Trendelenburg Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169785-xiaomi-redmi-note-3-grey-dual-sim έχετε δίκιο κύριοι. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αύριο μάλλον θα το αγοράσω. Αν και κάπως τεράστιο... Πείτε εάν μπορείτε πάλι τι SOT βλέπετε να γοστάρομε :lol::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubStealer Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα και από μένα ,έχω το εξής πρόβλημα στο redmi note 3 με την SIM,Την συσκευή την πείρα τώρα πρόσφατα από εναν γνωστό, για την κοπέλα μου. Η συσκευή είχε την global 8.1.1.0 με κλειδωμένο Bootloader, δοκίμασα να βάλω την SIM και μου έβγαζε (χωρίς δίκτυο) οπότε μπήκα στη διαδικασία να ξεκλειδώσω τον Bootloader και πέρασα την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.1.0 με όλα τα Wipe, κανονικά, μήπως το πρόβλημα ήταν στην ROM, αλλά πάλι τα ίδια! Η συσκευή κατά τ άλλα είναι πλήρως λειτουργική και δεν έχει "φάει" καποιο πέσιμο! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα για να με βοηθήσει? Υ.Γ. Όταν τοποθετώ την SIM στο κινητό , για κλάσματα του δευτερολέπτου μου βγάζει τον πάροχο "GR Cosmote" άλλα στα "καπάκια" μου το αλλάζει σε (χωρίς δίκτυο) Παράθεση :ninja: Μάθε να μαθαίνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169785-xiaomi-redmi-note-3-grey-dual-sim έχετε δίκιο κύριοι. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αύριο μάλλον θα το αγοράσω. Αν και κάπως τεράστιο... Πείτε εάν μπορείτε πάλι τι SOT βλέπετε να γοστάρομε :lol::ninja: Απο SOT θα βλέπεις αναλόγως τη ρομ από 7μεχρι 9+ στο 24ωρο Edited January 19, 2017 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Μιλάμε για τρελό νούμερο ε :X Έχουν τόσο μεγάλες διαφορές οι ρομ; Δεν μιλάμε για επίσημες να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τι είναι sot? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 ποση ωρα ειναι ενεργη η οθονη....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τι είναι sot? Εγώ προτείνω να την λέμε Οθ.Εν. = Οθόνη Ενεργή, διότι είμαστε Ελληνες και καλό είναι να προβαλλουμε την γλώσσα μας, τι λέτε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReVoM Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Πήρα καταλάθος 4 screen protectors απ'το ebay για Redmi 3/pro. Εγώ έχω το 2 και δεν μου κάνουν όποιος ενδιαφέρεται και είναι στα περιξ του Αμαρουσίου ας μου στείλει ένα Pm. Δεν θέλω λεφτά δωρεάν τα δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Έχει απόλυτο δίκαιο ο φίλος, εγώ τούλαχιστον μιλάω για αυτονομία αλλά πάλι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν, οπότε τώρα προτίμησα το ΣΟΤ μπας και συνεννοηθούμε :lol: Αυτονομία λοιπόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπέρα και από μένα ,έχω το εξής πρόβλημα στο redmi note 3 με την SIM,Την συσκευή την πείρα τώρα πρόσφατα από εναν γνωστό, για την κοπέλα μου. Η συσκευή είχε την global 8.1.1.0 με κλειδωμένο Bootloader, δοκίμασα να βάλω την SIM και μου έβγαζε (χωρίς δίκτυο) οπότε μπήκα στη διαδικασία να ξεκλειδώσω τον Bootloader και πέρασα την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.1.0 με όλα τα Wipe, κανονικά, μήπως το πρόβλημα ήταν στην ROM, αλλά πάλι τα ίδια! Η συσκευή κατά τ άλλα είναι πλήρως λειτουργική και δεν έχει "φάει" καποιο πέσιμο! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα για να με βοηθήσει? Υ.Γ. Όταν τοποθετώ την SIM στο κινητό , για κλάσματα του δευτερολέπτου μου βγάζει τον πάροχο "GR Cosmote" άλλα στα "καπάκια" μου το αλλάζει σε (χωρίς δίκτυο) Όσο αστείο και αν σου φαίνεται η λύση είναι στην τοποθέτηση.. Πρέπει να τοποθετήσεις ακριβώς την σιμ εκεί που πρέπει.. Είναι λίγο περίεργο το σύστημα τοποθέτησης.. Βάλε την σιγά σιγά και προσεκτικά... Είχα και εγώ θέμα και το έλυσα έτσι καθώς και άλλα δύο παιδιά στο φόρουμ.. Αν δεν πιάσει αυτό που δύσκολο το κόβω πας σε hardware πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ΣΟΣ. Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Όταν πάω να το ανοίξω κολλάει στο mi logo. Όταν πάω να το φορτίσω το led αναβοσβήνει κόκκινο. Δοκίμασα να το ξαναφλασάρω με fastboot και το flashing δεν ολοκληρώνεται και βγάζει "Flash system error" Έχω ξεκλείδωτο bootloader και δεν έχω TWRP. Φοράει 8.1.1.0 global stable. Τι κάνω; είμαι χωρίς τηλέφωνο. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ΣΟΣ. Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Όταν πάω να το ανοίξω κολλάει στο mi logo. Όταν πάω να το φορτίσω το led αναβοσβήνει κόκκινο. Δοκίμασα να το ξαναφλασάρω με fastboot και το flashing δεν ολοκληρώνεται και βγάζει "Flash system error" Έχω ξεκλείδωτο bootloader και δεν έχω TWRP. Φοράει 8.1.1.0 global stable. Τι κάνω; είμαι χωρίς τηλέφωνο. Thanks Πρέπει να το γυρίσεις σε edl mode και να φλασάρεις με το MiFlash. Υπάρχει κάποιο scriptάκι που το κάνει. Ψάξε λίγο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Πρέπει να το γυρίσεις σε edl mode και να φλασάρεις με το MiFlash. Υπάρχει κάποιο scriptάκι που το κάνει. Ψάξε λίγο. Ευχαριστώ, το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) ΣΟΣ. Το τηλέφωνο είναι νεκρό. Όταν πάω να το ανοίξω κολλάει στο mi logo. Όταν πάω να το φορτίσω το led αναβοσβήνει κόκκινο. Δοκίμασα να το ξαναφλασάρω με fastboot και το flashing δεν ολοκληρώνεται και βγάζει "Flash system error" Έχω ξεκλείδωτο bootloader και δεν έχω TWRP. Φοράει 8.1.1.0 global stable. Τι κάνω; είμαι χωρίς τηλέφωνο. Thanks Πρέπει να το γυρίσεις σε edl mode και να φλασάρεις με το MiFlash. Υπάρχει κάποιο scriptάκι που το κάνει. Ψάξε λίγο. ...ακριβώς όπως σου είπε η anna2...δες αυτό τον οδηγό (http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html) που καλύπτει κάθε περίπτωση... Edited January 20, 2017 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ...ακριβώς όπως σου είπε η anna2...δες αυτό τον οδηγό (http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html) που καλύπτει κάθε περίπτωση... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?pageNo=1 και ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?pageNo=1 και ελληνικα ...ναι οκ ότι εξυπηρετεί το καθένα...απλά μια διευκρίνηση...αναφέρει στον ελληνικό οδηγό ότι μπρικάρει το κινητό αν επιχειρήσεις με official global dev...δεν ισχύει (με κλειδωμένο bootloader), τουλάχιστον με την τελευταία global dev που δοκίμασα... Edited January 20, 2017 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Πρέπει να το γυρίσεις σε edl mode και να φλασάρεις με το MiFlash. Υπάρχει κάποιο scriptάκι που το κάνει. Ψάξε λίγο. Το βρήκα και μπήκα σε edl mode. Ενώ στο miflash μου λέει ότι το flashing πέτυχε το τηλέφωνο πάλι δεν ανταποκρίνεται. Το led εξακολουθεί να αναβοσβήνει κόκκινο όπως όταν μπήκα σε edl. Κάνω κάτι λάθος; Παρατηρώ στους οδηγούς που μου στείλατε ότι πρέπει να είμαι σε debugging mode. Το δικό δεν ήταν σε debugging πριν κρασάρει και φυσικά δεν μπορώ να το γυρίσω τώρα. Παίζει ρόλο; Edited January 20, 2017 by morfeass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Το βρήκα και μπήκα σε edl mode. Ενώ στο miflash μου λέει ότι το flashing πέτυχε το τηλέφωνο πάλι δεν ανταποκρίνεται. Το led εξακολουθεί να αναβοσβήνει κόκκινο όπως όταν μπήκα σε edl. Κάνω κάτι λάθος; ...αφού τελείωσες με το flash αποσύνδεσες το καλώδιο και πάτησες το power μέχρι να δονήσει;...μετά συνεχίζει και παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να σετάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Τελικά και σε εμένα είναι hardware το πρόβλημα αφού έχω βάλει την τελευταία stable έκδοση της xiaomi και δεν λειτουργεί πάλι το μικρόφωνο. Δεν έχω εγκαταστήσει ακόμη κανένα απολύτως πρόγραμμα. Τώρα, αφού δεν έχει λήξει η εγγύηση, θα στείλω ένα email στην xiaomi να δω τι θα μου πουν. Ηρθε το ανταλλακτικο, το αλλαξα και ειναι ολα οκ, σαν καινούργιο! ;) Αν θελεις περισσοτερες πληροφορίες για τη διαδικασια και για να σου πω πωλητή ebay μου λες.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) καλησπέρα παιδιά, το τηλέφωνο δούλευε μια χαρά έως που έκανα εγκατάσταση την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.1.12 και δεν έχω data στο κινητό!!! δεν μπορώ να μπω στο Internet μέσο του παρόχου Cosmote. Υπάρχει καμιά λύση ή να περάσω άλλη rom ? Edited January 20, 2017 by Spirakos2 Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 καλησπέρα παιδιά, το τηλέφωνο δούλευε μια χαρά έως που έκανα εγκατάσταση την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.1.12 και δεν έχω data στο κινητό!!! δεν μπορώ να μπω στο Internet μέσο του παρόχου Cosmote. Υπάρχει καμιά λύση ή να περάσω άλλη rom ? ρυθμισεις σιμ με τα δεδομενα -> access points -> προτοκολλα access points -> βαλε και στα 2 την επιλογη ipv6/ipv4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ρυθμισεις σιμ με τα δεδομενα -> access points -> προτοκολλα access points -> βαλε και στα 2 την επιλογη ipv6/ipv4 Δεν το βάζεις στην υπογραφή σου; αφού μια αναζήτηση είναι τόσο δύσκολη... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ρυθμισεις σιμ με τα δεδομενα -> access points -> προτοκολλα access points -> βαλε και στα 2 την επιλογη ipv6/ipv4 Σ ευχαριστώ πολύ, το θέμα είναι γιατι δεν το έχει ως default ρύθμιση η rom και θα πρέπει να το κάνουμε εμείς manual ... Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουμε εφαρμογές από την κεντρική μνήμη του note 3 στην sd ?:( Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε η notification και toggle bar να μην αλλάζουν χρώματα (πράσινο, μπλέ, κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts