harmon17 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αυτά δεν είναι προβλήματα. Έτσι δουλεύει η κάμερα. Πρόβλημα λέμε κάτι που χάλασε. Όχι κάτι που έτσι είναι σχεδιασμένο να δουλεύει έτσι από την αρχή. Sent from my m1 note using Tapatalk Για προβλήματα λοιπόν... Σήμερα η εφαρμογή έχει "τρελαθεί" ! - Μου ζητά επανηλημμένως να κάνω login στον λογαριαμό μου. Το κάνω και μετά απο λίγο πάλι τα ίδια... - 2 μέρες τώρα έχει σταματήσει την εγγραφή video (όταν πιάνει κίνηση) - Ο φάκελος με τα προηγούμενα video ξαφνικά είναι άδειος ! - Ειδοποιήσεις για κίνηση σταμάτησε να στέλνει... - Η κάμερα αργεί (όταν είμαι login) απελπιστικά να συνδεθεί... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Για προβλήματα λοιπόν... Σήμερα η εφαρμογή έχει "τρελαθεί" ! - Μου ζητά επανηλημμένως να κάνω login στον λογαριαμό μου. Το κάνω και μετά απο λίγο πάλι τα ίδια... - 2 μέρες τώρα έχει σταματήσει την εγγραφή video (όταν πιάνει κίνηση) - Ο φάκελος με τα προηγούμενα video ξαφνικά είναι άδειος ! - Ειδοποιήσεις για κίνηση σταμάτησε να στέλνει... - Η κάμερα αργεί (όταν είμαι login) απελπιστικά να συνδεθεί... Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα. Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση της εφαρμογής με τελευταίο firmware της κάμερας; Ποια κάμερα είπαμε ότι δουλεύεις ακριβώς; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα. Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση της εφαρμογής με τελευταίο firmware της κάμερας; Ποια κάμερα είπαμε ότι δουλεύεις ακριβώς; Sent from my m1 note using Tapatalk Αυτή έχω http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/IMG_0730_zps0vqrssc5.jpeg Και είναι ενημερωμένες με τις τελευταίες εκδόσεις και η app και η κάμερα. Σήμερα επανήλθε σε κανονική λειτουργία... Μάλλον ήταν κάποιο πρόβλημα στους servers της Xiaomi, τι να πω... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 να κανω μια ερωτηση.. σε ποιο σημειο ειναι καλυτερα να μπει η καμερα: σε γωνια ή στη μεση μιας πλευρας; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 να κανω μια ερωτηση.. σε ποιο σημειο ειναι καλυτερα να μπει η καμερα: σε γωνια ή στη μεση μιας πλευρας; Πώς θα στο απαντήσουμε αυτό; Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη αν δεν έχουμε δει τον χώρο. Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις δοκιμές με την κάμερα και να δεις τι βλέπεις μέσα από την εφαρμογή,καθώς αλλάζεις γωνίες λήψης. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Είχα γράψει και παλαιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι κοντά σε αυτό που ζητάω. Θέλω να βάλω μερικές κάμερες στο χωριό που δεν μένουμε μόνιμα για παρακολούθηση. Οπότε θέλω, ανιχνευτή κίνησης και ειδοποίηση να κάνουν για εξωτερικό χώρο (βροχή δεν θα πιάνει καθώς θα είναι σε υπόστεγο αλλά το κρύο του χειμώνα δεν το γλιτωνω) να μπορώ να βλέπω μέσω κάποιον άλλον υπολογιστή, μην υπάρχει interface μόνο για android κυκλική εγγραφή (δλδ θέλω να τραβάει μόνιμα αλλά αν καταλάβει κίνηση να ειδοποιεί) να τραβάει επαρκώς καλά στα σκοτεινά αν γίνεται η εγγραφή να γίνεται και σε πχ WiFi σκληρό ή κάπως ονλαιν ώστε αν του κόψει του πιθανού κλέφτη να μην πάρει την sd και φύγει (αν γίνεται ονλαιν δεν με νοιάζει η κυκλική εγγραφή) Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις έκανα την κάτωθι παραγγελία: http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html?wid=21 Γνωρίζει κάποιος χρήστης αν είναι αξιόπιστη κάμερα? Υποστηρίζει ελληνικά/αγγλικά σε manual ή ως γλώσσα καθοδήγησης στην κάμερα κατά την εγκατάσταση? Περιέχει αντάπτορα (αν και ζήτησα να μου στείλουν..)?? Η εγκατάσταση είναι εύκολη και ποιοapp απαιτεί κατά την εγκατάσταση (διαβάζω για Yi Home και Xiaomi Home). Ελπίζω να μην το μετανιώσω.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις έκανα την κάτωθι παραγγελία: http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html?wid=21 Γνωρίζει κάποιος χρήστης αν είναι αξιόπιστη κάμερα? Υποστηρίζει ελληνικά/αγγλικά σε manual ή ως γλώσσα καθοδήγησης στην κάμερα κατά την εγκατάσταση? Περιέχει αντάπτορα (αν και ζήτησα να μου στείλουν..)?? Η εγκατάσταση είναι εύκολη και ποιοapp απαιτεί κατά την εγκατάσταση (διαβάζω για Yi Home και Xiaomi Home). Ελπίζω να μην το μετανιώσω.. Δεν θα έπρεπε αυτές οι ερωτήσεις να γίνουν πριν την αγορά;; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εδω έχεις ένα δίκιο :).. Αν εισαι και κάτοχος και μπορείς να διαφωτίσεις εναν ανυπόμονο καταναλωτη, θα ημουν υποχρεωμένος.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εδω έχεις ένα δίκιο :).. Αν εισαι και κάτοχος και μπορείς να διαφωτίσεις εναν ανυπόμονο καταναλωτη, θα ημουν υποχρεωμένος.. αν είναι κινεζικη βερσιον και με την λογική παραγωγής της αντίστοιχης 720p υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δουλέψει από καθόλου έως πολύ δύσκολα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Πωωω, τωρα με σκοτώνεις.. Στο θέμα της παραγγελίας αναφέρει ότι το προϊόν αποστέλλεται σε 262 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Θεώρησα ότι τουλαχιστον θα έχει αγγλικά και θα καταφέρω μέσω του Mi app να το δουλέψω. Αν είναι η κινέζικη version γιατί να υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο. Με παρέσυρε και το γεγονός ότι στο discussion πεδίο κάτω κάτω, ρωτούν από Μεξικό, Ισπανία κλπ για το προϊόν. Είμαι μπερδεμένος τώρα. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 αν είναι κινεζικη βερσιον και με την λογική παραγωγής της αντίστοιχης 720p υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δουλέψει από καθόλου έως πολύ δύσκολα Γιατί το λες αυτό; Έχω την κινεζική 720p και μια χαρά παίζει με την επίσημη εφαρμογή. Μιλάει κινέζικα στο σεταρισμα, αλλά η εφαρμογή είναι στα αγγλικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Γιατί το λες αυτό; Έχω την κινεζική 720p και μια χαρά παίζει με την επίσημη εφαρμογή. Μιλάει κινέζικα στο σεταρισμα, αλλά η εφαρμογή είναι στα αγγλικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Αναφέρομαι σε αυτές με firmware μετά Νοέμβρη 2015 που είχαν θέματα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Αναφέρομαι σε αυτές με firmware μετά Νοέμβρη 2015 που είχαν θέματα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια firmware του 2015; Έχουν βγει πόσα άλλα firmware από τότε. Έχουμε 2017. Ποιο το νόημα να αναφέρεσαι σε μια παλιά προσωρινή κατάσταση, αν το πρόβλημα έχει λυθεί επί του παρόντος; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ποια firmware του 2015; Έχουν βγει πόσα άλλα firmware από τότε. Έχουμε 2017. Ποιο το νόημα να αναφέρεσαι σε μια παλιά προσωρινή κατάσταση, αν το πρόβλημα έχει λυθεί επί του παρόντος; Sent from my m1 note using Tapatalk η 720p η κινέζικη έκδοση με αριθμό παραγωγής μετά τον Νοέμβριο του 2015 είχαν προβλήματα συμβατότητας στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται γενικά εκτός Κίνας . Δεν γνωρίζω αν και για την 1080 αν ισχύει κάτι αντίστοιχο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 η 720p η κινέζικη έκδοση με αριθμό παραγωγής μετά τον Νοέμβριο του 2015 είχαν προβλήματα συμβατότητας στην Ελλάδα και από ότι φαίνεται γενικά εκτός Κίνας . Δεν γνωρίζω αν και για την 1080 αν ισχύει κάτι αντίστοιχο Και σου λέω ότι κανένα τέτοιο πρόβλημα δεν έχει η δικιά μου και δεν μένω Κίνα! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 (edited) Όσοι αγόρασαν την κάμερα 720 με ημερομηνία παραγωγής πριν τον Νοέμβρη του 2015 δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 1, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Όσοι αγόρασαν την κάμερα 720 με ημερομηνία παραγωγής πριν τον Νοέμβρη του 2015 δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τέλη Οκτώβρη 2015 την αγόρασα, οπότε είναι αυτό που λέτε τότε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Όσοι αγόρασαν την κάμερα 720 με ημερομηνία παραγωγής πριν τον Νοέμβρη του 2015 δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Για όσους αγόρασαν την 1080p ισχύει κάτι ανάλογο, ξέρεις?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Για όσους αγόρασαν την 1080p ισχύει κάτι ανάλογο, ξέρεις?? Η 1080 που είναι σαν κύβος δουλεύει με την mi home εφαρμογή οκ, την έχω και αυτή. Η 1080 που ψάχνεις εσύ που είναι το case της ίδιο με της 720 δεν την έχουν πολλοί ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται, ψαξτο στα xiaomi forum αν και τι παίζει Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Φίλε Taliban, εσύ έχεις την 1080, η οποία ήταν μέχρι πρόσφατα presale από Gearbest?? Σε αυτή αναφέρομαι.. Όταν λες Mi Home, εννοείς ότι πρέπει να την κατεβάσω από το Google Play και να την διαχειριστώ.. Τυχαίνει να έχω και κινητό της Xiaomi, δεν ξέρω να μπορώ να πράξω ανάλογα με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Remote. Σε ευχαριστώ. Edited May 2, 2017 by estiakos Προσθήκη πρότασης Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Φίλε Taliban, εσύ έχεις την 1080, η οποία ήταν μέχρι πρόσφατα presale από Gearbest?? Σε αυτή αναφέρομαι.. Όταν λες Mi Home, εννοείς ότι πρέπει να την κατεβάσω από το Google Play και να την διαχειριστώ.. Τυχαίνει να έχω και κινητό της Xiaomi, δεν ξέρω να μπορώ να πράξω ανάλογα με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Remote. Σε ευχαριστώ. εγώ έχω αυτή http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_487830.html?wid=21 και η διαχείριση μέσω αυτής https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=el δεν έχω xiaomi κινητό για να σε βοηθήσω . Γενικά δουλεύει καλά και με τις ειδοποιήσεις, σήμερα όμως δεν μου λειτουργεί....παθαίνει κάτι κουλά ώρες-ώρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα και τo link της εφαμογής. Κάτι τελευταίο: Επειδή εγώ αναφέρομαι σε αυτή http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html πιστευεις ότι θα παίξει Ελλάδα ή θα αντιμετωπίσω πρόβλημα κατά την εγκατάσταση?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα και τo link της εφαμογής. Κάτι τελευταίο: Επειδή εγώ αναφέρομαι σε αυτή http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_615275.html πιστευεις ότι θα παίξει Ελλάδα ή θα αντιμετωπίσω πρόβλημα κατά την εγκατάσταση?? για αυτή έγραψα ότι στην 720p έκδοση που επίσης έχω , όσες ήταν παραγωγής μετά 11-2015 είχαν θέμα στην ευρώπη, δεν γνωρίζω εάν ισχύει κάτι τέτοιο και για την 1080, καλό θα ήταν να ρώταγες στο κατάστημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ok, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπερ-πολυτιμη βοήθειά σου!! Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts