geornirv Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω την τελευταία ελληνική dev. Αν θέλω να πάω σε προηγούμενη θα πάω με twrp και wipes?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Βασικά αν εγκαταστήσεις το MiPhone πρέπει να μπαίνουν και οι σωστοί drivers μαζί Αν δεν στο βρει αυτόματα και να στο αναγνωρίσει όπως σου έδειξα στην photo τότε κάνε δεξί κλικ πάνω του και update drivers και πήγαινε στην διεύθυνση: C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Qualcomm\Driver Εγω με το Miphone σε κινητο φιλου δεν καταφερα να μπουν σωστα οι drivers. Το περιεργο ειναι οτι οταν εβαλα το Mipcsuite το αναγνωρισε αμεσως! Δεν ξερω τι και πως εγινε αλλα δοκιμασε το και αυτο αν θελεις. http://pcsuite.mi.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχω την τελευταία ελληνική dev. Αν θέλω να πάω σε προηγούμενη θα πάω με twrp και wipes?? Απ' οσο γνωριζω,ναι!Αν εχεις κανει κανει backup δε χανεις τιποτα να κανεις factory reset να σαι σιγουρος.;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εγω με το Miphone σε κινητο φιλου δεν καταφερα να μπουν σωστα οι drivers. Το περιεργο ειναι οτι οταν εβαλα το Mipcsuite το αναγνωρισε αμεσως! Δεν ξερω τι και πως εγινε αλλα δοκιμασε το και αυτο αν θελεις. http://pcsuite.mi.com/ τι διαφορές έχουν το ένα από το άλλο; Μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε και χωρίς να έχουμε το τηλέφωνο (είναι καθ οδόν); Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 @dimitris_789 ο miaccount που έχεις φτιάξει είναι verified 100% ? Αν όχι, γι αυτό σου κάνει νούμερα και σταματάει στο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Για να λύσετε το θέμα με τους drivers εγκαταστήστε το pdanet στο Pc, συνδέστε το κινητό και επιλέξτε always allow USB debugging. Το κατεβάζετε από εδω: https://www.dropbox.com/s/ah7gqfyj840x4nw/PdaNetA4183.exe?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιδια βλεπω δυο redmi note 3 pro με διαφορετικους επεξεργαστες ενα με τον 616 κ το αλλο με τον 650 , τι γινεται εδω? πιο ειναι το καλυτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 @dimitris_789 ο miaccount που έχεις φτιάξει είναι verified 100% ? Αν όχι, γι αυτό σου κάνει νούμερα και σταματάει στο 50%. το πρόβλημα είναι στους drivers αλλά δεν μου περνάει με τίποτα αυτόν που εμφανίζει σαν bootloader κάτι. έχω δοκιμάσει τα πάντα και τους PDA αλλά τζίφος πρέπει να βρω άλλο πισι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιδια βλεπω δυο redmi note 3 pro με διαφορετικους επεξεργαστες ενα με τον 616 κ το αλλο με τον 650 , τι γινεται εδω? πιο ειναι το καλυτερο ? Το ένα δεν είναι note. Δες τα ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιδια βλεπω δυο redmi note 3 pro με διαφορετικους επεξεργαστες ενα με τον 616 κ το αλλο με τον 650 , τι γινεται εδω? πιο ειναι το καλυτερο ? Το ένα είναι το redmi 3 με τον 616 Xander με πρόλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Το ένα δεν είναι note. Δες τα ξανά sorry παιδια , παω για το pro βλεπω υπαρχει υποστηριξη κατι τελευταιο ραδιοφωνο τελικα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 sorry παιδια , παω για το pro βλεπω υπαρχει υποστηριξη κατι τελευταιο ραδιοφωνο τελικα εχει? Υποστήριξη υπάρχει όπως βλέπεις αρκετή. Ραδιόφωνο υπάρχει επίσης (και μάλιστα λειτουργεί και χωρίς hands-free). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Απο τις κινεζικες εφαρμογες που εχει μεσα η official english-chinese χρειαζεται να κρατησουμε καποια; αξιζει καμια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Απο τις κινεζικες εφαρμογες που εχει μεσα η official english-chinese χρειαζεται να κρατησουμε καποια; αξιζει καμια; το Mi Remote είναι απίστευτο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 καλημερα. Χθες το πηρα στα χερια μου. Ειχα παρει αδεια για ξεκληδωμα, το εκανα και περασα την τελευταια ελληνικη stable. Απο οτι ξερω η επιλογη για ροοτ ειναι στις ρυθμισεις. Παιδες βοηθηστε δεν μπορω να την βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 καλημερα. Χθες το πηρα στα χερια μου. Ειχα παρει αδεια για ξεκληδωμα, το εκανα και περασα την τελευταια ελληνικη stable. Απο οτι ξερω η επιλογη για ροοτ ειναι στις ρυθμισεις. Παιδες βοηθηστε δεν μπορω να την βρω. Μόνο σε developer rom. Αν πέρασες stable πρέπει να φλασάρεις από recovery το supersu.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μέρα το παραπάνω, πας: Κέντρο ασφαλείας - - > δικαιώματα - - >προνόμια root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Μόνο σε developer rom. Αν πέρασες stable πρέπει να φλασάρεις από recovery το supersu.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρέπει να φλασάρεις από recovery το supersu.zip. Παιδες ευχαριστω το supersu.zip. που το βρισκω; Επισης η ελληνικη dev περναει πανω απο την stable απο το twrp; Edited April 23, 2016 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 πρέπει να φλασάρεις από recovery το supersu.zip. Παιδες ευχαριστω το supersu.zip. που το βρισκω; Επισης η ελληνικη dev περναει πανω απο την stable απο το twrp; το zip το βρίσκεις λογικά χύμα μέσα στην εσωτερική μνήμη, έρχεται μαζί με την ελληνική rom αλλά δεν εγκαθίσταται αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Επισης η ελληνικη dev περναει πανω απο την stable απο το twrp; περνάει απλα κάνε πρώτα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Την dev μπορω να την περασω μεσω twrp πανω απο την stable; Συγνωμη διπλο ποστ. Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευχαριστω φιλε. Προσοχή.. θα χάσεις ρυθμίσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις παρέλαβα το νέο εργαλείο. Περιμένω από MI να ξεκλειδώσω το bootloader για να βάλω την Ελληνική (εχει την global με τα ελληνικά.) Ξέρει κανένας κάποιο προγραμματακι (free) για μεταφορά (κυρίως επαφών) από iphone 4 σε redmi 3 pro? P.S. την μεταφορά μέσο gmail την γνωρίζω αλλά δεν ξέρω αν θα τα μεταφέρει όλα. Έχω επαφές με γενέθλια, με σημειώσεις, με 4απλα τηλεφώνα..... ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 P.S. την μεταφορά μέσο gmail την γνωρίζω αλλά δεν ξέρω αν θα τα μεταφέρει όλα. Έχω επαφές με γενέθλια, με σημειώσεις, με 4απλα τηλεφώνα..... ευχαριστώ πολυ. Όλα θα τα μεταφέρει. Επίσης αφού πήγες σε Android ο συγχρονισμός τον επαφών σου με τον Google account σου είναι must. Έτσι σε όποια καινούργια συσκευή πας μόνο τον λογαριασμό αυτόν θα πρέπει να βάλεις για να στα συγχρονισει όλα αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dklap Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όλα θα τα μεταφέρει. Επίσης αφού πήγες σε Android ο συγχρονισμός τον επαφών σου με τον Google account σου είναι must. Έτσι σε όποια καινούργια συσκευή πας μόνο τον λογαριασμό αυτόν θα πρέπει να βάλεις για να στα συγχρονισει όλα αυτόματα Xander σε ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά και μια άλλη ερώτηση τώρα που το ψαχούλευα βλέπω στο About phone MIUI version : MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHONCNCL) χρειάζεται να βάλω την Ελληνική? Θα την πάρει κατευθείαν ή πρέπει πρώτα να βάλω την κινεζο- αγγλικη πρώτα και μετά την Ελληνική ROM? Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts