Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έλεγα να βάλεις το δικό σου προς το παρόν για να δεις αν θα λάβεις το sms αμέσως για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε αίτηση. Από κει και πέρα σε 10-15 μέρες μπορείς να το αλλάξεις το κινητό στο account. Αυτό προτείνω εγώ. Εγώ στην αρχή από λάθος έβαλα την Ελληνική κάρτα στο account ενώ ήθελα την Αγγλική γιατί είχα το ίδιο θέμα με τα sms. Και απλά την επόμενη μέρα έκανα την διαδικασία αλλαγής κινητού και όλα καλά. Τώρα το account μου έχει ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζομαι και χρησιμοποιώ!

Άσχετο αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μπορείς να κάνεις την αίτηση χωρίς το κινητό. Εγώ όταν αιτήθηκα δεν είχα καταχωρήσει ακόμα το νούμερο του κινητού στο account μου. Πάνε και 20-25 μέρες τώρα και δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν η διαδικασία και που μπορεί να κολλάς..

δεν θα διαβάζει την σιμ ομως για να κανει verify και θα βλέπει άλλη?

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν θα διαβάζει την σιμ ομως για να κανει verify και θα βλέπει άλλη?

Δεν το ξέρω αυτό. Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το ξεκλείδωμα δυστυχώς... :(

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί για να κάνεις την αίτηση θες να βάλεις το κινητό στο account. Αφού στο account για να κάνεις την αίτηση μπορείς να συνδεθείς με email κανονικά!! Να το πάρουμε λίγο από την αρχή?

1) Έχεις φτιάξει account στο Mi account ε?

2) Αν ναι τότε πας εκεί που κάνεις την αίτηση συνδέεσαι και καταχωρείς τα στοιχεία που ζητάει και κάνεις την αίτηση.

3) Το κινητό στο account μπορείς να το προσθέσεις και αργότερα!

Δεν το ξέρω αυτό. Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το ξεκλείδωμα δυστυχώς... :(

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί για να κάνεις την αίτηση θες να βάλεις το κινητό στο account. Αφού στο account για να κάνεις την αίτηση μπορείς να συνδεθείς με email κανονικά!! Να το πάρουμε λίγο από την αρχή?

1) Έχεις φτιάξει account στο Mi account ε?

2) Αν ναι τότε πας εκεί που κάνεις την αίτηση συνδέεσαι και καταχωρείς τα στοιχεία που ζητάει και κάνεις την αίτηση.

3) Το κινητό στο account μπορείς να το προσθέσεις και αργότερα!

1) ναι

2) δεν μπορείς να κάνεις αίτηση χωρίς τον αριθμό τηλ τον οποίο δεν δέχεται αν δεν κάνει επαλήθευση, που δεν κάνει

3) όχι δεν γίνεται

Με το που έβαλα τον δικό μου αριθμό το έστειλε σε κλασματα δευτερολεπτου

1) ναι

2) δεν μπορείς να κάνεις αίτηση χωρίς τον αριθμό τηλ τον οποίο δεν δέχεται αν δεν κάνει επαλήθευση, που δεν κάνει

3) όχι δεν γίνεται

Με το που έβαλα τον δικό μου αριθμό το έστειλε σε κλασματα δευτερολεπτου

Άρα κάποιο κόλλημα έφαγε με το κινητό του φίλου σου. Αν το δοκιμάσεις πάλι σήμερα ίσως δουλέψει και του ίδιου|! :)

Άρα κάποιο κόλλημα έφαγε με το κινητό του φίλου σου. Αν το δοκιμάσεις πάλι σήμερα ίσως δουλέψει και του ίδιου|! :)

να βγάλω το δικό μου και να βάλω το δικό του?

Ναι ακριβώς. Γίνεται κανονικά αλλαγή κινητού στο account! :)

τίποτα, δεν πάει το μήνυμα για κανένα λόγο

Ελα ρε παιδια το ξεσκιζετε λιγο με το bootloader.

Μια χαρα υπαρχουν ρομ και θα βγουν ρομ ακομα και εαν εισαι κλειδωμενος,οποτε μικρο το κακο.

Η νομιζετε θα καθεστε καθε βδομαδα να περνατε ρομ με το twrp?

Θα ασχοληθειτε 1 μηνα να περασετε 2-3 και μετα θα αφησετε μια που σας αρεσει μεσα και τελος.

Οσο αφορα το κωδικο ,εαν εχεις συνδεσει το λογαριασμο με τη συσκευη 99% παιρνεις κωδικο.

Βοηθαει εαν εχεις γραψει και τιποτα στο φορουμ τους,τουλαχιστον να εχεις φτιαξει το προφιλ λιγο.

Εγω κωδικο πηρα σε 1 βδομαδα απο την αιτηση.

Απλα το χετε κανει θεμα και γκρινιαζουν για το bootloader και αλλοι που δε ξερουν καν τι ειναι ,λες και τους πηραν το παγωτο απο το στομα.

Η google υποχρεωσε τη xiaomi να κλειδωσει bootloader γιατι εβαζαν οι resellers οτι ηθελαν μεσα.

Και σε κινητο με fingerprint δε μπορεις να σου βαζει οτι να ναι μεσα ο αλλος.

Τα χουμε γραψει μεν 50 φορες...

Ο dante έχει δίκαιο.Εγώ πήρα το κινητό με moulty και μετά από κάτι ψιλοδιορθώσεις μίας ώρας το κινητό παει σφάιρα.Δηλαδή παλιά που έπαιρνα το samsung και το lg με μία ρομ και μέχρι να το αλλάξω είχα την ίδια ήταν αλλιώς τα πράγματα???Τώρα δηλαδή με την xiaomi ξαφνικά όλοι γίναμε ειδήμονες στα κινητά και θέλουμε κάθε εβδομάδα αλλαγή ρομ και αναβάθμιση???Τους μοναδικούς που κατανοώ είναι οι χομπίστες που έχουν ψώρα με το σκάλισμα του κινητού (οχι πάνω του 2-3% των χρηστών) και οι οποίοι εν τέλη θα την βρουν την άκρη.Όλοι οι υπόλοιποι πάρτε και χαρειται το κινητό είτε με moulty είτε με official rom και μην ασχολείστε με ψεφτο διλήμματα διότι πρόκειται για φοβερό κινητό ,αξιόπιστη εταιρία και πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Παρέλαβα και εγώ εχτές.

Στην αρχή με ξένισε λίγο το miui λόγω ότι έρχομαι από Galaxy S4 αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσω. Αυτό που δεν μου αρέσει στο miui είναι ότι όποια εφαρμογή εγκαταστήσεις γυροφέρνει στo desktop ενώ στο “καθαρό” android είναι μέσα στις εφαρμογές και επιλέγεις εσύ ποιες από αυτές θα έχεις στο desktop σου, μπορείς να τις τακτοποιήσεις σε φακέλους θα μου πεις, τέλος πάντων.

Το κινητό είναι γρήγορο, smooth και μέχρι τώρα χωρίς lag. Μου ήρθε αυτόματα η ΟΤΑ 7.1.18.0 αλλά με παίδεψε λίγο για να μπεί, μετά από μερικές επανεκκινήσεις κατάλαβα ότι το κινητό πρέπει να είναι καλά φορτισμένο και κατά προτίμηση στον φορτιστή…

Πριν την αναβάθμιση προσπάθησα να συνδέσω το κινητό μέσω Bluetooth με το android multimedia που έχω στο αυτοκίνητο αλλά ενώ όλη η διαδικασία γινόταν κανονικά και μου έδειχνε το κινητό ότι ήμουν συνδεδεμένος στην πραγματικότητα δεν ήμουν, θα το ξαναδοκιμάσω και θα επανέλθω.

Πέταξα ότι κινέζικη εφαρμογή υπήρχε έβαλα το play και εγκατάστησα όσες δουλεύω, όλες δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Μερικές ερωτήσεις:

• Δούλευα κάποιο app το οποίο ήταν στα Ελληνικά, πως μπορώ να ξεγελάω το play και να λαμβάνω τις εφαρμογές στην Ελληνική γλώσσα????

• Με ποιόν browser έχετε μείνει ικανοποιημένοι γιατί στον default μου την σπάνε τα κινέζικα

• Πως θα συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο outlook με το κινητό?? Μη μου πείτε μέσω σύννεφου, θέλω να συγχρονίσω επαφές τις οποίες έχω χωρισμένες σε αρκετές κατηγορίες. Το myphoneexplorer συνδέεται αλλά συγχρονίζει τα πάντα εκτός από τις επαφές, και το Mi pc suite δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό, κολλάει στο 30% και στο MUI forum λένε να περιμένουμε κάποια νέα έκδοση.

• Ψάχνω από Ελλάδα tempered glass έχετε ιδέα από πού?

Μου λείπουν λίγο κάποια καλούδια από το S4 αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Παναγιώτης

Παρέλαβα και εγώ εχτές.

Στην αρχή με ξένισε λίγο το miui λόγω ότι έρχομαι από Galaxy S4 αλλά σιγά σιγά θα συνηθίσω. Αυτό που δεν μου αρέσει στο miui είναι ότι όποια εφαρμογή εγκαταστήσεις γυροφέρνει στo desktop ενώ στο “καθαρό” android είναι μέσα στις εφαρμογές και επιλέγεις εσύ ποιες από αυτές θα έχεις στο desktop σου, μπορείς να τις τακτοποιήσεις σε φακέλους θα μου πεις, τέλος πάντων.

Το κινητό είναι γρήγορο, smooth και μέχρι τώρα χωρίς lag. Μου ήρθε αυτόματα η ΟΤΑ 7.1.18.0 αλλά με παίδεψε λίγο για να μπεί, μετά από μερικές επανεκκινήσεις κατάλαβα ότι το κινητό πρέπει να είναι καλά φορτισμένο και κατά προτίμηση στον φορτιστή…

Πριν την αναβάθμιση προσπάθησα να συνδέσω το κινητό μέσω Bluetooth με το android multimedia που έχω στο αυτοκίνητο αλλά ενώ όλη η διαδικασία γινόταν κανονικά και μου έδειχνε το κινητό ότι ήμουν συνδεδεμένος στην πραγματικότητα δεν ήμουν, θα το ξαναδοκιμάσω και θα επανέλθω.

Πέταξα ότι κινέζικη εφαρμογή υπήρχε έβαλα το play και εγκατάστησα όσες δουλεύω, όλες δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Μερικές ερωτήσεις:

• Δούλευα κάποιο app το οποίο ήταν στα Ελληνικά, πως μπορώ να ξεγελάω το play και να λαμβάνω τις εφαρμογές στην Ελληνική γλώσσα????

• Με ποιόν browser έχετε μείνει ικανοποιημένοι γιατί στον default μου την σπάνε τα κινέζικα

• Πως θα συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο outlook με το κινητό?? Μη μου πείτε μέσω σύννεφου, θέλω να συγχρονίσω επαφές τις οποίες έχω χωρισμένες σε αρκετές κατηγορίες. Το myphoneexplorer συνδέεται αλλά συγχρονίζει τα πάντα εκτός από τις επαφές, και το Mi pc suite δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό, κολλάει στο 30% και στο MUI forum λένε να περιμένουμε κάποια νέα έκδοση.

• Ψάχνω από Ελλάδα tempered glass έχετε ιδέα από πού?

Μου λείπουν λίγο κάποια καλούδια από το S4 αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

locale more και ολα τα προγράμματα γίνονται στα ελληνικά. θέλει drivers και οδηγιες εχει στις εικόνες

έκανα το request με το δικό μου νούμερο αφού αρνούνταν πεισματικά να δεχθεί το άλλο.πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει ο τρόπος ξεκλειδώματος δεν θα μπορώ μέσα σε λίγο καιρό να ξεκλειδώσω άλλο xiaomi αρα ξεχνάω την εταιρία.

δεν γκρινιάζουμε για τον bl αλλά για τον γελοίο τρόπο που αποφασίζει η εταιρεία να στον ξεκλειδώσει και ότι χωρίς ξεκλείδωμα ξεχνάς τα ελληνικά.αν είχε ελληνικά δεν θα τον ξεκλείδωνα, έτσι θα το άφηνα, το πολύ πολύ να έκανα κανα ρουτ.

Προφανώς και στην Xiaomi πρέπει να βρουν ένα καλύτερο τρόπο για το ξεκλείδωμα... Είναι τρομερά ηλίθια η μέθοδος που χρησιμοποιείται...
Powerd by OnePlus 7 Pro

έκανα το request με το δικό μου νούμερο αφού αρνούνταν πεισματικά να δεχθεί το άλλο.πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει ο τρόπος ξεκλειδώματος δεν θα μπορώ μέσα σε λίγο καιρό να ξεκλειδώσω άλλο xiaomi αρα ξεχνάω την εταιρία.

από που προκύπτει ότι δε μπορείς να ξεκλειδώσεις άλλη συσκευή με το ίδιο νούμερο ;

από που προκύπτει ότι δε μπορείς να ξεκλειδώσεις άλλη συσκευή με το ίδιο νούμερο ;

ξέρω γω, το υποθέτω, μακάρι να μην ισχύει, αλλά εδώ έχουμε άλλα και άλλα αυτό θα τους εμπόδιζε.....

ξέρω γω, το υποθέτω, μακάρι να μην ισχύει, αλλά εδώ έχουμε άλλα και άλλα αυτό θα τους εμπόδιζε.....

άντε να έχει κάποιο χρονικό περιορισμό πες οκ (δηλαδή να μη μπορώ να ξεκλειδώνω συσκευές κάθε μέρα)

αλλά να έχει γενικό περιορισμό με ποια λογική ;

κάποια στιγμή θα θες να αλλάξεις συσκευή :)

άντε να έχει κάποιο χρονικό περιορισμό πες οκ (δηλαδή να μη μπορώ να ξεκλειδώνω συσκευές κάθε μέρα)

αλλά να έχει γενικό περιορισμό με ποια λογική ;

κάποια στιγμή θα θες να αλλάξεις συσκευή :)

καλά λογική δεν έχει ούτε ο τρόπος ξεκλειδώματος, αλλά ούτε ότι δεν στέλνει κωδικό σε wind αλλά σε cosmote ναι και με μια αναζήτηση στο google είναι bug της εταιρείας

καλά λογική δεν έχει ούτε ο τρόπος ξεκλειδώματος, αλλά ούτε ότι δεν στέλνει κωδικό σε wind αλλά σε cosmote ναι και με μια αναζήτηση στο google είναι bug της εταιρείας

σε vodafone στέλνει πάντως :)

ε σου λέει αφού με wind δεν θα έχεις ούτε 4g τι θες την συσκευή :)))))

Γεια σας παιδια. Εχθες μου ρθε και μενα το κινητο με multilanguage rom απο vickmall ειμαι στο version 7.1.9.0.0 .

Εχω θεμα με την σιμ . οταν μπαινει airplane mode H οταν κανω reboot δεν εχω σημα καθολου. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Εχω θεμα με την δουλεια μου οταν με καλουν και ειμαι εκτος δικτυου..

http://bigota.d.miui.com/V7.1.18.0.LHOCNCL/miui_HMNote3CT_V7.1.18.0.LHOCNCL_968a3c26d2_5.1.zip

εκανα unzip απο το κινητο αυτο το αρχειο που μου εδωσε η σελινα αλλα δεν εφτιαξε...

Ευχαριστω πολυ

σε vodafone στέλνει πάντως :)

ε σου λέει αφού με wind δεν θα έχεις ούτε 4g τι θες την συσκευή :)))))

χαχχα δεν έχεις και άδικο

Εγω με κοσμοτε μια χαρα ξεκλειδωσα.

και μενα με κοσμοτέ το πήρε, το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι αφού διαλέγεις τον παράλογο τρόπο ή να είσαι έτοιμος ή μην τον κάνεις.

Ναι δε σου λεω,ειναι περιεργος ο τροπος.

Το κανουν ομως ετσι ωστε να εχει λογο υπαρξη εξαρχης το κλειδωμα.

Γιατι εαν δινουν κωδικους σε 1 μερα οπως πολλοι ζητατε τοτε θα το κανουν και τα καταστηματα ,αφου σε 1 μερα θα μπορουν να παρουν κωδικο αρα και ακυρο ολο το κλειδωμα.

Επανλαμβανω οτι εφοσον αλλαξε η πολιτικη για το Α,Χ,Ψ λογο συμβιβαζεσαι η παιρνεις κατι αλλο.

Δεν αναγκασε κανεναν να παρει το συγκεκριμενο κινητο η χιαομι.

Για αυτο λεω οτι καποιοι κανουν λες και τους πηραν τη καραμελα.

Δεν ανοιξες το κινητο ξαφνικα και ωπ κλειδωσε το bootloader.

Γεια σας παιδια. Εχθες μου ρθε και μενα το κινητο με multilanguage rom απο vickmall ειμαι στο version 7.1.9.0.0 .

Εχω θεμα με την σιμ . οταν μπαινει airplane mode H οταν κανω reboot δεν εχω σημα καθολου. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?

Εχω θεμα με την δουλεια μου οταν με καλουν και ειμαι εκτος δικτυου..

http://bigota.d.miui.com/V7.1.18.0.LHOCNCL/miui_HMNote3CT_V7.1.18.0.LHOCNCL_968a3c26d2_5.1.zip

εκανα unzip απο το κινητο αυτο το αρχειο που μου εδωσε η σελινα αλλα δεν εφτιαξε...

Ευχαριστω πολυ

Τι εννοείς έκανες unzip.. Update πρέπει να κάνεις. Περνάς το zip αρχείο στον φάκελο downloaded_rom στην συσκευή και πας μετά στο Update Και επιλέγεις το zip για να κάνει την αναβάθμιση!!Απλά μετά δεν θα έχεις Ελληνικά μιας και αυτή είναι Αγγλικινέζικη ρομ!

για update μου πε οτι πρεπει να γυρισω στην κινεζικη ρομ μεσω ΜΙphone tool.αυτο που λεω πιο πανω ειναι τελειως διαφορετικο

[9/3/2016 4:10:30 μμ] Selina Wang: don't install any rom now

[9/3/2016 4:10:41 μμ] Selina Wang: just download the last link i sent to you

[9/3/2016 4:10:45 μμ] Selina Wang: then put it to your phone

[9/3/2016 4:10:47 μμ] Selina Wang: unzip it

[9/3/2016 4:11:03 μμ] Selina Wang: then reboot your phone,check the sim problem if fix or not

[9/3/2016 4:11:09 μμ] Selina Wang: if you understand ?

[9/3/2016 4:11:19 μμ] Selina Wang: http://bigota.d.miui.com/V7.1.18.0.LHOCNCL/miui_HMNote3CT_V7.1.18.0.LHOCNCL_968a3c26d2_5.1.zip

[9/3/2016 4:11:21 μμ] Selina Wang: this link

αυτο εκανα.που υποτιθεται οτι λυνει το προβλημα της σιμ αλλα τπτ .. γιαυτο ρωταω πως το λυσατε οσοι ειστε με μουλτι ρομ

Edited by Tectonic