

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...