stefanospets Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2016 (edited) Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το ανανεωμένο Α3. Specs Display Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 4.7 inches (~69.4% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~312 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 4 Platform OS Android OS, v5.1.1 (Lollipop) Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 306 Memory Card slot microSD, up to 128 GB Internal 16 GB, 1.5 GB RAM Camera Primary 13 MP, f/1.9, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, panorama Video 1080p@30fps Secondary 5 MP, f/1.9 Mερικές φωτογραφίες http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-a3-2016-1.jpg http://naginamobile.com/wp-content/uploads/2015/12/Samsung-Galaxy-A3-2016-Edition.jpg Tιμές στο skroutz από 295. Προσωπικά πιστεύω αξίζει μόλις πέσει στα 250 για ένα low range κινητό με φοβερή εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής. Edited February 9, 2016 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Νομίζω ότι δεν έχει notification led, ξέρει κανείς αν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 το μεγαλύτερο αδερφάκι δεν έχει. Οπότε μάλλον ούτε αυτό. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ξερςι καποιος αν θα βγει δικαρτο; Τα περισσοτερα site αναφερουν sim2 optional. Μηπως ειναι combo με τη sd card slot? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a3_(2016)-7791.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ελληνικό review http://in2mobile.gr/2016/01/24/samsung-galaxy-a3-2016-review-sm-a310f/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 To αγόρασε κανείς να μας πει καμια άποψη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 300€ για κινητό με 1,5G RAM. Άσε μας ρε Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 To αγόρασε κανείς να μας πει καμια άποψη? :) κανείς ακόμη ε? είναι πολύ ακριβό αλλά πανέμορφο το άτιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αγορα μολις εχθες το δικαρτο. Μπορω να πω οτι το κολλαει ελαχιστα σε σημειο που δεν σε ενοχλει (για mid range συσκευη) πραγμα λογικο για 1,5gb ram. Καμερα, οθονη αρκετα καλη για τα δεδομενα μου. Σαν αισθηση κ ποιοτητα ειναι αλλο πραγμα. Φοβερο design, ελαφρια συσκευη κ ιδανικοτατο μεγεθος 4,7 inches οθονης. Στις επομενες μερες θα εχω πιο ολοκλητωμενη αποψη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αγορα μολις εχθες το δικαρτο. Μπορω να πω οτι το κολλαει ελαχιστα σε σημειο που δεν σε ενοχλει (για mid range συσκευη) πραγμα λογικο για 1,5gb ram. Καμερα, οθονη αρκετα καλη για τα δεδομενα μου. Σαν αισθηση κ ποιοτητα ειναι αλλο πραγμα. Φοβερο design, ελαφρια συσκευη κ ιδανικοτατο μεγεθος 4,7 inches οθονης. Στις επομενες μερες θα εχω πιο ολοκλητωμενη αποψη, καλοριζικο, ειναι ευκολο να μου πεις, πως τα παει με τον ηχο κλησης? ειναι δυνατος, μετριος ή χαμηλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αγορα μολις εχθες το δικαρτο. Μπορω να πω οτι το κολλαει ελαχιστα σε σημειο που δεν σε ενοχλει (για mid range συσκευη) πραγμα λογικο για 1,5gb ram. Καμερα, οθονη αρκετα καλη για τα δεδομενα μου. Σαν αισθηση κ ποιοτητα ειναι αλλο πραγμα. Φοβερο design, ελαφρια συσκευη κ ιδανικοτατο μεγεθος 4,7 inches οθονης. Στις επομενες μερες θα εχω πιο ολοκλητωμενη αποψη, Το δικαρτο που το βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Τελειο εμφανισιακα σαν κινητο, αλλα απο χαρακτηριστικα τα αξιζει τα λεφτα του?? Απο θεμα μπαταριας κραταει?Ψαχνοντας καλυτερα το κινητο, βλεπω οτι κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις με exynos 7578 και snapdragon 410. Σε γνωστά μεγάλα καταστήματα, κυκλοφορει στα 329 ευρω και το ενα εχει τον 410 και το αλλο το 7578. Δε ξερω αν το εχει προσεξει καποιος, αλλα αυτο καταλαβαινω. Σε reviews στο youtube στη συγκριση των a3-a5-a7 2016 ολα εχουν exynos με gpu την t720. Edited February 16, 2016 by spinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadite Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μπορεις να μας πεις το δικαρτο απο που το πηρες και ποσο φιλε thodorischr ? Παράθεση sadite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_ Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Τελειο εμφανισιακα σαν κινητο, αλλα απο χαρακτηριστικα τα αξιζει τα λεφτα του?? Απο θεμα μπαταριας κραταει?Ψαχνοντας καλυτερα το κινητο, βλεπω οτι κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις με exynos 7578 και snapdragon 410. Σε γνωστά μεγάλα καταστήματα, κυκλοφορει στα 329 ευρω και το ενα εχει τον 410 και το αλλο το 7578. Δε ξερω αν το εχει προσεξει καποιος, αλλα αυτο καταλαβαινω. Σε reviews στο youtube στη συγκριση των a3-a5-a7 2016 ολα εχουν exynos με gpu την t720.[/QU Εχω το κινητο περιπου μια βδομαδα..με μετρια χρηση η μπαταρια του κραταει 2 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Τελειο εμφανισιακα σαν κινητο, αλλα απο χαρακτηριστικα τα αξιζει τα λεφτα του?? Απο θεμα μπαταριας κραταει?Ψαχνοντας καλυτερα το κινητο, βλεπω οτι κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις με exynos 7578 και snapdragon 410. Σε γνωστά μεγάλα καταστήματα, κυκλοφορει στα 329 ευρω και το ενα εχει τον 410 και το αλλο το 7578. Δε ξερω αν το εχει προσεξει καποιος, αλλα αυτο καταλαβαινω. Σε reviews στο youtube στη συγκριση των a3-a5-a7 2016 ολα εχουν exynos με gpu την t720.[/QU Εχω το κινητο περιπου μια βδομαδα..με μετρια χρηση η μπαταρια του κραταει 2 ημερες Μετρια χρηση τι εννοεις?ποσες ωρες οθονης μπορει να σου βγαλει? δε μιλαω για παιχνιδια, απλα να συνδεθεις στο ιντερνετ, facebook, viber, email. Μπορεις να μου πεις και ποιο chipset εχει ? 410 snapdragon η 7578 exynos? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_ Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ποσες ωρες οθονη δεν το εχω προσεξει..παιχνιδια δεν παιζω..ως αν αφορα το chipset πες μου που μπορει να το γραφει αυτο γιατι δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στα γρήγορα : πολύ καλή επιλογή πλέον που έπεσε κάτω από τα 250. Οθόνη άψογη, μικρά bezel, επειδή τα πλήκτρα είναι εκτός οθόνης ουσιαστικά κερδίζεις σε μέγεθος, μπαταρία πολύ καλή, κάμερα ικανοποιητική (το βράδυ θα δεις pixels), πολύ γρήγορο (αλλά δεν παίζω παιχνίδια), πάρα πολύ ποιοτικό. Στα μείον - δεν έχει led ειδοποίησης, και θέλει θήκη κατευθείαν γιατί η premium κατασκευή θέλει προσοχή - εγώ πήρα με 10 ευρώ τη διάφανη της Samsung και είναι οκ και όμορφη. Γενικά ένα άψογο κινητό για επαγγελματική χρήση (όχι παιχνίδια), επώνυμο και ποιοτικό σε καλή πλέον τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ποσες ωρες οθονη δεν το εχω προσεξει..παιχνιδια δεν παιζω..ως αν αφορα το chipset πες μου που μπορει να το γραφει αυτο γιατι δεν το βρισκω.. Κατεβασε το geekbench 3 απο το play store, και το λεει στο information. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_ Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Κατεβασε το geekbench 3 απο το play store, και το λεει στο information. το κατεβασα..αν εννοεις CPU: ARM SAMSUNG γραφει..δεν βλεπω πουθενα για chipset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 [/color]το κατεβασα..αν εννοεις CPU: ARM SAMSUNG γραφει..δεν βλεπω πουθενα για chipset.. Και στο antutu στο info λεει πληροφοριες, αν μπορεις να δεις. Μα τι γινεται κρυφο το εχουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/ca62cc1fefba9fbdc86b79b682ae9d30.jpg Έχει τον Samsung Exynos 7580 1,5 Ghz αλλά με 4 ενεργούς πυρήνες (όχι 8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλημερα, εχει παρει κανεναs απο τα λεγομενα μικρα μαγαζια του skroutz που να εχει τον exynos?και εαν ναι, απο που? (στα περισοοτερα που εχω ρωτησει εχουν μονο με το snapdragon 410). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 καλημερα, εχει παρει κανεναs απο τα λεγομενα μικρα μαγαζια του skroutz που να εχει τον exynos?και εαν ναι, απο που? (στα περισοοτερα που εχω ρωτησει εχουν μονο με το snapdragon 410). Ναι οντως, ποιος ειναι καλυτερος? 410 η 7578? σε reviews χρησιμοποιουν τον exynos. Παντως μπορει και λογω 410 να υπαρχει αυτη η χαμηλη τιμη ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/ca62cc1fefba9fbdc86b79b682ae9d30.jpg Έχει τον Samsung Exynos 7580 1,5 Ghz αλλά με 4 ενεργούς πυρήνες (όχι 8) Αυτο ειναι screenshot απο το δικο σου? απο που το πηρες αν επιτρεπεται και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι οντως, ποιος ειναι καλυτερος? 410 η 7578? σε reviews χρησιμοποιουν τον exynos. Παντως μπορει και λογω 410 να υπαρχει αυτη η χαμηλη τιμη Αυτο ειναι screenshot απο το δικο σου? απο που το πηρες αν επιτρεπεται και ποσο? Ναι, είναι το δικό μου. Το πήρα από Mr gadget στη Θεσσαλονίκη, και νομίζω ήταν από Πορτογαλία (από τη γλώσσα εγκατάστασης στην αρχή πριν την αλλάξω) - στα 250 ευρώ. Είχε 2-3 κομμάτια, δεν ξέρω εάν έχει ακόμα. http://www.themrgadget.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_ Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 [/color] Και στο antutu στο info λεει πληροφοριες, αν μπορεις να δεις. Μα τι γινεται κρυφο το εχουνε? και σε εμενα τα ιδια γραφει με τον frogus εχει τον EXYNOS 7580 το πηρα απ το hashtatrade.gr η μπαταρια σε 2 ημερες που κραταει μου βγαζει 25% οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts