Jump to content

dreamlord1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dreamlord1979

  1. Είναι βέβαια αρκετά πιο πολύπλοκο από όσα λέει ο οδηγός, αλλά για αρχή καλό είναι ;) Μόνο τον ποδαρόδρομο που πρέπει να ρίξεις αν θες να πας ψηλά. ;)
  2. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κόψω εντελώς, στις διακοπές όμως φροντίζω να περνάω περισσότερη ώρα μακριά του :p Κάτι είναι και αυτό.
  3. Είναι σα να λες δηλαδή οτι το λειτουργικό είναι ανοικτό σε adware και το rootαρεις για να σωθείς;
  4. Γέλασα σε πολλά σημεία, μπράβο φίλε μου άρεσε το χιουμορ σου!
  5. Μη φοβάσαι με τα 2GB RAM, πάει σφαίρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για μια ακόμα φορά στην Asus. Αξιζει να το προσεξεις.
  6. Για 20 ευρώ παραπάνω, αξίζει να ασχοληθείς με το J5 που σου λέει ο φίλος πιο πάνω.
  7. Θεε μου τι νοσταλγία! Ποιος δεν ειχε το Κ750 για μια στιγμη στη ζωή του; Εμφανιση, μενου λειτουργίες, ολα τελεια για την εποχη. Μπραβο για τις αναμνησεις βρε παιδια...
  8. T ίδιο πρόβλημα και εγώ εδώ και καιρό. Περνάω τα στοιχεία, πατάω enter, τίποτα. Καμία απόκριση. :mad:
  9. Τώρα σε διάβασα, μπράβο για την περιγραφή. Δε θα τα έλεγα καλύτερα. Κουραστικά βέβαια τα ενδιάμεσα cinematics αλλά εμένα και σαν πλοκή και σαν ενδιαφέρον με κράτησε μέχρι το τέλος. Αφού έφτασε σημείο που δεν ήθελα να τελειώσει. Πολύ καλή δουλειά, άξιζε το παιχνίδι.
  10. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Είδα το Προμηθέας... πολύ καλό ατμοσφαιρικό, αργό στην πλοκή αλλά καλοφτιαγμένο. Με χάλασε το τέλος που το ένωσε με...
  11. PETLAS 225/45/18 και πάει βεντούζα μέχρι στιγμής ;) 'Ήσυχα όμως δεν τα λες. Έχουν και αρκετό προφίλ και προστατεύονται οι ζάντες.
  12. http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/5422_5429/23-%CE%95%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1.html?o=%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82&price_max=200.001 Κάνε ένα κλικ και θα βρεις πολλές. Από αυτές, προτείνω http://www.skroutz.gr/s/88007/LG-M2362D-23.html με κλειστά μάτια :)
  13. Τα έχεις συνδέσει στη σωστή θύρα; Στην έξοδο του ήχου από το PC σου;
  14. Μπορείς να το συνδέσεις. Υπάρχει και αντάπτορας XBOX με SCART, με RCA ότι θες. Έτσι ότι και να γίνει θα συνδεθούν μην αγχώνεσαι. :) Στο δικό μου έχω SCART...
  15. Κλείσε τον browser, άνοιξέ τον πάλι, πληκτρολόγησε http://www.facebook.com και κοίτα τι θα βγάλει. Δοκίμασε και με τον default browser που χρησιμοπποιεις και με έναν IE, να δεις διαφορές. Μήπως έβαλες κανένα addon και σου χάλασε τον browser.
  16. Συγνώμη αυτό δεν είναι επιπλέον ταλαιπωρία; Ποιος μου λέει οτι θα βρω ανταλλακτικά και ποιος θα το αναλάβει; Αξίζει το άγχος για κάτι τέτοιο; Και εγώ έχω καλες εντυπωσεις από το κατάστημα, αλλά δεν θα επρεπε αυτά να τονίζονται; Ο κόσμος ίσως πέσει σε λάθος επιλογές έτσι
  17. Συμφωνώ απόλυτα. Τίμια στην τιμή τους και πολύ καλά σε ήχο. Όχι τόσο μπάσα, αλλά πρίμα καθαρα. :O
×
×
  • Create New...