Jump to content

Καζαμίας 2016, myphone.gr special edition!


marga21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2016 σε όλους!

Για τρίτη σερί χρονιά ο καζαμίας είναι εδώ και είναι πιο φρέσκος από ποτέ !

Φέτος δεν κάνω προβλέψεις, φέτος σας λέω το μέλλον . Ο Λιακόπουλος της τεχνολογίας έχω γίνει κυρίες και κύριοι. Κάμερα σε μένα και ..φύγαμε.

 

Ιανουάριος 2016

http://i.imgur.com/392b1aM.gif

 

New year new me λένε όλες οι εταιρείες σαν δεκατετράχρονοι στο facebook αλλά η κρίση αυτή τη φορά μοιάζει μη αναστρέψιμη. Η Samsung για να καταλάβετε αυτό το μήνα πούλησε μόλις 10 κινητά και κυριάρχησε ικανοποίηση που ο αριθμός ήταν τόσο στρογγυλός. Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε ο διευθυντής σχεδίασης παραδέχθηκε κάτω από πίεση πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι μοντέλο ήταν τα κινητά που πουλήθηκαν. «Εντάξει δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, το ίδιο παθαίνω και με τις κόρες μου, που είναι το πρόβλημα;» δήλωσε αργότερα μη βοηθώντας ιδιαίτερα τη θέση του, αφού τον χώρισε και η γυναίκα του.

Την μοίρα της Samsung πάντως ακολουθούν και όλες οι άλλες εταιρείες, εκτός από την Microsoft που συνεχίζει την πετυχημένη στρατηγική που ακολούθησε και με τα Windows 10. Με το κάπως παρεξηγήσιμο σλόγκαν , «Μην αντιστέκεσαι , μετά από λίγο θα σου αρέσει», αναγκάζει όσους έχουν Windows Phone να αγοράσουν και το επόμενο μοντέλο. Έτσι οι 19 από τους 20 κατόχους αναβάθμισαν το μοντέλο τους, ενώ ο εικοστός, ο ίδιος o Bill Gates, αποσύρθηκε από τα κοινά φωνάζοντας εκνευρισμένος «Ρε μας δουλεύουν αυτοί δεν παίζει!».

 

 

Φεβρουάριος

http://i.imgur.com/C6tGPxt.gif

 

Μια περίεργη φήμη κυκλοφορεί το τελευταίο μήνα του χειμώνα. Σύμφωνα με τη φήμη αυτή όλες οι εταιρείες ετοιμάζουν συγχώνευση για να μην καταστραφούν. Φυσικά υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές όπως στην Apple που φοβούνται πως θα αλλοιωθεί η εικόνα της εταιρείας και θα γίνει πιο συμπαθητική. Στη Samsung επίσης εκφράζουν την λογική απορία του πώς μπορείς να αντιγράψεις κάποιον που βγάζετε μαζί κινητά και τι νόημα θα χει πλέον κάτι τέτοιο. Η μόνη ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη είναι η Sony, καθώς όπως μας λένε γεμάτα καμάρι τα στελέχη της ο χώρος των κινητών δεν είναι καν ο πιο αποτυχημένος τομέας της. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο για ρεπορτάζ στο τμήμα πωλήσεων του Playstation 4. Μια συμπαθητική αλλά φανερά μεθυσμένη φωνή το σηκώνει και μου λέει «Ξέρω γιατί πήρες, 70 ευρώ πουλάμε το ένα παιχνίδι, το πιστεύεις φίλε; 70 ευρώ! Χαχαχαχα» Το παρανοϊκό γελάκι συνεχίστηκε μέχρι που το έκλεισα.....

 

 

Μάρτιος

http://i.imgur.com/LAwXdJD.gif

 

Η βόμβα έσκασε ! Η ιστορία γράφτηκε. Όλες οι εταιρείες αγοράζονται απο έναν μυστήριο τύπο που κρατάει κρυφή την ταυτότητα του. Η νέα εταιρεία ονομάζεται Μαργαρώνης Γιάννης που είναι ένας έξυπνος συνδυασμός του ονόματος και του επίθετού μου. Μαζί με την αγορά ανακοινώνονται και οι νέες συνθήκες. Από εδώ και στο εξής Θα κυκλοφορούν μόνο δύο μοντέλα το χρόνο και θα ειναι ψηλά ξανθά με γαλανά μάτια. Η μόνη εταιρεία που διαφωνεί και μένει εκτός συμφωνίας ήταν η Huawei καθώς έκανα μόνος μου τις διαπραγματέυσεις στα κινέζικα. Από ότι μου είπαν αργότερα , όταν με ρώτησαν πόσα δίνω, τους είπα αυστηρά πως το σαλιγκάρι μου δεν πίνει πορτοκαλάδα ποτέ τετάρτη μεσημέρι.

 

 

Απρίλιος

http://i.imgur.com/q599n1i.gif

 

Οι πρώτες αντιδράσεις για το μονοπώλιο μου έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα το myphone.gr ακυρώνει τελευταία στιγμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας το Meeting που είχε κανονίσει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και μου απαγορεύει να ξαναγράψω κείμενο . Ο Administrator Mythozz[/member] απαντάει σε σχόλια φανατικών οπαδών λέγοντας πως δεν θα λείψω από κανέναν γιατί πάντα έστελνα τα κείμενα χωρίς τόνους, ενώ όλοι στο Site λατρεύουν αυτό το είδος ψαριού. Τέλος καθημερινές ειναι οι επισκέψεις κατόχων LG G2 στο σπίτι μου . Γονατιστοί παραδέχονται πως στην αρχή ήθελαν την Lollipop για πάρτη τους , αλλά πλέον αυτό που τους νοιάζει είναι να την βρουν έστω τα παιδιά τους.

 

 

Μάιος

giphy.gif

 

Ένα μήνα μετά δέχομαι άνandroid επίθεση κάτω από το σπίτι μου από χρόνιο χρήστη Windows. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πουλάω την "Γιαννης Μαργαρωνης Ανώνυμη Εταιρεία" και αφήνω τις εταιρείες ξανά στα χάλια τους. Ταυτόχρονα ξετυλίγεται σκάνδαλο που λέει πως επί προεδρίας μου αντί για μπαταρία τα κινητά είχαν πλαστελίνη. Οι χρήστες όμως για πρώτη φορά τάσσονται υπέρ μου καθώς όπως λένε δεν παρατήρησαν καμία διαφορά.

 

 

Ιούνιος

http://i.imgur.com/ZSWPtXm.gif

 

All back to normal λοιπόν. Ή μήπως όχι; Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό καθώς η εκκλησία ανακοινώνει πως η κατηγορία Tabletphone είναι του διαβόλου. Το τρομακτικά ανέμπνευστο όνομα της κατηγορίας είχε θέσει τις πρώτες υποψίες αλλά όλοι οι παπάδες βεβαιώθηκαν αργότερα.

Συγκεκριμένα όταν κατέβαζαν Παναγίες από το ίντερνετ , το antivirus έβρισκε μεν Υιό , αλλά πουθενά Πατήρ η έστω Άγιο Πνεύμα. Το θέμα έφτασε μέχρι τα δικαστήρια και τελικά η εκκλησία δικαιώθηκε αποσύροντας μια για πάντα τις κακόγουστες αυτές συσκευές . Αμήν.

 

Ιούλιος

http://i.imgur.com/vfzQwNh.gif

 

Σοκ ! Ηλιακή καταιγίδα χτυπάει την Γη και απενεργοποιεί τις ηλεκτρονικές συσκευές για πάντα.

Τα υπόλοιπα ζώα απολαμβάνουν την τεχνολογία κανονικά.

Όχι σοβαρά , πρόκειται για την μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του τεχνολογικού κόσμου. Κάποιοι το συγκρίνουν με τα Vista. Οι εκτιμήσεις μάλιστα λένε πως οι συσκευές δεν θα έχουν επανέλθει μέχρι το επόμενο σάββατο. Κάτι τραγικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι εκτιμήσεις έγιναν παρασκευή και όλοι έχουν μπερδευτεί .

 

Αύγουστος

http://i.imgur.com/STQFpHq.gif

 

Η καταιγίδα καλά κρατεί. Το καλό είναι πως οι νέοι έχουν ξεκολλήσει πια από τις οθόνες και κοιτάνε το ταβανι . Που χαλάει την διάθεση μεν αλλά οχι τα μάτια.

Η τεχνολογία πάντως φαίνεται πως έχει αρχίσει να ριζώνει και στις μεγαλύτερες ηλικίες. Χιλιάδες γιαγιάδες συρρέουν καθημερινώς σε καταστήματα λέγοντας πράγματα όπως «Πώς γίνεται χριστιανέ μου να έχει δυο χιλιάδες γίδια μνήμη και να μην θυμάται τα νούμερα που του λέω;»

 

Σεπτέμβρης

http://i.imgur.com/LlebSyJ.gif

 

Το καλοκαίρι είναι παρελθόν και όπως φαίνεται μαζί του και η ηλιακή καταιγίδα. Η επιστροφή των συσκευών γιορτάζεται με ένα μεγάλο γλέντι στην Ομόνοια που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος , ποτίζοντας αλκοόλ ακόμα και τα τρίχρονα μπας και χορέψουν.

Τα τεχνολογικά φόρουμ γεμίζουν ξανά με παρεξηγήσιμα θέματα για το πόσες ίντσες είναι το ιδανικό μέγεθος και πόσες ώρες αντέχει το συγκεκριμένο μοντέλο με όλα τα «δεδομένα» ανοιχτά . Η Samsung έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό και η Apple απαντάει κυκλοφορώντας κινητά σε δωρικό. Παρουσιάζει το νέο iPhone και επιτίθεται στην Google λέγοντας πως με εμάς τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή αφού δεν σας αφήνουμε να ξεκλειδώσετε καν την συσκευή. Η Google τονίζει πως ουδέποτε παρακολούθησε χρήστες της και απαντάει στις ανώνυμες κατηγορίες στο ίντερνετ κάπως έτσι: «Ειδικά ρε Γιώργο από σένα , δεν το περιμέναμε.»

 

Οκτώβρης

http://i.imgur.com/Hiuv60o.gif

 

Αυτόν τον μήνα οι εταιρείες ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους και δεν υπάρχουν εξελίξεις οπότε θα τον αφιερώσουμε στην Νοκια.

Τα κινητά Nokia λοιπόν για όσους δεν ξέρουν βρίσκονταν για μήνες ολόκληρους και βασανίζονταν από την Microsoft σε υπόγεια εργαστήρια της εταιρείας . Ύστερα , και μετά απο καταγγελίες , για λίγους μήνες τα ίχνη χάθηκαν μέχρι τον Οκτώβριο. Πλέον λοιπόν μαθαίνουμε πως η άλλοτε κραταιά δύναμη της τεχνολογίας έχει πια μεταφέρει τα γραφεία της σε ένα δυαράκι στο Παγκράτι και ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για το μέλλον της εταιρείας αλλά χτυπώντας το κουδούνι μια φωνή μας είπε «μην το χτυπάς καλέ πονάειιιιιι!»

Η κατάταση είναι αποκαρδιωτική και δεν θέλουμε να μιλάμε άλλο για αυτό.

 

Νοέμβρης

http://i.imgur.com/Gn2UvSR.gif

 

Το φθινόπωρο φτάνει στο τέλος και έχουμε επί τέλους την πιο καλή είδηση της χρονιάς (μετά την δίμηνη κυριαρχία μου βέβαια). Τα κινητά πλέον φορτίζονται ασύρματα! Η Sony μάλιστα γνωστή για το design της φτιάχνει έναν ασύρματο φορτιστή πραγματικό κόσμημα για το σπίτι. Οι χρήστες διαμαρτύρονται πως δεν φορτίζει και η Sony απαντάει πως λογικά δεν χρησιμοποιούν σωστά το καλώδιο. Η Samsung προσπάθησε αλλά όλοι οι φορτιστές μοιάζουν με το Galaxy s3 . Για την ακρίβεια από το 2013 και μετά ότι έχει να κάνει με Samsung μοιάζει με S3. Εμφανίστηκαν κρούσματα που ακόμα και παιδιά εργαζομένων βγήκαν με αυτό το σχήμα.

Η LG φτιάχνει τον φορτιστή με 32 ίντσες οθόνη γιατί είναι πολύ καλή σε αυτά και η Apple καινοτομεί δημιουργώντας ασύρματο φορτιστή που φορτίζει από μακριά. Η παρουσίαση ήταν τόσο καλή που μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε όλοι χειροκροτούσαμε συγκινημένοι. Συμπέρασμα; Η κρίση όλο τον χρόνο δεν έβαλε μυαλό σε κανέναν και με την πρώτη ευκαιρία όλοι κάνουν πάλι τα ίδια λάθη. Ο λαός πλέον με ζητάει ξανά πίσω να βάλω τάξη.

 

Δεκέμβρης

http://i.imgur.com/4nK8L54.gif

Και πάνω που ετοιμάζομαι να κάνω την κίνηση ματ και να κυριαρχήσω , η εκκλησία παρεμβαίνει ξανά και χαλάει τις διαπραγατεύσεις. Ο λόγος μάλλον είναι ένα κείμενο που ανέφερα πως τα δώρα των τριών μάγων στον Χριστό ήταν το λιβάνι, ο χρυσός και ο κωδικός του Wi-Fi. Έτσι οι εταιρείες δεν βρίσκουν ποτέ τον σωτήρα στο πρόσωπο μου και ένα μαύρο έτος φτάνει στο τέλος του, χωρίς τίποτα να μοιάζει φωτεινό στον ορίζοντα. Δεν υπάρχουν happy endings στον αδίστακτο κόσμο της τεχνολογίας.

Καλή χρονιά να έχετε !

 

Γιάννης Μαργαρώνης (facebook)

Edited by charlie_pace4
Link to comment
Share on other sites

Χαχαχα καλη δουλεια Γιαννη!!!Αντε και του χρονου :D :D
Link to comment
Share on other sites

Το κακό σχόλιο του φίλου με οδήγησε να διαβάσω όλο το άρθρο. Δεν είμαι και πολύ φαν αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακό. Έσπασε το χειλακι μου δύο τρεις φορές.

 

Καλή χρονιά παιδιά και συνεχίστε την καλή προσπάθεια και φέτος..!

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι απόψεις σεβαστές αλλά το να προσβάλλεις κάποιον δημόσια με την γνωστή "καραμέλα" της Δημοκρατίας είναι το λιγότερο "μη Δημοκρατικό". Edited by impreza_sti

IQ tab 3g rooted

Samsung Galaxy S3 neo GT-I9301I rooted

Oneplus X

Link to comment
Share on other sites

Δεν συνηθιζω να γραφω σε πολλα νηματα αλλα εδω θα γραψω

ΜΠΡΑΒΟ αγαπητε marga21, ΜΗΝ μασας.

Edited by impreza_sti

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

 

Link to comment
Share on other sites

εμένα μου άρεσαν οι κινούμενες εικόνες του άρθρου! βαριόμουν να το διαβάσω ολόκληρο! το διάβασα φωτογραφικά (λέξεις κλειδιά) :lol:
technoholic maniac reviewer
Link to comment
Share on other sites

Εγραψες φίλε :lol: Ειχε πλακα σε αρκετα σημεια :lol::lol: Edited by impreza_sti

Get your head out of your ash!

Confirmation Bias is our era's intellectual cancer

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά αυτό

Η Samsung για να καταλάβετε αυτό το μήνα πούλησε μόλις 10 κινητά και κυριάρχησε ικανοποίηση που ο αριθμός ήταν τόσο στρογγυλός. Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε ο διευθυντής σχεδίασης παραδέχθηκε κάτω από πίεση πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι μοντέλο ήταν τα κινητά που πουλήθηκαν. «Εντάξει δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, το ίδιο παθαίνω και με τις κόρες μου, που είναι το πρόβλημα;» δήλωσε αργότερα μη βοηθώντας ιδιαίτερα τη θέση του, αφού τον χώρισε και η γυναίκα του.

και τα άλλα με την εκκλησία, ήταν απλά :respect: :lol:

 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Χαχαχα , όλα τα λεφτά ή Nokia , εσπασα στο γέλιο :lol::lol::lol:
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

Ναι μεν το αρθρο ειναι χαλια, ομως η προσπαθεια μετραει. Το γεγονος οτι εκατσε και το εγραψε για να μας διασκεδασει ειναι αξιεπαινο.
:blink:
Link to comment
Share on other sites

Ολα μια χαρά, ωραίο κείμενο - φωτό. Ολα τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες και σιγά ρε παιδιά με την ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ που κρινετε κιολας λες και κρινετε για το νόμπελ λογοτεχνίας..Ευχαριστούμε για την προσπάθεια!!
Link to comment
Share on other sites

Εσείς που κράζετε πάτε να γράψετε ένα τέτοιο πρώτα και μετά να έχετε δικαιώμα να μιλήσετε, μάλλον η πολύ δημοκρατία μας βλάπτει τελικά :whistle:

 

Μπράβο φίλε πολύ καλή δουλειά !! Και άσε τους άλλους να τραγουδάνε..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Link to comment
Share on other sites

"Όχι σοβαρά , πρόκειται για την μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του τεχνολογικού κόσμου. Κάποιοι το συγκρίνουν με τα Vista."

Έλιωσα!!! χαχχα

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Link to comment
Share on other sites

Γέλασα σε πολλά σημεία, μπράβο φίλε μου άρεσε το χιουμορ σου!
You're a Time Lord, let's call me the Dream Lord.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...