Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραγγελία από Vickmall στις 13/3/2016, το είχα στα χέρια μου στις 23/3/2016!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικη stable ή dev και γιατί, ποιες οι διαφορές!!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραγγελία από Vickmall στις 13/3/2016, το είχα στα χέρια μου στις 23/3/2016!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελληνικη stable ή dev και γιατί, ποιες οι διαφορές!!

Αυτη την απορια κ εγω την εχω.Βεβαια εχω περασει την ελληνικη stable μια χαρα μου φαινεται αλλα με τρωει το χερι να περασω κ την ελληνικη dev

[update]

Περασα το miui pc suite και πλεον στο device manager το βλεπει ως Android phone>Xiaomi Composite MDB Interface

Οχι ομως και ως Android composite ADB interface, οπως στη φωτο του οδηγου.

Στη συνχεια οπως και πριν μπαινω σε download mode αλλα δε βλεπει τη συσκευη ως QHUSB_BULK για να συνεχισω.

Μπορει καποιος να βοηθησει;

δες τον οδηγό αυτό είναι πιο απλός

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά μην δίνετε ότι οδηγούς να ναι.Αυτός που του δίνεις είναι το πέρασμα της ελληνικής ρομ αφού έχει ξεκλειδώσει το κινητό. Ο άνθρωπος προσπαθεί να φλασαρει με κλειδωμένο τον bootloader.

δες τον οδηγό αυτό είναι πιο απλός

Παιδιά μην δίνετε ότι οδηγούς να ναι.Αυτός που του δίνεις είναι το πέρασμα της ελληνικής ρομ αφού έχει ξεκλειδώσει το κινητό. Ο άνθρωπος προσπαθεί να φλασαρει με κλειδωμένο τον bootloader.

Ναι, μου ηρθε σημερα με official chinese και προσπαθω να περασω την global. Φυσικα με κλειδωμενο bootloader.

Στο thread του οδηγου καποιος απαντησε "Try reloading adb drivers again"

Οι adb drivers περνιουνται κατα το installation του mi pc suite; Αν ναι, τοτε εχω ηδη δοκιμασει uninstall/reinstall...

Ειμαι σε win10 64bit.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια,καλυσπερα..παραγγειλα απο vickmll..22/3 στης 23/3 μου στηλαν το τρακ ναμπερ..αλα οταν το βαζω στο 17taruk μου βγαζει eror..κανω κατι λαθος...?

Δοκιμασε track απο εδω:

http://www.espeedpost.com/html-tracking.html

O εντοπισμός του πακέτου είναι δυνατός μετά από κάποιες μέρες από την παραγγελία.

Μόλις εμφανιστεί το dispatched to overseas, ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες να το χετε στα χέρια σας και να το σκαλίζετε.

Το vickmall έχει σπάσει όλα τα κοντέρ και έχει κάνει το 10-ήμερο τον μέσο όρο του!

Μπορεί κάποιος κάτοχος της συσκευής να μου πει πόσους δορυφόρους "βλέπει" και πόσους "κλειδώνει" με το GPS TEST?

No alex, μην ανησυχείς, θα φανεί σε κάποια φάση

ααα..οκ ευχαρηστω βρε παιδαια..:):):) ναστε καλα..

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, μου ηρθε σημερα με official chinese και προσπαθω να περασω την global. Φυσικα με κλειδωμενο bootloader.

Στο thread του οδηγου καποιος απαντησε "Try reloading adb drivers again"

Οι adb drivers περνιουνται κατα το installation του mi pc suite; Αν ναι, τοτε εχω ηδη δοκιμασει uninstall/reinstall...

Ειμαι σε win10 64bit.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασε track απο εδω:

http://www.espeedpost.com/html-tracking.html

αυτο μου βγαζει και εδω..here is no record of this item...

γραψε λαθος τωρα το πηρα γραμμη.

8 ώρες οθόνη σε 3 μέρες έβγαλε, αν είναι δυνατόν....

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

ααα..οκ ευχαρηστω βρε παιδαια..:):):) ναστε καλα..

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο μου βγαζει και εδω..here is no record of this item...

Εμενα εμφανιστηκε 3 (εργασιμες) μερες μετα την παραγγελια.

Καλησπερα παιδες.μολις παρηγγειλα κ εγω το κινητο απο την ευρωπαικη αποθηκη του vick.θελω να μου πειτε μονο πως τα παει η καμερα γτ ακουσα κ διαβασα κακα σχολια κ ιδιαιτερως για τις σκοτεινες ληψεις.επειδη με ενδιαφερουν αρκετα οι φωτος σε ενα κινητο κ επειδη διαβασα οτι εχει καλο αισθητηρα samsung , θα ηθελα να ρωτησα εαν καλυτερευει καθολου με καποια ρομ κ εαν υπαρχουν περιθωρια περαιτερω βελτιωσης της.

γραψε λαθος τωρα το πηρα γραμμη.

8 ώρες οθόνη σε 3 μέρες έβγαλε, αν είναι δυνατόν....

7 ωρες και κατι σε 4,5 μερες.

Απιστευτο αυτο το πραγμα.

εγω σήμερα το παρέλαβα (απο ευρωπαικη αποθηκη-Θεσ/νίκη) και έβγαλα πολλές φωτογραφίες και μπορώ να σου πω ότι είναι τέλειες...Όσο για το φίλο demakhs πιο πάνω που αναφέρθηκε στο gps πριν λιγο που ήμουν έξω κλείδωσε στο δευτερόλεπτο και το gps test που άνοιξα απο περιέργεια είχε κλειδωμένους στο φούλ τους δορυφόρους :)

Ποσες μερες σου εκανε να ερθει απο την ευρωπαικη αποθηκη θεσσαλονικη? Κ εγω σαλονικα μενω κ το παρηγγειλα χθες το βραδι.οταν εννεις τις βρηκες τελειες τι εννοεις? Σε σχεση με ποιο αλλο κινητο?βραδυνες φωτο εβγαλες?γτ σε ολα τα reviews που διαβασα λενε οτι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι απογοητευτικη.αν στρωσει ομως μεσω software.....

7 ωρες και κατι σε 4,5 μερες.

Απιστευτο αυτο το πραγμα.

Εγώ είμαι με την Ελληνική ρομ και μου βγάζει 2 μέρες και λίγο. Με 6 ώρες οθόνη. Το δουλεύω με δύο κάρτες εσείς dante και το άλλο παιδί με μία ή δύο σιμ τόσο πολύ?

Το έκανα και εγώ μια παραγγελία απο vickmall και ζήτησα να μου βάλουν την official rom.Τώρα για να κάνω αίτηση στην Xiaomi να μου ξεκλειδώσουν τον bootlodaer πρέπει να περιμένω το κινητό ή μπορώ να το κάνω εκ των προτέρων??

Ξέρει κανένας τελικα?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Εγώ είμαι με την Ελληνική ρομ και μου βγάζει 2 μέρες και λίγο. Με 6 ώρες οθόνη. Το δουλεύω με δύο κάρτες εσείς dante και το άλλο παιδί με μία ή δύο σιμ τόσο πολύ?

Με μια σιμ.

παιδια,καλυσπερα..παραγγειλα απο vickmll..22/3 στης 23/3 μου στηλαν το τρακ ναμπερ..αλα οταν το βαζω στο 17taruk μου βγαζει eror..κανω κατι λαθος...?

για βαλτο εδω

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Ποσες μερες σου εκανε να ερθει απο την ευρωπαικη αποθηκη θεσσαλονικη? Κ εγω σαλονικα μενω κ το παρηγγειλα χθες το βραδι.οταν εννεις τις βρηκες τελειες τι εννοεις? Σε σχεση με ποιο αλλο κινητο?βραδυνες φωτο εβγαλες?γτ σε ολα τα reviews που διαβασα λενε οτι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι απογοητευτικη.αν στρωσει ομως μεσω software.....

Το παρήγγειλαν Πέμπτη πρωί, το μεσημέρι το έστειλαν και χθες πρωί ήταν Αλεξ/πόλη και σήμερα πήγα elta courier και παρέλαβα. Φωτογραφίες έβγαλα και βγήκαν καθαρές, ωραίες φωτογραφίες, ισως γιατι ειχε ηλιο σημετα. Όσο για βραδυνές σε λίγο που θα νυχτώσει.

εγω σήμερα το παρέλαβα (απο ευρωπαικη αποθηκη-Θεσ/νίκη) και έβγαλα πολλές φωτογραφίες και μπορώ να σου πω ότι είναι τέλειες...Όσο για το φίλο demakhs πιο πάνω που αναφέρθηκε στο gps πριν λιγο που ήμουν έξω κλείδωσε στο δευτερόλεπτο και το gps test που άνοιξα απο περιέργεια είχε κλειδωμένους στο φούλ τους δορυφόρους :)

Τέλεια, γαζώνει το GPS του όπως και το redmi note 2...

Το παρήγγειλαν Πέμπτη πρωί, το μεσημέρι το έστειλαν και χθες πρωί ήταν Αλεξ/πόλη και σήμερα πήγα elta courier και παρέλαβα. Φωτογραφίες έβγαλα και βγήκαν καθαρές, ωραίες φωτογραφίες, ισως γιατι ειχε ηλιο σημετα. Όσο για βραδυνές σε λίγο που θα νυχτώσει.

Ανέβασε όταν μπορέσεις νυχτερινές φωτο, δεν έχω δει από το RN3 PRO ακόμα...

Το gps εμενα βρισκει 20-25 δορυφορους και κλειδωνει 10-15.

Αναλογα τις συνθηκες φυσικα.

Περιμενα λιγο καλυτερο χρονο κλειδωματος ομως.

Παραδοξως τη πρωτη φορα που το ανοιξα κλειδωσε σε 3 δευτερα.

Πλεον κανει καμια 10αρια.

Στο αυτοκινητο εν κινησει ακομα περισσοτερο.

Ισως να φταιει η ρομ και να φτιαξει στο μελλον.

Απο ακριβεια τα παει μια χαρα παντως,εαν δε το κρατας περιεργα ειναι στα 3-4 μετρα.

Κι εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω απο τη αποθήκη τους στη Θεσσαλονίκη. Με ποια ROM σου το έστειλαν; Θέλω να μου το στείλουν με την official (Αγγλικά-Κινέζικα), να το "αποκινεζοποιήσω" μόνος μου και να μην μπλέξω με ξεκλειδώματα και φλασαρίσματα απο τη στιγμή που θα το παραλάβω αλλά φοβάμαι ότι όλες οι συσκευές στην αποθήκη στη Ελλάδα έχουν ήδη pre-installed τη multi lang τους.

Ρώτησα στο θέμα του Vickmall αλλά δεν μου απάντησαν ακόμη.

Ξέρω ότι η ελ. κοινότητα της MIUI κάνει φοβερή δουλειά κι ότι η ROM τους δουλεύει μια χαρά αλλά εμένα δεν με πειράζει τόσο η αγγλική γλώσσα όσο η μη αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού.

Εννοείται το έστειλαν με την ελληνική rom, αλλά δε με νοιάζει μόλις περάσει κανας μήνας θα το ξεκλειδωσω και θα περάσω την ελληνική από την ελληνική κοινότητα. Κάνω ανίχνευση για τις υπέρυθρες αλλά δε βρίσκει την τηλεόραση (smart) θέλει καμία ρύθμιση;

Εννοείται το έστειλαν με την ελληνική rom, αλλά δε με νοιάζει μόλις περάσει κανας μήνας θα το ξεκλειδωσω και θα περάσω την ελληνική από την ελληνική κοινότητα. Κάνω ανίχνευση για τις υπέρυθρες αλλά δε βρίσκει την τηλεόραση (smart) θέλει καμία ρύθμιση;

Για να πας πίσω στην official ROM ή την global με τις αυτόματες(ΟΤΑ) αναβαθμίσεις θέλει να το ξεκλειδώσεις πρώτα με το γνωστό τρόπο;