drdedus Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Λοιπόν. Οι δοκιμές έγιναν με την CM 13... Πριν γίνουν όλα αυτά, έκανα και αυτό το "Mod" αν μπορώ να το πω έτσι. http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html Όσοι έχετε την CM, κάντε το παρακάτω. Μπείτε σε αυτό το μενού πληροφοριών (καλώντας *#*#4636#*#*) Πατήστε στις 3 τελείες που είναι πάνω δεξιά (Μετά τις "Πληροφορίες τηλεφώνου") Επιλέξτε "Επιλογή μπάντας ραδιοφώνου" Μετά Cellular 800Mhz . Δοκιμάστε αν έχετε 4G με τη Band20 της WIND ή/και Vodafone. Wind πάντως δεν είχα δει ποτέ την ένδειξη 4G και μετά από αυτό: Να πω πως έκανα ένα Speedtest και μου έδωσε 5 Mbps. Σχετικά λίγα για Wind αλλά προφανώς οφείλετε στο χαμηλό σήμα ή είναι σε στάδιο δοκιμών (όπως και σε πολλές άλλες περιοχές). Με Cosmote πάλι, πετάει... με το NETWORK SIGNAL GURU η το Lte information δεν μπορείς να δεις την μπάντα που είσαι συνδεδεμένος? Με ενδιαφέρει αν αυτό γίνετε με κάποια έκδοση που έρχεται το τηλ. χωρίς να του αλλάξω rom κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 πως το κανω αυτο? άστο καλύτερα για αύριο... Κατεβάζεις το πρόγραμμα και μου δίνεις id & pass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 το honorbuy eu εχει το international με 199 usd... και η πλακα ειναι οτι λεει οτι εχει και ελληνικα με official rom, android 5.1 , την 800αρα, και το βρηκα μεσω kimovil το οποιο kimovil το εμφανιζει σαν το μοναδικο μαγαζι που πουλαει την international εκδοση...... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 άστο καλύτερα για αύριο... Κατεβάζεις το πρόγραμμα και μου δίνεις id & pass ............................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 τι λες ρε φίλε πάμε καλά τώρα τι γράφεις διαβάζεις??Ο καθενας πεταγεται κ γραφει οτι να ναι?Πως το ανοιγουν κ αλλαζουν λογισμικα?Ναι και βέβαια μπορούν να το ελέγξουν άμα είναι σοβαρό μαγαζί τι μου λες???Έχω δυο μέρες που προσπαθώ να τους εξηγήσω πως θα το ελέγξουν αυτό κ με βήματα που είναι γελοίο...δεν καταλαβαιναν κ με προωθούσαν σε άλλο email να ρωτήσω.....δυο πραγματα τους επεσημανα αν στελνουν με Nl post κ να κανουν ενα τσεκ την camera version.Για το πρωτο με απαντησαν οτι στελνουν με Sg Post μονο για το δευτερο εκαναν τον Κινεζο.Με selina απο Vickmall δεν ειχα κανένα πρόβλημα ποτε οτι ζητούσα με ενημέρωνε κανονικα Και εστω οτι δεν ειναι αυτη που θες. Τι θα τους πεις?ανοιχτε τα ολα και βρειτε μου αυτο που θελω? Καταλαβαινεις γιατι ειναι αστειο αυτο που ζητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Και εστω οτι δεν ειναι αυτη που θες. Τι θα τους πεις?ανοιχτε τα ολα και βρειτε μου αυτο που θελω? Καταλαβαινεις γιατι ειναι αστειο αυτο που ζητας? οχι θα ακυρωσω την παραγγελία μου ρε φιλε αν δεν μπορουν να με εξηπηρετησουν δεν θα παω σαν το βοδι να πατήσω το μηδέν Edited September 6, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 http://www.honorbuy.com/919-xiaomi-redmi-note-3-pro-international-version-3gb-32gb-gold.html The Redmi Note 3 Pro 32gb International is in stock in our EU warehouse, only EU Warehouse Express shipping method is available, other shipping methods are not provided at the moment. - All the accessories of the Redmi Note 3/Redmi Note 3 Pro sold in our website are not compatible with the international version. αρα οι θηκες δεν ταιριαζουν... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 οχι θα ακυρωσω την παραγγελία μου ρε φιλε αν δεν μπορουν να με εξηπηρετησουν δεν θα παω σαν το βοδι να πατήσω το μηδέν Στο τέλος θα αποδειχθεί καλύτερος ο f16 και θα μπαίνεις στο forum για να κράζεις που τελικά σε εξυπηρέτησαν οι Κινέζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μία βοήθεια όποιος ξέρει/μπορεί.. Έχω την εξής εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=ekawas.blogspot.com Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα και στην μπαταρία την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς. Παρόλα αυτά ενώ θέλω να μένει ενεργή κλείνει. Επίσης δεν εμφανίζεται στις ανοιχτές εφαρμογές ώστε να την κλειδώσω. Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το RN3 Pro Υπάρχει καμία λύση ή απλά να συμβιβαστω; Στάλθηκε από το RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια βοηθεια. αφου εκανα με το mi pc suite update σε stable ειδα οτι ειναι η κινεζικη και δεν δουλευει playstore δεν εχω πληκτρολογιο και δεν μπορω να βαλω αφου δεν εχω playstor και αλλα. ΚΑΤΕΒΑΣΑ την official global dev αλλα cannot verify package. παω να μπω σε recovery και δεν μπαινει . μου βγαζει το κιν εικονα και το καλωδιο για συνδεση, να πω οτι πριν φλασαρω εκανα τον ελενχο και ειχα ξεκλειδωτο bootloader. ειναι η πρωτη μερα και επεσα στα βαθια... τι να κανω. υπ οψιν δεν εχω pc με 64 windows. τι νακανω ? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 οχι θα ακυρωσω την παραγγελία μου ρε φιλε αν δεν μπορουν να με εξηπηρετησουν δεν θα παω σαν το βοδι να πατήσω το μηδέν Και θα στειλεις σε αλλο μαγαζι μπας και βρεις κοκ? Τσαμπα θα ταλαιπωρηθεις,δεν εχουν αξια διαφορα οι φακοι. Εαν ειχαν,θα το βγαζε αλλο μοντελο η χιαομι ετσι οπως τα κανει. Τελος παντων ,οτι θελει κανει ο καθενας.ολοι εχουν τα κολληματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πως το βλέπω αυτό; έχει μια επιλογή που πρέπει να εχεις τo GPS απο το οποίο βλέπει μέσα απο το χάρτη τη θέση σου και απο που περνεις σήμα,στην θέση της κεραίας δείχνει τυπο ή συχνότητα. Αν εχεις χρόνο φτιαχτο και δες το αποτέλεσμα, μετα ανέβασε φωτός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 παιδια βοηθεια. αφου εκανα με το mi pc suite update σε stable ειδα οτι ειναι η κινεζικη και δεν δουλευει playstore δεν εχω πληκτρολογιο και δεν μπορω να βαλω αφου δεν εχω playstor και αλλα. ΚΑΤΕΒΑΣΑ την official global dev αλλα cannot verify package. παω να μπω σε recovery και δεν μπαινει . μου βγαζει το κιν εικονα και το καλωδιο για συνδεση, να πω οτι πριν φλασαρω εκανα τον ελενχο και ειχα ξεκλειδωτο bootloader. ειναι η πρωτη μερα και επεσα στα βαθια... τι να κανω. υπ οψιν δεν εχω pc με 64 windows. τι νακανω ? Χωρις 64αρια δεν ξερω αν μπορείς να κανεις κατι.αναγκαστικα θελει νομιζω miflash τωρα.μηπως να περασεις china dev και να βαλεις ελληνικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Τελικά πέρασα τα gapps αφού έκανα ξανά reset. Τώρα δουλεύει το playstore και γενικά πάνε όλα καλά. Βέβαια με κινέζικο πληκτρολόγιο αλήθωρισα μέχρι να βρω το Swift Πήγα να ξανακατεβασω το Pokémon go που το δούλεψα στην προηγούμενη ρομπότ αλλά τώρα μου λέει your device is not compatible with this version..... Τι έγινε πάλι.? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα την εφαρμογή απο ενα site και τώρα παίζει.... Αντε ενα ένα να στρώνει .... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Στο τέλος θα αποδειχθεί καλύτερος ο f16 και θα μπαίνεις στο forum για να κράζεις που τελικά σε εξυπηρέτησαν οι Κινέζοι. Και θα στειλεις σε αλλο μαγαζι μπας και βρεις κοκ? Τσαμπα θα ταλαιπωρηθεις,δεν εχουν αξια διαφορα οι φακοι. Εαν ειχαν,θα το βγαζε αλλο μοντελο η χιαομι ετσι οπως τα κανει. Τελος παντων ,οτι θελει κανει ο καθενας.ολοι εχουν τα κολληματα τους. έχετε πιάσει στα χεριά σας και τα δυο να τα δείτε με το μάτι? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μετά τον οδηγό για την 800άρα μπάντα που σε ορισμένους ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ εμφανίστηκε το 4G στη WIND κάρτα SIM που είχα για δοκιμαστικούς σκοπούς. Μένω επαρχία και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει 800άρα η WIND γιατί πριν τον οδηγό δεν είχα καν ένδειξη 4G (και δεν εμφανιζόταν καν στην αναζήτηση δικτύων). Θα επανέλθω με Screenshoot. Εγώ από την ώρα που έκανα το mod έχασα το 4G. Εσύ ποιόν κωδικό έδωσες; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αν εννοεις από ελληνικό κατάστημα έχω κάποιες διαφωνίες αν εννοεις κινέζικο καταστημα που έχει αποθήκη Ευρωπη ή Ελλαδα προχωρα άφοβα. Γιατί τί διαφορά υπάρχει? Εγγύηση έχεις την ίδια σε όλες τις περιπτώσεις εκτός και πρόκειται για DOA. Κινα θα φύγει και από το ελληνικό κατάστημα Κινα και από το κινέζικο. Άρα έχεις 1 μήνα μέσο όρο αναμονής. Αν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας για εσένα προτίμησε κάτι άλλο με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλαδα. Ώπα κάτσε γιατί αυτό το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό. Καταρχάς για εγγύηση από Κίνα δεν μιλάμε για Μ.Ο. ένα μήνα αλλά για 2,5 μήνες (αποστολή-επισκευή-επιστροφή + καθυστερήσεις), το έχω ζήσει πολλάκις. DOA τί είναι? Επίσης αν το έχω πάρει από Ελλάδα δεν παίζει να έχουν τεχνικό τμήμα και να το φτιάξουν ή να αναλάβουν να το επισκευάσει κάποιος εδώ? Επιπλέον αν το έχω πάρει από Ελλάδα και πες πως το στέλνουν Κίνα και δεν είναι επισκευάσιμο δεν θα μου το αντικαταστήσουν άμεσα από το εδώ stock τους χωρίς να περιμένω επιπλέον? Τέλος αν είναι από Ελλάδα δεν θα είναι πιο εύκολο να πιέσεις για να παρεις την εγγύησή σου απ το να στέλνεις emails στους κινέζους? Δεν υπερασπίζομαι την αγορά από Ελλάδα, προβληματισμούς θέτω και ρωτάω την γνώμη σας. Όσον αφορά την αποστολή πιθανόν να έρθει πιο γρήγορα απο ευρωπαϊκή αποθήκη κινέζικου παρά από το κάθε eShop . ε καλά δεν θα τα χαλάσουμε για 2-3 μέρες διαφορά. Το κέρδος του φπα θα αντισταθμίσει τις τεράστιες διαφορές στις τιμές μεταξύ Ελλαδα - Κινας. Τα ζυγιζεις όλα και αποφασιζεις. Το κόστος για αγορά από Ελλάδα ή από Κίνα έρχεται ακριβώς στα ίδια για μένα. Οι προβληματισμοί μου για την αγορά είναι η band 20 και η εγγύηση με βάση τα παραπάνω που είπα. Δεν έχω καταλήξει και προβληματίζομαι πολύ για την εγγύηση. Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει ακριβώς με τις εγγυήσεις κινεζοκινητών από σκρουτζομάγαζα θα με βοηθούσε πολύ. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 να πω οτι πριν φλασαρω εκανα τον ελενχο και ειχα ξεκλειδωτο bootloader. ειναι η πρωτη μερα και επεσα στα βαθια... τι να κανω. υπ οψιν δεν εχω pc με 64 windows. τι νακανω ? Μπορείς να βάλεις playstore ,οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα. Αν έκανες πριν έλεγχο bootloader , ξανα κάνε πάλι. Πολύ πιθανο να κλείδωσε με το πέρασμα την Κινέζικης. Αν όχι μάλλον δεν ήταν unofficial ξεκλείδωτο. Με κλειδωμένο θέλεις 64 bit, με ξεκλείδωτο ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Λοιπόν. Οι δοκιμές έγιναν με την CM 13... Πριν γίνουν όλα αυτά, έκανα και αυτό το "Mod" αν μπορώ να το πω έτσι. http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html Όσοι έχετε την CM, κάντε το παρακάτω. Μπείτε σε αυτό το μενού πληροφοριών (καλώντας *#*#4636#*#*) Πατήστε στις 3 τελείες που είναι πάνω δεξιά (Μετά τις "Πληροφορίες τηλεφώνου") Επιλέξτε "Επιλογή μπάντας ραδιοφώνου" Μετά Cellular 800Mhz . Δοκιμάστε αν έχετε 4G με τη Band20 της WIND ή/και Vodafone. Wind πάντως δεν είχα δει ποτέ την ένδειξη 4G και μετά από αυτό: Να πω πως έκανα ένα Speedtest και μου έδωσε 5 Mbps. Σχετικά λίγα για Wind αλλά προφανώς οφείλετε στο χαμηλό σήμα ή είναι σε στάδιο δοκιμών (όπως και σε πολλές άλλες περιοχές). Με Cosmote πάλι, πετάει... Με τον τρόπο αυτό η συσκευή θα έχει διαθέσιμη αυτόματα την 800άρα ή θα πρέπει όποτε την χρειάζεσαι να μπαίνεις σε αυτό το μενού και να την ενεργοποιείς και να χάνεις προσωρινά τις υπόλοιπες? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Γιατί τί διαφορά υπάρχει? Ώπα κάτσε γιατί αυτό το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό. Καταρχάς για εγγύηση από Κίνα δεν μιλάμε για Μ.Ο. ένα μήνα αλλά για 2,5 μήνες (αποστολή-επισκευή-επιστροφή + καθυστερήσεις), το έχω ζήσει πολλάκις. DOA τί είναι? Επίσης αν το έχω πάρει από Ελλάδα δεν παίζει να έχουν τεχνικό τμήμα και να το φτιάξουν ή να αναλάβουν να το επισκευάσει κάποιος εδώ? Επιπλέον αν το έχω πάρει από Ελλάδα και πες πως το στέλνουν Κίνα και δεν είναι επισκευάσιμο δεν θα μου το αντικαταστήσουν άμεσα από το εδώ stock τους χωρίς να περιμένω επιπλέον? Τέλος αν είναι από Ελλάδα δεν θα είναι πιο εύκολο να πιέσεις για να παρεις την εγγύησή σου απ το να στέλνεις emails στους κινέζους? Δεν υπερασπίζομαι την αγορά από Ελλάδα, προβληματισμούς θέτω και ρωτάω την γνώμη σας. ε καλά δεν θα τα χαλάσουμε για 2-3 μέρες διαφορά. Το κόστος για αγορά από Ελλάδα ή από Κίνα έρχεται ακριβώς στα ίδια για μένα. Οι προβληματισμοί μου για την αγορά είναι η band 20 και η εγγύηση με βάση τα παραπάνω που είπα. Δεν έχω καταλήξει και προβληματίζομαι πολύ για την εγγύηση. Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει ακριβώς με τις εγγυήσεις κινεζοκινητών από σκρουτζομάγαζα θα με βοηθούσε πολύ. Καλημέρα δεν ήθελα να σε αγχωσω απλά να σε ενημερωσω . Πρώτον και βασικότερο άμα θες την έκδοση με την b20 μπάντα (800) αναγκαστικά θα παραγγηλεις από κινα αφού ελλαδα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Όσον αφορά την εγγύηση επίσημο επισκευαστικο κέντρο δεν υπάρχει στην ευρωπη οπότε είσαι δεσμευμένος στα κέφια του κάθε ντόπιου μαγαζατορα. Πες ότι παίρνεις τη συσκευή από Ελλαδα και χαλάει πχ ή οθόνη. Γιατί λοιπόν ο μαγαζατορας να πληρώσει από τη τσέπη του την επισκευή (εργατικά και ανταλλακτικά) ενώ μπορεί να το στείλει κινα και να φτιαχτεί τσαμπα . Για να σε εξυπηρετήσει? Πες ότι χαλάει το board της συσκευής λοιπόν ,όσο και να θέλει να σε βοηθήσει δεν μπορεί αναγκαστικά θα πρέπει να το στείλει κινα . Το μόνο κατάστημα που ξέρω ότι έχει επισκευαστικο κέντρο τουλάχιστον για μικροζημιες και προσφέρει και 2 χρόνια εγγύηση είναι το grossoshop ,αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά μπορεί να λένε και παραμύθια(είναι ιταλικό eShop). Στην περίπτωση του doa(dead on arrival) αν σε καλύπτει το μαγαζί τότε μπορεί να σου κάνει αντικατάσταση. Σε γενικές γραμμές επειδή πρόκειται για προϊόν χωρίς επίσημη παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χωρίς να καλύπτει τα στάνταρ ώστε να πωλείται επίσημα(όχι στάνταρ ποιότητας αλλά γραφειοκρατικα) κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρα τι γίνεται με το θέμα εγγύησης. Μπορεί να είσαι τυχερός και να πέσεις σε συμπονετικο πωλητή και να σε βοηθήσει γρήγορα και ανεξοδα μπορεί να πέσεις και στον κλασσικό έλληνα καταστηματάρχη που έχει eShop που πουλάει εσώρουχα και κάποιος του σφύριξε να φέρνει και κινητά γιατί θα έχει μεγάλο κέρδος. Εδώ σε ένα παιδί στο φόρουμ του είπαν ότι άμα αλλάξει rom θα χάσει την εγγύηση,κατι βέβαια που γράφουν και μερικά κινεζομαγαζα με μικρά γράμματα. Πριν αποφασισεις πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 :offtopic: Διότι φίλος θέλει να κανει αγορά το κινητό του προτείνω το Kate απο geekbuying.Περνάει η αγορα PayPal με ελληνική visa? Οποίος ξέρει η έχει πάρει απο εκεί ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αν κάποιος έχει την international ας μου στείλει ένα πμ :) Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μπορείς να βάλεις playstore ,οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα. Αν έκανες πριν έλεγχο bootloader , ξανα κάνε πάλι. Πολύ πιθανο να κλείδωσε με το πέρασμα την Κινέζικης. Αν όχι μάλλον δεν ήταν unofficial ξεκλείδωτο. Με κλειδωμένο θέλεις 64 bit, με ξεκλείδωτο ότι να ναι. εναλα τα gaaps και δουλευουν καλα . εκανα τον ελενχο και τωρα εχει κλειδωσει ο bootloader. αν κξατεβασω την dev απο εδω http://en.miui.com/download-301.html#439 και την περασω μεσω updater θα ειμαι οκ? βασικα δεν μου αρσε και το καινουργιο interface της καμερας... ευχαριστω και παλι Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αν βαλω τωρα την dev china τι χανω και τι κερδιζω σε σχεση με την stable china? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 έχετε πιάσει στα χεριά σας και τα δυο να τα δείτε με το μάτι? επειδη με ενδιαφερει πολυ, αν βρεις ακρη με το geekbuying ενημερωσε μας! επισης εχουμε πουθενα τιποτα συγκριτικα? καποιο λινκ? να δω και εγω τις διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts