tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Τι γινεται ρε παιδια, τι ειν αυτα που διαβαζω εδω;;;; Θελω να αγορασω σε 2-3 μερες τη συσκευη. Αν βεβαιωθω οτι ειναι εκδοση νεοτερη απο αυτη που λετε (602) , με το ΜΜ out of the box , παιζει να αντιμετωπισω τα προβληματα με το bootloop? Αν και ειδα οτι κατα την αναβαθμιση απο LP σε ΜΜ το εκανε , αλλα ρωταω. Edited March 13, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 οχι θα εισαι οκ 99.9% :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Αυτο το 0.1% με ανησυχει πολυ παντως :lol: Ελπιζω να μη χρειαστω service πριν την ωρα του :confused: btw , πως ξερω τι εκδοση ειναι; Ειναι τα 3 πρωτα νουμερα απο το s/n μηπως; Τους ρωταω να μου πουν; Edited March 13, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τα 3 πρώτα γράμματα του sn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ευχαριστώ πολύ. 601 και 602 έχουν mm από τη μαμά η απλά εξαλείψαν το θέμα και κανείς update κανονικά χωρίς φόβους; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Τι γινεται ρε παιδια, τι ειν αυτα που διαβαζω εδω;;;; Θελω να αγορασω σε 2-3 μερες τη συσκευη. Αν βεβαιωθω οτι ειναι εκδοση νεοτερη απο αυτη που λετε (602) , με το ΜΜ out of the box , παιζει να αντιμετωπισω τα προβληματα με το bootloop? Αν και ειδα οτι κατα την αναβαθμιση απο LP σε ΜΜ το εκανε , αλλα ρωταω. Η λογική λέει οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλα κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα μιας και αυτές οι παρτίδες είναι καινούργιες και όχι ακόμα δοκιμασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 @ Ευχαριστώ πολύ. 601 και 602 έχουν mm από τη μαμά η απλά εξαλείψαν το θέμα και κανείς update κανονικά χωρίς φόβους; ----------------------- μονο η 602 αν τα λεω σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Είδα ότι έχει και 602 με lp αλλά περνάει χωρίς θέματα η mm. Θα ρωτήσω μεθαύριο και θα μάθω! Ευχαριστώ όλους παιδιά!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Εννοείται ότι αναβαθμίζεται χωρίς πρόβλημα όπως και όλες οι παρτίδες, δεν είναι εκεί το πρόβλημα που συζητάμε στο παρόν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Κατι καταλαβα λαθος τοτε. Το προβλημα ειναι στην πλακετα και οπως φαινεται εμφανιζεται μετα το περασμα της MM. Δημιουργουνται out of the blue καποια bootloop οποτε αναγκαστικα για να λυθει θελει αλλαγη πλακετας. Δεν καταλαβα σωστα; Εχει να κανει και με τον Bootloader κατι; :\ Συμβαινει ανεξαρτητα απο το update ? Edited March 14, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ναι, δεν εχει να κάνει με το update, απλά όπως είναι λογικό όλοι έχουν αναβαθμίσει και γιαυτό κάνουν αυτό το συνειρμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ξεκολλανε καποια pins λογικα του chip τις rom. Δεν εχει να κανει με το αν θα κανει αναβαθμιση καποιος. Πηγαινε για 602 version και εγω αυτη εχω. Θα εχει και mm μεσα οποτε δεν θα μπεις στην οποια διαδικασια αναβαθμισης. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ξεκολλανε καποια pins λογικα του chip τις rom. Δεν εχει να κανει με το αν θα κανει αναβαθμιση καποιος. Πηγαινε για 602 version και εγω αυτη εχω. Θα εχει και mm μεσα οποτε δεν θα μπεις στην οποια διαδικασια αναβαθμισης. ;) Ντουγρου γι'αυτη την εκδοση παω φιλε μου, ενημερωθηκα για 2-3 μαγαζια που την δινουν και αυριο λογικα θα πεσει και η παραγγελια! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 εγω και athanasso77 με παρτιδες 505 ειμαστε οι μονοι που δεν εχει παθει το παραμικρο!!!εδω και ,3,5 μηνες ρολοι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 εγω και athanasso77 με παρτιδες 505 ειμαστε οι μονοι που δεν εχει παθει το παραμικρο!!!εδω και ,3,5 μηνες ρολοι Ούτε εγώ έχω θέμα αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 εγω και athanasso77 με παρτιδες 505 ειμαστε οι μονοι που δεν εχει παθει το παραμικρο!!!εδω και ,3,5 μηνες ρολοι Δεν είμαστε οι μόνοι... είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν έχει κανένα θέμα με 505 παρτίδα. Αν ίσχυε αυτό που λες... θα πήγαινε για κλείσιμο η εταιρία. Πλέον πιο πολύ πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής αυτής κάθε αυτής, παρά παρτίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Kαι γω πλακέτα 505 έχω. Το αγόρασα τα Χριστούγεννα στη γιορτή μου.. Μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πήγανε φίλε και αγόρασε το και κοίτα να το χαρείς. Το κινητό είναι τέλειο και απροβληματιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Αύριο θα πέσουν παραγγελίες πιστεύω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Και ένας ανηψιός μου στο Ρέθυμνο με 505 είναι, έκανε την αναβάθμιση πριν 2 μήνες όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλου τηλέφωνο 602 παρτίδα έχει πέσει από χτες σε bootloop. Βασικά πήγε να μπει σε ένα app έκανε restart και από κει και πέρα μόνο σήμα lg και βελτιστοποιηση εφαρμογών και φτου και από την αρχή. Του είπα να κάνει Hard reset και να προσπαθήσει χωρίς να εισάγει το μαιλ στην αρχή για να αποκλισουμε το ενδεχόμενο software bootloop ωστόσο έχει μιλήσει ήδη με lg και θα περάσουν το απόγευμα να το πάρουν. Μόλις γυρίσει σπίτι θα δοκιμάσει πρώτα. Ενημερώνω για τυχόν νέα... Μου αρέσει που εγώ του πρότεινα να πάρει 601-602. Πριν προκληθεί πανικός, πιστεύω ότι είναι software bootloop ίδωμεν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Χμ... ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι υποψίες που εκφράζω στην αρχή της παρούσας σελίδας... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Χμ... ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι υποψίες που εκφράζω στην αρχή της παρούσας σελίδας... :worry: Και εγώ ελπίζω να μην επιβεβαιωθεις... Τεσπα θα δούμε... Το κακό είναι ότι στις αντικατάστασεις βάζουν τις εν λόγω παρτίδες. Όπως και να έχει είναι κρίμα ένα τόσο ολοκληρωμένο τηλέφωνο να πάσχει είτε από software είτε από hardware bootloops... Και τα δύο είναι εξίσου άσχημα για ναυαρχίδα του 2015. Είμαι φίλος της LG χρόνια και υποστηρικτής της αλλά είναι άλλο να βγάλει μια κιτρινιλα η οθόνη που δεν έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων και άλλο να βαράει reset μόνο του οπότε του καπνίσει... Θα ενημερώσω και ελπίζω σε μεμονωμένο γεγονός και να μην συζητάμε μέχρι την 612 τα ίδια Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το κακό είναι ότι στις αντικατάστασεις βάζουν τις εν λόγω παρτίδες. Δεν είναι κακό γιατί δεν είναι η παρτίδα που έχει το πρόβλημα αλλά (προφανώς) συγκεκριμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν είναι κακό γιατί δεν είναι η παρτίδα που έχει το πρόβλημα αλλά (προφανώς) συγκεκριμένες συσκευές. Ναι έχεις δίκιο... το γενίκευσα λανθασμένα.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts