takaros31 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μετά από αναβάθμιση. Κόλλησε μετά την βελτιστοποίηση εφαρμογών...Δείχνει το Logo της LG μετά ξανα προσπαθεί να κάνει βελτιστοποιήση κλπ κλπ... Κατάλαβα... Αν μου έρθει κάτι θα το σκεφτώ να το κάνω δηλαδή... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Γνωρίζουμε ποσο ειναι το κοστος ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ? ( για αλλαγη πλακετας εννοω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγώ καταλαβαίνω γιατί μιλάνε για κολλήσεις, αφού η επιστροφή σε προγενέστερη έκδοση δουλεύει μια χαρά. Με αυτή τη λογική πιστεύω ότι είναι θέμα drivers της mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγώ καταλαβαίνω γιατί μιλάνε για κολλήσεις, αφού η επιστροφή σε προγενέστερη έκδοση δουλεύει μια χαρά. Με αυτή τη λογική πιστεύω ότι είναι θέμα drivers της mm. Συνήθως μετά από αναβάθμιση προκύπτει Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγώ καταλαβαίνω γιατί μιλάνε για κολλήσεις, αφού η επιστροφή σε προγενέστερη έκδοση δουλεύει μια χαρά. Με αυτή τη λογική πιστεύω ότι είναι θέμα drivers της mm. Δηλαδή αν εμφανιστεί bootloop και βάλεις με LGUP ξανά την LP το κινητό δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Γνωρίζουμε ποσο ειναι το κοστος ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ? ( για αλλαγη πλακετας εννοω ) χωρίς να έχω ενημέρωση, πιστευω κανενα 100άρι για πλάκα το θες. (μαζί με την εργασία) οταν 350 κάνει καινούριο, το 1/3 της τιμής ειναι λογικό να κοστίζει το mo/bo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δηλαδή αν εμφανιστεί bootloop και βάλεις με LGUP ξανά την LP το κινητό δουλεύει κανονικά; Όχι... Δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ρε παιδιά αν σας τύχει bootloop και με επιστροφή σε προηγούμενη rom δουλέψει δεν έχετε hardware πρόβλημα. Απλά κάτι δεν πήγε καλά στην αναβάθμιση. Στο hardware bootloop δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Δεν είναι όλα στην ίδια κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 εγω δεν ειχα αναβαθμισει και το επαθε, εκανα και factory reset και τπτ Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 χωρίς να έχω ενημέρωση, πιστευω κανενα 100άρι για πλάκα το θες. (μαζί με την εργασία) οταν 350 κάνει καινούριο, το 1/3 της τιμής ειναι λογικό να κοστίζει το mo/bo Το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Οι τιμές τέτοιων ανταλλακτικων απο την επισημη αντιπροσωπεια αγγίζουν πολλές φορές την τιμή πώλησης του ίδιου του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έσκασε και του αδερφού μου σήμερα παρτίδα 507 ,δυστυχώς η κατασταση εξελίσσεται σε φιάσκο τέτοιες μαμακίες ούτε η umi δεν έχει κάνει, όχι τίποτε άλλο νιώθω και άσχημα γιατί του το πρότεινα εγώ οπως και σε 2,3 άλλους . Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μωρε καλα κανω εγω κι εχω τον κινεζο(p8)στο συρταρι για παν ενδεχομενο...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δεν γίνεται ρε παιδιά να σκάει το ένα πίσω από το άλλο, συννενοημενα είναι; Κάτι παίζει μάλλον με την αναβάθμιση και μιας πέσανε όλοι και την κάνανε τώρα, βγαίνουν σε κάποιους αυτά τα θέματα. Υποψιάζομαι ότι βγαίνει σε όσους έκαναν στο δεύτερο κύμα αναβάθμιση, μιας και την είχε αποσύρει σε κάποια φάση και μόλις την ξαναδωσε άρχισαν τα όργανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έσκασε και του αδερφού μου σήμερα παρτίδα 507 ,δυστυχώς η κατασταση εξελίσσεται σε φιάσκο τέτοιες μαμακίες ούτε η umi δεν έχει κάνει, όχι τίποτε άλλο νιώθω και άσχημα γιατί του το πρότεινα εγώ οπως και σε 2,3 άλλους . Για δείτε καλά αν πρόκειται για το bootloop που συζητάμε... Σε 507 δεν έχω ξαναπετύχει.... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Για δείτε καλά αν πρόκειται για το bootloop που συζητάμε... Σε 507 δεν έχω ξαναπετύχει.... Ναι boot loop με 5.1 lollipop πάγωσε εκλεισε και μπαίνει συνεχεια στο logo δεν το βλεπει ουτε το PC. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 ειμαι 507 παρτιδα και γω εκτος εγγυησης και αναμενω... :cry: Πραγματικα παντως αν γινει κατι θα τους το παω και ευχομαι για την κατανοηση τους... Και ζαχαρωνω ηδη το G5... Τωρα με αυτα που βλεπω το ξανασκεφτομαι... Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 ειμαι 507 παρτιδα και γω εκτος εγγυησης και αναμενω... :cry: Πραγματικα παντως αν γινει κατι θα τους το παω και ευχομαι για την κατανοηση τους... Και ζαχαρωνω ηδη το G5... Τωρα με αυτα που βλεπω το ξανασκεφτομαι... Και εγω εκτος εγγυησης για αυτο ρωτησα ποσο παει να το φτιαξουμε επι πληρωμη κανονικα... Αν παντως παει καποιος ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ας μας πει τι παιζει να ξερουμε τι να πουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 παιδες όταν με το καλό παραλάβω το δικό μου (δευτέρα το πήγα, αυριο πρεπει να με καλέσουνε για feedback), θα ρωτήσω πιο είναι το κόστος εκτός εγγύησης και θα σας ενημερώσω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 παιδες όταν με το καλό παραλάβω το δικό μου (δευτέρα το πήγα, αυριο πρεπει να με καλέσουνε για feedback), θα ρωτήσω πιο είναι το κόστος εκτός εγγύησης και θα σας ενημερώσω εδώ. Είσαι ωραίος φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 παιδες όταν με το καλό παραλάβω το δικό μου (δευτέρα το πήγα, αυριο πρεπει να με καλέσουνε για feedback), θα ρωτήσω πιο είναι το κόστος εκτός εγγύησης και θα σας ενημερώσω εδώ. :thanks: θα περιμενουμε Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τραγικό...ξέφυγε η κατάσταση...κρίμα για μια τέτοια κινηταρα....αυτή η lg ξεπερνά κάθε προσδοκία...τρέλανε τον κόσμο με τις κιτρινιλες στις οθόνες του g2 , τις ρωγμές κ οχι μόνο στο g3 ....εδώ ξεπέρασε τον εαυτό της!...tragic Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τραγικό...ξέφυγε η κατάσταση...κρίμα για μια τέτοια κινηταρα....αυτή η lg ξεπερνά κάθε προσδοκία...τρέλανε τον κόσμο με τις κιτρινιλες στις οθόνες του g2 , τις ρωγμές κ οχι μόνο στο g3 ....εδώ ξεπέρασε τον εαυτό της!...tragic Ε τα γνωστά αγορίνα... Πάντως εγώ πιστεύω το κόστος εκτός εγγύησης είναι κανένα 250αρι + Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μην το μελετάς Τακαρε...μακρυά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Και εγω εκτος εγγυησης για αυτο ρωτησα ποσο παει να το φτιαξουμε επι πληρωμη κανονικα... Αν παντως παει καποιος ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ας μας πει τι παιζει να ξερουμε τι να πουμε.... Γιατι εκτος εγγυησης; Δυο χρονια δεν εχει το κινητο ή λογο ροοτ το λετε; Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Γιατι εκτος εγγυησης; Δυο χρονια δεν εχει το κινητο ή λογο ροοτ το λετε; Όποιος είναι με ξεκλείδωτο bootloader, είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts