Jump to content

Web camera για παρακολούθηση

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Μόλις παρέλαβα την κάμερα της XIAOMI

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html

Αφού λοιπόν κατέβασα από το barcode της συσκευασίας την εφαρμογή Mi Home, προσπάθησα επανειλημμένως να εγκαταστήσω την κάμερα και να την συνδέσω στο router χωρίς επιτυχια..

Τα βήματα που ακολούθησα είναι:

- Τοποθέτηση κάμερας στην πρίζα (άναψε κόκκινο λαμπάκι)

- Reset στην κάμερα (ακούστηκε ηχητικό στα κινέζικα και αναβοσβηνε το λαμπάκι)

- Ζήτησε δίκτυο & password το κινητό για σύνδεση, τα τοποθέτησα

- Εβγαλε στην οθόνη κινητού ένα QR code, το οποίο έβαλα μπροστα στην κάμερα να το διαβάσει (ακούστηκε νέο ηχητικό στα κινέζικα και το λαμπάκι έγινε σταθερό μπλε)

- Άρχισε να κάνει pairing και να μετρά ποσοστό, κάπου στο 90% με πέταγε έξω, γράφοντας μήνυμα timed out..

Δοκίμασα να κατεβάσω την Yi Home εφαρμογή, αλλά και εκεί απέτυχα να εγκαταστήσω την κάμερα.. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω αν υπάρχει επιλογή για αγγλικά, μάλλον δεν υπάρχει τετοια δυνατότητα..

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά.. Μήπως μου διαφεύγει κάτι ως αρχάριος?

Ξέρει κανείς να μου πει καταρχάς αν η συσκευή είναι για Ευρώπη καταρχάς (μου έστειλαν ευρωπαικό αντάπτορα, οπότε εικάζω ότι κάνει για Ευρώπη). Τέλος, ξέρει κανείς να μου πεί πως λέγεται η συσκευή, ώστε να την επιλέξω από το μενού χειροκίνητα? (Yi Home, Yi Dome, Yi 1080p Home?)...καπως αλλιώς?

Ευχαριστώ πολύ!!

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Καλημέρα σας,

Αφού λοιπόν κατέβασα από το barcode της συσκευασίας την εφαρμογή Mi Home, προσπάθησα επανειλημμένως να εγκαταστήσω την κάμερα και να την συνδέσω στο router χωρίς επιτυχια..

- Εβγαλε στην οθόνη κινητού ένα QR code, το οποίο έβαλα μπροστα στην κάμερα να το διαβάσει (ακούστηκε νέο ηχητικό στα κινέζικα και το λαμπάκι έγινε σταθερό μπλε)

- Άρχισε να κάνει pairing και να μετρά ποσοστό, κάπου στο 90% με πέταγε έξω, γράφοντας μήνυμα timed out..

Δοκίμασα να κατεβάσω την Yi Home εφαρμογή, αλλά και εκεί απέτυχα να εγκαταστήσω την κάμερα.. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω αν υπάρχει επιλογή για αγγλικά, μάλλον δεν υπάρχει τετοια δυνατότητα..

Ξέρει κανείς να μου πει καταρχάς αν η συσκευή είναι για Ευρώπη καταρχάς (μου έστειλαν ευρωπαικό αντάπτορα, οπότε εικάζω ότι κάνει για Ευρώπη). Τέλος, ξέρει κανείς να μου πεί πως λέγεται η συσκευή, ώστε να την επιλέξω από το μενού χειροκίνητα? (Yi Home, Yi Dome, Yi 1080p Home?)...καπως αλλιώς?

Ευχαριστώ πολύ!!

To link δεν ανοίγει από tapatalk.

Εγώ μια 720 που έχω μια χαρά την δουλεύω με το κινέζικο ΥΙ ΗΟΜΕ.

Μήπως αυτό θες και εσύ για να λειτουργήσει.

Και μην αγχώνεσαι,.έχει αγγλικά μέσα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δυστυχώς φίλε μου, εχω κατεβάσει και αυτή την εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά στο σετάρισμα με την Mi Home, αλλά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία....Αναρωτιέμαι αν χρειάζεται κάποιο update, ώστε να λειτουργήσει κανονικά, πραγματα τα οποία δυστυχως δεν πολυκατέχω..Τι να πω..

Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ!!

βρες την εφαρμογή YI Home με αριθμό έκδοσης 2.10.2.20_20170601 , πάτησε + πάνω δεξιά και εκεί έχει δύο κάμερες 1080 την YI 1080P home camera 2 & την YI 1080P home camera , προσπάθησε και με τις δύο αυτές επιλογές

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυστυχώς φίλε μου, εχω κατεβάσει και αυτή την εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά στο σετάρισμα με την Mi Home, αλλά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία....Αναρωτιέμαι αν χρειάζεται κάποιο update, ώστε να λειτουργήσει κανονικά, πραγματα τα οποία δυστυχως δεν πολυκατέχω..Τι να πω..

Από πού την κατέβασες;

Amazon Fire stick 4k max

Φιλε Taliban δυστυχως....Ούτε με την version της Yi Home που μου προτείνεις κατάφερα κάτι..Τόσο η Mi Home app όσο και η Yi Home app, ενώ έχουν αγγλικό μενού, η κάμερα μιλάει μόνο κινέζικα και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την διαδικασία...

Αναρωτιέμαι αν έχω πάρει κάποια κινέζικη version που δεν λειτουργεί εκτός Κίνας, τι άλλο να πω..Ή αν έχω θέμα με την IP μου..Απογοήτευση..:cry::worry:

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε Taliban δυστυχως....Ούτε με την version της Yi Home που μου προτείνεις κατάφερα κάτι..Τόσο η Mi Home app όσο και η Yi Home app, ενώ έχουν αγγλικό μενού, η κάμερα μιλάει μόνο κινέζικα και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την διαδικασία...

Αναρωτιέμαι αν έχω πάρει κάποια κινέζικη version που δεν λειτουργεί εκτός Κίνας, τι άλλο να πω..Ή αν έχω θέμα με την IP μου..Απογοήτευση..:cry::worry:

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι στο καλό αγόρασα??

Από το play store την κατέβασα..

Ε άρα δεν έβαλες την κινεζική εφαρμογή.

Στο play store είναι άλλη.

Βρες αυτή που σου λέω για να κάνεις δουλειά. Υπάρχει στο MI store, στα Meizu apps κλπ.

Η κάμερα αν είναι κινεζική, λογικό να μιλάει κινέζικα. Δεν αλλάζει αυτό. Έτσι κάνει και η δικιά μου, αλλά δεν σε νοιάζει αυτό.

Το μενού της εφαρμογής σε ενδιαφέρει που ειναι στα αγγλικά, όπως ανέφερα.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, φίλε, κατέβασα τόσο την Yi Home από Play Store (ακόμη και στην έκδοση που αναφέρει ο φίλος Taliban) όσο και την Mi Home από το Mi Store, στα αγγλικά και οι δυο.

Αυτό που λέω και αναρωτιέμαι όμως είναι αν έχω αγοράσει τελικά κάμερα μόνο ως China Version (και όχι International), η οποία δεν μπορεί να εγκατασταθεί εκτός Κίνας...

Ναι, φίλε, κατέβασα τόσο την Yi Home από Play Store (ακόμη και στην έκδοση που αναφέρει ο φίλος Taliban) όσο και την Mi Home από το Mi Store, στα αγγλικά και οι δυο.

Αυτό που λέω και αναρωτιέμαι όμως είναι αν έχω αγοράσει τελικά κάμερα μόνο ως China Version (και όχι International), η οποία δεν μπορεί να εγκατασταθεί εκτός Κίνας...

Τότε κάτι κάνεις λάθος και δεν φταίει η κάμερα.

Δεν γίνεται χρήστες από Ιταλία, Ισπανία κλπ να γράφουν στα reviews ότι τους παίζει μια χαρά.

Από το Mi store, έβαλες την κινεζική Yi Home?

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις την xiaomi mijia. Μην κατεβάζεις τη yi home από play store αλλά Κατέβασέ την από κάποιο κινέζικο market. Επίσης το πιο σημαντικό: τι region επιλέγεις όταν πας να συνδεθείς? Θέλει να επιλέξεις China.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Για αυτο λέμε να μην περνετε της πατατες της xiaomi..προφανώς η έκδοση σου είναι κινεζική και δεν δουλεύει Ευρώπη.Υπάρχουν οδηγοί για μετατροπή ώστε να παίξει στο ίντερνετ καθώς και στο ελληνικό mi forum ώστε να κάνεις την κάμερα να μιλάει αγγλικα,φυσιολογικά δεν αλλάζει κάτι με την 720..να σε δω τι θα κάνεις όταν καταλάβαμε ότι η κάμερα καταγράφει 6 δευτερόλεπτα βίντεο κάθε φορά που εντοπισει κίνηση και αυτό με 11 λεπτά διαφορα...Έχω δύο και πήρα και 3 digoo m2 στα 15 δολάρια,απείρως καλύτερες κάμερες και συνδέονται με την πρώτη.Στην xiaomi μπορεί ν συνδέεται μονο απο το mi home και σε 20 λεπτά να μπορείς να.μπεις μονο απο το yi app

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Σχόλια για την mijia 720p?

Είναι σε καλή τιμή.

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_633879.html

Πώς συγκρίνεται με την Xiaomi 720p dome camera που παίζει 10-15$ πιο πάνω;

Amazon Fire stick 4k max

Μπαίνω στον πειρασμό να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος φίλος που διαθέτει την ίδια (Xiaomi Mijia 1080p Smart Camera) ή την προηγούμενη, ώστε να με εξυπηρετήσει και να την εγκαταστήσουμε μαζί για 2 λεπτάκια..

Την χρειάζομαι για να παρακολουθώ και να επικοινωνώ με το μωρό μου.

Μένω Πετρούπολη.

Σχόλια για την mijia 720p?

Είναι σε καλή τιμή.

http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_633879.html

Πώς συγκρίνεται με την Xiaomi 720p dome camera που παίζει 10-15$ πιο πάνω;

Έχω κάμερες και της Yi και της Xiaomi. Συμπέρασμα και συμβουλή > ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ Xiaomi ! Σαν κάμερες έχουν πολύ καλή εικόνα αλλά η εφαρμογή τους (Mi Home) είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ! Προτιμήστε τις κάμερες YI με κλειστά μάτια...

Σε καλή τιμή είναι αυτή, προτίμησε την άφοβα :

http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U--Edition-YI--Home-Camera-HD-720p-Smart-WiFi-IP-Camera-Night-Vision--Motion-Detection--Video-Monitor-IP--Network-Surveillance--Home-security---White-365045.html

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Έχω κάμερες και της Yi και της Xiaomi. Συμπέρασμα και συμβουλή > ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ Xiaomi ! Σαν κάμερες έχουν πολύ καλή εικόνα αλλά η εφαρμογή τους (Mi Home) είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ! Προτιμήστε τις κάμερες YI με κλειστά μάτια...

Σε καλή τιμή είναι αυτή, προτίμησε την άφοβα :

http://www.geekbuying.com/item/-Official-E-U--Edition-YI--Home-Camera-HD-720p-Smart-WiFi-IP-Camera-Night-Vision--Motion-Detection--Video-Monitor-IP--Network-Surveillance--Home-security---White-365045.html

Είδες καθόλου τα λινκ;

Καμία σχέση αυτή που ποστάρεις.

Ψάχνω 360 κάμερα.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε Harmon μιας και έχεις κάμερα Xiaomi, θα σου ήταν εύκολο να με εξυπηρετήσεις ως προς την εγκατάσταση της Mijia που παρέλαβα?

Είδες καθόλου τα λινκ;

Καμία σχέση αυτή που ποστάρεις.

Ψάχνω 360 κάμερα.

Ναι, έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα ότι ήθελες 360 κάμερα, έκανα focus μόνο στην Xiaomi...

Οκ, ρίξε μια ματιά εδώ στις κάμερες της Yi. Σαφώς και είναι ακριβότερες αλλά σαφώς και αξίζουν τα παραπάνω χρήματα...

http://www.geekbuying.com/search?keyword=Yi%20home%20camera

Φίλε Harmon μιας και έχεις κάμερα Xiaomi, θα σου ήταν εύκολο να με εξυπηρετήσεις ως προς την εγκατάσταση της Mijia που παρέλαβα

Δώσε μου το τηλεφωνό σου με p.m και θα επικοινωνήσουμε αύριο μήπως μπορέσω να βοηθήσω :)

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Καλησπέρα Harmon17,

σου απαντώ καθυστερημένα λόγω δουλειάς, μόλις είδα την απάντησή σου και σου απάντησα με p.m.

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την προθυμία σου.

Καλημέρα, ψάχνω ip κάμερα εσωτερικού χώρου με pan-tilt-zoom, στην οποία να λειτουργεί αποδεδειγμένα αξιόπιστα και άμεσα η ειδοποίηση του motion detection alarm.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Έχεις την xiaomi mijia. Μην κατεβάζεις τη yi home από play store αλλά Κατέβασέ την από κάποιο κινέζικο market. Επίσης το πιο σημαντικό: τι region επιλέγεις όταν πας να συνδεθείς? Θέλει να επιλέξεις China.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Καλησπέρα φίλε μου,

Ποιο κινέζικο market προτείνεις να κατεβάσω την εφαρμογή του Yi Home??

Επίσης, πως επιλέγω region China??

Καλησπέρα φίλε μου,

Ποιο κινέζικο market προτείνεις να κατεβάσω την εφαρμογή του Yi Home??

Επίσης, πως επιλέγω region China??

XIAOMI ή MEIZU

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα, ψάχνω ip κάμερα εσωτερικού χώρου με pan-tilt-zoom, στην οποία να λειτουργεί αποδεδειγμένα αξιόπιστα και άμεσα η ειδοποίηση του motion detection alarm.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σταύρο καλησπέρα..πάνε πάρε μια doogee απο το banggood ..Είναι πολύ καλές και φθηνές..Εγώ xiaomi δεν ξαναπερνω..

Φιλικά Γιώργος

Γιατί το λες αυτό για την ΧΙΑΟΜΙ;; Κακή ποιότητα κάμερας ή απέτυχες να την εγκαταστησεις;; Την mijia έχω πάρει, ακόμη να καταλάβω τι λάθος κάνω κατά την εγκατάσταση..

Εκτός από της διαφορές εκδόσεις,την κινέζικα κτλ

Είχα δώσει 33 ευρω για την yi 720 χωρίς νυχτερινή όραση.το έβαλα το wifi router της xiaomi ,τι κάρτες(άσε που που έχει κάψει 6 32αρες σε δύο χρονια) η κάμερα σε ενημερώνει για κάποιο θέμα για 6 δευτερολεπτα καταγραφεις βιντεο στο cloud και αυτό κάθε 11 λεπτά..άσε που πολλές ειδοποιήσεις αργούν η μια παίζουν στο yi πρόγραμμα,μια στο βγάζει σφάλμα και τρέχει στο mi home ..Η δεν τρέχει πουθενα..Μετά από λίγο καιρό πήρα την digoo m2 ..Στα 15 δολλαρια..με φοβερές κρυπτογραφησεις ειδοποιήσεις μέσω email καταγραφή συνεχόμενη για εβδομαδες και χίλια δυο πράγματα..περιστρεφομενη( και σε υψος)

Με 6 led για νυχτερινή που κάνει την νύχτα μερα..τρεις πήρα και δουλευουν αψογα..

Άσε που συνδέονται και στο μεταγραφικό της εταιριας και της συνδέεις και με Ethernet οπότε μπορείς να της χρησιμοποιησεις σαν πλήρες σύστημα καταγραφης

Φιλικά Γιώργος