jimkar85 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και εγώ όταν πήρα τηλέφωνο στην procordia μου είπαν για αλλαγή πλακέτας και θα ηταν έτοιμο σε 3 εργάσιμες ημέρες. Δεν ξέρω αν τσεκάρουν κατι ή απλά στην αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και εγώ όταν πήρα τηλέφωνο στην procordia μου είπαν για αλλαγή πλακέτας και θα ηταν έτοιμο σε 3 εργάσιμες ημέρες. Δεν ξέρω αν τσεκάρουν κατι ή απλά στην αλλάζουν. Δεν θα μπορούσαν να μην έχουν δοκιμάσει αυτή την απλή λύση πριν προβούν σε αλλαγή πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkar85 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Η λογική αυτό λέει. Απλά καμία φορά γίνονται τα απίστευτα. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vass Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Λοιπον να πω και εγω την εμπειρία μου. Lg g4 αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο 24/11. Αναβάθμιση προχθές το βραδυ στην 6. Από τις 8:30 το βράδυ εως τις 12 bootloop. Το κλείνω. Δοκιμάζω το πρωί. Τίποτα. Περνώ στην procordia και μου λένε να το στείλω αλλά να πάρω πρώτα στην LG για να μου καλύψουν τα μεταφορικά (είμαι απο Κρήτη). Περνώ τηλ και τους λέω οτι το κινητο εχει μπει σε bootloop, οτι η procordia αλλάζει πλακέτα κλπ. Το παλικάρι ευγενέστατο μου λέει να κάνουμε ενα hard reset. Έχοντας πατημένο το πλήκτρο που χαμηλώνει την ένταση, πατάμε το κουμπί power. Μόλις δούμε το λογότυπο της lg στην οθόνη αφήνουμε το πληκτρο power και το ξαναπαταμε αμέσως. Σου έχει την επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων οπου και συμφώνησα. Το κινητό ξεκίνησε κανονικά. Μου τόνισε όμως να μην συνδέσω λογαριασμό Google εκεί που μου ζητάει αλλά να το κάνω μετά καθώς θα έχω πρόβλημα. Οπότε όταν το ζήτησε τον έγραψα αλλά σε επόμενο βήμα πάτησα παράλειψη. Το κινητό πήρε κανονικά την αναβάθμιση, έχασα βέβαια τα δεδομένα μου ( κάτι που θα γινόταν ομως ουτως η αλλως με την νεα πλακέτα). Αυτό ίσως γλυτώσει από τον κόπο της αναμονής για πλακέτα. Παίδες σε μένα λύθηκε το πρόβλημα έτσι. Αγορασμένο τέλος Σεπτεμβρίου 2015 από σκρουτζομάγαζο για την κόρη μου, που συνήθως τα λιώνει τα κινητά. Άψογο σε όλα μέχρι τις 24/2 και ενώ είναι στη Γερμανία σε σχολική εκδρομή της κολλάει στο boot και πάπαλα. Υπόψη ότι είχε αναβαθμιστεί στο νέο software από όταν βγήκε. Την καθυσηχάζω και ετοιμάζομαι σήμερα να το στείλω στο service ενώ έχω κανονίσει αύριο να έρθει ο courier. Διαβάζοντας για hard reset από τον φίλο λέω δεν προσπαθώ και ότι γίνει ας γίνει. Ακολούθησα τα βήματα που περιέγραψε και όλα καλά. Χάθηκαν βέβαια όλα αλλά το κινητό είναι μια χαρά. Ξέρω ότι η μικρή θα το τεστάρει στο φουλ οπότε θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Ο αριθμός κάτω από την μπαταρία αρχίζει από 507, αν είναι αυτή η version γιατί δεν ξέρω το τηλέφωνο. Εγώ είμαι iPhoneάκιας :P Edited February 29, 2016 by vass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ας το δοκιμάσουν και άλλοι παθόντες τότε και αν δουλεύει γενικότερα να το ανεβάσουμε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 και εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο και εκανα τα ιδια αλλα δεν ανενηψε :) Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά έχει "χτυπήσει" κανένα ακόμη και χωρίς να γίνει αναβάθμισή του σε 6? Έχει ενα 506 ενα φιλικό πρόσωπο και ανησυχεί πολύ. Βέβαια δεν την πολύ ενδιαφέρει να περάσει ΜΜ και αν δεν έχει εμφανισθεί κρούσμα σε μη αναβαθμισμένο, να την καθησυχάσω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το έχουμε πει και το ξαναλέμε... Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση, αν είναι να συμβεί θα συμβεί ανεξαρτήτως αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το έχουμε πει και το ξαναλέμε... Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση, αν είναι να συμβεί θα συμβεί ανεξαρτήτως αυτού. Σωστά τα λες. Βέβαια δεν έχει σκάσει κάποιο από lollipop χωρις αναβάθμιση Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το έχουμε πει και το ξαναλέμε... Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση, αν είναι να συμβεί θα συμβεί ανεξαρτήτως αυτού. Σωστά τα λες. Βέβαια δεν έχει σκάσει κάποιο από lollipop χωρις αναβάθμιση Επομένως και έτσι να είναι, κάτι στην αναβάθμιση μπορεί να το τριγκαρει. Είτε έχει, είτε δεν έχει σχέση, ας κάτσει στ' αυγά της μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο! Αν ξεκαθαρίσει και ποτέ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σωστά τα λες. Βέβαια δεν έχει σκάσει κάποιο από lollipop χωρις αναβάθμιση Το έχω ξανά γράψει, του αδερφού μου με Lollipop έπεσε σε bootloop, οπότε μη λέμε ότι θέλουμε. Φιλικά πάντα! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Το έχω ξανά γράψει, του αδερφού μου με Lollipop έπεσε σε bootloop, οπότε μη λέμε ότι θέλουμε. Φιλικά πάντα! Ωχ, κακό αυτό! Ένα βέβαια μπορεί να θεωρηθεί και κάτι μεμονωμένο και τυχαίο!:worry: Όπως και να 'ναι πάντως, ευχαριστώ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σωστά τα λες. Βέβαια δεν έχει σκάσει κάποιο από lollipop χωρις αναβάθμιση Κι όμως... αρκετές συσκευές έχουν εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα και σε lollipop, απλά... είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν προβεί σε marshmallow αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παιδιά έχει "χτυπήσει" κανένα ακόμη και χωρίς να γίνει αναβάθμισή του σε 6? Έχει ενα 506 ενα φιλικό πρόσωπο και ανησυχεί πολύ. Βέβαια δεν την πολύ ενδιαφέρει να περάσει ΜΜ και αν δεν έχει εμφανισθεί κρούσμα σε μη αναβαθμισμένο, να την καθησυχάσω. Μην ανησυχείς τα περιστατικά είναι πιο λίγα από αυτά που φαίνονται Είναι σίγουρο από αυτούς που αναφέρουν bootloop αρκετοί δεν έχουν hardware πρόβλημα Και φυσικά δεν έχει να κάνει με αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κι όμως... αρκετές συσκευές έχουν εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα και σε lollipop, απλά... είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν προβεί σε marshmallow αναβάθμιση. Δεν το είχα πετύχει οπότε... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό, αλλά με αυτά που διαβάζω μήπως είναι καλύτερα να περιμένω κάνα μήνα ακόμα μέχρι να κατασταλάξει το πρόβλημα? Δεν βιάζομαι έτσι και αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Στην τιμή που έχει πέσει τώρα... πάρτο σήμερα και μην ασχολείσαι με τα προβλήματα. Εννοείται οτι δεν έχουν όλοι πρόβλημα αλλά ένα μικρό ποσοστό και ανεξαρτήτως παρτίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Εαν ενδιαφέρεσαι για κινητό τώρα, αγόρασε το. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 602 δεν εχει πρόβλημα οπως και οι αλλες που εχουν πει τα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ρωτάω διότι ναι μεν δεν βιάζομαι να το πάρω, έχω το g2 τώρα, αλλά φοβάμαι μην εκλείψει από την αγορά σε λίγες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ρωτάω διότι ναι μεν δεν βιάζομαι να το πάρω, έχω το g2 τώρα, αλλά φοβάμαι μην εκλείψει από την αγορά σε λίγες μέρες Ρωτάς όμως σε λάθος μέρος, δες το τίτλο του παρόντος θέματος, συζητάμε για άλλο πράγμα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokogr Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εχω παραδωσει το κινητο μου στην προκορντια απο τις 26/2!! Μου ειπαν σε 3-4 εργασιμες ,μετα απο 2 τηλεφωνα στο καταστημα σημερα μιλησα με ενα παλικαρι που μου εξηγουσε οτι γινεται επιστροφη χρηματων μονο σε οσους εχουν αγορασει το κινητο απο την lg hellas ενω εγω το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο! (δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο, και αν ισχυει για την κεντρικη LG) το κινητο μου ευρωπαικο ειναι!! Και οτι ειμαι αναγκασμενος να περιμενω! με οτι αυτο συνεπαγεται......τους εξηγησα οτι εχω σοβαρο προβλημα με την δουλεια μου και θελω το κινητο μου αμμεσα!!!! Επομενο στοιχειο, χθες πηρανε πλακετες αλλα λεει δεν ηταν το δικο μου ανταλακτικο μεσα σε αυτες (ΜΟΥΣΙΑ) προφανως και τα κοτσαρανε σε "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ".........για να μην κανουν επιστροφες χρηματων! Γνωριζει καποιος να μου πει τι δικαιωματα εχω; Και αν μπορω να παρω επιστροφη χρηματων; μην πω για την θηκη και το τζαμακι που ειχα κοτσαρει πανω που και αυτα ζημεια ειναι για μενα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εχω παραδωσει το κινητο μου στην προκορντια απο τις 26/2!! Μου ειπαν σε 3-4 εργασιμες ,μετα απο 2 τηλεφωνα στο καταστημα σημερα μιλησα με ενα παλικαρι που μου εξηγουσε οτι γινεται επιστροφη χρηματων μονο σε οσους εχουν αγορασει το κινητο απο την lg hellas ενω εγω το εχω παρει απο σκρουτζομαγαζο! (δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο, και αν ισχυει για την κεντρικη LG) το κινητο μου ευρωπαικο ειναι!! Και οτι ειμαι αναγκασμενος να περιμενω! με οτι αυτο συνεπαγεται......τους εξηγησα οτι εχω σοβαρο προβλημα με την δουλεια μου και θελω το κινητο μου αμμεσα!!!! Επομενο στοιχειο, χθες πηρανε πλακετες αλλα λεει δεν ηταν το δικο μου ανταλακτικο μεσα σε αυτες (ΜΟΥΣΙΑ) προφανως και τα κοτσαρανε σε "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ".........για να μην κανουν επιστροφες χρηματων! Γνωριζει καποιος να μου πει τι δικαιωματα εχω; Και αν μπορω να παρω επιστροφη χρηματων; μην πω για την θηκη και το τζαμακι που ειχα κοτσαρει πανω που και αυτα ζημεια ειναι για μενα....... Πάρε τηλέφωνο στο ΚΕ.Π.ΚΑ. ( Κέντρο Προστασίας καταναλωτών). Και πες μας κι εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Πάρε τηλέφωνο στο ΚΕ.Π.ΚΑ. ( Κέντρο Προστασίας καταναλωτών). Να τους πει τι; Ή να κάνουν τι; Να πάρουν τηλέφωνο στην procordia για να βιαστούν να φτιάξουν τη συσκευή του φίλου; Δεν αρνήθηκαν να τη φτιάξουν, ανταλλακτικό περιμένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Να ρωτήσω κάτι που σχετίζεται με το θέμα εγγύηση γενικότερα; ποιο είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την επιδιόρθωση της συσκευής; Στο πλαίσιο του περιμένουμε ανταλλακτικό θα μπορούσε να σε κάνει να περιμένεις 2 μήνες ας πούμε; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts