leonkalf Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Γεια σας παιδιά, έχω εταιρική συσκευή Α5(2016) και πριν λίγη ώρα μου κατέβασε το installation για το Android 7. Έδωσα installation, πήγε στο 100% κανονικά και μετά ξεκίνησε επανεκκίνηση της συσκευής. Από τότε έχει μείνει η συσκευή στο ξεκίνημα της επανεκκίνησης.. και αναβοσβήνει το logo Samsung εδώ και 20-30 λεπτά. Υπάρχει περίπτωση να κάνει τόση ώρα κάτι στο παρασκήνιο? Πόση ώρα χρειάζεται για να τελειώσει η αναβάθμιση? Έχω αγχωθεί ότι κάτι δεν πήγε καλά ... Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 πόση μπαταριά είχες πριν την εγκατάσταση? αν ήταν κάτω από 40% ίσως να είναι αυτό... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όταν ξεκίνησε είχε 95%. Ακόμα στην ίδια κατάσταση είναι... Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Όταν ξεκίνησε είχε 95%. Ακόμα στην ίδια κατάσταση είναι... Δυστυχώς φίλε μου η συσκευή έπεσε σε λήθαργο. ..bootloop ,soft brick όπως λέγεται τελοςπαντων... Προσπάθησε να ξανά περάσεις official rom μέσω Odin.. Μετά από φλασαρισμα ,πέρασμα ρομ, 10 με 15 λεπτά το πολύ θέλει για να ανοίξει το κινητό... Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μου ηρθε ενημερωση 982,16ΜΒ λετε να ειναι το Nougat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ναι τόσο μεγάλη σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εκανα την ενημερωση και ειναι το Nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εκανα την ενημερωση και ειναι το Nougat. Βλέπεις καμία αλλαγή στην εμφάνιση με την Nougat? Αν ναι, στείλε να δούμε όταν μπορέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Υπάρχει πιθανότητα να βρω αυτή τη θηκη Για το A5?? Η δεν θα λειτουργεί μια τέτοια θήκη στο A5? Γιατι βλέπω ότι με το κλείσιμο του wallet δείχνει μπροστά ώρα και ειδοποιησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Υπάρχει αντίστοιχη official της Samsung, μόνο που κάνει 30+ €. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ήρθε και σε 'μένα η nougat, slovakia το κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Μήπως δώσανε το always on στην 7 ;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Οι αλλαγες στην εμφανηση ειναι παραπανω απο αισθητες. Τα εικονιδια εχουν αλλαξει, στα μενου των ρυμθισεων και στη μπαρα ειδοποιησεων κυριαχει το ασπρο (εμενα δεν αυτο δεν μ αρεσει γιατι τυφλωνει το ματι). Το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι πολυ χειροτερο απο πριν. Edited June 5, 2017 by mix_dou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Οι αλλαγες στην εμφανηση ειναι παραπανω απο αισθητες. Τα εικονιδια εχουν αλλαξει, στα μενου των ρυμθισεων και στη μπαρα ειδοποιησεων κυριαχει το ασπρο (εμενα δεν αυτο δεν μ αρεσει γιατι τυφλωνει το ματι). Το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι πολυ χειροτερο απο πριν. απο θεμα αποδοσης? η μπαταρια? κριμα για το δακτυλικο γιατι ειχε στρωσει αρκετα τελευταια. Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Υπάρχει αντίστοιχη official της Samsung, μόνο που κάνει 30+ €. Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για A5? Δεν βρήκα όσο κ αν έψαξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Μήπως δώσανε το always on στην 7 ;; Οι αλλαγες στην εμφανηση ειναι παραπανω απο αισθητες. Τα εικονιδια εχουν αλλαξει, στα μενου των ρυμθισεων και στη μπαρα ειδοποιησεων κυριαχει το ασπρο (εμενα δεν αυτο δεν μ αρεσει γιατι τυφλωνει το ματι). Το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι πολυ χειροτερο απο πριν. Αν έχεις τη καλοσύνη για το always on... Όσο αναφορά το δακτυλικό ήδη είναι χειρότερο ακόμα και από το m5 leagoo που υπάρχει για backup επομένως θα κάτσω όπως είναι αν δεν έχει δώσει και το always on Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 http://www.skroutz.gr/s/8262516/Samsung-Clear-View-Cover-Black-Galaxy-A5-2016.html Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 http://www.skroutz.gr/s/8262516/Samsung-Clear-View-Cover-Black-Galaxy-A5-2016.html Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω βρει την ίδια ακριβώς με αυτή που δείχνεις με 15€! Και φαίνονται σούπερ! Αλλά στο βίντεο που έδειξα έχει μια Led θήκη. Αυτή είναι άλλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Δείτε αυτό πριν αγοράσετε clear view θήκη: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Δείτε αυτό πριν αγοράσετε clear view θήκη: ισχυει το ιδιο και για τις s-view θηκες? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Δεν είναι ίδιες. Οι s view έχουν διάφανο μικρό τζαμάκι και η υπόλοιπη θήκη είναι ύφασμα-πλαστικό. Δεν την έχω όμως για να πω γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Έχω παραγγείλει μια Clear View εδώ και 5 μέρες από ελλαδα και την περιμένω.... Όποτε έρθει θα σας πω γνώμες. Η αλήθεια είναι ότι την παρήγγειλα μετά από πολλή σκέψη γιατί δεν τις θέλω καθόλου τις θήκες!! Αλλά μέτα την πτώση που είχε η συσκευή την λυπήθηκα. Αυτή που παρήγγειλα έχει έξτρα προστασία στις 4 γωνίες του τηλεφώνου (εκεί που χτυπάνε συνήθως οι συσκευές μου) Το θέμα είναι όμως ότι στέλνω Mail και ζητάω κάτι πληροφορίες από το κατάστημα που την παρήγγειλα και δεν παίρνω απάντηση. Φαίνεται να μην ενδιαφέρονται και πολύ.... Όταν έχω νέα από την θήκη θα ενημερώσω για το αν αξίζει. Edit: Μου ήρθε σήμερα! Πρώτες εντυπώσεις Θετικά : 1) Εμφανισιμη 2) Λεπτή / δεν δίνει καθόλου όγκο 3) Το μπροστά καπάκι είναι αφής και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο με κλειστό καπάκι 4) είναι κουμπωτη με το κινητό και όχι με κάποιο αυτοκόλλητο η βεντούζα. 5) Κουμπώνει και αφαιρείται πανεύκολα Αρνητικά : 1) Δεν έχει κάποιο μαγνητακι η οθόνη με αποτέλεσμα να ανοίγει μόνο του το καπάκι όταν γυρίσεις το κινητό στο πλάι (όπως δείχνει στο βίντεο που ανέβασε ένα παιδί εδώ) 2) δεν προστατεύει όλο το γύρω γύρω πλαϊνό ασημί πλαίσιο. Προστατεύει ΜΌΝΟ τις 4 γωνίες του τηλεφώνου πάνω και κάτω. Αυτά προς το παρόν.... http://www.tforall.gr/index.php?route=product/product&product_id=8941&lang=el Edited June 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Απ' τη στιγμή που προστατεύει τις 4 γωνίες, δεν χρειάζεται να είναι καλυμμένο το υπόλοιπο πλαϊνό αφού δεν γίνεται να χτυπηθεί. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Απ' όσο έχω δει, μια πολύ καλή θήκη είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/8262557/Samsung-Clear-Cover-Black-Galaxy-A5-2016.html Λογική τιμή για γνήσια, όμορφη και προστατεύει το κιν. από παντού (αν δεν κάνω λάθος προστατεύει και την μπροστά πρόσοψη γιατί τα πλαστικά στις γωνίες βγαίνουν πιο έξω από την οθόνη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Απ' τη στιγμή που προστατεύει τις 4 γωνίες, δεν χρειάζεται να είναι καλυμμένο το υπόλοιπο πλαϊνό αφού δεν γίνεται να χτυπηθεί. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Απ' όσο έχω δει, μια πολύ καλή θήκη είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/8262557/Samsung-Clear-Cover-Black-Galaxy-A5-2016.html Λογική τιμή για γνήσια, όμορφη και προστατεύει το κιν. από παντού (αν δεν κάνω λάθος προστατεύει και την μπροστά πρόσοψη γιατί τα πλαστικά στις γωνίες βγαίνουν πιο έξω από την οθόνη). Δεν νομίζω να βγαίνουν παραέξω από την οθόνη τα πλαϊνά πλαστικά.... Ούτε στην δικιά μου θήκη δεν βγαίνουν!! Άσχετα που όταν πας να την παραγγείλεις φαίνεται στην φωτογραφία σαν να προεξέχουν τα πλαστικά στις γωνίες! Επίσης μου άρεσε πολύ κ άλλη μια θήκη που βρήκα για το κινητο! Θα την παραγγείλω κάποια στιγμή στο μέλλον. Θα σας δώσω το λινκ όταν το βρω γιατί δεν θυμάμαι που την είδα. Edit: http://www.skroutz.gr/s/10971324/OEM-Flip-Wallet-Μαύρο-Galaxy-A5-2016.html Αυτή είναι επίσης πολύ ωραία. Σε μαύρο όμως!! Και η τιμή της λογική. Edited June 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σας κάνει νούμερα ο chrome με τις καρτέλες στην nougat ή μόνο σε 'μένα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts