Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποια cm εβαλες? Εμεινες ευχαριστημένος? Ρωταω επειδή υποτίθεται ότι έχουν κάποια bugs ακόμη. Από διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με miui?

Έβαλα την xosp 6.2

Μέχρι στιγμής εκτός από τη έλλειψη του ραδιοφώνου δεν έχω βρει άλλο πρόβλημα...

Μπαταρία δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης καθώς είμαι στην πρώτη φόρτιση...

Αρα ηρθε ΟΚ τρομαξα λιγο με το delivery unsuccessfull:lol::lol::lol::lol:

Ε συγνώμη.. περιμένεις πακέτο στη Ελλάδα και κοιτάς το nl post;

Ακόμη και το 17track είναι αισθητά πιο ενημερωμένο.

Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί από εδώ κανένας το app του instagram στο note? σας κολλάει και εσάς η εφαρμογή? θέλω να δω αν είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής

Ναι κολλάει και σε εμένα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ναι κολλάει και σε εμένα.

Μάλιστα, υποψιάζομαι ότι φταίει η εφαρμογή. Έψαξα για εναλλακτικούς clients αλλά δεν υπάρχει τίποτα για το Insta

Μάλιστα, υποψιάζομαι ότι φταίει η εφαρμογή. Έψαξα για εναλλακτικούς clients αλλά δεν υπάρχει τίποτα για το Insta

Γενικά κολλάει;; εγώ που το ψευτοχρησιμοποιω δε μου φαίνεται να κολλάει πουθενά...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Γενικά κολλάει;; εγώ που το ψευτοχρησιμοποιω δε μου φαίνεται να κολλάει πουθενά...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

δεν το χρησιμοποιώ εγώ για να ξέρω ακριβώς τι και πω αλλά η κοπέλα μου. πριν είχε το note 2 και λέω μπορεί να φταίει το κινητό, τώρα της πήρα το pro και πάλι μου λέει ότι κολλάει. τεσπα τίποτα το σημαντικό.

Παιδιά καλημέρα,

Από το Σάββατο το βράδυ το κινητό τρέχει sMiui 8 dev 6.6.30 και είμαι κατενθουσιασμένος.

Πριν είχα περάσει την Ελληνική dev 8 αλλά αναγκάστηκα να την βγάλω λόγω των γνωστών προβλημάτων στον ήχο.

Στην sMiui ο ήχος είναι άψογος, τόσο στη συσκευή όσο και στο bluetooth ακουστικό που χρησιμοποιώ.

Εντυπώσεις:

Όλα τρέχουν σαν νεράκι.

Η μπαταρία με λιώσιμο, φλασαρίματα κλπ. έβγαλε δύο μέρες άνετα με 4 ώρες οθόνη.

Στο Antutu πήγε χαμηλότερα στα 68150.

Στο Real Pi Benchmark Έκανε 6,33 sec για να υπολογίσει 1000000 ψηφία όταν με την 7 είχε κάνει 6,50 sec.

Στο Sunspider επίσης πυροβολεί με συνολικό χρόνο 604,9ms.

Πάντως γενικά η 8 είναι πιο ramοβόρα,καθώς έχει 200 - 300 Mb λιγότερη free ram από την 7.(μάλλον από αυτό είναι και το χαμηλότερο σκορ στο Antutu)

Η μετάφραση στα Ελληνικά είναι άψογη (προφανώς ο dev χρησιμοποιεί language files από την Ελληνική κοινότητα)

Επίσης βρήκα ένα mod στο XDΑ το οποίο ξεκλειδώνει την 800άρα και δοκιμάστηκε στην ίδια ακριβώς dev 6.6.30

(δεν το δοκίμασα ίσως το κάνω αργότερα)

Αυτά προς το παρόν.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

δοκιμασα και εγω την 6.6.30 πριν 2 ημερες αλλα νομιζω η official stable ειναι παντα πιο smooth οποτε γυρισα σε global stable.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί από εδώ κανένας το app του instagram στο note? σας κολλάει και εσάς η εφαρμογή? θέλω να δω αν είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής

φιλε δουλευω το instagram και τρεχει νερο

Πέρασμα custom recovery και Ελληνική ρομ

Πάνε στον δίσκο C: και σβήσε τον φάκελο adb με ότι έχει μέσα.(Αν υπάρχει)

1) Κατεβάζουμε το αρχείο adb και την Ελληνική ρομ

2) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste)

3) Κάνουμε extract τα αρχεία που βρίσκονται στο adb.rar στο C:\adb

4) Ενεργοποιούμε στο κινητό USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB)

Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές)

5) Τρέχουμε το CMD ως administrator(διαχειριστές)

6) Γράφουμε cd C:\adb

7 )συνδέουμε την συσκευή μας στο PC μέσω του USB.

8)Πληκτρολογούμε adb devices

Αν η συσκευή μας έχει τους σωστούς Drivers θα μας εμφανίσει την συσκευή μας ως μορφή ενός κωδικού.

Συνεχίζουμε μόνο αν δούμε το παραπάνω..

9) πληκτρολογούμε στο CMD την εντολή: adb reboot bootloader

10) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή:

fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται)

11) Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή

12) Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP.

13) Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά.

Πάμε wipe ->advanced wipe και επιλέγετε cache + dalvik cache + data

14) Πάμε συνέχεια και επιλέγουμε Install-> και βρίσκουμε το .zip αρχείο που έχουμε περάσει στο κινητό

reboot system και είσαι οκ

Παιδιά,εχω πρόβλημα,

Μετά το βήμα 13: "wipe ->advanced wipe και επιλέγετε cache + dalvik cache + data" Θυμήθηκα ότι ΔΕΝ πέρασα το zip με την ελληνική 7.3.2. στο κινητό. Έκανα λοιπόν αναγκαστiκά reboot με σκοπό να περάσω το zip της ελληνικής στο τηλέφωνο (ώστε μετά μεσω TWRP να περάσω την ελληνική rom. )

Όμως έχει κολλήσει το τηλέφωνο στο "mi" και δεν ανοίγει. Τι να κάνω?

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Παιδιά,εχω πρόβλημα,

Μετά το βήμα 13: "wipe ->advanced wipe και επιλέγετε cache + dalvik cache + data" Θυμήθηκα ότι ΔΕΝ πέρασα το zip με την ελληνική 7.3.2. στο κινητό. Έκανα λοιπόν αναγκαστiκά reboot με σκοπό να περάσω το zip της ελληνικής στο τηλέφωνο (ώστε μετά μεσω TWRP να περάσω την ελληνική rom. )

Βάλε τη rom σε μία καρτούλα SD και φλασάρισε από εκεί.

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά,εχω πρόβλημα,

Βάλε την ελληνική 7.3.2. στην κάρτα SD και μετα μπες στο recovery twrp και κανε Install την ελληνική 7.3.2 θα την δει κανονικά το twrp.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Βάλε την ελληνική 7.3.2. στην κάρτα SD και μετα μπες στο recovery twrp και κανε Install την ελληνική 7.3.2 θα την δει κανονικά το twrp.

Δε κλείνει όμως.

Έχω bootloop μάλλον

Δε κλείνει όμως.

Έχω bootloop μάλλον

Βάλε την Ελληνική στην κάρτα και την κάρτα στην συσκευή.

Μόλις κλείσει κρατάς πατημένο το vol+ και φορτώνει το TWRP.

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά,εχω πρόβλημα,

Είχα το ίδιο θέμα.Κλείστο , επανεκίννηση με πατημένο vol up και power μπες στο recovery και κάνε install την ελληνική ROM.Εγώ την έκανα install απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού και όχι από κάρτα και έγινε κανονικά.

Καλημερα σε ολους.Εχω σχεδον αποφασισει την αγορα του τηλεφωνου μετα απο πολυ διαβασμα εδω και αλλου.Το θεμα ειναι οτι θα το αγορασω απο Ελλαδα αφου για διαφορους λογους δεν θελω να το παρω απο κινα( τροποι πληρωμης,καθυστερησεις, κινδυνοι, αγχος, βρισιδι κλπ) Η ερωτηση μου ειναι η εξης : με ποιο λογισμικο (Rom) πωλειται στην Ελλαδα ειναι καλο να το αφησω ως εχει η πρεπει να αλλαχθει σε κατι αλλο ?Ετσι κι αλλιως ελαχιστα ειναι τα μαγαζια στην Ελλαδα που το πουλανε (3 η 4) οποτε αν γνωριζει καποιος σχετικα θα ηταν πολυ χρησιμη η γνωμη του ευχαριστω.

Δε κλείνει όμως.

Έχω bootloop μάλλον

Kλείνει σίγουρα πάτα συνεχόμενα το Power Button,αν δεν κλίση ξαναδοκίμασε με 3 με 4 φόρες ξανα πατατο διαδοχικά.

Οκ Αψογα, Έγινε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

Τέλος το root πότε το κάνω? Το θέλω για να βάλω το Adaway

Οκ Αψογα, Έγινε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

Πριν τελειώσει η εγκατάσταση της ελληνικης rom θα σε ρωτιση αν θες να εγκαταστήσεις το SuperSU,το εχει μέσα η ελληνικη,μπορείς να το περάσεις το SuperSU και μετα μέσω TWRP,θα το δεις στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού,η ελληνική είναι pro root.

Οκ Αψογα, Έγινε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.

Δεν σε ρώτησε στο τέλος αν θέλεις να φλασάρεις SuperSu;

Φιλικά.Γιώργος.

Καλημερα σε ολους.Εχω σχεδον αποφασισει την αγορα του τηλεφωνου μετα απο πολυ διαβασμα εδω και αλλου.Το θεμα ειναι οτι θα το αγορασω απο Ελλαδα αφου για διαφορους λογους δεν θελω να το παρω απο κινα( τροποι πληρωμης,καθυστερησεις, κινδυνοι, αγχος, βρισιδι κλπ) Η ερωτηση μου ειναι η εξης : με ποιο λογισμικο (Rom) πωλειται στην Ελλαδα ειναι καλο να το αφησω ως εχει η πρεπει να αλλαχθει σε κατι αλλο ?Ετσι κι αλλιως ελαχιστα ειναι τα μαγαζια στην Ελλαδα που το πουλανε (3 η 4) οποτε αν γνωριζει καποιος σχετικα θα ηταν πολυ χρησιμη η γνωμη του ευχαριστω.

με ποια ρομ ερχεται αγνωστο. λογικα με καποια πειραγμενη απο τα κινεζομαγα. δεν υπαρχει επισημη εισαγωγη

εγώ το πήρα από Ελλάδα με global stable και είναι μια χαρά.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Είχες πάρει τα χρήματα σου πίσω? Πότε ακριβως έκανες την παραγγελία και πότε σου ήρθε?

Ναι είχα πάρει refund από το paypal και το ξαναπαράγγειλα με NL post.