lek88 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ωραία, ευχαριστώ!! [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) Πόσο είναι το κόστος αλλαγής μπαταρίας στο επίσημο σέρβις όταν έχει λήξει η εγγύηση;;; [Στάλθηκε από μόνο του] Έστειλα μήνυμα στην ΣΜΑΡΤΕΚ και μου είπαν ότι το κόστος αλλαγής είναι στα 54€ για τα εκτός εγγύησης. Edited September 29, 2018 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Έστειλα μήνυμα στην ΣΜΑΡΤΕΚ και μου είπαν ότι το κόστος αλλαγής είναι στα 54€ για τα εκτός εγγύησης. απο την στιγμη που δεν ειναι αδιαβροχο το Α5 2016 να θελει ειδικη μεταχειριση στο ανοιγμα για την αλλαγη της μπαταριας, θα ελεγα να πας σε καποιο μαγαζι να την παρεις και να στην βαλουν. σου στελνω το παρακατω link, μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις ποσο χρεωνουν την τοποθετηση, γιατι 54 ευρω ειναι πολλα. https://www.cellphones.gr/mpataria-eb-ba510abe-samsung-galaxy-a5-2016-sm-a510-original-bulk?search=samsung%20a5%202016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 απο την στιγμη που δεν ειναι αδιαβροχο το Α5 2016 να θελει ειδικη μεταχειριση στο ανοιγμα για την αλλαγη της μπαταριας, θα ελεγα να πας σε καποιο μαγαζι να την παρεις και να στην βαλουν. σου στελνω το παρακατω link, μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις ποσο χρεωνουν την τοποθετηση, γιατι 54 ευρω ειναι πολλα. https://www.cellphones.gr/mpataria-eb-ba510abe-samsung-galaxy-a5-2016-sm-a510-original-bulk?search=samsung%20a5%202016 Μην το λες, τα καπάκια σχεδόν την ίδια δουλειά θέλουν σε αυτά τα κινητά γιατί έχουν κόλλα. Από εκεί και πέρα όπου έχω ρωτήσει έξω για οθόνες κλπ ζητάνε πολύ παραπάνω από smartec και μου έχει κάνει εντύπωση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) απο την στιγμη που δεν ειναι αδιαβροχο το Α5 2016 να θελει ειδικη μεταχειριση στο ανοιγμα για την αλλαγη της μπαταριας, θα ελεγα να πας σε καποιο μαγαζι να την παρεις και να στην βαλουν. σου στελνω το παρακατω link, μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις ποσο χρεωνουν την τοποθετηση, γιατι 54 ευρω ειναι πολλα. https://www.cellphones.gr/mpataria-eb-ba510abe-samsung-galaxy-a5-2016-sm-a510-original-bulk?search=samsung%20a5%202016 Το θέμα φίλε μου δεν είναι αν είναι αδιάβροχο αλλά το ότι είναι μπρος πίσω γυαλί και θέλει ειδική μεταχείριση για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Ρώτησα και στο irepair και μου είπαν 60€ αλλά σε αυτούς το αστείο είναι άλλο. Όταν τον ρώτησα αν το κινητό θα έχει εμφανή σημάδια της αλλαγής μου είπε ότι επειδή θα ζεσταθεί για να ανοίξει θα φαίνεται ένα μικρό σημάδι.Δεν παν καλά εγώ έχω το κινητό μου 2 χρόνια χωρίς ούτε μια γρατζουνιά ε δεν θέλω από μια αλλαγή μπαταρίας να μου το κάνουν αυτοί.Για αυτό ξαναλέω ότι ναι μπορεί να είναι ποιο ακριβά στην αντιπροσωπεία αλλά είσαι σίγουρος για την δουλειά τους και εγώ όταν το πάω θα τους βάλω να τσεκάρουν το κινητό για γρατσουνιές και μετά θα τους το δώσω αφού συμφωνήσω ότι δω σε γρατζουνιά θα είναι υπεύθυνη αυτοί. Είδα και το λινκ που έστειλες και βγάζει αυτόματα το κόστος επισκευής στα 40€. Edited September 30, 2018 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 μια ερώτηση στα γρήγορα , με αυτό εδώ το μαραφέτι μπορούμε να δούμε μια ταινία που έχουμε από το κινητό στην τηλεόραση ? https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1441111.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Το θέμα φίλε μου δεν είναι αν είναι αδιάβροχο αλλά το ότι είναι μπρος πίσω γυαλί και θέλει ειδική μεταχείριση για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Ρώτησα και στο irepair και μου είπαν 60€ αλλά σε αυτούς το αστείο είναι άλλο. Όταν τον ρώτησα αν το κινητό θα έχει εμφανή σημάδια της αλλαγής μου είπε ότι επειδή θα ζεσταθεί για να ανοίξει θα φαίνεται ένα μικρό σημάδι.Δεν παν καλά εγώ έχω το κινητό μου 2 χρόνια χωρίς ούτε μια γρατζουνιά ε δεν θέλω από μια αλλαγή μπαταρίας να μου το κάνουν αυτοί.Για αυτό ξαναλέω ότι ναι μπορεί να είναι ποιο ακριβά στην αντιπροσωπεία αλλά είσαι σίγουρος για την δουλειά τους και εγώ όταν το πάω θα τους βάλω να τσεκάρουν το κινητό για γρατσουνιές και μετά θα τους το δώσω αφού συμφωνήσω ότι ότι δω σε γρατζουνιά θα είναι υπεύθυνη αυτοί. Είδα και το λινκ που έστειλες και βγάζει αυτόματα το κόστος επισκευής στα 40€.Ειχα αλλαξει μπαταρια σε S6 Edge + σε irepair και οντως εγιναν καποια σημαδακια στις ακρες πισω.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 μια ερώτηση στα γρήγορα , με αυτό εδώ το μαραφέτι μπορούμε να δούμε μια ταινία που έχουμε από το κινητό στην τηλεόραση ? https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1441111.html?wid=1433363 φίλε μου και εγώ το ψάχνω καιρό να βρω κάτι να παίζει στην τηλεόραση αλλά δεν επιχείρησα να αγοράσω κάτι τέτοιο και όχι τόσο για το κόστος όσο το να περιμένω περίπου ένα μήνα να έρθει και αν δεν παίζει να με εκνευρίσει. Τώρα αν θες εσύ να το δοκιμάσεις κάνε το και πες μας τα αποτελέσματα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Έστειλα μήνυμα στην ΣΜΑΡΤΕΚ και μου είπαν ότι το κόστος αλλαγής είναι στα 54€ για τα εκτός εγγύησης.Σοβαρά τώρα;;;;;;;;; ήμαρτον.... Εγω τους έστειλα Mail και δεν απαντάνε. Σιγά μη δώσω 54€ Θα το πάω σε ένα σέρβις που έχω εδώ στην γειτονιά να μου την αλλάξουν με πολύ λιγότερα. Έτσι κ αλλιώς είναι εκτός εγγύησης. [Στάλθηκε από μόνο του] Edited September 30, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Σοβαρά τώρα;;;;;;;;; ήμαρτον.... Εγω τους έστειλα Mail και δεν απαντάνε. Σιγά μη δώσω 54€ Θα το πάω σε ένα σέρβις που έχω εδώ στην γειτονιά να μου την αλλάξουν με πολύ λιγότερα. Έτσι κ αλλιώς είναι εκτός εγγύησης. [Στάλθηκε από μόνο του] Κοίτα να δεις ούτε εγώ το έχω πάει.Βασικά ακόμα δεν έχω πρόβλημα που να μου κλείνει και τέτοια απλά έχει πέσει λίγο η απόδοση και ψάχνομαι να δω τι παίζει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει να μου πεις είναι αν θα σου κάνουν σωστή δουλειά χωρίς σημάδια και οτιδήποτε άλλο που να δείχνει ότι έχει ανοιχτεί.Και πες μας και το τελικό κόστος (αγορά μπαταρίας-τοποθέτηση); Και σε ποια περιοχή είναι το σέρβις; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Κοίτα να δεις ούτε εγώ το έχω πάει.Βασικά ακόμα δεν έχω πρόβλημα που να μου κλείνει και τέτοια απλά έχει πέσει λίγο η απόδοση και ψάχνομαι να δω τι παίζει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει να μου πεις είναι αν θα σου κάνουν σωστή δουλειά χωρίς σημάδια και οτιδήποτε άλλο που να δείχνει ότι έχει ανοιχτεί.Και πες μας και το τελικό κόστος (αγορά μπαταρίας-τοποθέτηση); Και σε ποια περιοχή είναι το σέρβις;Σκέφτομαι να το πάω τα Χριστούγεννα που θα πάρω νέα συσκευή. Αν το πάω τώρα και μου το κρατήσει 2-3 μέρες, δεν θα έχω κινητό αντικατάστασης και είναι δύσκολο για μένα να μείνω χωρίς κινητό λόγω δουλειάς. Όταν το πάω θα ενημερώσω!!!! Ήθελα να το στείλω στο επίσημο σέρβις για να βάλουν την γνήσια μπαταρία αλλά δεν δίνω τόσα λεφτά για κινητό εκτός εγγύησης!!! [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Σκέφτομαι να το πάω τα Χριστούγεννα που θα πάρω νέα συσκευή. Αν το πάω τώρα και μου το κρατήσει 2-3 μέρες, δεν θα έχω κινητό αντικατάστασης και είναι δύσκολο για μένα να μείνω χωρίς κινητό λόγω δουλειάς. Όταν το πάω θα ενημερώσω!!!! Ήθελα να το στείλω στο επίσημο σέρβις για να βάλουν την γνήσια μπαταρία αλλά δεν δίνω τόσα λεφτά για κινητό εκτός εγγύησης!!! [Στάλθηκε από μόνο του] Για μένα στείλε smartec που σε 3 ώρες το έχεις έτοιμο. Αν έχεις κάποιον Αθήνα που μπορεί να πάει, να περιμένει, το στέλνεις με ΚΤΕΛ, πάει φτιάχνει και στο στέλνει πίσω την ίδια μέρα...το έχω κάνει. Απλά ένα τηλ ρίξε ότι έχουν μπαταρίες και όρεξη να περιμένει κάποιος αν έχει κίνηση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Για μένα στείλε smartec που σε 3 ώρες το έχεις έτοιμο. Αν έχεις κάποιον Αθήνα που μπορεί να πάει, να περιμένει, το στέλνεις με ΚΤΕΛ, πάει φτιάχνει και στο στέλνει πίσω την ίδια μέρα...το έχω κάνει. Απλά ένα τηλ ρίξε ότι έχουν μπαταρίες και όρεξη να περιμένει κάποιος αν έχει κίνησηΑθηνα είμαι. Θα το πήγαινα εγώ αλλά το θεωρώ κοροϊδία να δώσω 55€ για αλλαγή μπαταρίας. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Είναι αρκετά, αλλά αν έχεις θέμα αυτονομίας, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Έχω δυστυχώς. Εκεί που λέει 35%, ξαφνικά πέφτει στο 12%. Επίσης πέφτει πολύ γρήγορα ακόμα κ όταν βρίσκεται σε αναμονή το κινητό. Είναι αρκετά, αλλά αν έχεις θέμα αυτονομίας, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση Sent from my SM-G930F using Tapatalk [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Χρειαζεσαι calibration στην μπαταρια για να μην το κανει αυτο με το ποσοστο. Ξεφορτισε το τελειως μεχρι να σβησει. Ανοιξε το στο recovery menu και αφησε το μεχρι να σβησει. Επανελαβε μεχρι να μην μπορει να αναψει καθολου στο recovery. Με κλειστο κινητο φορτισε για πολλες ωρες (ολη νυχτα το καλυτερο). Εισαι ΟΚ μετα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Χρειαζεσαι calibration στην μπαταρια για να μην το κανει αυτο με το ποσοστο. Ξεφορτισε το τελειως μεχρι να σβησει. Ανοιξε το στο recovery menu και αφησε το μεχρι να σβησει. Επανελαβε μεχρι να μην μπορει να αναψει καθολου στο recovery. Με κλειστο κινητο φορτισε για πολλες ωρες (ολη νυχτα το καλυτερο). Εισαι ΟΚ μετα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν τς έχει φτυσει η μπαταρία και έχει cells που δεν δουλεύουν δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα με αυτό αλλά καλό θα ήταν να μας πει να ξέρουμε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Χρειαζεσαι calibration στην μπαταρια για να μην το κανει αυτο με το ποσοστο. Ξεφορτισε το τελειως μεχρι να σβησει. Ανοιξε το στο recovery menu και αφησε το μεχρι να σβησει. Επανελαβε μεχρι να μην μπορει να αναψει καθολου στο recovery. Με κλειστο κινητο φορτισε για πολλες ωρες (ολη νυχτα το καλυτερο). Εισαι ΟΚ μετα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk1) πως ανοιγω αυτό το menu? 2) ειχα παλιά ένα LG το οποίο όταν έμεινε από μπαταρία ήθελε 2 μέρες στην πρίζα να πάρει μπροστά. Δεν πιστεύω να την πατήσω και τώρα [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Για το recovery λογικα κρατας πατημενα power και volume up και down ταυτοχρονα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Έχει μεγάλη διαφορά με κάποια Oreo custom rom? Ποια προτείνεαι? Αν και καλά τα πάει ως τώρα, συχνές αναβαθμίσεις. Το μόνο πρόβλμα, εμφάνισε screen flickering δυστυχώς... Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μια απ' τα ίδια με το flickering... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) εχω το a5 δύο χρόνια εδώ και κάποιο καιρό αντιμετωπίζω προβλημα με την μπαταρία όταν πέσει χαμηλά περίπου απο 20% τελειώνει πολυ γρήγορα τόσο γρήγορα που μου σβηνει πολλές φορες όταν είναι φορτισμένο 100% δεν μπορώ να πω ότι τελειώνει γρήγορα. Και αποφασισα να την αλλάξω πήρα μια από το Σκρουτζ με 12 ευρω αν θυμάμαι καλα, έλεγε original. την άλλαξα και διαπίστωσα ότι κάνει το ίδιο πράγμα μολις φτάσει χαμηλά το ποσοστο τελειώνει πολυ γρήγορα. Επειδή διαβάζω ότι έχουν πολλοί προβλημα με την μπαταρία μάλλον να ειναι κάποιο μπαγκ τις rom; Η το έχουν κάνει επίτηδες σε καποιο από τα τελευταία update για να πάρουμε καινουριο; Edited November 28, 2018 by thmls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 εχω το a5 δύο χρόνια εδώ και κάποιο καιρό αντιμετωπίζω προβλημα με την μπαταρία όταν πέσει χαμηλά περίπου απο 20% τελειώνει πολυ γρήγορα τόσο γρήγορα που μου σβηνει πολλές φορες όταν είναι φορτισμένο 100% δεν μπορώ να πω ότι τελειώνει γρήγορα. Και αποφασισα να την αλλάξω πήρα μια από το Σκρουτζ με 12 ευρω αν θυμάμαι καλα, έλεγε original. την άλλαξα και διαπίστωσα ότι κάνει το ίδιο πράγμα μολις φτάσει χαμηλά το ποσοστο τελειώνει πολυ γρήγορα. Επειδή διαβάζω ότι έχουν πολλοί προβλημα με την μπαταρία μάλλον να ειναι κάποιο μπαγκ τις rom; Η το έχουν κάνει επίτηδες σε καποιο από τα τελευταία update για να πάρουμε καινουριο; παλιοτερα που ειχα παρει μπαταριες σε διαφορα κινητα μου απο σκρουτζ, μονο αυθεντικες δεν ηταν, και μονο καλες δεν ηταν. Θα ελεγα να το πας smartec αν μπορεις, ξεροντας βεβαια οτι θα δωσεις ενα 30αρι τουλαχιστον, που ισως δεν αξιζει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 παλιοτερα που ειχα παρει μπαταριες σε διαφορα κινητα μου απο σκρουτζ, μονο αυθεντικες δεν ηταν, και μονο καλες δεν ηταν. Θα ελεγα να το πας smartec αν μπορεις, ξεροντας βεβαια οτι θα δωσεις ενα 30αρι τουλαχιστον, που ισως δεν αξιζειΝαι αλλά να κάνει ακριβώς το ίδιο μολις παει χαμηλα τελειωνει χωρις να το καταλαβεις αυτο με παραξενεύει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ναι αλλά να κάνει ακριβώς το ίδιο μολις παει χαμηλα τελειωνει χωρις να το καταλαβεις αυτο με παραξενεύει . γιαυτο σου λεω, εκει θα δουν τι φταιει, που πιθανον ειναι M/b, αλλα μπορει απλα η μπαταρια που εχεις να εινια μαπα και να το κανει. τι να σου πω, δεν βγαζεις ευκολα ακρη με τετοια θεματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts