Jump to content

ReVoM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ReVoM

  1. Δεν θέλω λεφτά δωρεάν τα δίνω.
  2. Πήρα καταλάθος 4 screen protectors απ'το ebay για Redmi 3/pro. Εγώ έχω το 2 και δεν μου κάνουν όποιος ενδιαφέρεται και είναι στα περιξ του Αμαρουσίου ας μου στείλει ένα Pm.
  3. Το θέμα φίλε μου είναι ότι υπάρχει μια τεχνολογία που λέγεται Push Notification. Θα σου εξηγήσω συνοπτικά τι είναι πως λειτουργεί και γιατί την χρειαζόμαστε. Τα Push είναι ουσιαστικά services που λειτουργούν ανά 5-6 λεπτά και το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν ένα πακετάκι στον server της εφαρμογής και ο server απαντάει (Άν υπάρχει κάποιο μήνυμα εμφανίζεται αν όχι δεν συμβαίνει τίποτα). Με ρωτάς, γιατί να χρησιμοποιήσω αυτή την τεχνολογία αφού έχεις κινητό που σηκώνει και έχει Ram να διαχειριστεί δεκάδες application χωρίς πρόβλημα. Γιατί άλλους πόρους καταναλώνει ένα application που βρίσκεται στην ram (και αναφέρομε κυρίως σε μπαταρία, και όχι σε μνήμη),και επίσης καταναλώνει περισσότερα MB από την σύνδεση που έχουμε. Όπως και να έχει αν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα push γιατί τον ενδιαφέρει να κλείνει το application του 100% και να βλέπει τα μηνύματα του όποτε επιλέξει και όχι όταν του τα στείλουν, αυτός μπορεί να τα απενεργοποιήσει απ΄το Application, όχι πονάει χέρι κόψει χέρι. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ για αυτό το θέμα γιατί κουράστηκα και εγώ με αυτό και από ότι βλέπω ελάχιστους ενδιαφέρουν τα προβλήματα των άλλων. Μωρέ άλλο το whatsapp και άλλο το whats up :D :D
  4. Η AOSP πάντως υποστηρίζει xposed. Κακώς την παίρνεις προσωπικά την αντιπαράθεση πάντως δεν θα κερδίσεις κάτι. @Chrisarchon δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου φίλε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και απ'το app της Google, Google Camera. Θα δοκιμάσω και αυτά που προτείνεις γιατί τελικά παίζει τεράστιο ρόλο και το software που παίρνει την φωτογραφία.
  5. Android χωρίς push δεν είναι πρόβλημα, 2015.. μάλιστα. Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί υπερασπίζεστε μία Rom όταν πραγματικά και εμείς θέλουμε να την κάνουμε καλύτερη. Το ότι προειδοποιούμε σε ένα forum ότι ένα κινητό δεν έχει Push δεν καταλαβαίνω γιατί πειράζει κάποιους. Δεν βγάζουμε κανένα κινητό άχρηστο και καμία Rom άχρηστη, η vibeui συμπεριφέρεται διαφορετικά από οποιαδήποτε διανομή android ios και windows phone έχουμε χειριστεί και απλά το συζητάμε. Για εμάς το facebook και το whatsapp είναι σαν τα applications του τηλεφώνου και των μηνυμάτων ακόμα και αν τα κλείσουμε απ'το task manager θέλουμε να μας έρθει το μήνυμα, πως να το κάνουμε τώρα; Έτσι μας βολεύει έτσι το μάθαμε έτσι το θέλουμε και έτσι λειτουργεί παντού. Αν τα παραπάνω μηνύματα τα βρίσκεται off-topic ας μας πει ένας Moderator να πάρουμε πόδι.
  6. Έχεις απόλυτο δίκιο. H AOSP για μένα ήταν η λύση μόνο που δεν είναι Multilanguage, εγώ ευτυχώς χρησιμοποιώ μόνο τα αγγλικά σαν menu οπότε δεν με ενδιαφέρει. ΑΛΛΑ όποιος θέλει το κινητό κυρίως για κοινωνικά applications και δεν χειρίζεται καλά την Αγγλική έχει πρόβλημα.
  7. Αν εξαιρέσουμε το καλιμπράρισμα που αναφέρεται σε συγκεκριμένη rom που μπορεί κάποιος να μην έχει όλα τα άλλα υπάρχουν στο πρώτο post.
  8. Με την μόνη διαφορά εμείς που μας βολεύει "έτσι" δεν έχουμε κάποια επιλογή με αυτόν τον task manager ενώ οι άλλοι που τους βολεύει αλλιώς έχουν επιλογή σε όλες τις διανομές του android απλά να κλείσουν τα push. Πάντως ακόμα και με αυτή την παραφωνία εγώ θα το ξανά αγόραζα το κινητό χωρίς δεύτερη σκέψη, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απ'αυτό και απ'την Vibe και ας μας κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη.
  9. Γιατί άλλη μπαταρία καταναλώνει ένα application και άλλη ένα service που στέλνει ένα heartbeat ανά 7 λεπτά για ένα δευτερόλεπτο.
  10. Ψάχνοντας λίγο βαθύτερα στο διαδίκτυο είδα ότι και άλλες συσκευές Lenovo με VibeUi έχουν πρόβλημα με τα push notificiations. Εμένα μέχρι στιγμής μου αρέσει η VibeUi αλλά θα δοκιμάσω και την AOSP γιατί κακά τα ψέματα είναι σοβαρό να μην παίρνεις notification από apps που κάποιοι τα χρησιμοποιούν αντί για sms.
  11. Ζητάω να δουλεύουν τα Push Notifications που κανονικά τρέχουν σαν Service χωρίς να είναι απαραίτητο να τρέχει και το Application ταυτόχρονα. Ναι φίλε μου προφανώς :D
  12. Σε όλα τα προηγούμενα κινητά που είχα ακόμα και αν τα έκλεινες τα προγράμματα απ'το App Manager (Αυτό που βγαίνει όταν πατάς παρατεταμένα το Home) σου έστελναν ειδοποιήσεις όταν είχες κάποιο μήνυμα. (Μιλάω κυρίως για Whatsapp Viber Facebook Messenger Skype και Steam. Το θεωρώ λίγο ενοχλητικό που γίνεται αυτό άλλα άμα δεν βρεθεί λύση θα το ανεχτώ δηλαδή να ανοίγω τα apps και να τα αφήνω να τρέχουν. Ευχαριστώ για την λύση πάντως δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό.
  13. Παιδιά είχα πολύ κακή εντύπωση απ'την μπαταρία με vibe 1447 και ψαχουλέυοντας λίγο στο Power Manager είδα στα ποσοστά το smart rotation να καίει με ποσοστό 95.7% απ'τα άλλα apps προφανώς το έκλεισα μιας που δεν μου χρησιμεύει και ιδιαίτερα και περιμένω να δω αλλαγές. Δεν είναι λίγο χαζό να καίει τόσο πολύ μπαταρία ένα τέτοιο app? Εντωμεταξύ έπεφτα για ύπνο με πχ 40% και ξύπναγα και είχε 10 χωρίς καθόλου χρήση. Τι να πω; Είναι το μόνο αρνητικό στο κινητό μέχρι στιγμής.
  14. Μου ήρθε και εμένα σήμερα φόρτωσα απ'ευθείας την 1447 με τους οδηγούς του Kandilak, ευχαριστώ για τους έτοιμους οδηγούς με γλύτωσαν τραγικά πολλές ώρες. :D
  15. Κλείνεις το MTP και το γυρνάς στο απλή φόρτιση. Γενικά η ασφαλής κατάργηση σου διασφαλίζει ότι δεν μεταφέρεις αρχεία εκείνη την στιγμή με σκοπό να μην έχεις κάποια απώλεια δεδομένων . Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι άμα δεν κάνει ασφαλή κατάργηση και αποσυνδέσει κάποια συσκευή θα καεί, προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
  16. Αυτό έχω βάλει εγώ και με τα φίλτρα που έχει έχω καλύτερα αποτελέσματα στις φωτογραφίες.
  17. -Έχει έκδοση 4.1.2 (Έχει ακουστεί οτι θα γίνει αναβάθμιση σε kitkat αλλά ακόμα περιμένουμε) -Από μπαταρία εξαρτάται το πόσο το δουλεύεις, γενικά πιστεύω κρατάει πολύ. Εμένα με μέτρια χρήση μου κρατάει μιάμιση με 2 μέρες. -Ο ήχος είναι ικανοποιητίκος μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι κάτω και να ακούσω το τηλέφωνο πάνω να χτυπάει. -Οι φωτογραφίες με το στοκ πρόγραμμα που έχει είναι απλά μέτριες άμα βάλεις camera 360 ανεβαίνει πολύ η ποιότητα -Για μένα το κινητό αυτό υστερεί μόνο στην κάμερα και στα κουμπιά περιήγησης που δεν έχουν ούτε ένα φωτάκι, αλλά με υπερκαλύπτει αυτή η οθονάρα που έχει που πραγματικά θα σε ικανοποιήσει αφάνταστα. Ακόμα και σε ήλιο ανέβασα φωτεινότητα και ήταν υπέροχη. Από θέμα κολλημάτων δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμα και σε HD παιχνίδια.
  18. Ήρθε σήμερα εμένα μου αρέσει, κλείνει με μαγνητάκι στηρίζει το κινητό και αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι μου δώσαν δώρο μαζί με την θήκη ένα screen protector και ένα πανάκι. Βάζω φωτογραφίες απο κάτω.
  19. Εγώ πριν κάποιες μέρες παρήγγειλα αυτή που απ' τις φωτογραφίες φαίνεται να λειτουργεί και σαν stand. Επίσης μου άρεσε η αντίθεση άσπρο κινητό μαύρη θήκη. Οπότε όταν φτάσει θα σας πω αν αξίζει η αν είναι "ψεύτικη". To nfc είναι ουσιαστικά ένα πρωτόκολλο τα αρχικά απ'το Near Field Communication, χοντρικά έχει μια κεραία με πολύ μικρό πεδίο δράσης (αν βγάλεις το καπάκι από πίσω θα το δεις πάνω του) που σου επιτρέπει είτε να στείλεις αρχεία είτε να χρησιμοποιήσεις κάποια tags για διάφορες άλλες δουλειές (πχ μπορείς να έχεις tag , είναι κάτι σαν μικρο αυτοκόλλητάκι , που όταν βάζεις το κινητό πάνω του το βράδυ να γίνεται αθόρυβο και να πέφτει η φωτεινότητα) Η Ram είναι λίγη η ελεύθερη αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν πας να ανοίξεις μια μεγάλη εφαρμογή ακόμα και λίγη να είναι ελεύθερη τα καταφέρνει. Εχει καλή διαχείρηση πιστεύω. Όσο για την εξοικονόμηση ενέργειας ουσιαστικά ενεργοποιήτε όταν η μπατάρια πέσει κάτω απο κάποιο ποσοστό (νομίζω οτι μπορείς να το σετάρεις). Αλλά γενικά εγω δεν το χρησιμοποιώ γιατί πάει καλά η μπατάρια.
  20. Video κλήση εγω προσωπικά έχω κάνει μόνο μέσω skype. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει επιλογή video κλήσης στο μενού των κλήσεων. Ισως πρέπει να ρυθμίσεις τα mms settings πρώτα; Δεν ξέρω πραγματικά.
  21. Υπάρχει κάποιος τρόπος να απεγκαταστήσουμε κάποια google applications που πραγματικά δεν χρησιμοποιούμε ποτέ; Αντιλαμβάνομε ότι κάποια απο αυτά τα application είναι και services που γενικά χρησιμοποιούνται, αλλά δεν ας πούμε το περίπτερο play γιατί δίαολο να μην μπορώ να το διαγράψω; Συγγνωμη άν έχει υπωθεί αλλά διάβασα σχεδόν κάθε απάντηση του forum, και δεν βρήκα απάντηση.
  22. ρυθμίσεις έβαλα gint.b-online.gr web web διστυχως ποτέ δεν μου έστειλαν τις ρυθμίσεις και αναγκάστικα να ψάξω μόνος μου google και βρήκα αυτό... 'Εχω κάνει συνολικά 19,140ΚΒ δηλαδή /1024 = 18,6ΜΒ !!!! δεν έμπενα καθόλου στο site της wind plus απ'ευθειας safari ανοιγα.... αν προσθέσω όλα αυτα που λέει ο λογαριασμός βγένει 40 ευρώ.. αλλα κάτω αναγράφει Συνολικό ποσο: 110.44 Συνολική Διάρκεια 29:34:43 Συνολικός όγκος: 19.141 Αποφάσισα να το γυρίσω σε Cosmote δεν φευγώ απ'το θέμα γιατι συνεχίζω το παραπόνο μου στην wind .. Η cosmote παρέχει με 13 ευρώ 200MB με 3G κ κάθε επιπλέον MB πάει 0.1€ !! Δηλαδή θα πλήρωνα 2 Ευρώ xD :D γελαω....
  23. Χαχαχα παιδιά απίστευτό , είχα δει και εγώ στο site της Tim για το Non-stop. Πήγα λοιπον και το ενεργοποίησα.. Μετά απ'τις κατάληλες ρυθμίσεις όποτε είχα αναγκή λόγω δουλειάς και μερικές φορές χαζά msn και αποτελέσματα έμπενα και έκανα χρήση 19MB. Σήμερα ήρθε ένας ωραίος λογαριασμός που με χρεώνει 110 Ευρώ!!!!! για 19ΜΒ!!!! Απίστευτο! Γέλαγα πίστευα οτι κάνουν λάθος, αλλα τελικά δίαβασα το threat αυτό... Τώρα το τραγικό είνια οτι και τις προσθέσεις να κάνω στον λογαριασμό το πόσο ούτε στο μισό δεν βγένει 110 Ευρώ. Να φανταστώ οτι χρέωνει και το login ? Και αν ναι γιατι δν αναγράφεται στον Λογαριασμο? Αυρίο πρωί πρωί κατεβένω τους δίνω τα λεφτά και παω γραμμή στην cosmote.. Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξω νούμερο γιατι τό εχω 15 χρόνια...
  24. Ρε παιδια καταρχήν καλησπέρα μολις πριν λιγα λεπτα μου έφυγε το κινητό απ'τα χερια και μέτρησε περίπου 12-13 σκαλιά.. Η οθονη φαινοταν ενταξι μεχρι που το ανοιξα.. Εχει σπασει το εχω πολυ καιρο να φανταστω οτι δν το καλύπτει καμια εγγυηση. ( ε για σας το ειχα κλεισει για το βραδυ και το ανοιξα και ηταν ετσι :lol: ) Ξερετε που θα βρω την φθηνοτερη επισκευη εντως αθηνων? (οικονομικη κρίση και ετσι..) Ευχαριστω ενοειται οτι εχω το w810i :D Chheerss
  25. Παιδία μία απορία συγχωρέστε με αν εχεί υποθεί απλά είνια παααάρα πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρήζεται τις επαφές θέλω να κρατήσω ένα backup στο pc καλού κακού. και κάτι άλλο έχω τις επαφές μου με λατινικους χαρακτήρες οπότε μόνο με scroll μπορώ να κάνω περιήγηση ξέρετε αν μπορεί να διορθοθεί χωρίς να αλλάξω γλώσσα στις ρυθμίσεις του κινητού;
×
×
  • Create New...