Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω πως ακομα και μετα την εγγυηση αν πεσει σε bootloop οφειλουν να το επισκευασουν βαση νομου αν θυμαμαι καλα.

Μπαα δεν πιστευω.Αν οντως ισχυει θα θελει πολυ κυνηγι που δεν θ αξιζει να ασχοληθεις.

Νομιζω πως ακομα και μετα την εγγυηση αν πεσει σε bootloop οφειλουν να το επισκευασουν βαση νομου αν θυμαμαι καλα.
Αυτό πάντως αν ισχύσει θα είναι πολύ καλό! Μακαρι τι να πω! Θα δείξει..

Παντως θα ηθελα να δω τα σχολια των υποστηρικτων της συσκευης αν παθουν bootloop μολις τελειωσει η εγγυηση. 1 2 μηνες μετα την ληξη για παράδειγμα..

Έχει τύχει σε κανένα εδώ μέσα αυτή η περίπτωση;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έχει τύχει σε κανένα εδώ μέσα αυτή η περίπτωση;

Δεν νομιζω.. :p

Ειχα ακουσει παλια παντως πως αν κατι ειναι εκτος εγγυησης αλλα υπαρχει κατασκευαστικο λαθος (και να εχει γινει ανακοινωση απο την ιδια την εταιρια) οφειλει να το επισκευασει και εις περας εγγυησης αλλα δεν ξερω αν ειχε να κανει με ανακληση ή οχι και ηταν για μηχανη.

Σε μια τετοια περιπτωση παντως αν βρεθει καποιος δεν χανει τιποτα να παρει ενα τηλ να μαθει σε κανενα ινκα και με τη σειρα του να μας ενημερωσει.

Δεν νομιζω.. :p

Ειχα ακουσει παλια παντως πως αν κατι ειναι εκτος εγγυησης αλλα υπαρχει κατασκευαστικο λαθος (και να εχει γινει ανακοινωση απο την ιδια την εταιρια) οφειλει να το επισκευασει και εις περας εγγυησης αλλα δεν ξερω αν ειχε να κανει με ανακληση ή οχι και ηταν για μηχανη.

Σε μια τετοια περιπτωση παντως αν βρεθει καποιος δεν χανει τιποτα να παρει ενα τηλ να μαθει σε κανενα ινκα και με τη σειρα του να μας ενημερωσει.

Οταν λες μηχανη εννοεις δικυκλο;

Καλα δε ντρέπεστε να θαβεται τετοια συσκευη, η μοναδικη συσκευη που βλεπεις π.χ youtube φουλ οθονη και ταυτοχρινα βλεπεις 2 κοκκινες γραμμες πανω και κατω και στο πλαι την ωρα το σημα κτλ που ειχες καποια στιγμη!! Οταν βγεις εξω απο το σπιτι δε το συζηταμε η οθονη δεινει ρεστα, τηλεφωναρα παρτιδα 604 κ αλλαγμενη οθονη μια φορα, τοτε που οι κοκκινες γραμμες ηταν προβλημα γτ τωρα ειναι ιδιοτητα της συσκευης.

Καλα δε ντρέπεστε να θαβεται τετοια συσκευη, η μοναδικη συσκευη που βλεπεις π.χ youtube φουλ οθονη και ταυτοχρινα βλεπεις 2 κοκκινες γραμμες πανω και κατω και στο πλαι την ωρα το σημα κτλ που ειχες καποια στιγμη!! Οταν βγεις εξω απο το σπιτι δε το συζηταμε η οθονη δεινει ρεστα, τηλεφωναρα παρτιδα 604 κ αλλαγμενη οθονη μια φορα, τοτε που οι κοκκινες γραμμες ηταν προβλημα γτ τωρα ειναι ιδιοτητα της συσκευης.

Ναιιιιι αλλαααααα.. σου αλλαξαν οθονη, δηλαδη υπαρχει οθονη ως ανταλλακτικο αρα η εταιρια σημαινει οτι σε υποστηριζει και νοιαζεται. Επισης σου αλαξαν οθονη δεν ειναι κ λιγο αυτο!! Βασικα εξ αρχης υπαρχει εξουσιοδοτημενο σερβις το οποιο δεχεται τις συσκευες αυτο απο μονο του ειναι εντυπωσιακο δειγμα καλης υποστηριξης οποτε θα ξερεις πως αν το ξαναχρειαστεις βρε αδερφε θα στο ξαναφτιαξουν σιγα δεν εγινε και τιποτα. Ευτυχως που εχεις παρτιδα 604 παντως γτ αυτες ειναι απροβληματιστες :lol:

Εγώ πάντως οφείλω να το γράψω μήπως και δεν ξέρει κάποιος την προσφορά που παίζει τελευταια:

https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html Τρεχάτε...

( Συγχωρέστε με , άλλα δεν μπορώ να κρατηθώ... το διάβασα στο thread Επισημο για LG G4).

Εγώ πάντως οφείλω να το γράψω μήπως και δεν ξέρει κάποιος την προσφορά που παίζει τελευταια:

( Συγχωρέστε με , άλλα δεν μπορώ να κρατηθώ... το διάβασα στο thread Επισημο για LG G4).

Ναι γιατι δεν παραγεται αλλο και πουλαν τα αποθεματα.Ειναι γνωστο αυτο ,γιατι συνεχιζεται αυτη η μοδα κραξιματος; Ελεος...

Aυτο δειχνει πως εχει αξια το κινητο :happy:

Aυτο δειχνει πως εχει αξια το κινητο :happy:

Δείχνει ότι τέρμα τα αποθέματα. :)

Σε αυτή την περίπτωση και εγώ πουλάω το δικό μου, 2 μήνες εγγύηση ακομα γενική και 2 χρονια ακόμα παρα 10 μέρες για πλακέτα. Εχεί αλλαχθεί με πλακέτα 706 αρα εντελώς απροβλημάτιστη παρτιδα για αυτο και το δινώ 200 ευρω (στη μισή τιμή απο σκρούτζ)

Δινώ μαζι 2 καπακία (μπλε και δερμάτινο μπορντό) Και στο μαμισιο καπακί εχω περασει black fiber DBrand skin. Επίσης φοραει tempered glass και δίνω και δυο θληκες μια διάφανη σιλικόνης σφραγισμένη και μια μαύρη πολυ ανθεκτική

Απλώς δεν είναι θέμα αγγελιών εδω, υπάρχει διαφορετικό θέμα για αυτό το σκοπό :)

Δυστυχώς ξαναποστάρω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το τελευταίο καιρό υπερθερμαινόταν το κινητό και το είχα καταλάβει πώς θα έρθει η κακιά στιγμή. Πριν λίγες ώρες ενώ ήταν αναμένο έσβησε από μόνο του και παραμένει σε loop. Θα το στείλω από Δευτέρα στο service και είδωμεν. Επειδή μου έπεσε το κινητό 5-6 φορές, έχει τις γρατσουνιές του πάνω και υποψιάζομαι ότι θα μου πουν λόγω πτώσης δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δύσκολο να ξαναπάρω LG κινητό. :(

Λοιπόν, ήρθε το κινητό και ευτυχώς επισκευάστηκε με το γνωστό τρόπο, αλλαγή πλακέτας. Από 506 παρτίδα τώρα έχω 707. Να σημειώσω ότι η επισκευή έγινε στην Κύπρο και όχι στην procordia. Για να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή...

Edited by Jimmys83

Κυπριακην πλακέτα vs ελληνικην πλακέτα.

Χαλούμι ή φέτα;

Bootloop ή bootloop?

Ρητορικά ερωτήματα.

Έχεις 2 χρόνια εγγύηση στη πλακέτα αδελφέ Κλάιν Μάιν. ;)

Εμένα ποτέ θα πέσει σε bootloop ρε ****τη αρχίζω να σας ζηλεύω :(

Κυπριακην πλακέτα vs ελληνικην πλακέτα.

Χαλούμι ή φέτα;

Bootloop ή bootloop?

Ρητορικά ερωτήματα.

Έχεις 2 χρόνια εγγύηση στη πλακέτα αδελφέ Κλάιν Μάιν. ;)

Εμένα ποτέ θα πέσει σε bootloop ρε ****τη αρχίζω να σας ζηλεύω :(

Κοίτα ένας άνθρωπος δηλαδή.... Χαχαχα! Θες σονι και καλα bootloop και ζηλεύεις που δεν έχει πέσει ακόμα????? Στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα να σου πω τις οδηγίες βήμα βήμα για το πως θα το κάψεις μέσα σε μισή ώρα! Ε, μα δηλαδή αμάν!!

Καλημέρα παιδιά. Έστειλα το κινητό στο σέρβις στις 10 Αυγούστου και μου είπαν πως το παρέλαβαν στις 16, ωστόσο δεν το έχουν ελέγξει ακόμα. Πόσο καιρό κάνει η όλη φάση μέχρι να το πάρω πίσω; Επίσης, με ενημερώνουν για την εξέλιξη μέσω τηλεφώνου ή απλά περιμένω να έρθει το κούριερ;

Καλημέρα παιδιά. Έστειλα το κινητό στο σέρβις στις 10 Αυγούστου και μου είπαν πως το παρέλαβαν στις 16, ωστόσο δεν το έχουν ελέγξει ακόμα. Πόσο καιρό κάνει η όλη φάση μέχρι να το πάρω πίσω; Επίσης, με ενημερώνουν για την εξέλιξη μέσω τηλεφώνου ή απλά περιμένω να έρθει το κούριερ;

Καλημέρα. Είχα στείλει και το δικό μου στο σέρβις (σπασμένη οθόνη), κι αν θυμάμαι καλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να τσεκάρεις την πορεία της επισκευής, βάζοντας το IMEI της συσκευής σου εδώ:

http://www.procordia.gr/service/trackit.php

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!