Jump to content

SubStealer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SubStealer

  1. Καλησπέρα και από μένα ,έχω το εξής πρόβλημα στο redmi note 3 με την SIM,Την συσκευή την πείρα τώρα πρόσφατα από εναν γνωστό, για την κοπέλα μου. Η συσκευή είχε την global 8.1.1.0 με κλειδωμένο Bootloader, δοκίμασα να βάλω την SIM και μου έβγαζε (χωρίς δίκτυο) οπότε μπήκα στη διαδικασία να ξεκλειδώσω τον Bootloader και πέρασα την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.1.0 με όλα τα Wipe, κανονικά, μήπως το πρόβλημα ήταν στην ROM, αλλά πάλι τα ίδια! Η συσκευή κατά τ άλλα είναι πλήρως λειτουργική και δεν έχει "φάει" καποιο πέσιμο! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα για να με βοηθήσει? Υ.Γ. Όταν τοποθετώ την SIM στο κινητό , για κλάσματα του δευτερολέπτου μου βγάζει τον πάροχο "GR Cosmote" άλλα στα "καπάκια" μου το αλλάζει σε (χωρίς δίκτυο)
  2. Να σαι καλά συνφορουμιτη...το κινητό πλέον είναι πλήρες, και δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον.. Είμαι ενθουσιασμένος με την χρήση της MIUI ROM και δε πιστεύω να αλλάξω εύκολα interface, αν και οι δοκιμές πάντα θα γίνονται..! Έχω να προτείνω επίσης πως πρέπει να γίνει ένα Google doc και να αναγράφονται αναλυτικά οδηγοί όπως, rooting, εγκατάσταση TWRP, και διαφορα άλλα, στα Ελληνικά :O
  3. Σοβαρά, υπαρχει fix και δε το εχω αντιλιφθεί!!? :blink: ... Φίλε μου θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου παρέθετες κάποιο link :O
  4. Καλησπέρα παιδιά, είμαι και γω κάτοχος της συσκευής και έχω την Ultimate με το τελευταίο Update, το κινητό έχει το κλασικό πρόβλημα του θορύβου στο βίντεο, παρόλα αυτά, η συσκευή πετάει, για τα λεφτά της έχει: γερή και ανθεκτική κατασκευή, πολύ ωραία οθόνη (από άποψη ανάλυσης και ποιότητα εικόνας), κορυφαίο interface (MIUI ;) ), το touch είναι απίθανο, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές προεγκατεστημενες (λόγο MIUI), αρκετά ανταλλακτικά/αξεσουάρ (προσόψεις, θήκες, μπαταρίες), Υποστήριξει MIUI (μέχρι ενός σημείου) :confused: Ωστόσο έχω ένα μικρό προβληματάκι μετα το τελευταίο Update, δεν μου συγχρονίζει τα mail μου στην προεγκατεστημένη εφαρμογή! Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό? (προϋπόθεση : η συσκευη να έχει την Ultimate MIUI 4.4.20) ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει!
  5. 6 του μηνός παίρνω το Moto G. Και 13 έρχομαι καμάρα, να το παρουσιάσω. :p Ότι και να γίνει mates, καλή επιτυχία σε όλους και τα λέμε Σαλονικα.-
  6. Λοιπον κάτοχοι και μη του πολυαγαπημένου ZTE V975, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω πως παρήγγειλα και γώ την εν λόγο συσκευή από το minideal.net στις 24 Ιανουαρίου. Ως γνωστών, από εκείνη την Παρασκευή και για δυο βδομάδες ήταν τα πάντα κλειστά στην Κίνα λόγω πρωτοχρονιάς... Την Δευτέρα που μας πέρασε, όταν δηλαδή επέστρεψαν τα Κινεζάκια από τις διακοπές τους, με ενημερώσανε πως η συσκευή δεν ήτανε πλέον διαθέσιμη, μου πρότειναν να πάρω κάποια άλλη συσκευή (όπως θα έκανε οποιοσδήποτε εμπορευεται κάτι) ωστόσο μου έχει κωλώσει το ZTE και θέλω να το πάρω απο κάπου αλλού, οπότε θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει, να μου προτείνετε από που αλλού θα μπορούσα να προμηθευτώ το V975 μιας και στα περισσότερα κινεζομάγαζα είναι "out off stock" ευχαριστώ... :cool: Υ.Γ. Παρακολουθώ τόοοσο καιρό την συζήτηση, ψήθηκα να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά το "timing" ήταν λίγο λάθος! :happy:
  7. Παιδιά, σχετικά με την εγγραφή του βίντεο, τι παίζει, ασχολήθηκε κανείς? Αν μπορεί κάποιος να μας στείλει και ένα “DEMO” θα ήταν πολύ καλά Και κάτι άλλο, σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος «gustom2008», έτυχε και σε κάποιον άλλο? Και θέλουμε να μάθουμε αν με το την επιλογή «εργοστασιακών ρυθμίσεων» αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα..
  8. Καλησπερίζω την κοινότητα, να πω καλοδούλευτο σε αυτούς που το πήραν και καλός να το δεχθούμε σε μας που το περιμένουμε. Θέλω να πιστεύω πως είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω πως είμαι και ‘γω ένας από αυτούς που παρήγγειλαν το ZTE . Πήρα αρκετές πληροφορίες από το φόρουμ έτσι ως ώστε να με πείσουν για να προσφύγω στην παραγγελία. Το κινητό για τα λεφτά του θα μπορούσε να ήταν χαμηλότερων Specs, ή να το πω και αλλιώς, για τα Specs του, θα μπορούσε να ήταν ακριβότερο. Εννοείτε πως με την παραλαβή θα κάνω και γω το προσωπικό μου review, γιατί καλώς η κακός, ο καθένας μας μπορεί να βλέπει και κάτι διαφορετικό. Ρίξτε μια ματιά σχετικά με την αγορά MHL καλωδίου: (απλά, πρέπει να βεβαιωθούμε αν δουλεύει) http://www.ebay.com/itm/360787042928 ωστόσο, με την τιμή που το αγοράζουμε, και να μη δουλεύει, τα έβγαλε τα λεφτά του!! :p Και κάτι που θα σας πρότεινα να πάρετε όλοι όσοι επιλέξετε να αγοράσετε την συσκευή: http://www.ebay.com/itm/400618551018?var=670174024043 (ας μας πει κάποιος σχετικά με την ποιότητα της θήκης και του screen protector που περιέχονταν στη συσκευασία)
×
×
  • Create New...