Jump to content

Richter89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Richter89

  1. Υπεροχο τηλεφωνο και θα προτρινω τα αλλα μελη να κανουν subscribe στο youtube ,εγω σας παρακολουθω καιρο τωρα,ευχομα να το κερδισει καποιος που θα το χαρει πραγματικα οπως εγω χαχα που εχω χρονια να αγορασω ναυαρχιδα.
  2. Καλες γιορτες με υγεια ψυχικη και σωματικη σε ολους μας.
  3. Πολύ καλος διαγωνισμος και συσκευη,ευχαριστουμε τον Γερμανο και το φορουμ για την ευκαιρια να κερδισουμε αυτο που δεν εχουμε να αγορασουμε,καλη επιτυχια και ελπιζω να παει σε καποιον που θα το χαρει πραγματικα.
  4. Ευχαριστουμε πολυ για την προσφορα σας,καλη ανασταση σας ευχομαι.
  5. Ολα ειναι κομπλε και η καμερα καλυτερη απο του ht17 pro ,το μονο αρνητικο το κακο gps,αυτα απο την μια βδομαδα χρησης του.
  6. Ευχαριστουμε για την ευκαιρια,το χρειαζομαι μιας και εχει χαλασει η καμερα της συσκευης μου,ελπιζω να τυχει σε καποιον που το χρειαζεται πραγματικα.
  7. Δοκιμασε να βαλεις το google maps και αφου σε βρει εκει μετα θα σε βρισκει και στις αλλες εφαρμογες.
  8. https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_NmdER1JETlBHM2M/view Αναβαθμιση απο την μαμα εταιρια.
  9. Καλη Χρονια στο Forum,σε καποιον τυχερο θα παει αυτη η υπεροχη συσκευη και με ελληνικη εγγυηση απο Cosmote,συγχαρητηρια στο myphone και την Asus για τον διαγωνισμό.
  10. Κατεβαζεις την recovery και μετα μεσω αυτης φλασαρεις το supersu. http://www.needrom.com/download/t17-pro-twrp/ http://forum.xda-developers.com/apps/supersu/stable-2016-09-01supersu-v2-78-release-t3452703
  11. Εχεις δικιο γιατι και μενα οταν εβαλα την ενημερωση μου ανοιγε η οθονη αλλα ηταν μαυρη,αρα λογικα ειναι για αλλη οθονη,ελπιζω απλα να υποστηριξουν και αυτα τα μοντελα και να μην τα αφησουν ετσι.
  12. Δεν νομιζω εκανα 3 φορες κιολας και παλι τα ιδια καθε φορα,μην το δοκιμασεις ισως βγαλουν αλλη ενημερωση που να δουλευει σωστα.
  13. Την εκανα φλας με sp tools και δεν μπουταρε καν το κινητακι,δουλεψε σε κανεναν?
  14. Το δοκιμασα αλλα δεν,με το το MauiMeta δουλεψε παιδια οποιοσ εχει το ιδιο προβλημα ,οριστε και το βιντεο tutorial!
  15. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΣ.Εχασα το ιμει της συσκευης και δεν ξερω πως να το επαναφερω.
  16. Απλα υπεροχο και ειμαι Fan της Meizu εδω και χρονια,Το Θελωωωωωωωωω!!!
  17. Καλησπερα για να λυθει το προβλημα με την μπαταρια στην εκδιση 6 απλα καντε εγκατασταση το force doze η greenify απο google play store και καντε την διαδικασια που χρειαζεται για κινητα χωρις root και θα εχετε τρομερο standby mode.
×
×
  • Create New...