apVga Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και της ελλ. αντιπροσωπείας, τον exynos 7580 έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...... Θα ήθελα και την γνώμη σας για την συσκευή έχει καθόλου λαγκ και πχ σε βαριά παιχνίδια όπως το mortal kombat x ή το modern combat 5 πως ανταποκρίνεται έρχομαι από windows phone συσκευή και τα ψιλοφοβάμαι τα 1.5 gb ram σε android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos767 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλησπερα, σημερα αγορασα το παραπανω κινητο, εχοντας την εντυπωση πως υποστιριζει screen share/mirror. Απο οτι βλεπω δυστυχως δεν το υποστηριζει αλλα διαβασα οτι με custom rom σε μερικες συσκευες γινεται. Μηπως καποιος γνωριζει αν υπαρχει τροπος να το καταφερω? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos767 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 καλησπερα, σημερα αγορασα το παραπανω κινητο, εχοντας την εντυπωση πως υποστιριζει screen share/mirror. Απο οτι βλεπω δυστυχως δεν το υποστηριζει αλλα διαβασα οτι με custom rom σε μερικες συσκευες γινεται. Μηπως καποιος γνωριζει αν υπαρχει τροπος να το καταφερω? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλησπερα, σημερα αγορασα το παραπανω κινητο, εχοντας την εντυπωση πως υποστιριζει screen share/mirror. Απο οτι βλεπω δυστυχως δεν το υποστηριζει αλλα διαβασα οτι με custom rom σε μερικες συσκευες γινεται. Μηπως καποιος γνωριζει αν υπαρχει τροπος να το καταφερω? ευχαριστω εκ των προτερων κάνε μια εγκατάσταση του ALLSHARE από το playstore και ξαναδοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό διάβασα κάπου οτι έχει προεγκατεστημενες εφαρμογές της microsoft. Αυτες διαγράφονται; Ποιος είναι ο τελικός διαθέσιμος χώρος του από τα 16gb; Επίσης από θέμα μπαταρίας πως τα πηγαίνει; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Καλησπέρα κάποιο site για παραγγελία δικαρτου υπάρχει ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Υπάρχει δίκαρτο; :worry: Εγώ ξέρω ότι ένα μοντέλο υπάρχει μόνο, και απλά είναι optional αν θέλεις να το κάνεις dual... δλδ απλά την σλοτ που παίρνει την sd, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά για 2η σιμ αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Υπάρχει δίκαρτο; :worry: Εγώ ξέρω ότι ένα μοντέλο υπάρχει μόνο, και απλά είναι optional αν θέλεις να το κάνεις dual... δλδ απλά την σλοτ που παίρνει την sd, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά για 2η σιμ αν θέλεις. Λες να ισχύει κατι τέτοιο, μακάρι αλλα δεν νομιζω. Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος απο αυτούς που το έχουνε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 A3 2016 ή Α5 2014? Έχει κάνει μεγάλο άλμα στη διαχείρηση ενέργειας η Sammy για το 2016 νομίζω και κλίνω προς Α3! Υπάρχει κάτι λέτε που να με στείλει στο Α5? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432123 Ω θενκς, έκανα χειροκίνητη αναζήτηση και δεν το εντόπισα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ε φυσικα απο επεξεργαστη μνημη σχεδον παντου υπερτερει.Μπες στα τεχνικα χαρακτηριστικα και συγκρινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σήμερα πήρα το Α3. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τα Touch Keys να μην ανάβουν όταν πατάω; έχω το Note 4 και το έκανα αλλά στο Α3 δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σήμερα πήρα το Α3. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τα Touch Keys να μην ανάβουν όταν πατάω; έχω το Note 4 και το έκανα αλλά στο Α3 δεν το βρίσκω Κι εγω ψάχνω να το βρω στο Α5 και δεν το βρίσκω.. μονο όταν μπει στην εξοικονόμηση ενέργειας σβήνουν τελείως απ όσο είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Κι εγω ψάχνω να το βρω στο Α5 και δεν το βρίσκω.. μονο όταν μπει στην εξοικονόμηση ενέργειας σβήνουν τελείως απ όσο είδα. Όντως σβήνουν έτσι. Αλλά μου την σπάει να μην μπορώ να το κάνω κανονικά όπως σε άλλα Samsung. Edit: Έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του και την διαχείριση ενέργειας http://i795.photobucket.com/albums/yy234/sakissalonika/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-04-14-18-52-07.png http://i795.photobucket.com/albums/yy234/sakissalonika/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-04-14-18-52-13.png Έτσι όπως πάει θα βγάλει 8+ ώρες οθόνης και το έχω ως επαγγελματική συσκευή με πολλές κλήσεις, WhatsApp, FB messenger, push email, και μονίμως το σκαλίζω. Μου κάνει εντύπωση πως και δεν έχει αναφερθεί το ποσό καλή μπαταρία έχει. Τόσο βγάζει και το δικό σας; Edited April 14, 2016 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Λες να ισχύει κατι τέτοιο, μακάρι αλλα δεν νομιζω. Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιος απο αυτούς που το έχουνε ? Nope, ειναι δυο διαφορετικα μοντελα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Όντως σβήνουν έτσι. Αλλά μου την σπάει να μην μπορώ να το κάνω κανονικά όπως σε άλλα Samsung. Edit: Έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του και την διαχείριση ενέργειας http://i795.photobucket.com/albums/yy234/sakissalonika/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-04-14-18-52-07.png http://i795.photobucket.com/albums/yy234/sakissalonika/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-04-14-18-52-13.png Έτσι όπως πάει θα βγάλει 8+ ώρες οθόνης και το έχω ως επαγγελματική συσκευή με πολλές κλήσεις, WhatsApp, FB messenger, push email, και μονίμως το σκαλίζω. Μου κάνει εντύπωση πως και δεν έχει αναφερθεί το ποσό καλή μπαταρία έχει. Τόσο βγάζει και το δικό σας; Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας όντως! :up: Φίλε μου μιας και το έχεις μπορείς να μου πεις από τα 16gb συνολικού χώρου πόσος είναι ο διαθέσιμος; (μαζί με android os, pre installed apps) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Από τα 16GB τώρα έχω 8GB ελεύθερα και βλέπω ότι οι εφαρμογές μου είναι 3GB περίπου. Άρα αν τα λέω σωστά ελεύθερα χωρίς εφαρμογές είναι περίπου 11-12GB. Sent from my SM-A310F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχει να προτείνετε καμιά θήκη και tempered glass που να είναι δοκιμασμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Από τα 16GB τώρα έχω 8GB ελεύθερα και βλέπω ότι οι εφαρμογές μου είναι 3GB περίπου. Άρα αν τα λέω σωστά ελεύθερα χωρίς εφαρμογές είναι περίπου 11-12GB. Sent from my SM-A310F using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Είχα πάει σήμερα από public να το δω, το συγκεκριμένο έδειχνε οτι είχε ελεύθερα μόνο 4gb μετά όμως είδα οτι του είχαν εγκαταστήσει κάμποσα παιχνίδια και εξτρα άλλες εφαρμογές. Πανέμορφο πάντως το άτιμο και η οθόνη super amoled απίστευτη! Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παρατήρησα ότι όταν βρίσκομαι σε χώρο με χαμηλό φωτισμό, τότε η οθόνη γίνεται κάπως πιο "πράσινη" και μόλις βρεθεί σε χώρο με πιο πολύ φως τότε επανέρχεται στα κανονικά. Το ίδιο κάνει αν είναι πχ κάτω από μια δυνατή λάμπα και καλύψω τον αισθητήρα φωτός με το δάχτυλο. Το έχετε παρατηρήσει εσείς; Λέτε να έχει θέμα το δικό μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τελικά παιδιά το δοκίμασε κάποιος το SM-A310F δουλεύει και ως δίκαρτο στην δεύτερη υποδοχή, αν αντί sd card, τοποθετήσεις σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Τελικά παιδιά το δοκίμασε κάποιος το SM-A310F δουλεύει και ως δίκαρτο στην δεύτερη υποδοχή, αν αντί sd card, τοποθετήσεις σιμ? To Α310Υ είναι δίκαρτο! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Σήμερα πήρα το Α3. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τα Touch Keys να μην ανάβουν όταν πατάω; έχω το Note 4 και το έκανα αλλά στο Α3 δεν το βρίσκω Στο store ψάξε galaxy buttons light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts