mobile_34 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 το προβλημα μου ειναι αλλο ... το θελω απο eu warehouse οποτε εχω βρει σε geekbuying, xiaomiforsale, gizchina.. να προχωρησω αγορα απο geekbuying? Το xiaomiforsale είναι αξιόπιστο? Αναφέρει και eu warehouse και service αλλά δεν στέλενει Ελλάδα αν κατάλαβα καλα? Έχει ψωνίσει κανείς απο εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το xiaomiforsale είναι αξιόπιστο? Αναφέρει και eu warehouse και service αλλά δεν στέλενει Ελλάδα αν κατάλαβα καλα? Έχει ψωνίσει κανείς απο εκεί? There are no carriers that deliver to the address you selected. βασικα αυτο μου εμφανιζει.. κ δε ξερω τι σημαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Οτι δεν εχει εταιρια που στελνει ελλαδα.θα ειναι το ευγενικο "δεν στελνουμε ελλαδα" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Οτι δεν εχει εταιρια που στελνει ελλαδα.θα ειναι το ευγενικο "δεν στελνουμε ελλαδα" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk carriers ξερω οτι σημαινει εταιρια κινητης.. τελος παντων.. μαλλον αυτο θα εννοει... το gizchina ξερουμε τι ρολο βαραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Οτι δεν εχει εταιρια που στελνει ελλαδα.θα ειναι το ευγενικο "δεν στελνουμε ελλαδα" Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτι δεν εχει εταιρια που στελνει ελλαδα.θα ειναι το ευγενικο "δεν στελνουμε ελλαδα μπατάκια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 τελικα απο geekbuying... το gizchina εχουν εξωπραγματικα μεταφορικα και το xiaomiforsale δεν στελνει ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 το προβλημα μου ειναι αλλο ... το θελω απο eu warehouse οποτε εχω βρει σε geekbuying, xiaomiforsale, gizchina.. να προχωρησω αγορα απο geekbuying? Γιατι οχι απο κινα? Πχ βικμολ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Γιατι οχι απο κινα? Πχ βικμολ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk το θελω αμεσα... δε μπορω να περιμενω 20 μερες... απο eu warehouse σε μερικες εργασιμες θα ειναι εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά sorry, έχει αναφερθει και πάλι αλλά δεν το βρίσκω τόσο μεγάλο που έχει γίνει το θέμα.. To redmi note 3 Και το redmi note3 pro χρησιμοποιούν το ίδιο tempered glass έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά sorry, έχει αναφερθει και πάλι αλλά δεν το βρίσκω τόσο μεγάλο που έχει γίνει το θέμα.. To redmi note 3 Και το redmi note3 pro χρησιμοποιούν το ίδιο tempered glass έτσι? Ναι το ίδιο είναι και στα 2. Παρελαβα σήμερα αυτή τη θήκη https://m.aliexpress.com/item-desc/32556403225.html. Προστατεύει το κινητό περιμετρικά και έχει πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, μάλλον θα πάρω και μια δεύτερη με Quicksand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 honorbuy.com Τσούζει νομίζω λίγο αλλά έρχονται σχεδόν αυθημερόν ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- honorbuy.com Τσούζει νομίζω λίγο αλλά έρχονται σχεδόν αυθημερόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ακριβώς αυτό...:clap: Περισσότερο ψυχολογικό είναι αυτό με το extra 1GB της μνήμης και όχι κατι που θα επηρεάσει στην καθημερινή χρήση, γιατί το κομμάτι του αποθηκευτικού χώρου λύνεται με μία sd card. "Μα γιατί οι άλλοι να έχουν 3GB και εγώ να έχω μείνει στα 2!!!" :blink: :lol: :rotfl: demakhs αφου προχθές μας είπες το πούλησες το κινητό,τι πρωτινής γιαυτό να το επιλέξουν...:lol::lol::lol::D μήπως θα αγοράσεις ξανά το ίδιο.:rolleyes::lol::lol::lol::lol::p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Oh yes...και ξανά την έκδοση με τα 2GB...από Κινα...με 150...:p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 πως και οχι τα 3gb? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Εχει βρει καποιος αξιολογη flip case Θηκη (με ομορφο σχεδιασμο) που να μην δινει ιδιαιτερο ογκο; δες και την original απο κοντα,την ειχα βρει στο bestprice και την χρυσοπλήρωσα(~20ε) αλλά κούμπωσε άψογα με το χρυσό μου. οι φωτο ειναι απο το moto :p Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 πως και οχι τα 3gb? Δεν τα θέλω βρε αδερφέ...:lol: :p 150 διαθετω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 http://www.ebay.com/itm/Msvii-HQ-Smart-Flip-Leather-Wallet-Card-Stand-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-/361502676689?var=&hash=item542b3d16d1:m:mMc5_IijEo8FbL8FruUPV_w Να φανταστω αυτη κανει και για το προ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 http://www.ebay.com/itm/Msvii-HQ-Smart-Flip-Leather-Wallet-Card-Stand-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-/361502676689?var=&hash=item542b3d16d1:m:mMc5_IijEo8FbL8FruUPV_w Να φανταστω αυτη κανει και για το προ ετσι? αφού λέμε είναι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 λοιπον κατοχος και εγω πλεον μετα το mi3 που μου αφησε τελειες εντυπωσεις του redmi note 3 pro, ΤΙ να πω απλα τελειο ,Τωρα ειμαι σε αναζητηση θηκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 αφού λέμε είναι τα ίδια Μετά από μια σελίδα τα ίδια πάλι θα ρωτάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ναι το ίδιο είναι και στα 2. Παρελαβα σήμερα αυτή τη θήκη https://m.aliexpress.com/item-desc/32556403225.html. Προστατεύει το κινητό περιμετρικά και έχει πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, μάλλον θα πάρω και μια δεύτερη με Quicksand Για πες, όταν την κρατάς αρκετή ώρα, αφήνει δαχτυλιες και κολλάει? Γιατί εγώ με μία απαλή ματ που έχω , έχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Δεν τα θέλω βρε αδερφέ...:lol: :p 150 διαθετω...:D Καθαρα για ψυχολογικούς λογους... Αν δωσω το 2 και δε παω για το shark, standart θα χτυπησω pro 32gb Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Για πες, όταν την κρατάς αρκετή ώρα, αφήνει δαχτυλιες και κολλάει? Γιατί εγώ με μία απαλή ματ που έχω , έχω αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς αυτό είναι το αρνητικό της, αφήνει δαχτυλιες πανεύκολα αλλά δεν κολλάει (βασικά από το πρωί την χρησιμοποιώ). Γι'αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή η quicksand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 πως παει η 7,3,2? την προτεινεις αντί της προηγουμενης ελληνικης εκδοσης? Ναι είμαι ευχαριστημένος. Από θηκούλα λέω να πάρω μια MOFI για αλλαγή. :D. Τι λέτε; Την έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Με ενδιαφέρει το κινητό τώρα έχω το note 3 και θέλω να ρωτήσω αν παίρνει εξωτερική κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts