LoukG Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Να 'σαι καλά. @Cathel, δοκίμασε να πας σε αυτήν την διαδρομή: Settings>Lock screen & password>Advanced settings>Pocket mode και να απενεργοποίησης το pocket mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Παίδες καλημέρα. Η γυναίκα τις πρώτες πρωινές κατάφερε να ρίξει το κινητό της από μερικά εκατοστά απόσταση με την οθόνη προς τα κάτω. Δεν έγινε ορατή ζημιά, αλλά από εκείνη τη στιγμή το κινητό παρέμεινε σβηστό, δείχνει μόνο κόκκινο led (που αναβοσβήνει) σε σύνδεση με φορτιστή και δεν υπακούει σε power + vol up/down εντολές. Δεν έχω πάει ακόμα σπίτι, επειδή εργάζομαι νύχτα αλλά θα πρέπει να το πιάσω σχετικά άμεσα γιατί το λειτουργεί καθημερινά. Πρόκειται για Kenzo με "πειραγμένη" Rom απο you.gr (δε γνωρίζω κάτι περισσότερο γιατί το πήρα από φίλο 2ο χέρι), το οποίο δεν πείραξα ποτέ. Πριν πέσει είχε -συμφωνα με τη γυναικα- "αρκετή μπαταρία". Διαβάζοντας καποια νήματα στο ελληνικό φόρουμ της κοινότητας xiaomi το έβαλα στη φόρτιση και περιμένω μήπως επανέλθει. Τι άλλο να κάνω? Να σημειώσω ότι δεν έχω 64bit υπολογιστή κτλ, αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edit: επέστρεψα, το έλεγξα. Άνοιξα μέσα τη συσκευή, δείχνουν όλα οκ. Αποσύνδεσα και επανασύνδεσα τη μπαταρια. Αναβοσβήνει κοκκινο και οταν πατήσεις συνδυασμούς πλήκτρων απλώς καθυστερεί ή αλλάζει η συχνότητα αναλαμπης του led χωρίς όμως η συσκευή να ανταποκρίνεται. Ακούω το φορτιστή να δίνει ρεύμα όσο το led είναι σβηστο, αλλά πατώντας κάποιο πλήκτρο και ανάβοντας το led και πάλι, κόβει ο φορτιστής. Πέφτω να κοιμηθώ λίγο και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω χαθεί. Αν διατίθεται κάποιος φίλος που κατέχει από αυτά και μενει προς Ηλιούπολη μεριά ας μου στείλει ένα πμ και βρισκόμαστε κιόλας. ;) Edited December 18, 2017 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Αν θυμάμαι καλά είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα και ήταν η μπαταρία. Πρέπει να δει το τηλέφωνο τεχνικός. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καμία αλλαγή. Σε πρίζα απλά αναβοσβήνει, εκτός δεν κάνει τίποτα. Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Λοιπόν το είδε τεχνικός (εγώ :p). Το άνοιξα μέτρησα μπαταρία και έδειχνε φορτισμένη, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα.."simulation" της αρχικής βλάβης. Έτσι το έριξα ξανά από την ίδια απόσταση απλώς επάνω σε χαλί για να μην σπάσει κάτι. Bootάρει κανονικά, όλα μια χαρά, φορτίζει, λειτουργεί κάνει επανεκκίνηση, καλεί, μπαίνει internet κτλ κτλ. Σαν να μη συνέβη τίποτα. Λύση τρεχαγυρευόπουλος, αλλά αφού δούλεψε δεν θα κάτσω να το ψάξω περισσότερο. :) Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Σαν τον Βέγγο δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παπατρεχαγυρευόπουλος, σωστά! :p Βέβαια αυτό τώρα κατι έχει και αν ξαναφάει καλή "σούπα" θα αρχίσει τα περίεργα..αλλα ας το κρατήσει όσο αντέξει και βλέποντας. Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Είναι πολύ σκληρά τα xiaomi για να πεθάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πάντως από μπαταρία είναι οκ. Αν το σβήσεις βέβαια κ πατήσεις πάλι power δεν ανοίγει. Θέλει fastboot και μετά power για να νιώσει. Μας έχασε κάποια στιγμή και το σήμα κ μετά δεν έβρισκε οπότε κάναμε αναγκαστικά shutdown + boot μεσω fastboot κτλ. Υπάρχει η πιθανότητα να την "ακουσε" η rom από το πέσιμο και να κάνει τρέλες? Το κουμπωσα εν τω μεταξύ σε 2 pc και κανενα δεν το βλέπει. Θέλει ψαξιμο, αλλά που χρόνος. :/ Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 καλησπερα παιδια. σημερα ξαφνικα η υποδοχη των ακουστικων παρεδωσε πνευμα. φαινονται συνεχεια συνδεμενα τα ακουστικα χωρις να ειναι μεσα το φις με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω κλησεις απο το ακουστικο. μονο ανοιχτη ακροαση η bluetooth. αν τα συνδεσω ακουω καθαρα τον αλλο αλλα αυτος δεν με ακουει. η μουσικη παιζει μια χαρα. μαλλον παμε για αλλαγη υποδοχης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Βάλε - βγαλε το βύσμα στην υποδοχή το ακουστικόν με δύναμη γτ μπορεί να έχει κολλήσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 καλησπερα παιδια. σημερα ξαφνικα η υποδοχη των ακουστικων παρεδωσε πνευμα. φαινονται συνεχεια συνδεμενα τα ακουστικα χωρις να ειναι μεσα το φις με αποτελεσμα να μην μπορω να απαντησω κλησεις απο το ακουστικο. μονο ανοιχτη ακροαση η bluetooth. αν τα συνδεσω ακουω καθαρα τον αλλο αλλα αυτος δεν με ακουει. η μουσικη παιζει μια χαρα. μαλλον παμε για αλλαγη υποδοχης?? Και εμενα το ειχε παθει... βαλε βγαλε βαλε βγαλε καμια 50 φορες και εστρωσε.... για ξεκινα... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 πιαστηκε το χερι μου βαλε βγαλε αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα ακουστικά, αλλά κάποια άλλα παιδιά που είχαν έτσι το έλυσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Μια άλλη τεχνική που έχει ειπωθεί είναι με κάτι λεπτό να προσπαθήσεις να καθαρίσεις την θύρα μήπως έχει μπει κάποιο σκουπιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Τελικα ξερει κανενας εαν μπορουμε να δυναμωσουμε την εξοδο ακουστικων που ειναι χαμηλη;Με το mixer path γινεται κατι;το dolby atmos εχει gain; Μάλλον τα ακουστικά που έχεις έχουν χαμηλό βαθμό ευαισθησίας. Μια χαρά ένταση βγάζει το redmi note 3 pro στην έξοδο των ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή έχω να μπω πάρα πολύ καιρό στο forum (σχεδόν από το καλοκαίρι) έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις... 1) Έχω στο κινητό μου την xtrv-7.6.8 | Beta και θα ήθελα να περάσω την τελευταία 7.12.21 που έχει βγει... Παρατηρώ όμως ότι πλέον εκτός από την XTRV βγαίνει κ άλλη μια ονόματι ARΩMA... Ποιες οι διαφορές τους; Ποια από τις 2 να επιλέξω; 2) Ποιες διαδικασίες θα χρειαστεί να ακολουθήσω για να τη βάλω; Απλή αναβάθμιση ή φορμάτ που πιστεύω ότι θα ήταν το πιο σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Γεια σε όλους,καλές γιορτές. Μία ερώτηση γρήγορη: Σε κινητό με την 8.5.7.0 σταθερή, ποιος ο ευκολότερος τρόπος να το κάνω root? Δεν είναι δική μου η συσκευή. Αλλά φίλου μου συγγενή που τον βλέπουμε σε γιορτές. ΥΓ. εχει κλειδωμενο bootloader απ οτι ελεγξα, αλλα ειχαμε παρει εγκριση ξεκλειδωματος. ΥΓ2.πρεπει να θυμηθω όσα ήξερα για τ αγαπημενα xiaomi και ν αλλαξω avatar. ΥΓ3. πρεπει να κανω ενα kenzo κ ενα kate ελληνικα και root και ν'αλλαζω καθε φορα που βγαινει καινουρια ελληνικη ρομ κρατωντας τις εφαρμογες και αρχεια μου. Edited December 24, 2017 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Γεια σε όλους,καλές γιορτές. Μία ερώτηση γρήγορη: Σε κινητό με την 8.5.7.0 σταθερή, ποιος ο ευκολότερος τρόπος να το κάνω root? Δεν είναι δική μου η συσκευή. Αλλά φίλου μου συγγενή που τον βλέπουμε σε γιορτές. ΥΓ. εχει κλειδωμενο bootloader απ οτι ελεγξα, αλλα ειχαμε παρει εγκριση ξεκλειδωματος. ΥΓ2.πρεπει να θυμηθω όσα ήξερα για τ αγαπημενα xiaomi και ν αλλαξω avatar. ΥΓ3. πρεπει να κανω ενα kenzo κ ενα kate ελληνικα και root και ν'αλλαζω καθε φορα που βγαινει καινουρια ελληνικη ρομ κρατωντας τις εφαρμογες και αρχεια μου. bootloader unlocked μια χαρα :) μενει τωρα λογικα να βαλω το twrp και μετα το supersu.zip μεσω twrp. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 100% φόρτιση και μόλις το βγάζω πέφτει κατευθείαν στα 99%.... Και γενικά η μπαταρία του τελευταία δεν είναι όπως ήταν.. Γουάι;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 100% φόρτιση και μόλις το βγάζω πέφτει κατευθείαν στα 99%.... Και γενικά η μπαταρία του τελευταία δεν είναι όπως ήταν.. Γουάι;;;;;;;; Η χωρητικότητα της μπαταρίας εξαρτάται από τη θερμοκρασία. Όταν αυτή πέφτει πέφτει και η χωρητικότητα. Μόλις ζεστάνει ο καιρός θα είναι πάλι όλα καλά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Από Custom σε Official πας μόνο με MiFlash. Την official MIUI από που την κατεβάζουμε; Δεν εννοώ την ελληνική GTRV αλλά την official αγγλική. Μήπως από εδώ http://en.miui.com/a-234.html ; Edited December 26, 2017 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Παρατήρησα χθες ότι σε μαύρο φόντο δείχνει ένα μπλε σημάδι στο κάτω μέρος της οθόνης, μόνο σε μαύρο ομως. Σε άλλο χρώμα δε φαίνεται τίποτα. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AJP23 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή έχω να μπω πάρα πολύ καιρό στο forum (σχεδόν από το καλοκαίρι) έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις... 1) Έχω στο κινητό μου την xtrv-7.6.8 | Beta και θα ήθελα να περάσω την τελευταία 7.12.21 που έχει βγει... Παρατηρώ όμως ότι πλέον εκτός από την XTRV βγαίνει κ άλλη μια ονόματι ARΩMA... Ποιες οι διαφορές τους; Ποια από τις 2 να επιλέξω; 2) Ποιες διαδικασίες θα χρειαστεί να ακολουθήσω για να τη βάλω; Απλή αναβάθμιση ή φορμάτ που πιστεύω ότι θα ήταν το πιο σωστό; Μπορώ να ακολουθήσω τα βήματα αυτού του βίντεο με τη rom την οποία έχω για να πάω σε αυτήν που προτείνει ώστε να παίρνω ota updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μπορώ να ακολουθήσω τα βήματα αυτού του βίντεο με τη rom την οποία έχω για να πάω σε αυτήν που προτείνει ώστε να παίρνω ota updates? Το Aroma ειναι ενα script με το οποιο επιλεγεις εσυ τι θα εγκατασταθει στη συσκευη σου και τι οχι. Κατα τ αλλα ειναι οι ιδιες ρομ. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts