Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 απο fastcardtech

bambis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρά μιλάς τώρα? Το είχες αναφέρει αυτό αλλά νόμιζα το είπες αστειευόμενος. Δηλαδή δεν έλαβε υπόψη τα emails και το γεγονός ότι είχες αποδείξεις ότι ήταν refurbished? Αυτό σημαίνει ότι είμαστε απροστάτευτοι σε περίπτωση που στείλει κάποιο μαγαζί used η refurbished.

Όχι πραγματικά, όταν μίλησα μαζί τους, είδαν όλες τις φωτογραφίες και το video και δεν είπαν τίποτα.

Στο τέλος έστειλα μία πρόσθετη ( αυτή με τις οδηγίες ) και εκεί μου απάντησαν ''έχετε δίκιο κτλπ '' :wacko::wacko:

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε ξερω τι ειναι πιο επικινδυνο απ ολα!

1)οτι ειμαι ψημενος να δοκιμασω την τυχη μου με το lg g2 απο το εν λογω καταστημα,μετα απ οσα διαβασα!

2)η ωρα που τα γραφω:lol::lol:

Εγώ πήρα το ευρωπαϊκό και μου έστειλαν το αμερικανικό.

Εκανα ενα update και τώρα δεν δουλεύει τπτ.

Είμαι στο dispute και αναμονή...

πω πω, υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν!! :blink:

Κουράγιο, τι να πω...μόνη σου ελπίδα το paypal , το οποίο ελπίζω να ρθει στα συγκαλά του....:blink:

Δεν μπορείς να περάσεις από την αρχή καινούρια ρομ για να το συνεφέρεις? :confused:

Να ευχαριστώ το θεό λοιπόν που με ένα 25-ρι για καινούρα μπαταρία έχω συσκευάρα, εξαιρουμένου πάντα το GPS που είναι ψόφιο.

Έχω περάσει και μια ρομ από το νοτέλι το 5 και πάει φυσέκι!! :shoot: :rocket:

Έπειτα απο ακριβώς ενα μήνα που εχω παραγγείλει το κινητό του τίτλου αυτού του thread που άνοιξα (καταραμένη ώρα :-p) και μετά από πολλά email, μηνυμάτα μέσω του resolution center του paypal καθώς και dispute με αιτιολογία μη παραλαβής αντικειμένου. Σας παραθέτω το τελευταίο email τους, που προσωπικά με εξόργισε και τους ζήτησα μόλις πριν λιγο τα λεφτά μου πίσω. Εννοείται ότι σε κάθε mail με ενημερωναν οτι το πακέτο απλά το καθυστερεί η courrier και οτι έχει φύγει το δεμα απο τα δικα τους χερια.

""Dear customer ,

Thanks for your order from us and we are sorry about the delay notice.

The reason is like this:

Due to there are so many buyers bought this item and right now many of them got this item, as most of them feedback that the phone can not be upgraded, the IMEI can not be checked or the S/N number has issues, and the GPS is very weak.

So right now we are not dare to send the item to you, and after we tested the phone, it's because of the phone is unlocked contrack version, after unlocked, the phone's system file changed and cause these issues, the phone can be used normally.

You are really important to us, so we just show this truth to you, hope for your understanding. Right now we got the retail version, and if you would not like this contact version, we can send the retail version to you, there is no any mentioned problem : https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f.html

This item is much more expensive than the unlocked contract version, the original price is $425, as right now we need to do compensation for all of our other buyers, we offer it with $325 with limited amount except you.

As you wait for such a long time already, we really do apologize, you just need to add $20, then we will send the item to you:

If you agree on this matter ,Please pay 20 USD to our paypal account Prettyflash@sina.com and MUST mark that “pay money for order ***********(your order number),change the phone to retail version with same color .

after you paid ,please tell me ,so I can follow it up.

Free gifts will be offered : Screen guard +1*Stereo Bass Headset In Ear 3.5mm Zipper Earphone Headphone + Mic Earbuds For Mobile phone tablet PC+1*Magic tape holder

Your early reply is highly appreciated

Best Regards ""

πω πω, υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν!! :blink:

Κουράγιο, τι να πω...μόνη σου ελπίδα το paypal , το οποίο ελπίζω να ρθει στα συγκαλά του....:blink:

Δεν μπορείς να περάσεις από την αρχή καινούρια ρομ για να το συνεφέρεις? :confused:

Να ευχαριστώ το θεό λοιπόν που με ένα 25-ρι για καινούρα μπαταρία έχω συσκευάρα, εξαιρουμένου πάντα το GPS που είναι ψόφιο.

Έχω περάσει και μια ρομ από το νοτέλι το 5 και πάει φυσέκι!! :shoot: :rocket:

Άστα έχω φαει τα νιάτα μου σε χρονο και στεναχωρια.

Αν θέλεις ανοίγουμε ενα καινουριο θέμα να το γεμισω με καμμία 25αρια σελίδες με το τι έχω δοκιμασει ως τώρα και να προσθεσεις και εσυ μερικές ιδέες.

Υ.Γ. τώρα είδα το πμ που μου εστειλες για το κινητό. Μπαίνω μονο απο Tapatalk και δεν έχει ειδοποίηση. Σορρυ.

@bambis,

Είναι ανεξάντλητη η έμπνευσή τους.

Υποκλίνομαι...

Δε σταματάνε να με εκπλήσσουν!!

Βλέπουν ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα που τσιμπάνε και είπανε θα ξεστοκάρουν με την ελαττωματική παρτίδα που χουν (και πρέπει να είναι και μεγάλη).

Όχι ότι το κινητό είναι για πέταμα, μιας και η ελαττωματική μπαταρία αλλάζεται, αλλά μένει το θέμα του GPS.

Tουλάχιστον το κράξιμο που τους έριξα έπιασε τόπο....και καλά....ακόμα Κινεζο-απατεώνες είναι..:lol:

Δεν τολμάνε λένε να σου στείλουν τη συσκευή, γιατί είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και δε θέλουν να απογοητεύσουν τους

πελάτες τους (αυτά είναι δικά μου)....α χα χα χα χα χα χα χα χα χα

Εγώ, όπως σας είπα παιδιά το διασκέδαζα, ακόμα και όταν έφαγα την π@π@ρ@ με την μπαταρία & το GPS και ας χαλάστηκα και λίγο με

το απαράδεκτο Paypal, γιατί απλά δεν το περίμενα να με πουλήσουν έτσι.

Το χώνεψα όμως και αυτό (ευτυχώς έχω καλό στομάχι...:lol:) και όλα καλά.

Μόλις όμως έβαλα την καινούρια μπαταρία και δούλεψε φυσέκι το εργαλείο, επανήλθαν όλα μου σε κανονική λειτουργία!!! :lol: :lol:

Αρκετά διασκέδασαμε όμως, τώρα είναι ώρα να σοβαρευτούμε και λίγο.

Κυνηγάω ακόμα το Paypal και ας έχουν κλεισει την υπόθεση χωρίς να μου αναγνωρίσουν ούτε partial refund (όπως σε μερικούς κ@λ@φαρδους :p)

και δείχνουν να την έχουν ακούσει αρκετά (γιατι αυτοί δεν είναι ορίτζιναλ Κινέζοι), απαντάνε ακόμα και ψιλο-ψάχνονται!

Θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους και αν καταφέρω κάτι θα το πανηγυρίσω καταλλήλως.

Το παίζω κ@λ@-Κινέζος και γω και ακόμα και από το FCT ζήτησα να μου κάνουν το refund των 30$ που μου είχαν προτείνει πριν τους αρχίσω τα μπινελίκια και ας έχει κλείσει το Paypal την υπόθεση εις βάρος μου! :lol: :lol:

Καλό κουράγιο σε όλους όσους κάθονται σε αναμένα κάρβουνα....

Λένε, πως αν δε μπορείς να αποφύγεις κάτι κακό, απόλαυσέ το...;)

ειναι verizon?αν ναι ,τοτε ,ΑΝ θυμαμαι σωστα

δουλευει ευρωπη,εχει gsm κλπ

οποτε μηπως θεμα ρομ?

αν ειναι att κλπ ομως οχι

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

ειναι verizon?αν ναι ,τοτε ,ΑΝ θυμαμαι σωστα

δουλευει ευρωπη,εχει gsm κλπ

οποτε μηπως θεμα ρομ?

αν ειναι att κλπ ομως οχι

Μου το έστειλαν με μια ROM που δούλευε κανονικά. Gsm τουλαχιστον γιατί το είχε ο πατέρας μου και όχι έχω.

Στο update έγινε η ζημιά που έβαλε το λογισμικο απο αυτό που "υποτίθεται" οτι είναι.

Νομιζω οτι είναι t mobile.

Δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά.. :) :)

Οποιαδήποτε συμβουλή όμως ευπρόσδεκτη (σε πμ καλυτερα για να μην βρωμιζουμε το θέμα εδώ)

""Dear customer ,

Κάθε φορά που διαβάζω αυτό είτε είναι καλό κινεζοκατάστημα, είτε όχι μου έρχεται να κοπανήσω την οθόνη μιας και ξέρω ότι έρχεται λυπητερή απάντηση :lol:

Όσο για το FCT, είδαν ότι έφαγαν πολλές αναφορές για το 1ο και είπαν να φάνε κι άλλα λεφτά με την τάχα μου διορθωμένη έκδοση της συσκευής.

Και ενώ δεν δίνουν πάνω από 20$ refund ξαφνικά έγιναν γεναιόδωροι :lol::lol:

Έπειτα απο ακριβώς ενα μήνα που εχω παραγγείλει το κινητό του τίτλου αυτού του thread που άνοιξα (καταραμένη ώρα :-p) και μετά από πολλά email, μηνυμάτα μέσω του resolution center του paypal καθώς και dispute με αιτιολογία μη παραλαβής αντικειμένου. Σας παραθέτω το τελευταίο email τους, που προσωπικά με εξόργισε και τους ζήτησα μόλις πριν λιγο τα λεφτά μου πίσω. Εννοείται ότι σε κάθε mail με ενημερωναν οτι το πακέτο απλά το καθυστερεί η courrier και οτι έχει φύγει το δεμα απο τα δικα τους χερια.

""Dear customer ,

Thanks for your order from us and we are sorry about the delay notice.

The reason is like this:

Due to there are so many buyers bought this item and right now many of them got this item, as most of them feedback that the phone can not be upgraded, the IMEI can not be checked or the S/N number has issues, and the GPS is very weak.

So right now we are not dare to send the item to you, and after we tested the phone, it's because of the phone is unlocked contrack version, after unlocked, the phone's system file changed and cause these issues, the phone can be used normally.

You are really important to us, so we just show this truth to you, hope for your understanding. Right now we got the retail version, and if you would not like this contact version, we can send the retail version to you, there is no any mentioned problem : https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-4-N910f.html

This item is much more expensive than the unlocked contract version, the original price is $425, as right now we need to do compensation for all of our other buyers, we offer it with $325 with limited amount except you.

As you wait for such a long time already, we really do apologize, you just need to add $20, then we will send the item to you:

If you agree on this matter ,Please pay 20 USD to our paypal account Prettyflash@sina.com and MUST mark that “pay money for order ***********(your order number),change the phone to retail version with same color .

after you paid ,please tell me ,so I can follow it up.

Free gifts will be offered : Screen guard +1*Stereo Bass Headset In Ear 3.5mm Zipper Earphone Headphone + Mic Earbuds For Mobile phone tablet PC+1*Magic tape holder

Your early reply is highly appreciated

Best Regards ""

σε κάθε κινέζικο κατάστημα,μη αποστολή = αυτόματα ζητάς άμεσο refund,επειδη κ καλα το βιάζεσαι

καμμία περαιτέρω συζήτηση.

βρε και vickmall να ταν μην υποβάλλεσαι σε ταλαιπωρία επικοινωνίας

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Κατάλαβα έχεις μπλέξει για τα καλά!

Το σκέφτομαι ακόμα είναι η αλήθεια!

Πάντως αν θες βοήθεια για να το επαναφερεις στη ζωή στείλε μου pm. Έχω εμπειρία από μπρικαρισματα LG g2!

Refund completed...

Ήδη μπήκε παραγγελία για Xiaomi redmi note 3 pro απο vickmall...

Δεν βαριέσαι note το ενα note και το αλλο... :-D

Μου το έστειλαν με μια ROM που δούλευε κανονικά. Gsm τουλαχιστον γιατί το είχε ο πατέρας μου και όχι έχω.

Στο update έγινε η ζημιά που έβαλε το λογισμικο απο αυτό που "υποτίθεται" οτι είναι.

Νομιζω οτι είναι t mobile.

Δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά.. :) :)

Οποιαδήποτε συμβουλή όμως ευπρόσδεκτη (σε πμ καλυτερα για να μην βρωμιζουμε το θέμα εδώ)

Πως μπορουμε να μαθουμε ποιο ακριβως είναι το μοντέλο που μας έστειλαν? Υπαρχει κάποιος τροπος για να μην την πατησουμε και εμείς?

Δεν ξερω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός την εφαρμογή phone info, γιατί αυτοι είναι ικανοί να χουν παραχαραξει κ τα στοιχεία πίσω από τη μπαταρία!! :blink:

Καλημερα στην πικραμενη παρεα του note 4.Λοιπον απο τις 18/2 που μου εχουν στειλει tracking nunmer(το εχω ξανα αναφερει μιλωντας και με το φιλο demakhs) ακομα σημερα 11 μερες δεν εχει φανει στο 17TRACK,τους στελνω μυνηματα αλλα τιποτα καμια απαντηση,μονο αρχικα μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στις 18/2.Στο paypal κατω δεξια μια επιλογη που εχει (contact seller via paypal),με πηγαινει μονο σε dispute,δεν μπορεις να στειλεις e-mail μπας και το δουν πιο σοβαρα λογω paypal.Πως αλλιως μπορουμε να τους σπρωξουμε?αν οντως εξαρταται απο αυτους η καθυστερηση και οχι απο τα ταχυδρομεια,οπως ειχε αναφερει και φιλος λιγα posts νωριτερα?Γιατι dispute στην παρουσα φαση δεν μπορω να ανοιξω,υποθετω,για να ταρακουνηθουν.Μηπως να περιμενω ακομα λιγο?επειδη εχουν μπει και Σ/Κ μεσα?

Μίλα με τον συμπασχοντα σου bambis που του έκαναν refund για τον ίδιο λόγο...;)

Πάρε και συ το redmi note 3 pro μετα , για να πατε πακέτο...:lol: :lol:

Δεν είναι πολλές 11 μερες...κάνε λίγο ακόμα υπομονή και αρχίζεις μετά τα Κινέζο γαλλικά! :X

Στα χω ξαναπει...χαλάρωσε και απόλαυσε το!! :ninja:

Μίλα με τον συμπασχοντα σου bambis που του έκαναν refund για τον ίδιο λόγο...;)

Πάρε και συ το redmi note 3 pro μετα , για να πατε πακέτο...:lol: :lol:

Δεν είναι πολλές 11 μερες...κάνε λίγο ακόμα υπομονή και αρχίζεις μετά τα Κινέζο γαλλικά! :X

Στα χω ξαναπει...χαλάρωσε και απόλαυσε το!! :ninja:

Ξερεις του bambis δεν του ειχαν πει οτι το εστειλαν,αυτη ειναι η διαφορα,εμενα μου εχουν στειλει μηνυμα(saved e-mail)οτι εχει φυγει απο αυτους στις 18.Δε μου λες ρε φιλε demakhs αυτο που ρωτησα,μεσω paypal γινεται να στειλουμε e-mail?ξερεις?οσο για την απολαυση που λες,ολο αυτο το σκηνικο που περναμε ειναι μερος της απολαυσης που μας προσφερει αυτο το αξιοπιστοτατο καταστημα χα χα χα!!!!αν χαλαρωσουμε,δεν θα συμετασχουμε στο ονειρο,αυτη ειναι η γλυκα πριν την προσκρουση:lol:

Πως μπορουμε να μαθουμε ποιο ακριβως είναι το μοντέλο που μας έστειλαν? Υπαρχει κάποιος τροπος για να μην την πατησουμε και εμείς?

Οτι app και να χρησιμοποίησα μου έδειχνε το λάθος μοντελο.

Κατσαβίδι, σφυρί και κοιτά κάτω απο την motherboard.

Έτσι κέρδισα και το refund (πριν αναλάβει το paypal να δει την υπόθεση)

Οποτε απο μένα όλα καλά!

Ξερεις του bambis δεν του ειχαν πει οτι το εστειλαν,αυτη ειναι η διαφορα,εμενα μου εχουν στειλει μηνυμα(saved e-mail)οτι εχει φυγει απο αυτους στις 18.Δε μου λες ρε φιλε demakhs αυτο που ρωτησα,μεσω paypal γινεται να στειλουμε e-mail?ξερεις?οσο για την απολαυση που λες,ολο αυτο το σκηνικο που περναμε ειναι μερος της απολαυσης που μας προσφερει αυτο το αξιοπιστοτατο καταστημα χα χα χα!!!!αν χαλαρωσουμε,δεν θα συμετασχουμε στο ονειρο,αυτη ειναι η γλυκα πριν την προσκρουση:lol:

Δεν ξέρω τι κινητό έχεις πάρει, αλλά αν είναι το Samsung που πήραν τα παιδιά ακύρωσε όσο είναι νωρίς την παραγγελία. Το ότι σου έστειλαν tracking δεν λέει κάτι.

The day is my enemy, the night my friend

Δεν ξέρω τι κινητό έχεις πάρει, αλλά αν είναι το Samsung που πήραν τα παιδιά ακύρωσε όσο είναι νωρίς την παραγγελία. Το ότι σου έστειλαν tracking δεν λέει κάτι.

Note 4 οπως τα παιδια.Το προβλημα του gps δε με ενδιαφερει πολυ,το θεμα μπαταριας λυνεται σχετικα φθηνα οπως ειπαμε,τωρα αν ειναι παρταλι,τι να πω! εχω παρει και διαπιστευτηρια απο αυτους οπως εχω αναφερει,οτι ειναι ζελατινατο αυτο που μου στελνουν και εχω σωσει τα μυνηματα τους.Συνηδητοποιημενα εκανα την αγορα,το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχει παρει τα ποδια του να ξεκινησει:!:

Δεν γίνεται να στείλεις email μέσω paypal, μόνο με τον κλασικό τρόπο.

Το contact seller via paypal είναι μόνο το γνωστό dispute απλά με την νέα εμφάνιση του paypal το έβαλαν έτσι.

Για μένα κάνε αυτό που σου λέει ο zananiro ή άλλαξε το τουλάχιστον με κάποιο κινέζικο που είναι πιο σίγουρο.

Επίσης 300ευρώ το βρίσκεις και εδώ μεταχειρισμένο πλέον ( τόσο θα σου βγεί περίπου αν αγοράσεις καινούργια μπαταρία αυθεντική )

Δεν γίνεται να στείλεις email μέσω paypal, μόνο με τον κλασικό τρόπο.

Το contact seller via paypal είναι μόνο το γνωστό dispute απλά με την νέα εμφάνιση του paypal το έβαλαν έτσι.

Για μένα κάνε αυτό που σου λέει ο zananiro ή άλλαξε το τουλάχιστον με κάποιο κινέζικο που είναι πιο σίγουρο.

Επίσης 300ευρώ το βρίσκεις και εδώ μεταχειρισμένο πλέον ( τόσο θα σου βγεί περίπου αν αγοράσεις καινούργια μπαταρία αυθεντική )

1)Μου εχουν πει οτι το εχουν ηδη στειλει(αν ισχυει)οποτε εγω πως να ζητησω να μου το αλλαξουν?και2)πως μπορω να ακυρωσω,zananiro?να το ζητησω απο αυτους(που μπορει να ισχυριστουν οτι δεν γινεται,επειδη εφυγε)η μεσω paypal?και με ποιο τροπο?

1)Μου εχουν πει οτι το εχουν ηδη στειλει(αν ισχυει)οποτε εγω πως να ζητησω να μου το αλλαξουν?και2)πως μπορω να ακυρωσω,zananiro?να το ζητησω απο αυτους(που μπορει να ισχυριστουν οτι δεν γινεται,επειδη εφυγε)η μεσω paypal?και με ποιο τροπο?
http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx

http://www.flytexpress.com/EnNewsContent.aspx?id=722

http://en.4px.com

Δοκίμασε το tracking σε αυτές, αν όντως το έχουν στείλει σε κάποια θα εμφανιστεί

http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx

http://www.flytexpress.com/EnNewsContent.aspx?id=722

http://en.4px.com

Δοκίμασε το tracking σε αυτές, αν όντως το έχουν στείλει σε κάποια θα εμφανιστεί

Τίποτα,δεν το εμφανίζει σε καμια απο τις τρεις

Edited by wolf_35

Τίποτα,δεν το εμφανίζει σε καμια απο τις τρεις

Έχει μάλλον δεν το έστειλαν τότε? Μπορείς να τους ζητήσεις να ακύρωσουν την παραγγελία